-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Ma sikerült hozzájutnom egy BO3-hoz, Szerintetek lehet ezzel már ma játszani?
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ssgt1981 #55351 üzenetére
Lehetni lehet, de én nem ajánlom. Akik játszanak már (újságírók, teszterek, streamerek), azoknak a neve white-listen van, vagyis engedéllyel tolják. Korábban volt már rá példa hogy megjelenésig bannoltak valakit mert korábban játszott. De ettől függetlenül saját felelősségre indíthatod ha gondolod. Streamelni nem fogsz tudni, mert Twitch bannol szinte azonnal. (tesztelők sem streamelhetnek, vagyis nem mindegyik)
Live-Die-Respawn
-
gianni85
veterán
na én meg lehet hétfő estig nem is tudok játszani a BO3-mal meló/suli/vidék
-
-
Zjunior
veterán
Wolfeistein most sincs még a német storeban Deals with Gold-al?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ITjunior
tag
Elit kontroller hátulján mik azok a fém cuccok, pulzusmérő ?
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogy izélnék meg ezzel a 76.9$-os árral a BO3-at..
Véleményem szubjektív...
-
sting2
addikt
Halo 5 - Genesis, Utolsó szakasz - 2. Eternal
Ezt a részt képtelen vagyok megoldani, Heroic Fokozaton.
Fontos mind a 10. terminál megléte hozzá?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
zsolesz010
senior tag
válasz sting2 #55379 üzenetére
A híd a dupla Wardennel? Semmi különöset nem kell csinálni Heroicon, megölöd őket és mehetsz tovább a cutscenehez.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
icecube23
tag
Lesz egy jo kis BO3 magyar közösség, ahogy látom....új vagyok még az xbox liveon, esetleg lehetne csatlakozni hozzátok?
Gamertagem: cipas86 -
sting2
addikt
válasz zsolesz010 #55380 üzenetére
Ok, de pont ez az ami nem megy....
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
zsolesz010
senior tag
válasz sting2 #55383 üzenetére
A híd 2 szélén van egy-egy magaslat, végig fedezékkel, de átugorható magassággal. A híd 2 végén zsák fegyver, töltényhiányod nem lehet. Jól lehet manőverezni, ha mozgás közben folyamatosan sprintelsz és dash-elsz. Ha kevés a shield, hanyagolni kell a sprintet. Vadászd le a kutttyákat és a knightokat, azok még Heroicon is könnyen halnak, ha van helyed mozogni. Knight "hónalján" lődd a világító izéket, akkor lerobban róla 2 részben a páncél, utána már kb. mindegy neki, hamar lefekszik. Knightok nem termelődnek újra. Warden hátbatámadása nekem nem igazán ment ezen a részen, így tölténypazarló módon kb. lőttem, ahogy értem, miközben folyamatosan mozogtam, hogy legyen egy fedezék köztünk, ami felfogja a hülye fekete lyukas lövését, ami kis mértékben kanyarodni is tud. Egyébként valamekkora bevitt sebzés után mindig megroggyan, akkor nem támad és mögé lehetne kerülni majd a hátán a feltűnő részt sebezve még meg is lehetne úszni az egy ütéses halált, de itt mindig mohó voltam és soha nem léptem le időben, mielőtt észhez tértek volna.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicentizve a preordert, de úgy né ki meglesz a BO3.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #55391 üzenetére
Tök jó ez a smart glass app, csak nem tudom használni.
Mert, nagyon jó, hogy ott van a mygames, csak ugye lényegében csak a boxon lehet vele megnyitni.. maga az app nem nyitja meg, mert ugye ha rábökök akkor annyi van, hogy "open in xbox one".
Innentől sok értelme nincs.. Most hasznát tudnám venni, de nem lehet így használni..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak ugye, hometárs fiókjára vettük meg a játékot, Én melózom, és gondoltam letöltöm addig itthon, amíg dolgozom.
Most arról nem is beszélve, hogy Én azt hittem, hogy innen is be tudom kapcsolni a gépet, közben nagyon nem.. Pedig instant ON-ban van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na jóemberek, aki jönne BO3-at tolni, az jelentkezzen be nálam party-ban 16:50-kor. Stream lesz, miki kötelező, így a normális viselkedés is. Kis káromkodás belefér, de aki nem bír magával azt dobom party-ból. Ha megvagyunk mindannyian zárom a party-t.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest