Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
válasz l.skywalker #126024 üzenetére
Vettem usa gift cardot, 10 usd. Beváltottam usa location-nal. Redeemed lett, de nem jelent meg a játék. Egyenlegemen meg is van még a 10 usd, de a kódot már nem lehet használni.
Ezeket kaptam:
Something happened on our end. Waiting a bit might help.We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out.
Microsoft account credit Redeemed $10.00" Ez van ott. We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out.
B.
u.i.: pedig nagyon akartam az a motorsport 6-ot :-)
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz sugarforce #126045 üzenetére
Jah azt néztem..de azt írja készleten...lehet a központi raktárban van, de üzletben már nincs.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Azért ez már nem semmi. 1Tb-os S ajándék játékokkal.
-
kazuma921
aktív tag
Áhhhhh, megint kérdésem lenne... volt már szó róla, de egyszerűen nem találom a hsz-t. Meg Xboxon a beállítást sem.
Holnap jönnek hozzánk egy rakással, sok lesz a gyerek is (kicsik), és tuti rávetemednek majd az Xboxra, és azt szeretném elérni, hogy semmilyen vásárlást ne tudjanak indítani a kártyámról. Hogyan tudnám lekorlátozni az Xboxot, hogy ne lehessen róla vásárolni? Valami profilról olvastam vagy mi, de nem találom a beállítást...We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
DaveHutt
őstag
válasz kresz2 #126019 üzenetére
Érdemes beszerezni Season Pass-szal együtt (ez már olcsó, Revolution Edition vagy EA Access+Premium Access). Lassabb a Conquest, Operation, Frontlines mód, mint egy COD, Overwatch stb. Mellette vannak frontvonalak, amihez tudsz igazodni, és csapat, aki elvétve segít. Sztem az egyik legjobb, ha nem a legjobb lassabb FPS. Lehet benne tanulni, és még aktivitás is van.
-
Czimby
addikt
Legutóbb kimaradt 11SGD-m, és szeretnék most benevezni a Horizon 3 kiegészítőkre.
Megoldható, hogy küldjek magamnak ajándékba mondjuk 10SGD-t, vagy ez csak USD-vel működik?
És mi a legkisebb küldhető összeg?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FuRiONight #126033 üzenetére
Nekem semmi gondom sincs vele.
-
mike1334
veterán
Valaki korábban írta, hogy a Tomb Raider valamelyik módjával többet játszott, mint a kampánnyal...de nem találom a hozzászólást. Nem emlékszik valaki esetleg mi volt az a nagyon jó mód?
-
törölt tag
válasz kazuma921 #125982 üzenetére
A project scorpio kiadás nekem is búg. Igaz azt hozzá teszem, hogy eddig ez a legrosszabb minőségű xo controller, ami a kezemben volt. Recseg, ropog, a motor néha olyan hangot ad mintha meghalna, a bal ravasz alapból kicsit beragad (de ha lenyomtam 1x, akkor a következő 15 percben olyan mintha tökéletes lenne, de minden első használatnál érezni hogy ragad (a dobozából kivéve ilyen volt már))
Annyira nem zavarnak ezek, hogy gariztassam, de fura volt, mert a két régi kiadású controllerem tökéletes volt.
-
Kecuhun
senior tag
20$-os szingapúri gift card kapható most valahol? Nem igazán találtam.
-
JamesHun
addikt
Destiny2 milyen?
Az 1 megvolt az elején, el lehetett szórakozni veleKellenek a DLC-k a 2-hüz
SeriesX: JamesSHun
-
Chalez
őstag
válasz IntelKiller7 #126015 üzenetére
Zsírkirály! Térképen ráböktem egy random címre, reggeltem Amazonra, fizettem bankkártyával 24,49 fontot, kódot megkaptam és már töltöm is le a F7-et
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Már vagy 25 éve játszom,de a multi mindig kimaradt.
Mostanában az ufc 2-ben játszogatok,néha nagyon megvernek,de azért szoktam nyerni is.
Szeretem az fps játékokat,vajon lenne értelme most elkezdeni mondjuk a battlefield 1 multi részét próbálgatni?
Belekóstoltam a star wars battlefront 2 és az infinite warfare multiba is,olyan gyorsan meghaltam hogy azt sem tudom honnan lőttek le. -
pzstm
titán
Fortnite újabb aranyosság
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok, PC-hez szeretnek Xbox kontrollert venni, kiprobalnek par platformer stilusu jatekot vele. Erdemes az ujabb kontrollert venni, vagy jo a 360-as vezerloje is?
Eredeti érdekelne, esetleg forrást tudnátok linkelni?
Köszönöm! -
Chalez
őstag
válasz IntelKiller7 #126005 üzenetére
Szóval a vásárlásnál megadok egy valós angol címet, és köszönöm szépen a kódot itthon játszom vele? Bankkártyával tudok fizetni Amazonon?
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy kontrollerhez jár alapból a jack kábel?
Amivel fülest lehet összedugni.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
AMD Power
titán
Kerdes....
Tesom mostanaban eleg sokat jar hozzank. Es persze jatszik is. Forza pl. De az en accountommal. Hogy lehet aztegoldani,hogy neki is csinaljak egy "fiokot" es kulon tolem tudjon jatszani a jatekaimmal?! Mentesek pl stb....
-
red6t6
tag
válasz 85EasyRider #126000 üzenetére
A játékok nem régiókódosak.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
Dadpool
aktív tag
válasz 85EasyRider #126000 üzenetére
Én már 2 napja játszom vele magyar profilon
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
miteszik
csendes újonc
válasz IntelKiller7 #125993 üzenetére
Szerintem pedig nem,dehat kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest