-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
Az új Tomb Raider még mindig tele van ilyen QTE-s bohóckodásokkal? (több van vagy kevesebb mint az előzőben?)
-
Bogyi007
veterán
Hol a beígért Bayonetta a BC-ből?!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sicilian
addikt
válasz Bogyi007 #55957 üzenetére
Fészbúkon a hivatalos oldalon azt írják, hogy ez a novemberi induló adag és december elején jön a következő !
Remélem akkor is 100 feletti cím kerül a listába, mert ez nagyon gyenge, nem hiszem, hogy ezekre szavaztak a legtöbben !nothing is true everything is permitted..
-
adamka36
tag
Valaki vásárolt már Elite Controllert? Mennyit segít a játékba? Milyenek a különböző analog karok? Írjatok róla pár szót!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bitang jó a TR.. A fizika nagyon jó.. számomra eddigi beszt of One-on.. Na jó.. Sok tapasztalatom még nincs... De eddig Win.
Egy gondom van, Lara kicsit mű lett.. De belefér.
Véleményem szubjektív...
-
ITjunior
tag
Lenne egy kérdésem: még mindig kell single player játékhoz net az xbox-hoz? Úgy tudom régen fél óránként ellenőrzött valamit. Ez még mindigy így van? Net nélkül nem enged játszani?
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
MODERÁTOR
van egy olyan érzésem, hogy a fallout4 nem nagyon hagy ma aludni - meg még pár napig
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arról van valami infó, hogy 12. mikor indul a frissítés? 00:00-tól?
Véleményem szubjektív...
-
adamka36
tag
Elit controller lehet macro-zni?
-
nagyúr
válasz hackeeeee #55963 üzenetére
Az a helyzet, h nálam sanszos, h ez lesz az év játéka! De az év legnagyobb meglepetése, az biztos! Nem vagyok egy TR rajongó -az előzőt még végig sem játszottam-, így igazából ezt meg sem akartam venni ...de a home partneremmel rábeszéltük egymást.. Rég kötött le játék ennyire, eddig hibátlan.
-
Dreimus
senior tag
-
Dreimus
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #55972 üzenetére
Én az előző részt kétszer toltam végig PC-n.. Igaz kopp 100-ra nem sikerült megcsinálni, mert vannak nehézségek.. De, nem lehetetlen.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
appleGjuice
tag
válasz bulikavagyok #55981 üzenetére
Az a fránya definitive edition... amit megvettem nyáron és következő hónapban goldban volt. (amúgy tényleg nagyon jó játék)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Instant ON módban a táp "zúgása" normális?
Nem olyan vészes, de ha kicsit közelebb hajolok hozzá, akkor hallom, hogy zúg. Nem a hűtés (ha jól éreztem van benne..).
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
(#55984) hackeeeee
az a nyomi kis (blower) venti a ludas. Azt keverik a ciripeléssel, mert olyan hangja van. Ugyanilyen szar venti van a PS4-ben, amitől olyan hangos. Én szétkaptam a tápot, és leszabályoztam, így maximum a vinyó kerregését hallom[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Preview tag vagyok de ki szeretnék belőle lépni végleg. Mit kell tennem hogy a végleges új Dashboardom legyen amit 12.-én a többiek megkapnak, de a gépem se legyen alapra legyalulva (ez történne ha most azonnal kilépnép a programból, ha meg felfüggeszteném akkor nem kapnék a mostani talán még nem végleges verziómhoz frissítést)
Lépjek ki a globális nagy Update után?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mankó
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #55985 üzenetére
Lehet cicereg, lehet zúg.. Ami biztos, hogyha megy a gép, akkor szinte hangtalan.. Akkor hallatszódik csak, ha instant ON módban ki van kapcsolva a gép. Ha be van kapcsolva, vagyis terhelés alatt van a gép, akkor halkabb.
Én nem nagyon tudtam eldönteni, hogy ez most a venti, vagy "amperhang". De akkor többeknél is ez van.
Többször is meg akartam kérdezni ezt már, csak mindig elmaradt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
negyven2
veterán
válasz bulikavagyok #55992 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy itt is úgy van mint 360-ál. Ott is sokan hangtalannak volt az enyémnek és még másoknak is meg elég szép hang volt, már kezdetektől fogva. Ugyan ez a helyzet van most ONE-on is. Ott is hallom hogy (ha sokkalta halkabban is), van hangja a tápnak. Vannak akik azt mondják, hogy ez a rossz minőségű elektromos hálózat miatt van, de kipróbáltam több ismerősnél is és ott is ugyan olyan hangos olt mindkettő.
Amúgy nekem is nagyon tetszik az új TR, bár belefutottam egy két búgba de ez nem zavaró (egyszer beúsztam a pálya alá, máskor meg mintha köteleket húztak volna át a pályán).
Ja és akit érdekel, kanadai store-ban ~6 600 Ft a Sunset Overdrive sima ~11 000 Ft a delux kiadása. Majd Black Friday-kor ránézek, hátha dobnak rá egy 50%-os kedvezményt
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
jose999
senior tag
Xbox 360 játékot hogyan tudok letölteni One-ra? Pl a Dirt3-at, ami ugye pár nap múlva játszható elvileg. Próbálom letölteni (eleve azt írja, hogy 360-ra),de kiirja, hogy bocsánat, az ön területén nem érvényes (vagy valami ilyesmi). Tuti valamit elbaltázok, új vagyok a konzol világában. Tudna valaki segíteni, ha szépen megkérem? Köszönöm előre is!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
adamka36
tag
Sehol nem kapni már az elit controllert mindenhol 2 hét a várakozási idő.
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #55972 üzenetére
Én végigtoltam, de mivel kijatszom utana nem veszem elő, marad a lemezes verzio...:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
válasz adamka36 #55997 üzenetére
Sehol nem kapni már? Eddig se nagyon volt elérhető Magyarországon. Csak pár darab szürke importos érkezett az országba, hivatalosan egyet se kaptunk..
Zjunior: Az új TR-re gondolsz? Gondolom azt nem játszottad még ki, így ezt akarod lemezesen megvenni.. Nekem kevesebb mint 6 ezerbe volt, ennyit szerintem bőven megért, mert később újra kifogom játszani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest