Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3ny00
aktív tag
milyen ez a Mordor valaki jatszott már vele ?
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
Def26
félisten
Mától otthagytam amerikai otthonom és átmentem Kanadába. Jobbak az árak és egy valag cím ugyanannyi dollár mint usa -ban csak ugye olcsóbb a kanadai dollár. Persze nem minden játék de azért van jócskán kivétel.
Már csak az a kérdés, hogy kanadai amazon -on tudok e vásárolni feltöltőkártyát.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
jah hogy még az sem volt eddig? snap mode menü is új duplakattra home gombbal
AMúgy hogy találtad meg az appot? Ismerősnek is kellene.
Ha azt a buildet kaptad meg akkor az beta
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem voltam benne, pedig már 4-en is meghívtak hetekkel ezelőtt. Tegnap viszont app-ok között turkáltam és találtam egy olyat hogy Xbox Preview Dashboard.
Úgy néz ki hogy csak ezt kellett leszednem mert tényleg a béta dash-t kaptam meg. Jól néz ki amúgy, főleg a külön friends tab.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
nyilván béta dash, nem lehet végleges....benne vagy a programban nem? (szeptember 28-ai build, egész friss)
DETAILS
OS version released: xb_rel_1410.140928-2130
Available: 6PM PDT 9/30 (2AM GMT 10/01)FIXES
◾When playing Forza 5 or Forza Horizon 2, you should no longer experience crashes during a race, or be unable to launch games following the crash.
◾A fix for an issue some users reported regarding red flickering while watching Live TV
KNOWN ISSUES
◾We’re investigating an issue with Instant-On mode, where when signing-in the Home screen appears but the only twist available is Home. Featured, Friends, and Store do not appear, and Pins is replaced with a “Connect to live” tile, even though you are already connected to Live.
Before using the workaround below to resolve this issue, please report this issue using the Feedback app (press the Xbox button on the controller and select Give Feedback).
Workaround: Navigate to Settings > Network, and select Test network connection. The network test will run, and you will be prompted with a message that “It’s all good”. When you return to the dashboard all content should display correctly.
Thank you for your participation in the Preview program!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Buster17
addikt
Onera már megjelent a gta5? Jobb a minőségű mint az előző gen.en?
-
pzstm
titán
mentem is vele egyet, de semmi......
nem forza pre-order mellé járhatott?? vagy nem tudom
Betasoknak viszont update érkezett
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
bemegyek a my games and appsba és ott figyel egy the crew beta...ezt meg hogy? nem kaptam kulcsot, valahogy magától letöltötte mégis
-
medvekutya
aktív tag
tölthetø a chariot
-
adrian94
őstag
Valaki akar esetleg Home-olni? Egyenlőre még nem találtam senkit aki benne lenne
-
k4rL^
senior tag
Így képzeltem el anno kb. a TDU folytatását, nem ami az elsö rész után jött meg most a Crew néven jövö "csodát". Minöség > mennyiség, Crew nagyon gyenge lett, igaz konzolon nem próbáltam, csak PC-n játszottam a bétával.
Egyedül azt sajnálom, hogy nem enged felmenni kicsit a hegyes részre a Horizon 2-ben, amúgy bámulatos.[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
Az biztos hogy a crew beta inditott igazi hardcore szölőtőke racel
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtommal nem lehet videókat megosztani egyelőre.
Más:
Feds charge four men for stealing $100 million in Xbox code and U.S. military secrets
Live-Die-Respawn
-
Krisz0630
senior tag
Én fentebb írtam, hogy engem nem igazán győzött meg a játék. Grafika olyan mintha X360-on játszana az ember vele. Az irányítással és a kocsik hangjával/kidolgozásával sem vagyok maradéktalanul elégedett.
Ami tetszett: hatalmas bejárható terület, részletes tuning, hangulatos átvezető videók. Nálam a Forza Horizon 2 miatt szóba sem jöhet, talán majd egyszer, ha lejjebb megy az ára.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
gduck
addikt
Már megy a Crew béta: KATT IDE!
Tapasztalatok?
-
redXIII
senior tag
Ehez a Homeolás dologhoz:
Én januárban vettem használtan a gépet, amihez kódos volt a fifa 14. A játék a gépen volt letöltve, de profil már nem volt a gépen mikor megkaptam. Miután beállitottam a saját profilomat, ugye csak az az egy profil volt a gépen ugyanúgy láttam a játékot a gépen, és tutdtam vele játszani ( egészen addig mig ki nem próbáltam egy hónapig ezt az EA hubot, mert gondolom akkor felülirta az accest és az EA hubhoz kötötte onnantól. Úgyhogy elvileg ha letöltessz egy játékot egy másik profillal a gépedre, majd utánna kitörlöd azt a profilt, akkor mennie kéne tovább ugyanúgy a saját accodal.. Válalkozó kedvüek kipróbálhatják
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Def26
félisten
válasz godzsy2 #20017 üzenetére
Elég egy gold előfizu. Ha keresztbe teszitek home -ba a profilokat akkor simán megjátszhatjátok, hogy egyik játék ide, másik meg oda lesz megvásárolva.
Egyébként jól gondolod. Így működik ahogy leírtad.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
godzsy2
senior tag
Szerintem elméletben lehet egymás acc-ját Home-oltatni és akkor tudtok olyat megjátszani, hogy 1x az egyikőtök, másik alkalommal meg a másik acc-jára venni a játékokat. És ha mégis borulna a dolog, akkor jut-is-marad-is alapon nem lesz harag, hogy "miért csak a tiéden van játék".
A lényeg, hogy ilyenkor mindkét félnek kell lennie aktív gold előfizetésnek, míg az egy acc-os rendszerben csak annak kell, akinek az acc-ján vannak a játékok.
Teszem azt van X és Y játékos. X megveszi a FH2-t, Y megveszi a Destiny-t. X Home-ol Y-on, Y Home-ol X-en. Mindenki a saját profilját használja a saját gépén vagyis nem a Home-olt profilt. Ugye mivel Home-olva vannak, ezért X hozzáférhet a FH2-höz, hisz az a sajátja, de hozzáférhet a Destinyhez is, hisz' az Home-olva van Y-tól. És fordítva is igaz.
Csak akkor van gubanc, ha X családtagja is játszani akar a FH2-vel, akkor ő nem fog tudni Xcsaládtag nevű profillal belépni, hisz' az csakis X profiljával műxik, ahhoz van rendelve. Xcsaládtag csakis Y játékaival, jelen esetben a Destinyvel tud csak játszani, mert az van Home-olva.
Xcsaládtag tehát nem tud játszani X saját játékaival, csakis akkor, ha X profiljávaljával lép be.
Vagy rosszul gondolom?
-
pzstm
titán
jött már Destiny update? Queen küldetést érdemes csinálni?? (kétszer már megvolt)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kitegyem oldalra a hozzászólásomat Home címszóval?
Live-Die-Respawn
-
FefeeX
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz adrian94 #20002 üzenetére
Nem jól.
Te profiloddal belép egyszer a saját gépén, az lesz a my home. Ő látni fog minden digitális tartalmad. Te az övét nem látod.
Ha egyszer is rányomsz a saját gépeden a my home-ra, ( vagy jelszó cserét eszközölsz ) többé nem látja a cuccaid. Csak ha újra beállít mindent.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Két ember kellene heti küldetésre. Lvl 27 vagyok, de minimum 28-as kellene mert legnehezebben kellene letolni, a 9 strange coin miatt. Valakik?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest