Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz NoMagix #218041 üzenetére
Akkor sem ha besüt a nap az ablakon, mert ips akkor is jó? A betekintési szöget meg tapasztaltam MM-ben, ips még mindig jobb.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
válasz Rigormortiis #218046 üzenetére
Pl. Alapból nem tudtam a Nas-ról lejátszani videót a gyári lejátszóval, mert nem jelentek meg a fájlok. Letöltöttem a Nova playert, abban már megjelentek, de nem játszotta le. Lejátszáshoz még kellett az xplore fájlkezelő. Minden más eszközön, még a 30 eurós konyhai rádión is pöccre ment minden.
Programok úgy befagynak, hogy csak restart segít.
Csomó netes program egyszerűen nem működik, ha a pontos idő nincs jól beállítva.
Stb.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
natë
nagyúr
válasz Rigormortiis #218046 üzenetére
Semmi. Általában nem túl up to date egyik sem, de nincs velük baj.
-
HunChris
senior tag
válasz vargalex #218035 üzenetére
Meg annyiban hasonlít, hogy egy síkban van és nem egy vájatban az option meg share gomb fél centivel a többi gomb szintje alatt. Már csak ki kellene emelni a share, option gombokat, meg a stick domborúságát eltüntetni, de majd a PS6nál. Nekünk a megszokással meg pont ellenkező a tapasztalat.
Azt hogy te 2x leejted a kontrollert nem a kontroller hibája, bárhogy is írod, nekünk se a 6 db xbox, se a Ps4 konti nem csúszott ki senki kezéből.
Ezennel nem offolok többet... -
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #217967 üzenetére
Iszonyat jo hir es nagyon megdobbentem pozitiv ertelemben hogy ez is Day1 Vamepass🤗🤗
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
kory24
őstag
Xbox one x-hez milyen tv való?
Az egyértelmű, hogy legalabb 48,50 coll, 4k felbontás, hdr
De pl más számít?
Pl. va vagy ips, dv-nek van előnye xbox-nál?Gondolom, hogy android, webos, saphi vagy más rendszerű-e az mindegy?
-
vargalex
félisten
válasz HunChris #218033 üzenetére
A PS5 kontroller annyiban hasonlít az XBox kontrollerre, hogy csúcsos a marokban fogott vége, nem gömbölyű.
Az options gombot soha nem nyomtam meg köröm oldalával, pedig a VR esetén azért kell használni a pozicionáláshoz...
De mondom, nekem úgy tűnik, ez teljesen megszokás kérdése. Nekem, aki inkább PS-ezem (bár, ott sem vagyok nagy játékos) egyelőre kényelmetlen és szokatlan az XBox kontroller. A gyerekeim közül a két kisebb is így van vele, a nagyobbnak viszont bejön.Alex
-
HunChris
senior tag
válasz Rigormortiis #218032 üzenetére
Elite kontrolleren lehet állítani a fényerőn.
-
HunChris
senior tag
válasz vargalex #217966 üzenetére
PS4 egész kontrollerre gondoltam hogy érzésre kissebb. A stickre meg hogy domború a közepe és a végállásokban kicsúszik az ujj alól, emiatt át kell helyezni az ujjat ismét közép állásba, amint teheti az ember. Forza Horizonban többször előfordult kanyarok után, lehet hogy ha bekopik a stick, akkor más. Amúgy az elrejtett kontrollerbe simuló option és share gombok sem tetszenek, a nagy ujj köröm oldalával kell benyomni és túl fent vannak, plusz nem egy síkban a többi gombbal. De valószínűleg más is így lehet vele, nem hiába fog hasonlítani a Ps5 kontrollere az Xboxéhoz, és nem fordítva...
-
Rigormortiis
veterán
Ki lehet valahogy kapcsolni a kontrolleren a led világítást?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wesder
félisten
válasz szabonagyur #218027 üzenetére
Settings -> Language & Location -> Language -> English.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
inter89
csendes tag
válasz l.skywalker #218026 üzenetére
Köszi, tudom hogy csak a menüt érinti, de ha most tesztelik, 1-2 hónapon belül publikus lesz valószínű mindenki számára?🙂
-
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
-
inter89
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ez mennyire vehető komolyan? Hamarosan mindenki számára elérhető lesz xboxon a magyar menürendszer?🙂
Köszi a válaszotokat.
-
Madoc
veterán
válasz AMD Power #218021 üzenetére
Ez pont olyan probléma mint a multkor a csaj akinek kényelmetlenül nagy volt a kontroller mert neki kis keze van . Ilyen is van. Gyerekeknek meg nem nagy.. Ds4 nagy nyeles kontroller ha akarnám se esne ki se szárazon se izzadtan, olyan mint egy bumeráng
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
vargalex
félisten
válasz AMD Power #218021 üzenetére
Nekem meglehetősen száraz a kezem. Ennek megfelelően pl. a nylon zacskókat sem tudom kinyitni, mert semmi tapadás nincs, egyszerűen csúszik rajta. Ketten válaszoltatok a problémára, mindketten az izzadt kézzel jöttök. Na, az éppen jobban tapad a műanyaghoz.
Megjegyzem, ilyen soha nem fordult velem elő DS2, DS3, DS4 esetében. Itt viszont első nap rögtön kétszer...[ Szerkesztve ]
Alex
-
S e t h
nagyúr
válasz l.skywalker #218018 üzenetére
20 percig próbáltam letölteni a Super Luckyt, feladtam, először azt hittem nálam van itthon gebasz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz RaZroX #218017 üzenetére
Központi hiba van:
https://twitter.com/XboxSupport/status/1296876939026677760Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
RaZroX
addikt
Store nektek sem megy ?
This is the way
-
-
ggeleven
őstag
Srácok porosodik itthon pár lemez. Valakit esetleg érdekel? Ára nulla, csak lehetőség szerint gyere el érte (BP, 19. ker).
Halo Reach - Xbox 360
State of Decay - Xbox One
Shadow Warrior - Xbox One
NBA 2K16 - Xbox One
Red Dead Redemption: Undead Nightmare - Xbox 36020%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Rigormortiis
veterán
Ejj, azért még mindig az Xbox kontrollert a legjobb kézben tartani (a női mellek után ). Mindig is ez volt a bajom a Dualshockokkal, hogy nem állnak kézre. Ennek a Cyberpunkosnak még a tapintása is faja.
Nagyon fasza ismét Gearsezni, hiányzott már.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabonagyur #218009 üzenetére
De ez nem indok, ez egy kizáró ok. Apple ebben a formában nem engedi az MS pedig üzletileg nem akar rajta változtatni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
válasz l.skywalker #218008 üzenetére
Igen én is csak azt találtam mint "indok"..
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabonagyur #218005 üzenetére
Az Apple App Store szabályzata miatt nem lehet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
-
Wesder
félisten
válasz szabonagyur #218005 üzenetére
Jól érted.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
Jól értem, hogy az iOS készülékeken nem lesz xCloud? Ahogy nézem az indok is valami orbitális b@romság.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Rigormortiis #217973 üzenetére
Attól függ. Ha használni akarod, ha az első garnitúra lemerül, akkor nem árt
-
natë
nagyúr
De jó nektek, még tudjátok nyomni X-en én meg várhatok novemberig. (eladhattam volna később is...)
-
Megvettem az American Fugitive játékot a mostani akcióban. Piszok jó játék. A történet is érdekes, a megvalósítás is remek. Kicsit gta 1 feeling, de sokkal több lehetőséggel, plussz, kb. mindenhová belehet törni. (bár ez elég egyszerűen van megoldva, kb mint egy inventory. ) Ennyi pénzt bőven megér, nagyon kellemes kikapcsolódás.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest