Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Pzstm lefejezhetsz, de ezt a sok szar mobilos játékot!
Komolyan..... Nem értem...lehet én vagyok hátulkullogó! -
Mister_X
nagyúr
Theme Park: Total Destruction
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nkAAA
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #14043 üzenetére
Jaja, de a Fable Legends se tűnik rossznak.
https://twitter.com/nkaaa
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a Quantum Break nagyon ígéretesnek tűnik.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
pzstm
titán
Rise of Tomb Raider Exclusively on Xbox One????
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
godzsy2
senior tag
Ha lejár a garncia idő és utána beszarik a One, akkor mennyiért javítja meg a hivatalos szervíz?
Nekem most kezd beszarni a médialejátszóm (villanykörte-effektus) és lehet leváltanám a One-nal, csak attól tartok, minél többet használom a boxot, annál hamarabb kinyiffan. Amilyen szerencsém van ezekben a dolgokban, tuti garancia lejárta után fogja megtenni.
-
-
XFishboneHUN
senior tag
AW bundle nagyon komoly! Kinézetre és helyre is!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
a.sebi
őstag
Heheh cod advanced warfare xbox jon 1 tb hdd vel 499 dodoert....
-
vg
addikt
1TB ONE! Helló! Kurva jól néz ki a COD Bundle cucc.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
pzstm
titán
Media Player – a new app will be available soon that enables users to play media files from either an attached USB device or from a network connected home media server that supports DLNA protocols. The preview version of the Media Player app will initially only support USB devices, with DLNA support coming soon. Xbox One will support more formats than Xbox 360, including support for dozens of new file formats like mpeg 2 TS, animated gifs and mkv which will be added by the end of the year. See below for additional file formats.
Xbox One compatible file types
3gp audio
3gp video
3gp2
aac
adts
animated gif
asf
avi divx
avi dv
avi uncompressed
avi xvid
bmp
jpg
gif
h264 avchd
mjpeg
mkv
mov
mp3
mpeg 1 ps
mpeg 2
mpeg 2 hd
mpeg 2 ts
mpeg 4 h264 aac
mpeg 4 sp
png
tiff
wav
wma
wma lossless
wma pro
wma voice
wmv
wmv hdElég combos lesz az őszi nqgy frissítés ahogy nézem
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
DummyBoy
senior tag
-
pzstm
titán
Quantum break demo állitólag jó lesz...majd meséljetek el, mert csak este tudom visszanézni...
-
SütiGTi
senior tag
válasz Rabbitf_24 #14022 üzenetére
Az igazi akkor lenne ha fifázni szeretne ekkora lelkesedéssel Mortálban kiélheti, hogy össze vissza ver
De aki a kicsit nem becsüli
-
DummyBoy
senior tag
Üdv all!
Lenne egy Gold-al kapcsolatos kérdésem. Volt olyan pletyka anno, ha jól emlékszem, hogy One-on elég lesz konzolonként 1 Gold account, és akkor a többinek nem szükséges. (Sőt, van ilyen bejegyzés az xbox support oldalon is ...)
Működik ez már? Próbálta valaki?
Előre is köszi!
Life is shor...
-
tDr1v3r
veterán
válasz Rabbitf_24 #14022 üzenetére
Az én exem a CSI-t és a Hannibalt imádta, no meg azt a pónis szarságot.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Krisz0630
senior tag
Ha van olyan, aki rendelt az 576-nál ONE-t és eladná a Fifa 15-t , az írjon rám privátot nyugodtan, mert érdekelne a játék.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
godzsy2
senior tag
válasz henesa #14016 üzenetére
A bemutatóban azt mondták, hogy 3 éve fejlesztik az AW-t. Ez mekkora kamu lehet. Egy az egyben a Black Ops 2 köszön vissza mindenhol a játékban. A futás animációja, a nehéz "késelés". Milyen bénán van leanimálva az is. Lök egyet az alkarjával.
Szerintem fogták a Bo2 programkódját és átmodellezték a fegyvereket, új hangokat vett fel a Sladgehamer (az Infinity Ward még erre sem volt képes, hisz, ugyan ezt használták az MW3-ban is.) Lescriptelték a sztorit és kész. Ehhez a munkához nem kell 3 év. Ezek szerintem csak akkor kezdtek bele a fejlesztésbe, mikor fél évvel ez előtt bejelentették, hogy a Sladgehamer fogja készíteni az idei CoD-ot.
Mondjuk én szerettem a Bo2-t, valószínű ezt is megkedvelem, ha többet játszok majd vele, de ha már annyira hangoztatták, hogy a fő platform ennél a résznél már a nextgen gépek lesznek, ennél többet, sokkal többet vártam. Most már én is beálltam azok táborába, akik azt mondják, hogy az Activision egy hazug banda.
-
Zjunior
veterán
Nagyon várom a Mortal Kombat X-t...
Baromi jól van kidolgozva!!!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gulb
senior tag
Ki hasznalja mar az EA Access-t? Milyen jatekhoz kapsz hozzaferest? Van valami plusz infotok rola?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Most regisztráltam az EA Acces-be. Ha jól értelmezem akkor havi 5 dollárért játszhatok bármelyik EA játékkal, ami elérhető a szolgáltatáson keresztül?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
a.sebi
őstag
Az ea accesst nem lehet sima feltöltő kártyával hasznàlni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest