Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz parandroid #91046 üzenetére
Köszönöm.
-
StLui
veterán
válasz parandroid #91032 üzenetére
Ha a te profilodra veszel mindent, és nincs home-ként beállítva a profilod a gépetekre, akkor biztos, hogy be kell jelentkezni a te profiloddal, hogy játszhassanak a játékokkal a gyerekek a saját profiljukkal.
Ezért home-olásnál mindíg az "idegen" gépen állítjuk home-ra a profilunkat, hogy az "idegen"-nek ne kelljen belépkedni a mi profilunkkal mivel akkor játszani sem tudnánk a saját gépünkkel, saját profilunkkal ha az idegen gépen épp belépnének.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
parandroid
félisten
válasz bozsozso #91044 üzenetére
Nagyon régóta nem játszottam NFS-sel, de úgy rémlik, hogy ha nem is kötelez rá, legalábbis javasolja az origin regisztrációt, és azt össze is kapcsolja a MS-fiókkal. Egy perc alatt megvan, nem egy bonyolult valami, és baj nem lesz belőle, ha van.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
JamesHun
addikt
FH3 havas kiegje milyen lett?
Megéri megvenni?
Hóhiányom van és van 11 SG-mSeriesX: JamesSHun
-
bozsozso
őstag
válasz parandroid #91039 üzenetére
Az accountra is igaz, hogy elég a home felhasználóhoz? Egyébként valószínű lesz az acess előfizu is csak most gyorsba tudjon játszani vele.
-
parandroid
félisten
válasz bozsozso #91038 üzenetére
Ja, most értem a kérdést, eddig én az EA Accessre előfizetésre gondoltam. Szóval, előfizetés nem kell hozzá, EA (origin) account (felhasználói profil) viszont valószínűleg igen.
Az EA Accessnek egyébként nézz utána, ha nem ismerted, 6000 HUF egy évre, cserébe amíg él az előfizetésed, egy rakás játékukkal játszhatsz teljesen ingyen, és a játékaik árából is adnak extra kedvezményt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bozsozso
őstag
válasz parandroid #91032 üzenetére
Dobozosan kapta a gyerek, de akkor kell EA előfizu hozzá, hogy használhassa?
-
H4rt1g4n
tag
Az mitől lehet hogy a US és a magyar store is hozza találatként a Firewatch-ot, de a szingapúriban nem találom?
[ Szerkesztve ]
XONE gamertag: TheZolee88
-
parandroid
félisten
Ezt nem igazán értem, az én profilom sincs home-olva, mindent arra veszek, a gyerekek ha játszanak, csak a sajátjukkal lépnek be. Nem pont akkor lenne ilyen, ha home-olná a profilt? Vagy a jelszavas bejelentkezés kavarhat be (nálam az sincs).
bozsozso: Nem, megveheted a játékot is, de nem érdemes. Amúgy igen, a home-olással az ea access is osztódik. Ahogy a Gold előfizetés is, igaz, mindkettő vásárláshoz és letöltésekhez kapcsolódó megkötésekkel.
p
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A Need for speed csak EA előfizetéssel játszható?
szerk.: Valamint az EA előfizetés is olyan mint a live gold, hogy a home-olt felhasználó vásárlása estén a többi is használhatja?
[ Szerkesztve ]
-
Kiss70
tag
válasz parandroid #91027 üzenetére
Omg Köszönöm szépen
-
kemcso
Ármester
válasz parandroid #91023 üzenetére
Pedig be kell, anélkül nem indult ma reggel el egy játék se nekik. Azt mondta, hogy lépjen be az, aki megvette. Mit rontottam el?
-
Kiss70
tag
Valaki segítsen
Beléptünk a Forza 3 ban viszont nem tudom hogy kell kilépni.
Nem volt még boxunk nem találok rajta exit feliratot. -
parandroid
félisten
The buggest sale ever!
Kedvencem a mostani kínálatból a Lego Avengers, ami már két éve lezuhant 60 eur-e 30-ra, de mist visszatették az árát a megjelenéskorira, hogy 50%-ot leakciózhassanak belőle. US storeban amúgy épp 22 usd golddal, dobozosan meg a németeknél 25 eur. Way to go, MS!
Ja, más téma, de lejárt (megint) tegnap az O365 Home előfizum, meg is kaptam a hivatalos felmondást a lejárat napján emailben, újra is aktiváltam egy feltöltőkártyával, mert az csak 55 EUR (hivatalos forrásból, nem valami káeus key-shop), nem 99, amit sz MS a hűséges, meglévő előfizetőknek ajánl akciósan, két napra rá kaptam egy emailt, hogy hamarosan le fog járni (két nappal korábbi dátum), de szerencsére van egy jó ajánlatuk.
kemcso: Nem kell belépned, csak amikor megveszed a játékot. Amikor játszanának, a saját profiljukkal kell belépniük.
p
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
Adott 3 profil a gépen, az enyémen vannak megvéve a játékok ahogy mondtátok. Family beállítva.
Van arra valami beállítás, hogy ne kelljen belépnem ahhoz, hogy a gyerekek játszani tudjanak? (vagy belépve maradjon) -
Sify
senior tag
Mai napi ajánlat nagyon karcsú lett: NBA2K17 virtuális valuták minden mennyiségben. Más semmi! :-(
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
atees
őstag
Az lehet hogy felhasználó nélkül aktiválta?
Live meg nincs neki, vagy az meg lehetseges, hogy a kod csak liveal jo?Na lehet meglesz a gond, a gyereknek csinaltak fiokot, de mivel pici ezert kert szuloi fiokot is, es nem tudjak melyikkel toltottek le, meg a bejelentkezes sem nagyon megy 😀 Most probalkoznak
De ilyen hulye hibauzenetet[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
sch_a
addikt
Vagy azt, hogy a live továbbra is egy rakat kaka, lásd a fenti kódbeváltós mizériákat, vagy azt, hogy másik felhasználóval indítaná, mint amivel a kódot aktiválta. Ez egy egyébként lehetséges, csak akkor be kell állítani a konzolt "home"-nak azon a profilon, amivel aktiválta a kódot.
-
pelenka35
őstag
GTA bezsákolva aki játszik vele online jelezze szívesen csatlakoznék,köszönöm. Overwatch rainbow6 lesz vajon akciós még idén?
Gamertag:Rob3rt75
-
zunicum
tag
válasz sugarforce #91010 üzenetére
Nem kell letölteni a dlc-t. Játékon belül a dlc-knél keresd, ott szabadították fel az ünnepi használatra!
Nálam így mükődik a star wars battleforntnál a death star. -
gamegod
senior tag
-
proper
őstag
Engem is megdobhat vele valaki ha feleslegesnek érzi
Az előző kódot meghagyom annak aki kérte -
FOXhun
tag
Hajrá Zsolti :-D
-
bzsolt99
tag
Most vettem észre én is bedobom gow 1 és 2 : 96392-C724M-CKQF2-D6KY3-WDCJZ, H3WG7-XKKMK-TVTJ4-TDW3R-KXG3Z
Gow 3 : WPG47-CTMPG-6P2RQ-FR33P-PCXCZ,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest