-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz beaglepuppy #55801 üzenetére
Segáz. Még tart az éhezők viadala, annak a végéig még sok idő van. Még utána is belefér egy kis küzdelem, igaz nem sok, mert holnap munka.
De ha nem, nem, megvárunk, és majd legközelebb!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sirszevenap
addikt
Ha erre gondolsz:
"Adott hosszúságú klip készítése
Az Upload alkalmazást rögzítve is készíthet adott hosszúságú felvételeket.Indítsa el a játékot, amelyből klipet szeretne készíteni.
Ha a Kinect érzékelőt használja, mondja ki az „Xbox, snap Game DVR” parancsot.
Ha a kontrollert használja, koppintson duplán a kontroller Xbox gombjára, válassza a Snap an app lehetőséget, majd a Game DVR alkalmazást.
Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Klip befejezése most: Videót készíthet a játékáról. Rögzítheti az előző:
30 másodpercet
45 másodpercet
1 percet
3 percet
5 percet
Új klip indítása: Rögzítsen akár öt percet a játékban látható eseményekből. A kezdéshez mondja ki az „Xbox, select” és a „Start recording” parancsot. Ha kész, mondja ki az „Xbox, select” és a „Stop recording” parancsot, vagy kezdje a Start recording paranccsal, és ha kész, válassza a Stop recording lehetőséget.
Ne feledje, hogy a rendszer csak ideiglenesen tárolja a nem mentett Játékvideó-rögzítő klipeket. Egy klip megőrzéséhez válassza a Show my clips pontot, válasszon ki egy klipet, nyomja meg a vezérlő Menu gombját, és válassza a Save lehetőséget."[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #55693 üzenetére
de láttam, de nem a hivatalos cikk volt ott, ráadásul magyar
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Lejárt az embargó, kint vannak az első TR értékelések! Nincs meglepetés..
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #55807 üzenetére
hát tényleg nincs meglepetés, zseniális játék lett ez is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hungar
tag
Sziasztok!
Xbox onet akartam venni, de összességében erős gépem van így most csak egy kontrollert tervezek beszerezni. Most kaptam kölcsönbe egy vezetékes 360-at de az ára miatt szerintem jobban megérné egy one kontrollerl ha sikerülne playiten vennem. Jól tudom, ha vennék egy vezeték nélküli one kontrollert akkor egy usb kábellel simán a géphez tudom kötni?
-
L_YKing
addikt
Hihetetlen jo jatek lett! Kar, hogy mar nem fer bele ebbe a honapba.
Remelem az sw bf kiengesztel.
De amint lesz lehetosegem fixen megveszem ezt is.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
senior tag
Hey! Mostanába elhavaztam, nem volt időm fórumozni.. Játszani is csak a hétvégén Mad maxbe 64 órát beleölve sikerült kitolni a story módot és néhány fent maradó acsi maradt csak Eladtam a gyári camos stereó füles és joy kombóm. Jött helyette egy lunar white ( mert ugye fehér a gépem és ahhoz jobban illik és egy fehér samsung füles is és most már fullos az összkép.
Kérdés h NFS-ssel folytassam vagy a witcherbe öljek bele pár száz órát? Közben a héten lesz új AC is, teljes dilemma... Szerintetek lesz fehér elite konzol?? Arra tuti beneveznék
-
senior tag
válasz cyberkind #55813 üzenetére
A gumirozás miatt nagyon kényelmes a tapintása, működésben annyit vettem észre h talán jobban össze van rakva, lehet elfogult vagy túlzásképp de talán jobban odafigyeltek rá. Nem annyira recsegősek a gombok, a ravaszok se kattognak. Olyan 5-7 órát sikerült játszani vele, eddig nagyon pozitív a tapasztalat. A környéken egy darab volt a médiába, örültem h az enyém lett
-
-
smaul
csendes tag
Srácok, van esetleg a csoportnak már spartan company-ja?
-
Blaise
veterán
Rise of the Tomb Raider mennyire követi az előző rész sztoriját? Folytatás vagy előzmény?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Blaise #55832 üzenetére
Én úgy tudom, hogy folytatás.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
SütiGTi
senior tag
Szingapúrból vett SW előbb játszható EA access-el? Mármint a 17-ei megjelenés -5 napra gondolok?
Szal 12 előtt játszható lesz valamennyivel? -
Alexios
veterán
Legtöbb játékra jellemző hogy az elején több achievmentet lehet feloldani, később már ritkábban jönnek, másrészt első héten nyilván megvolt az újdonság varázsa is.
A barátlistádból amúgy sem vonnék le következtetést, az enyémen általában látom, hogy van aki játszik vele - ha meg mégse tennék, attól hogy nem 0-24 csak a halo-val játszanak még nem jelenti, hogy kevesen használnák.(#55836) SütiGTi: Nem mivel a 12. megjelenéshez meg se kell venned a játékot, csak ea accessnek kell lenni, mivel trial is onnantól játsható, szóval nincs összefüggés itt a kettő közt.
[ Szerkesztve ]
-
appleGjuice
tag
Tudtok ajánlani valami helyet, ahol olcsón juthatok külső hdd-hez, amit boxhoz tudok használni? 1tb-nál nem szeretnék kevesebbet. (itt a hardverapron minden jó hirdetés jegelve van )
-
nagyúr
válasz appleGjuice #55841 üzenetére
Szerintem várd meg a Black Friday-t (November 27)! Tavaly elég jó áron mentek a külső HDD-k az eMAG-on, és az Edigitalnál is, ha jól emlékszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Este teszt.. Addig sajna ki kell bírni.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest