Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kellene egy kis segítség, letöltöttem ezt a microsot excluziv Blair Witchet, de nem találok valamit... Itt az elején elvesztettem a 30 fps-t, pedig X en játszok
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
eL Geri
őstag
válasz oriic #187045 üzenetére
A Gears 4-ben nem próbáltam, így nem tudom.
Hogy volt (Gears 4) / hogy lesz (Gears 5) a kampány mentése? Vannak slot-ok?
Azt szeretném csinálni, hogy elkezdem a kampányt egyedül. De elindítanánk mellette egy második kampányt is, amit időnként split-tel játszanék a feleségemmel. De nem szeretném ha összekeverednének az mentések / állások. Lehet ilyet?
A Gears 4-ben elöbb letoltam egyedül, aztán együtt. De most párhuzamosan kellene -
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #187040 üzenetére
Ebben semennyi. Microtranzakciò lesz skinekért. Az NBA2K-t nem a Gearbox fejleszti.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #187039 üzenetére
Utólag jobban belegondolva lehet erre gondolt, csak nem ez jött le a kérdésből, sorry. Nem vagyok almás cuccokhoz szokva, szerencsére, ott (YT link)még egy monitor állvány is 999$ Vagy pl az ilyenek(YT link) miatt.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz hadam98 #187037 üzenetére
Tehát akkor tudod, hogy egy előfizetéses szolgáltatást akarsz lecserélni ingyenesre, de ragaszkodsz kizárólag az előfizetéseshez? Nem érzed ezt ellentmondásosnak vagy csak mi nem értsük mit akarsz
Ingyen nem fogod megkapni az előfizetéses szolgáltatást, minden más szabály alól kibújást nem szabad itt leírni/megbeszélni, fizessetek elő családi előfizetésre és osztozzatok a költségeken, mást nem tudok mondani. Van szintén fizetős program, ami elvileg részben át tudja venni a lejátszási listákat(pl Spotify-ra), keress rá!"Got any other secret weapons?"
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Apple Music-t használ az egész család és szeretném hallgatni xboxon a zenét játék mellett.
Ez Airserver Xbox Edition-al meg is valósult tökéletesen működik a háttér zene játék mellett Apple Music-ról, iPhone-ról lövöm át a zenét viszont nem tudtok valami ingyenes alternatívát? Ha nagyon muszáj akkor megveszem ezt de jobb lenne ingyen. Köszi![ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz kalozhun100 #187026 üzenetére
Jo sok ido? :) Mi ebben a sok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #187030 üzenetére
Eskü a keresőven nem találtam. Sry, megyek a sarokba...
Live-Die-Respawn
-
Bep
őstag
válasz l.skywalker #187027 üzenetére
Rííszpekt!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #187027 üzenetére
Köszönjük.
Call of Duty Ghosts is mehet listára.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Volt a napokban téma, hogy generációváltásnál hogyan jelentek meg az új címek a 2 generációs gépre párhuzamosan.
Csináltam egy listát, miszerint 278 olyan játék van, ami még Xbox360-ra és már Xbox One-ra is megjelent és nem BC-s.
Beraktam őket egy listába, hogy a One megjelenésétől kezdve ez miként zajlott is le: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Maxxy10
addikt
válasz kalozhun100 #187023 üzenetére
Én 10 óra alatt tartok a ACT 4 Chapter 2-nel.
Ha jol tudom 5 darab ACT van szóval szerintem még kb 2-3 óra kell még. -
Viper26
nagyúr
-
kalozhun100
őstag
Gears 4et mennyi idő végigvinni?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Viper26
nagyúr
válasz Fox Mulder #186991 üzenetére
Ehh, fenébe, akkor le is szedem inkább.
Man of Medan, nincs pass-ban véletlen?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #187014 üzenetére
Ezért vettem SDE-t.
89€ volt, és lefogadom hogy ennél jòval dràgàbb lesz külön.Annak gondolom senki nem örülne, ha minden nagyobb cím 7 évig készülne, hogy ne legyen roadmap meg dlc. Nincs elég idő a fejlesztésre, úgyhogy azt kell szeretni ami van.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
wolf88
aktív tag
Konzolvilágnál szeptember 7-ig ismét konzolcsere akció van,amennyiben valakit érdekel.
[link] -
sugarforce
addikt
válasz szimszonos #186971 üzenetére
"bár nem probáltam, de..." Eddig volt releváns a hozzaszolas.
Sima fatnal fm szerianal meg volt a 60fps, fh-nal a 30, ami neha beesett 25ig, de akkor leginkabb valami hatterben folyo folyamat miatt volt, mintha valamit toltott volna free roamban.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz l.skywalker #187008 üzenetére
Köszi
-
anorche1
őstag
Valahol tudok szerezni az uj cod hoz closed beta kulcsot?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gebriel #186993 üzenetére
Ha még nincs két éves be tudod regisztrálni gond nélkül. Számla abban az esetben kell, ha a számlás vásárlástól számítva nem adja be a 2 évet, de ez használt gép többedig tulajdonosaként nem érint téged, csak ha az eladó tud számlát is adni - és nem jön ki a 2 év. Ez esetben az MS-nek kell számlával bizonyítani a 2 évre való jogosultságot.
Annyi még, hogy tartozékokra 1 év garancia van, ami a gép mellé jár.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz Fox Mulder #187005 üzenetére
igen, így értettem én is.
Ami durvább ettől az a Control, amin ledöbbentem.
Bár X-en azért játszható, de az eredeti konzolokon hogy a 10 FPS is többször előjöjjön az durva, még ha a generáció végefele vagyunk akkoris
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
-
AMD Power
titán
Huh azert ennek a Batman Arkham Knights a iranyitasa messze van a jotol. Az autot vezetni sem 1x. Vagy csak nekem furcsa most a BL szeria utan!?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Fox Mulder #187000 üzenetére
Igen, sjanos ez jogos, ha nem fut jól.
Majd ránézek én is, de minden védelem nélkül sajnos nem a gép hibája.
-
csuvicsuva
addikt
Nekem S-en nem volt semmi gondom vele, ha X enhanced, akkor ott lesz a kutya elásva.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
10400ft.
Fele annyi, mint a rendes AAA címek. Sajnos ma màr 21k-ròl indulnak a jàtékok.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest