-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, ha az lesz amire gondolok. Bár lehet a sorozat is. Vagy ez is fake, mint a Fallout-os oldal. De akkor anyázni fogok.
Forráskódban nem találtam sok mindent, de e sor szerint valami Halo-val kapcsolatos az fix:<meta name="description" content="Microsoft Studios, Co. ; 343 Industries">
BTW, hol találtad amúgy, mert menne is ki hírként.
(#7000) a.sebi
Elvileg valami a "Halo" játékkal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Kaptatok ambassador ajándék kódokat? Nem írják mi, csak, hogy köszönjük a segítséged a 2013 -as évben blabla és két kód.
Ha beírom akkor egyből jóvá is íródik igaz? Nem tudom valahogy megnézni mit rejt a kód?[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
no videók és egyebek alapján úgy döntöttem, hogy beruházok a Max: The Curse of Brotherhood játékba. Úgy érzem nem fogom megbánni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Donibrasco
tag
A BF 4 be vettem főleg észre,hogy csinál ilyen pár másodperces Game Clippeket ezt nem lehet kikapcsolni vagy nem telik meg tőle a One memóriája,nem tudja valaki?
-
godzsy2
senior tag
válasz Donibrasco #7012 üzenetére
Nekünk is csinálja, nem tudom miért, pedig nekünk kinect sincs bekötve. Biztos azt hiszi a játék, hogy valami érdekes történik és rögzíti, mint valami killcam-et. Szerintem lehet törölni a vinyóról, majd ma délután megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Felbontásban,hogy áll a konzol?Olvasni lehetett,hogy nem tudja a valódi full hd felbontást hanem a 720p skálázza fel.
-
godzsy2
senior tag
Szerintem a játék készítői a ludasak ebben. A CoD pl. fel van skálázva a PS4-el ellentétben. A Forza 5 tudtommal 1080p-s és a Halo 5 is az lesz. Nameg minek reklámozzák, hogy a konzol fel van készítve a 4K-ra is, ha már megjelenéskor csak 720p-be adnak ki rá játékokat?! Valahol sántít a dolog. Most adták ki a gépet, nem fogják az összes puskaport most eldurrogtatni.
-
a.sebi
őstag
Bf 4 900 p 60 fps
Forza 1080 p 60 fps
Ryse ?
Dead rising 3 asszem 720
Nfs?
Fifa? -
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, hogy ha hozok be külföldről (Angliából) egy One-t, viszont már van egy magyar Live Gold előfizetésem xbox 360 miatt, akkor az előfizetést tudom használni One-on is? Azt tudom, hogy sok szolgáltatás nem elérhető, de attól még tudok Live-on játszani, mindenféle következmény (bannolás) nélkül? Illetve youtube, skype működik? Válaszokat előre is köszi!
-
pzstm
titán
Viszont azzal mindenki tisztában van ugye, hogy nem a felbontás az egyetlen ami közrejátszik a látvány tekintetében. Az sem érdekelne, ha a ryse 720p lenne ha ilyen grafikát csinálnak meg vele. Amúgy várom Ryse2-t
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
borix
őstag
válasz godzsy2 #7020 üzenetére
Köszi az infókat.
/Nameg minek reklámozzák, hogy a konzol fel van készítve a 4K-ra is, ha már megjelenéskor csak 720p-be adnak ki rá játékokat?! Valahol sántít a dolog. Most adták ki a gépet, nem fogják az összes puskaport most eldurrogtatni./
Nem ártana ha az ember vessz egy konzolt akkor már jó előre tudhassa mire is számíthat.
Ruhát sem viccből próbálják fel vásárlás előtt.Nem csodálkozom mert amit csinálnak röhej.
Kell majd állandó internet vagy nem kell hozzá.
Használt játékokkal lehet e majd játszani vagy nem lehet vagy különbözetet kell fizetni hozzá vagy nem is kell. -
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #7028 üzenetére
nyilván. MAjd egyre jobban kisismerik a hardvert és csinálnak rá egyre szebb és egyre jobb játékokat
-
Feenyx
aktív tag
Valaki erre? [link]
-
Madwe
nagyúr
BF4et pont láttam mindkettőt ugyanazon a 47esen kb 1.8-2m között valahol: volt különbség, érezhető, távolabb lehet ellátni a nagyobb felbontás miatt (élesebbek a messzebbi objektumok) pedig ott csak 720vs900pről van szó. Competitive fps-nél valag sokat számít a felbontás (nem véletlen tolom a cs:go-t 2800x1440ben:d) de kazsuálkodásra már a 720p is bőven szép - no persze az 1080 szebb, de igazából 720p nézel nem bántja a szemed, hiába tisztább az 1080, max mellette van akkor veszed észre imho...
-
pzstm
titán
no akkor én nagyon casual vagyok, mert ugyanazon a TV-n a PS4-es BF4 és X1-es BF4 között nagyítóval kellett keresni a különbségeket. AC: Black Flag meg mintha több helyen szebb lett volna X1-en
-
pzstm
titán
2m-ről volt kb ez jogos, de egy 40"-os Sony-n. De persze hiszek Neked, csak az én szemem már nem olyan érzékeny ezekre...meg lehet öregszem és a játékélmény számít jobban. Most délután mondjuk a Max-el játszottam és szerintem zsenális a grafika és hangulat is, pedig teljesen más mint egy Ryse mondjuk
-
Elderath
őstag
Elég rossz szemed lehet akkor
Még PS4en is egy 1080ps KZ után tisztán látni, hogy a BF csak 900p
Boxon AC4 is alacsonyabb felbontású BF4ről nem is beszélve. Nem akarod csak látni azt a különbséget...
Ráadásul boxon ott van az a sharpening filter a nem 1080ps játékoknál, ami szerintem undorító. Olvastam elég sokan szidták is MSt emiatt, hogy szedje ki, mert szarrá van élesítve a kép, ami nem feltétlen tesz neki jót főleg alacsony felbontáson.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
pzstm
titán
válasz Elderath #7041 üzenetére
AC4-ről lövésem nincs mennyi PS-en meg menniy Boxon...de játék közben a szigeten néztük meg, s Ps4 fan barátom is megállapította, hogy legalább két anyja van anak aki különbséget tesz menet közben, majd ittunk egy üveg bort, rádugtuk PS4-et boxra és felváltva játszottunk PS4 Knack-el meg Forza5-el
De én hiszek Nektek, s aláírom, hogy szebb PS4-en akkor minden
-
Something_
őstag
Nah, rendet raktam a polcon és átírtam a profil nevemet is:-) HGabor89 az ID-m, mehet ki első hsz-be is felőlem.
Nem vagyok valami nagy gémer, főleg nem multiba, de majd összehozhatunk valamit, ha lesz időm (időm sajna elég kevés a meló miatt)
Így néz ki jelenleg a polc, de majd mostanában akarok egy kis upgrade-et. Alatta pedig a játékok listája :-)[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Something_ #7046 üzenetére
király
fel is vettelek barátnak, xbox.com oldalon el is fogadhatod
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Proxmox VE
- Akciókamerák
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest