Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz szzoo #142042 üzenetére
Nincs egy éve hogy a One mellett van Ps4 konzolom is ebből a Pro van még két hete, egyik mellett sem tűnt fel hogy ez a probléma itt a topicban ennyire kijött volna mint most a napokban, személyesen tekintve meg pláne nem. Bár igaz a Gow még nincs nálam, de ha a Horizon Zero Dawn nem hajtotta meg a gépet akkor szerintem az sem fogja.
De ez mellékes is. A héten jött a Conker és én máris vágtam a sarokba a Ps4-et és a HZD-t miatta. Szerintem azért ez beszédes tény továbbra is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz IntelKiller7 #142045 üzenetére
120Hz Comes to Consoles
In April, we added variable refresh rate, 1440p resolution support, and auto low latency mode. But we aren’t done just yet. In May, we’re adding support for additional panel refresh rates. Gamers with gaming monitors and televisions that support a 120Hz refresh rate can now turn on 120Hz support for 1080p and 1440p output resolutions. This high refresh rate option means you can now take full advantage of displays with 120Hz capabilities.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
elnzést, az offok megszakításáért, de kéthetes Live Gold és kéthetes GamePass (trial, akinek még nem volt) eladó.
Jelentkezni lehet érte privátban.
Ár: köszönöm
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
válasz sting2 #142025 üzenetére
Nincs velem semmi gond, csak egyrészt olyan dolog van felfújva ami egyrészt leírva is túlzásokba volt kifejezve, másrészt egyedi eset, harmadrészt nem is ebben a topicban kellene kibeszélni. Visszaolvastam most egy nappal később amit írtam s szerintem semmi vállalhatatlan nincs benne, esetleg tehettem volna még 4 csillagot a többi mellé s akkor lehet találgatni hogy mit írtam volna oda.
s7evcsenko: semmi okom nincs ezen a hozzászóláson felhúznom magam szerintem.
Minden oké van két fasza konzolom rakat játékkal az egyiken ráadásul sok régi kedvencet 8s elérek a másikon meg sok nagy kedvencem van amit az ottani legjobb minőségben tudok játszani. Ennyi van és kész. Én boldog vagyok jelenleg.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
bandi0000
nagyúr
válasz DaveHutt #142037 üzenetére
nem feltétlen, gondolj bele hogy mennyi időt emésztene fel
van 4 gép PS Xbox
két alapgépre optimalizálni a játékot hogy faszán kihasználja
két erősebb gépre optimalizálni a játékot 3 fajta profillal, 4K/1080 szép/1080 60fps ez már 6 optimalizálas
rengeteg munka, nyilván nekünk jó lenne, nekik meg nem érné meg
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz Gross #142035 üzenetére
annyira azért nem erős, mert 4K ban nem tudná sztem hozni a 60 fpst, + ugye az a gond hogy ami egyik gépen 30 az a másikon nem lehet 60, vagy ha igen akkor rendes butítást kellett vna csinálni, amit a sima one tulajok szívnak meg
a horizen választható, hogy szebb graf vagy 60 fps legyen pont mint Tomb Raider esetén
-
Gross
csendes tag
Azért zavaró ez a nagy erős Xbob One x aztán nézem hogy a Far Cry 5 is 30 fps... Ugyan ilyen csalódás volt Ps4 pro-n is az epic exlusiv cim a Horizon Zero down szintén 30 fps... Ennyi erő egy gépben és ezt nem lehetett volna megoldani... Tudom hogy ez most egy értelmetlen comment,de ugy kikivánkozott belőlem.
-
JamesHun
addikt
válasz Darth_Revan #142012 üzenetére
nyár végén elvileg jön egy kis bónuszkám
remélem 140 ért akkor is lesz majd XCsak hogy cseréljem ki feltűnés nélkül, hogy itthon ne vegyék észre
SeriesX: JamesSHun
-
Ti Bo
aktív tag
válasz ron233 #142031 üzenetére
Maga a rugó szokta csinálni, ahol hozzáér a műanyaghoz (belekarmol kissé). Az a baj, hogy szétszedés nélkül nem tudsz pont ráfújni. A kontakt spray pedig nem kenésre való, hanem vízkiszorításra és korrózió gátlásra. Egyébként a WD 40-et is hívják kontakt spray-nek (na meg egyébként is a WD 40 mindre IS jó). Az Obis dolgozók szakértelmével kapcsoltban pedig hosszú-hosszú sorokat tudnék írni (mint mindig, TISZTELET a kivételnek).....
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
ron233
tag
válasz Ti Bo #142026 üzenetére
Nekem úgy tűnik hogy a rugója recseg. Még van 3 hónap gari rajta. Utánaolvasva elég gyakori ez a probléma másnak is, ha ki is cserélik az új is elkezdheti ezt csinálni, most akkor állandóan küldözgessem vissza?
Tegnap az Obiban rákérdeztem az eladó nem ajánlotta a WD40-et erre, hanem vmi 'CHIP kontakttisztító és kenő' nevű cuccot.
A youtubon meg vki étolajjal kente be a ravasznál a rugót. -
x360elite
őstag
válasz ricsi0307 #142029 üzenetére
Nem lehet gondod belőle. Viszont ne számla másolatot adj, hanem fotózd le az eredetit és az így készült képet mellékeld a gép mellé. Tőlem eddig kétszer kért számlát az MS a garanciázáshoz és mindkétszer hangsúlyozták, hogy az eredeti számláról készült fotót küldjem el nekik mail-ben. A többi esetben még számla sem kellett.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy kaptam egy ajándék kontrollert az Xboxhoz mikor vettem, de most eladnám, mert nincs használva, viszont nem tudom a garancia ilyenkor hogy működik? Mindenképpen kelleni fogok hozzá? Ha
a vásárlaskor kapott számlának egy fénymásolatát amin maga a konzol is szerepel tovább adom akkor abból lehet gondom később? -
bandi0000
nagyúr
válasz LoGeN90 #142024 üzenetére
nettó hülyeség ezek alá venni hűtő padot mert nem ér semmit, az meg hogy neki melegnek tűnik még nem jelenti hogy káros, procik esetében 90 C ig üzemi hőmérsékletnek számít, az mrg a másik dolog hogy hiába van fasza hangtalan hűtése a boxnak is, le is hűti de annyira meleg levegőt fúj ki, hogy megrogynak a gumi talpak
-
sting2
addikt
válasz LucentTwo #141988 üzenetére
Nálam a lehető legoptimálisabb helyen van és ^°ci hangos, nem egyszerű módon.
(#142002) Bogyi007
LoL!
Veled meg mi van mostanában ?
Olyan hangnemben írogatsz, nem csak ezen a fórumon olykor, olykor , hogy gyakran már önmagad karikatúrája vagy!
Nem áll jól.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
LoGeN90
aktív tag
válasz LucentTwo #141988 üzenetére
Szerintem a választást több tényező befolyásol(hat)ja. Persze vannak akiket csak a cím érdekel és más nem, de nekem pl. igenis számít a hang, a hűtés a controller (ez erősen szubjektív nekem a DS abszolút nem).
Az szerintem vicc, hogy a haveromnak egy 12 ezres külső hűtőt kellett venni a +100k-s Pro gépére, mert különben a ham&eggs-zét simán megsüthette volna rajta reggelente. -
Drever
csendes tag
Sziasztok!
Az emagon mos a DMHolding által forgalmazott játékokra van egy-két akció
Deus ex Mankind Divide 2k HUF
Dead Rising 4 4k HUF
GOW 4 3k HUF
Prey 4k HUF
Elvileg dobozos gamekSE K300i>Alcatel OT-S853>SE V630i>Samsung SGH-I550>Nokia 5800 Navigation Edition>Samsung Wave2>Samsung Wave>Google Nexus S>Samsung Galaxy SII>LG PRADA 3.0>Samsung Galaxy S3 LTE>Galaxy S4>Sony Xperia Z Ultra
-
Jovanny2
őstag
válasz Darth_Revan #142021 üzenetére
Vagy nem tipp volt. Ha valakinek beadja, megmarad neki a játék.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Darth_Revan
veterán
Jah igen, azt elfelejtettem, hogy az Auchan nagy rohamra nem szamitott (legalabb is az Aquincum), a promo plakatot ki se tettek (a muszaki reszlegen a kis kulon helyisegukben van osszetekerve), illetve ha jol hallottam akkor az ajandek jatekokat tartalmazo pakkbol 2(!) Db-ot kaptak.
Az elado eloszor azt se tudta mi az ajandek es a Game Pass kodra mondta hogy az az ajandek jatekok kodja... meg nekem kelle felvilagositani, hogy picit rosszul tippelt
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz MasterMark #142019 üzenetére
Köszönöm!
-
MasterMark
titán
válasz F_Peter #141992 üzenetére
A megújítást mondod le, nem a szolgáltatást, ergo megmarad amíg véget nem ér csak nem fog megújulni.
Az előfizetések azok mindig hosszabbodnak.
Kódokhoz nem kell bankártya, nem von le semmit.
szimszonos: Nem tennék ilyet, mert később gondot okozhat.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
ron233
tag
Sziasztok
Pár hete recseg a jobb ravasz, néha belefújok átmenetileg elmúlik, de ha kennék rá mondjuk vmi olajat az megoldaná hosszabb távon? vagy lehet tönkrevágná a ravaszt?
-
l.skywalker
Topikgazda
Most már lassan én is beállok a sorba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mike1334
veterán
válasz AMD Power #142009 üzenetére
Olyan nincs, hogy garancia szavatosság van meg jótállás ha nem írják, hogy kifejezetten mit takar a jótállás, akkor ugyanolyan jogokat ad, mint a szavatosság, azzal a különbséggel, hogy a bizonyítási teher megfordul.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
kazuma921
aktív tag
Egy ilyen játékot csak a játékosok éltetnek, senkinek nem kötelező a PUBG-al játszani. Ha f's állapotban van, akkor felesleges megvenni, ha valakit ez zavar. Annak végképp nincs értelme, hogy valaki minden nap játszik vele, és szidja hogy milyen xar. Béta teszt ide vagy oda, az emberek játszanak vele, még akkor ha sz'r is. Nem mondom hogy jó az irány, de ahogy mondtam, nem kötelező tolni, simán lehetne egy kihalt dolog is, de nem az.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Ragnar95
félisten
válasz bandi0000 #142003 üzenetére
Én is azt mondom, inkább csak ingyen lehessen beta játékokat kiadni, aztán a beta időszak végével kapjanak a tesztelők valami kedvezményt, de az, hogy pénzért beta tesztelnek a játékosok a Game Preview keretein belül szerintem se jó irány.
Nem is játszom amúgy PUBG-vel, nem fog meg maga a műfaj se, illetve ismerősök is csak PC-n játszanak vele, egyedül meg végképp nem jó buli. Csak azért hoztam fel, mert állandóan előkerül a PUBG, mint Xbox exkluzív, gondoltam az érme másik oldalával is legyünk tisztában.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Ragnar95 #142000 üzenetére
Igaz persze, köszönöm a választ. De azért tegyük hozzá, hogy a PUBG akkor már teljesen befutott játék volt PC-n amikor Box-ra megjelent. És nem magyarázható csak azzal, hogy a PS-en nehezebb Game Preview játékot megjeleníteni ha olyan nagyszerű alkotások mint az ARK megjelenhetett. Van köze hozzá, de azért ez itt sikerként könyvelhető el. És lehet, hogy meg fog jelenni PS-re is, de jelenleg ez a legerősebb Xbox Console Exclusive.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vonSux
őstag
válasz i@lex #141997 üzenetére
“kitépi a dobhártyád és fejhallgató nélkül elviselhetetlen a jelenléte”
Azért nem találsz erről infót, mert ez nettó hülyeség. Igen bőven hangosabb a Pro ventije, mint az X-é. Akit ez zavar vegyen Xboxot, vagy ha az van neki akkor visszaigazolást nyert, hogy szerinte jól választott. Tele lett már sírva a hütés miatt minden vonatkozó fórum, max te nem olvastad. Ez ma már olyan örökzöld téma, mint a mi lesz a kövi ps+ játék. Valójában nem fontos, de az ovis lelkületű kollégaknak van min csámcsogni
Szerk.: mire bepötyögtem a többiek megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Ragnar95 #142000 üzenetére
na jó azért ennél pont, hogy a sony nak adok igazat, mert nem akarom megsértrni a pubg játékosokat, de ezt a vállalhatatlan szart ami az a játék... jó kicsit túlzok, de hogy egy stabil 30 fps t se tudnak hozni nem hogy 60-at az vicces, én is megvettem, igaz véletlen, de inkább ne adnák ki addig amíg nincs normálisan megcsinálva, mert pénzük sztem már lenne fejlesztésre
-
Bogyi007
veterán
Két hete van ilyen első szériás Pro gépem a One S mellett nem fejhallgatóval játszom s mégsem nyafogok mint egy fürdősk****
A hallásom közben olyan hogy mások azon vannak kiakadva hogy két szobával arrébbról sem lehet halkan beszélni rólam mert meghallom.Szerintem pont kifogtál egy rossz gépet hűtés/ventilátor szempontjából pont úgy mint ahogyan van olyan peches ember akiknek 3 Xbox One X is volt már rövid idő alatt a keze ügyében s mindnek volt valami baja...
Megesik az ilyesmi lépj túl rajta vagy cseréld le/gariztasd azt a gépet. Ennyi...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
LucentTwo
tag
Azért nem találsz, mert nem annyira zavaró, amint írtam is, hogy egy kezemen megtudom számolni mikor vettem észre. Nem kell túlzásokba se esni.
És nem a gépet akarom védeni, csak azért említettem meg, mert emiatt nehogy már ne játszanak emberek pár ott lévő játékkal és hagyják ki azokat az élményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest