-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pingtest #200000 üzenetére
Sehogy, maximum eladni tudja őket és megvenni digitálisan a játékot MS Store-ban.
szerk:
200k a topikban \o/
szerk2: Ha online vette a gépet, akkor 14 napig visszaviheti és vegyen olyan gépet, amiben van optikai meghajtó. A vásárlás előtt kellet volna sajnos utánanéznie, hogy milyen gépet vesz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
zojjektum
senior tag
Hogyan tudom a távoli letöltést működésre bírni? Már mindent beállítottam (instant on, remote install vagy mi, régió mindenhol magyar), de azt a nyomorult letöltést csak nem indítja, sem alkalmazásból sem webes felületről, de még csak a várakozásra sem teszi, így a boxon mindig ki kell keresnem ismét, amit le akarok tölteni. Köszönöm!
-
Wesder
félisten
válasz melan #200008 üzenetére
Ami nem működi. Ez igazàn jó tanàcs volt. Nem véletlen van beleírva az összefoglalóba is nagy betükkel, hogy AD GÉPPEL SEHOGY SEM FOGSZ TUDNI LEMEZES JÀTÉKOKKAL JÀTSZANI.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz melan #200008 üzenetére
Sok sikert.
Azt meg kulon nem ertem, hogy hogy lehet "utolag szembesulni" vele, hogy nincs meghajto a gepben. :D
Eskuszom most mar inkabb azt kivanom, hogy akciok helyett emeltek volna fel a boxok arat vagy felmilliora... :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
válasz zojjektum #200012 üzenetére
Miert is...? O.o
Bemegy, megveszi a lemezt es kesz. Miert kene az eladot erdekelnie, hogy milyen gepe van? Miert kene barmilyen figyelmeztetest adnia? Ez tiszta lol. Nehogy mar az elado legyen a hibas, mert valaki arra nem kepes, hogy megnezze mit vasarol. Konkretan a dobozon a box rajzan IS latszik(meg azon a 33 helyen, ahol ez le van irva), hogy nincs rajta nyilas, megis hova akart volna lemezt rakni?
Es nehogy elovegyuk a "dehatnemerthozza" kartyat. Ha valamihez nem ertek, akkor utanajarok, meghozza azert, mert kettonel tobb mukodo agysejtem van.
Wesder
Szerintem az eladonak ehhez semmi koze, masnak is vehetsz lemezt, nem feltetlen a gephez. De egyebkent az "all digital" mint nev, azert eleg arulkodo.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz persil #200016 üzenetére
Kereskedelemben dolgoztam. Namàrmost ha nàlam vették volna az AD gépet és làtom hogy van mellette 2 lemezes jàték, csak ràkérdezek màr hogy az AD mellé akarja e venni, vagy ajàndékba màsnak. Pont azért ne ez legyen otthon.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #200019 üzenetére
Nem DOLGA, de nyilvan, ha szemelye olyan, akkor megkerdezi.
Ha te jofej vagy es ilyesmire rakerdezel, az egy remek gesztus, teged minosit termeszetesen, de gondolj bele, hogy mennyire lett volna jogos es fair, ha lebasznak azert, mert valamire - amire nem kell - nem kerdezel ra.
Plusz ugye, nem derult ki, hogy hona alatt a geppel vette e a ket lemezt, vagy kulon. Utobbi esetben abszolut eletszerutlen lett volna rakerdezni, hogy milyen gephez veszi.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz persil #200020 üzenetére
Nem dolga persze, csak ilyenkor mindig magamból indulok ki mert 5 év elég volt ahoz hogy tudjam hogy a vàsàrló legtöbbször hülye és fogni kell a kezét. Kinek nem inge ne vegye magàra.
-
Wesder
félisten
-
zojjektum
senior tag
válasz Wesder #200024 üzenetére
Így van. Akik idejárunk a fórumokra, azért hellyel-közzel képben vagyunk az adott termékékkel, de rengetegen vannak akik csak azután kérdeznek, miután vásároltak. Az fentebbi felháborodásom abból indult, hogy kollégámra is ráadta az AD gépet a sims 4 lemezes játékkal az euronicses csodaeladó. Én küldtem vissza, hogy valamit nagyon gyorsan cseréljenek.
-
Moby
addikt
válasz zojjektum #200026 üzenetére
Ezt hozta a fillértoszás. Minden boltba oda lehet állítani a szakértő eladót, csak az olyan, hogy ki kell őt fizetni. És a bérét bele kell építeni a termék árába. Csak akkor meg nem megy oda senki, mer az emag meg az alza olcsóbb. És a kör bezárul, a vásároló meg magára marad a fillértoszásával, mrg a nyomorával, és telesírja a netet.
-
EczkE
veterán
Kellemes unnepeket megegyszer!
Olyan gondom lenne hogy kaptam egy 15£ gift cardot. Beaktivaltam meg is jelent. A baj az hogy fizetni nem tudok vele. A Dantes Infernot szeretnem megvenni de fizetesnel nem tudom kivalasztani. Az a baj hogy elore beaktivaltam a kodot vagy hogy X360 jatekot akarok venni? Hogy tudnam felhasznalni a kodot? Vagy csak siman elcsesztem? Utolag vettem eszre hogy a see the price mellett elrejtve van egy use code is. Oda kellett volna beirnom a kodot?
Asszem mindenféleképpen!
-
zojjektum
senior tag
Itt most nem értem a fillértoszás jelentését (vagy most a nagy magyar kompániára gondolsz ). Kolléga bement egy euronicsbe, mert xboxot akart venni egy sims4 játékkal akciós időszakon kívül. Megkeresett egy eladót aki azt adta neki, amit adott. Itt hadd ne a vevő legyen már aki hibázott vagy fillérbaszó, mert azért ment oda, hogy szakértő segítséget kapjon.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EczkE #200029 üzenetére
Magyar profilod van. Xbox360 nem régió független. Ott csak magyar régiós játékokat tudsz venni.
Csak One tartalmat tudsz venni UK-ból:
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
EczkE
veterán
válasz l.skywalker #200031 üzenetére
Tehat akkor csak bankkartyarol tudom megvenni? Azt a 15£ csak Xbox One jatekokra tudom elkolteni?
Asszem mindenféleképpen!
-
AMD Power
titán
Azt jol gondolom/erzem,hogy a Divison van vagy 80-100 ora amire az ember megcsinalja?
-
Moby
addikt
válasz szimszonos #200038 üzenetére
Az internet népe az emberek nagyrészét selejtnek tartja. Magán, és a tiszteletakvételneken kívül. Majd aztán feltesz nekik pár kérdést :D
-
zsolti72837
addikt
válasz AMD Power #200034 üzenetére
Main Story 22 Hours
Main + Extra 44½ Hours
Completionist 79½ Hours[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mindenhez nem érthet mindenki. Boxnál nekem se mindig egyértelmű minden, így kb. 25 év windows után.....
A menüje teljesen logikátlan nekem, pedig MS. Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha PS4-et veszek. Lehet még be se tudtam volna kapcsolni?
A gond ott szokott lenni, mikor valaki azt gondolja ért valamihez, oszt' nem is.... -
mike1334
veterán
válasz philoxenia #200042 üzenetére
A PS4 menüje amúgy egyszerűbb szvsz. Mondjuk engem az xbox dashboardja se zavar, baromi kevés időt töltök ott, játékokat pc-ről veszek, konzolon csak telepítek és játszok
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
r3ccardo
tag
válasz szimszonos #200038 üzenetére
Nem hiszem hogy arran gondolt, hogy a 14 év MM miatt különb mint a többi ember, hanem arra, hogy ennyi idő alatt hány buta emberrel találkozott.
Azt meg nem is értem, hogy szégyenled mert a csoport tagja. Honnan tudod milyen ember ő? Azért mert van véleménye valamiről, ami nem egyezik a tieddel?!
Btw, angol tudással már nem is lehet selejt az ember ?
És általánosságban nagyon is igaz az emberekre, hogy megvesznek valamit, mert occó, vagy mert a szomszéd is azt vett, aztán néznek hülyén mert nekik nem is jó.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz r3ccardo #200045 üzenetére
Angliában született angolok sokmilliónyian vannak, nyilván mind zseni...
Amúgy a MM-ba pont nem hozzáértők járnak általában, viszont lehetnek akár koszorús költők, zseniális színészek, ügyeskezű mesteremberek. Vagy foglalkozásszerűen (nem átvitt értelemben ) nagy parasztok, sok száz hektáros birtokkal.... -
parandroid
félisten
válasz philoxenia #200042 üzenetére
Az is logikus, csak másképp. Manapság már egy tetszőleges szórakoztatóelektronikai berendezésnek, de lassan már a háztartási gépeknek is kb ugyanennyire összetett a menüje. Mobiltelefonokról, tabletekről nem is beszélve. Aki bármelyikkel elboldogul, az a többivel is, legfeljebb megszokás, meg a rendszer intuivitásának kérdése, hogy milyen gyorsan.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #200047 üzenetére
Persze, nyilván, de itt hiába keresem sokszor az any key-t.... A menüben lépegetés nem áll rögtön kézre egér híján, a billentyűzet meg nagyon hiányzik....
-
parandroid
félisten
válasz philoxenia #200048 üzenetére
Ha ráérzel, hogy a ravaszok fölötti kis gombok a jobbra-balra váltás a menük között, akkor már könnyedén menni fog. Nagyon sok játékban is ugyanez a módszer, amúgy meg a ps is ugyanezt a trükköt használja.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EczkE #200036 üzenetére
Amit linkeltem oldalt azt tudod használni. Állítsd be a GBP-t currency-nek és a Deals menüpont alatt válaszd UK-t régiónak és a price-nál a tetszőlegest 1-15-ig.
Vagy van még az xbdeals.net
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest