-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #55399 üzenetére
Ha a Hometars fiokjara vettetek meg, akkor gondolom a Te gepeden az o accountjahoz van rendelve primary xboxkent a Te geped es akkpr toltodnie kell...nalunk igy van.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madoc
veterán
Én is csak éjfél után érek haza a melóból.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Jovanny2
őstag
Hát ebből csak esti játék lesz, úgy látom. Bekapcsoltam a gépet 17:30-kor, rögtön jött egy System update (Win10, juhééé). Fél óra update, utána indítom a BO3-at, needs an update: 3GB...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Az milyen szar mar, hogy folyton online kell lenni nfs kozben?
Meg csak kocsikazni vagy kocsit festeni se tudok enelkul.. Kicsit bosszanto.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
toza
senior tag
hello.ha van egy xbox1 BLURAY NELKUL.(egyaltalan nincs benne.motherboard sincs meg)
Csak letoltogetesre jo ,minden mas helyen van,orakat hasznaltam demokkal stb,tappal,kontrolerrel..
koszi.
[ Módosította: mukibuci ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de ha én megadtam a kártya adataimat Boxon, és a Home társam belép az ő gépén a fiókommal, akkor ő ott nem tudja használni az én kártyámat, ugye?
-
Bogyi007
veterán
A gép nem érdekelne az biztos, de az hogy miért nincs benne az olvasó annál inkább - főleg mivel még az összes forgalomban levő box gariztatható, ergo nem volt értelme kivenni belőle....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
dunc
nagyúr
Csináljuk egy hozzászólást a BO3 multisok gamaertagjával!
dunc Devilke HUN
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nyilván.
Meg egy másikat a Halo5-öt játszók GT-jével, egy harmadikat azokéval, akik a Forza6-tal repesztenek, egy negyediket azokkal, akik a BF4-et tolják, egy ötödiket a FIFÁ-s népeknek, hatodikat a GoW-ral hentelőknek, és így tovább, és így tovább..."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
zsolti72837
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #55423 üzenetére
FIFÁ-s jó lenne.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zkas90
senior tag
Vagy legyen egy hsz amibe mindenkinek a gamertagja szerepel és zárójelben azok a játékok amikkel játszik.
Ezt a hsz-t pedig orinak kell frissen tartania úgy, hogy nézi a barátlistáját és elemzi, hogy ki mivel szokott játszani. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #55415 üzenetére
Lényegében Nekem ez az első cod, amit megvettem.. Soha nem voltam nagy COD-os, viszont itt a multi miatt bevállaltam, plusz azért, ahogy kinéz.
Meglátjuk. Nálam kezdő FPS-esként a Halo a mérce. Persze itt nehezebb, de meglátjuk. Nincsenek nagy elvárásaim.
Single részen tudtommal a mostani cod-ok közül egyik sem okozott maradandó élményt.
Véleményem szubjektív...
-
redXIII
senior tag
Na akkor egy pár mondat az új joyról.
Az összeszerelés minőségére nem lehet panasz. (Pedig made in china) Az rb és lb gombok tényleg jobbak mint a day one kontrolleremen, de úgy összeségében is érezni hogy ez egy prémium termék. ( Az árát most ne firtassuk ) A ravaszon is lehet állitani hogy fullon menjen pl autós gamekhez, vagy átkapcsolod és akkor rövidebb úton jár, fps-hez pl.
Beta dash alatt volt rá egyből FW frissítés, vezeték nem kell hozzá, mint a sima joyon. Adhatsz a joyodnak nevet, ha valakinek hiányzott ez mint feature A bátrabbak elnevezhetik az anyósuk után a műszert.
A gombkiosztás és az alsó karok.
Itt jön az első negativum számomra. Kombót nem tudsz rájuk rakni, én egy rb+lb-t kerestem a destinyhez. De csak egy gombot tudsz egy karhoz hozzárendelni. Értem én hogy ne lehessen beállitani valami bonyolult kombót mondjuk a mortalban egy gombnyomásra, de azért egy egyszerübbet lehetne.
2 profilt tud maga a joy tárolni, vannak már most is elöre beállitott profilok a forzához, halo 5. gears of war, és a sunset overdrivehoz. De olyan profilokat csinálsz amilyenek akarsz, elmented, és utánna variálod azt a kettőt amit a joy eltárol.Ami pozitívum, hogy bármikor ki illetve vissza lehet kapcsolni az alsó karok működését, csak kétszer gyorsan megnyomod a párositó gombot (vagy mi a tököm a neve ) a joy elején. Különböző módon rezeg ha ki vagy bekapcsolod az alsó karokat.Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz zkas90 #55425 üzenetére
Hát, GT lista benne van a topik összefoglalóban. Viszont nagyobb összegben fogadnék arra, hogy oric arca ökölbe szorul egy kicsit, ha elolvassa az ötletedet.
Xone-on nincs olyan, hogy be lehet állítani egy beacon-t, hogy mivel szeretne játszani multiban az ember? (X360-on úgy emlékszem volt ilyenre mód, de egyik platformon sem multiztam sokat, szóval simán lehet, hogy hülyeséget beszélek. Sőt.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dunc
nagyúr
Igen és?
Jah az a szar Twitch, állandóan szar 0x10531192
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is erre próbáltam célozni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
addikt
Elite kontrollerre egyébként ez a "régi" stereo adaptert rá sem lehet dugni?
Szóval csak menüből lehet hangerőt állítani + némítani ? -
zkas90
senior tag
Azért durva hogy bLaCkDoGoNe ponékodott, én tovább vittem a poénját és nem esett le neki.
szerk: Pedig azt hittem, hogy ezzel: "orinak kell frissen tartania úgy, hogy nézi a barátlistáját és elemzi, hogy ki mivel szokott játszani" eléggé egyértelmű volt a poén mivolta.[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz zkas90 #55434 üzenetére
Sorry, tényleg nem esett le
-
zkas90
senior tag
válasz sirszevenap #55438 üzenetére
Megjelenés ideje: 2013. november 22. (Magyarországon 2014. szeptember 5.)
2 év a garancia.Tehát még 17 napig a day1 konzolok is garanciálisak. Magyarok esetében még közel egy évig garanciálisak.
válasz: Xbox One beregisztrálása a jótállás érvényesítéséhez
Itt kiírja az érvényesség idejét is majd.[ Szerkesztve ]
-
-
sting2
addikt
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz sirszevenap #55440 üzenetére
Én is úgy vettem, hogy csak idén novemberig garis, de az oldalon 2016. novemberéig van
-
sirszevenap
addikt
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz sirszevenap #55444 üzenetére
Nekem adott számlát is, nem tudom hogy anélkül érvényes-e
-
sirszevenap
addikt
válasz ChrisDzsi95 #55446 üzenetére
Ez az lenne, ugye? Tehát 17. máj.25? Tudom, tudom feketén fehéren le van írva de na, biztosra megyek!
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz sirszevenap #55448 üzenetére
Igen, ez az
-
sirszevenap
addikt
válasz ChrisDzsi95 #55449 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy papírok nélkül ha baj van intézkednek e majd. Elvileg nem itthoni vásárlás volt ez.
Bankkártyával? Hát persze!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest