Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
válasz Ron Swanson #25048 üzenetére
2 órán belül küldik az email-t. Semmi féle telefonos hívás meg ilyesmi nem lesz.
-
Lefty
addikt
válasz Ron Swanson #25048 üzenetére
Dehogy verifikálnak, nekem olyan kamu címem van, hogy még az utca sem létezik, amit megadtam. Ordersben nem lehet törölni vagy valami? Így, hogy ott van nem mondom nyugodt szívvel, hogy rendeld újra.
-
senior tag
Az orders-nél ott van és ezt írja, ha rámegyek:
Sorry, processing of this order is taking longer than expected
• This order may take up to 2 hours to process but usually will take less than an hour
• Please do not re-order this item
• Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address
• For more information, contact usA kártyámról nem vontak le pénzt. lehet hogy éppen a kamu telefonszámon próbálják felvenni velem a kapcsolatot, hogy verifikáljanak
-
Lefty
addikt
válasz Ron Swanson #25046 üzenetére
Pedig kajak ugyanez volt nekem is, hogy töltött vásárláskor vagy 5-6 percig, aztán ezt az üzit kaptam. Mondom király, rá 1-2 percre meg jött a kód levélben. Várj még egy kicsit, aztán nézd meg a számlád egyenlegét, ha nem húzott le semmit, akkor nézd meg, hogy az ordersben sincs-e ott. Utána próbáld újra megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Lefty
addikt
válasz Ron Swanson #25044 üzenetére
Amazonon már ott kellene lennie a Your Account > Your Games and Software Library részben mostanra, csekkold.
-
senior tag
-
Lefty
addikt
válasz Ron Swanson #25039 üzenetére
Ez volt nekem is, attól sikeres, majd mindjárt jön az email, hogy sikeres vásárlás, benne a kóddal.
-
senior tag
-
Madwe
nagyúr
majd verifikálnod kell, hogy valóban usa lakos vagy. ha van kint ismerős könnyen megy
-
MunezXBK
nagyúr
Login.live.com-on próbáltad?
-
senior tag
Valaki aki vásárolt amazonról gift cardot segítsen már már 5 perce ezt írja ki:
Your order is being processed. Please do not close this page or click the back button on your browser.
This will usually take less than a minute.ilyenkor mivan? lehet hogy nem tetszik az amazon rendszerének a kamu usa cím amit megadtam? :\
szerk:
Sorry, processing is taking longer than expected.
Please do not reorder this item.
Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 2 hours.
This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.akkor gondolom beszoptam
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz ImpersonatoR #25037 üzenetére
Ja, szerintem mindjárt veszek amazonról gift cardot és megveszem az usa storeból
-
addikt
válasz Ron Swanson #25035 üzenetére
Szerintem jól dontottel hogy nem vetted meg. 30.000 ért meg lehet jó ötletnek tűnt volna KEDDIG de aznap mar lehet hülyén érezted volna magad
50.000 meg nonszensz.
Miért nem veszed meg USA store bol egyébként ? Letoltene addig és egyből nyomhatod 15.000 ért. -
steeel35
tag
válasz Ron Swanson #25035 üzenetére
Kiba***tt soká lesz még kedd...
Még mindig GTA: Ha előrendeltem 20k-s áron, és most 18k, és ugye a visszaigazoló e-mailben írták, hogy az árváltozásról értesíteni fognak, de nem értesítettek, kell aggódnom, hogy a 20 ezres áron kapom meg a játékot? Vagy inkább forduljak a bolthoz?
-
senior tag
válasz bulikavagyok #25033 üzenetére
ja, én is majdnem a falba vertem a fejem
FragStaR: igen, már megvan nekik PS4-re meg XO-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Ron Swanson #25027 üzenetére
x0 ra mar meg van nekik ? Durva tippre azt mondtam volna hogy max a ps4 bundle bol tudnak kiszedni. Ez viszont akkor azt jelenti hogy Twich en is kint lesz amíg nem bannoljak őket. Egyébként offline tudtad volna tolni szerintem.
-
nagyúr
-
Seat
tag
Dragon age bejövős, eddig 1 órát toltam, de nagyon hangulatos,grafika is rendben,már aki szerete az ilyen jellegű gamet😁
-
steeel35
tag
válasz Ron Swanson #25027 üzenetére
Pedig már rég játszhatnál!!
-
senior tag
válasz Ron Swanson #24952 üzenetére
Hát srácok nem jártam sikerrel GTA V ügyben... az egyik pesti konzolos boltban 50 ezerért megtudtam volna venni, de inkább majd kedden megveszem 18-ért
-
vroland44
csendes tag
Lattam tv be is egy nagyon rovid beugro reklamot, kb3mp illetve olvastam is most, hogy extreme digitalnal lesz iden black friday
errol ki mit tud? -
addikt
Van itt valaki aki Tata környéken lakik és nem veti meg a digitális játékokat ?
-
norbi2010
őstag
válasz MunezXBK #25011 üzenetére
Nem jött meg, nem igaz, hogy nem tudnak egy retkes csomagot kihozni az átadás másnapján. Direkt úgy rendeztem a dolgaimat, hogy hétvégén tudja játszani, erre b.sznak kihozni. Amúgy is, miért csak tegnap adják oda a futárszolgálatnak, ha már másfél hónapja megrendeltem?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz karakpecze21 #25014 üzenetére
Pontosan milyen idő szerint oldják majd fel?
-
tunkiih
őstag
Valaki küldene Invite-ot a PH-s COD:AW klánba? Köszi.
Még bele kell rázodnom, jó ideje nem nyomtam ehhez hasonló FPS-t..
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Ron Swanson #24964 üzenetére
Nekem már a HDD-n pihen, csak sajnos még várni kell rá.
Én is nagyon várom már. -
norbi2010
őstag
A héten már nem fogok Unity-zni úgy tűnik... Ennyit ér a másfél hónappal ezelőtti előrendelés.
-
tunkiih
őstag
Üdv! Befutott a COD:AW-m, bontatlanul 10 ezerbe nem volt kérdés a dolog.. a hétvége folyamán akinek van kedve, csapathatnánk majd partyba.
Kiprobálom a Dragon Age trialt is majd, távol áll tőlem de annyira dicséritek pár ora trialt megér ha már accesem van, valamire használjam a PvZ mellett, ha már Bugfield kampányra nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Amúgy ezekkel az Achievement pontokkal vagy mikkel, mit lehet kezdeni?
-
Zjunior
veterán
Hmmm.
Az mitől lehet h nem szedi le az updateket manualisan a gép?
Instat on ban vagyok mióta megvan , es eddig nem volt ilyen gond.
Most kaptam meg a novemberi frissítést is h manualisan ranyomtam!
A masik ha controller-el kapcsolom be a konzolt akkor nem kapcsol be, csak villog a controller:/
Most szedtem le egy updatet, manualisan
244mb![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest