Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Garitathatod, ott ahol vetted. Nem ott ahol jelen állás szerint leghamarabb jövő szeptemberében lesz forgalmazás... Itthoni garihálózat ha nincs erre felkészítve akkor mi van? meg különben is egy magyar képviselet miért foglalkozzon olyan dologgal ami itthon nem is kapható? ha majd kapható lesz de külföldi a termék, az már jobb helyzet, de ez így jelenleg korántsem annyira egyértelmű, mint ahogy te azt állítod...
Ráadásul Sonynál külön kiemelték hogy van EU garancia, MSnél x1 esetén meg nincs...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
Azért ez így nagyon sok terméknél nem így van, mondhatni ritka az olyan amire eu gari van... És az is csak eu-n belül... Persze ha te vállalod a postázást, akkor LEHET hogy javítják/cserélik, de sok esetben nem és visszaküldeni valszeg nem fogják, hanem érte kell menni, adott országban vehető csak át legtöbb esetben. Miután ms itthon nem forgalmazza, ezért hozzájuk lehet nem tudod vinni... Akkor marad a külföldi bolt, ahova ki kell vinni/postázni, s ő az ottani ms hqval megoldja a dolgot, majd érte kell menni... Ezt akarja elkerülni a kollega...
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Zoli1117Bak #5591 üzenetére
Ha jó áron van, akkor igen. Meg amúgy is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MunezXBK
nagyúr
Az van a VII. ker.-ben?
-
pzstm
titán
van már náluk készleten? Amúgy ugyanúgy angliai importőr partnerrel gariztatják ha baj van vele
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zoli1117Bak
tag
Szerintetek a Konzolokszervize megbizhato bolt erdemes venni ott XO-t?
psn:babax1117
-
Zoli1117Bak
tag
válasz Zoli1117Bak #5586 üzenetére
Azt is mondtak hogy kerdezzem meg az kinti eladot hogy milyen garancia van rá.
-
a.sebi
őstag
válasz Zoli1117Bak #5583 üzenetére
Istenem..... euban élünk...
Ha te kulfoldon veszel valamit, pl amerikaban, es beszarik, akkor kiküldön es javitjak, nem azt fogjak mondani hogy jah te Magyar vagy ugyhogy nincs gari, es tudtommal amerika nem eu tag
Ugyhogy ne keltsd a rémhíreket.
Még egy kibaszott kinai telefonnal is működik, nem hogy egy microsoft termékkel... -
pzstm
titán
válasz Zoli1117Bak #5586 üzenetére
Ezt elore megmondtam volna Neked, hogy ezt fogják valaszolni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Regisztralni lehet, kerdes futart kuldik-e....
-
boost
addikt
felhívod az MS 80as telefonszámát, és megmondják. ennyike
-
a.sebi
őstag
válasz Zoli1117Bak #5579 üzenetére
Hülyeség!
Regisztralod a microsoft honlapjan, majd ha gaz van elkuldod, kuldenek hozzavalo dobozt, es mehet a csere...ennyi, es ausztriaba regeled..igy odamegy a csomag.. -
pzstm
titán
válasz Zoli1117Bak #5577 üzenetére
abban az országban van rá tudtommal hivatalos gari, ahol már van/volt launch, s a boltba kell visszavinned akik MS-hez küldik/cserélik
-
Zoli1117Bak
tag
Ha ausztriaban veszek egy XO akkor garanialisan csak ott tudjak meg javitani?Azert mert per-pill sopronban lakaom de ez meg valtozhat es ha elkoltozok akkor ugrana a garim.
-
a.sebi
őstag
Sikerult....működik...
-
Madwe
nagyúr
válasz woodbear #5571 üzenetére
A nintendonak sürgősen árat kéne csökkentenie ha akar még valamit ebben az új helyzetben... A 360 ára pedig nagyon baráti nem csoda hogy vitték mint a cukrot, ps3 is lemehetett volna oda árban, bár akkor se fogyott volna usaban úgy mint a 360 ps4hez hozzátartozik gondolom hogy alig van készlet, mindenesetre x1 eladásai szépek lettek
-
woodbear
addikt
Tengerentúli Black Friday konzolos eladások %-ban:
Xbox One - 31%
Xbox 360 - 30%
PlayStation 4 - 15%
PlayStation 3 - 15%
Wii U - 6%
Wii - 1%Oldalam: www.swsfoto.de
-
pzstm
titán
-
Madwe
nagyúr
válasz Gergosz2 #5559 üzenetére
Twitch ps-nél még nem menthető, valószínű megvárják míg a sok emberke kiéli magát s miután csak azok használják akiknek fontos akkor kapcsolják be... legalábbis ez a mondás, szóval attól még h lesz twitch app nem biztos hogy menthető lesz, vagy csak egy ideig nem...
(#5560) Zjunior Ahoz tudtommal cec és arc is kell, ha tudja a tv-d s az erősítőd is a hdmi 1.4et és támogatja az arcot akkor kell mennie, hangerőt is tudod akkor állítani! Ha nincs arc (audio return channel) attól még lehet hogy van cec amivel irányítja az erősítőt, csak nem biztos, no meg elvileg akkor visszafele nem megy a hang (erősítő kimenetről tv bemenetre van kötve s oda megy hang s kép de visszafele is megy hang arc miatt....)
Ha van ARC tv-n akkor se biztos hogy minden port támogatja, LG LA és LM szériánál pl csak a hdmi 1 tudja s rá is van írva arra h ARC... Nálam pl szaggatva jön csak ARC-n a hang s senki nem tudta miért uh. én maradtam optikai kábelnél...Szóval cec-el a boxtól függetlenül be kéne kapcsolja az erősítőt amikor a tv bekapcsol! LG-nél még a simplinket is be kell kapcsold hozzá, azzal mennie kéne ha hdmi 1 porton van rákötve 1.4es high speed/3d/4k/ezer meg egy neve van hdmi kábbellel...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Zjunior #5555 üzenetére
sőt akinek hangfalrendszere van azt is, valamint a set-top boxot is
Jövő év elejére ígérik, még csiszolnak rajta...mondjuk a TwitchTV-s azt jelenti, hogy akkor hívom egy barátomat, hogy nézd meg, hogy is kell végigvinni ezt a részt? és akkor az csak online stream-el megy ugye? (mármint nem elmenthető)
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Ps4 ből irigylem a steamet....
Nálunk mikor lesz?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pzstm
titán
válasz MunezXBK #5548 üzenetére
de, a gamer pic, meg minden infód jön, de a letöltött játékok nyilván nem, és arról a konzolról leszedtem profilt
-
pzstm
titán
ma pakoltam össze a régi 360-amat, és bekapcsoltam ugyebár, hogy a proilomat meg a játékokat letöröljem. Egy hét után azt kell hogy mondjam, döbbenetesen lassúnak hat a One után és fura volt a kontrollert fogni..már-már szinte majdnem kényelmetlen
-
Zjunior
veterán
Facen hogy tudok videókat feltölteni amit lementettem studioba??
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
a.sebi
őstag
válasz MunezXBK #5524 üzenetére
Igen, azz hogy ennyi zombi egyszerre, hihetetlen, nekem nagyon tetszik aki szereti a mufajt az imadni fogja, kurva jo foellenségek, hihetetlen humor, sok küldetés, én 12230 zombinal tartok
Vegyetek fel nézzétek meg uploadjaim között...
SEBISIOKT
Forza csere 5 napra szoba jöhet ha valakit erdekel, de ryse is érdekel... -
oriic
HÁZIGAZDA
NOfene, gyűlnek az X1 tulajok.
Live-Die-Respawn
-
doggy90
csendes tag
MunezXBK: igen, minden boltjukban 180k.
Zjunior: köszi, a Konzolvilágban veszem a játékokat
-
doggy90
csendes tag
Köszi!
A szenzor körül található bordázott gumilap fele nem volt a helyén, visszahajlott és nekinyomódott az előlapnak. Egyrészt ronda volt, másrészt beárnyékolta a lencsét is. Akkora sokk ért amikor megláttam, hogy sajnos képet is elfejtettem csinálni, de szerencsére volt még két gép a boltban, így ki tudtam cserélni.
-
doggy90
csendes tag
Én is vettem egy Day One Edition-t az 576-ban. Sajnos a Kinect hibás volt, de felbontottunk egy másik dobozt és kicseréltük, úgyhogy most már minden tökéletes.
Jelenleg a Forza 5 és a Zoo Tycoon van terítéken, a jövő héten viszont érkezik a Ryse és a Dead Rising 3 is. Vegyetek fel nyugodtan, Norci7 a gamertagem. : )
-
boost
addikt
Mondjuk jó hasonlat, hogy Ausztriában 600-700€-kat kínálnak egy bontatlan PS4-ért, míg párnapos XBO-ért 2 játékkal 500€-t. XBO-nál nincs még akkora hype, mint PS4-nél.
Az eladói hírdetések meg már 1200€nál is tartanak, ami nonszensz, de 7-800€ért megveszik őket.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz tDr1v3r #5502 üzenetére
+1 , már sokszor elmondták, hogy a az előrendeléseket éppen tudják teljesíteni , a megmaradt darabokat meg most kapkodták el.
Az XO meg egy héttel később, rajtolt,így valszeg valamivel több is volt raktáron, de nem csodálkoznék, ha már ha mostanra mindet elkapkodták volna.
Amúgy 99$-os Xbox 360 mocskosul megéri, és nem vitás hogy inkább azt vitte a nép mint a150$-os ps3-at. Olastam is hogy kb 5 perc alatt elfogyott minden Walmartban.
A WIIu árát meg ideje lenn kicsit lenyisszantani mert 300$ sok lesz érte az új mezőnyben.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
pzstm
titán
Microsoft’s Xbox One wins early sales battle on Black Friday
Érdekes...a netes online felmérések nem azt mondták, hogy most USA-ban is PS4-et vesz mindenki? Jah hogy PS3-ból meg PS4-ből fogyott annyi mint Xbox 360-ból, és még több fogyott Xbox One-ból mint 360-ból....
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl