Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Microsoft lowers Xbox One shipment forecast for 2013
"Microsoft has recently lowered its Xbox One shipment forecast for 2013 from seven million units originally to 6.2 million due to poor yield rates of the device's camera module, optical disc drive (ODD) and related assembly, according to a Chinese-language Economic Daily News (EDN) report citing market watchers."
Nem nagy gond, mert ugyis ennek legalabb a harmada ha nem csinalnak Kinect mentes verziot, vagy PS4 arahoz arazzak be Kinecttel, akkor a raktarokban fog porosodni
(nem targyevkent szerepel a 2013, hanem penzugyi, ami 2014 junius 30-ig tart.)
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tDr1v3r
veterán
válasz Zjunior #2788 üzenetére
Miért ne erőltetnék? Tudtommal az előző Kinect is adott egy nagyobb löketet az Xbox-oknak, megfelelő címekkel megint adhat...
A másik meg hogy társaságban tök fun, lag-on, késésen és egyebeken kívül is, kell pár jó cím 'szt máris eladható.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Gebriel
veterán
Én nagyon szurkolok a kinectnek, szerintem egy óriási dolog és örülök, hogy részese lehetek a fejlődésnek. Jó lesz pár év tízed után vissza gondolni arra, hogy hogyan és honnan is indult el ez az egész.
Már csak azt várom amikor HC gamer játékokban is szerepet tud vállalni a kinect.
-
Gebriel
veterán
Basement Crawl
Driveclub
Infamous: Second Son
Killzone: Shadow Fall
Knack
The Order: 1886
Secret PonchosAzért ez több mint a semmi PS4 nyitó címre..
Az X1-nek meg szerintem a 90% Kinectes ugra-bugra lesz.. tehát ez azért annyira nem mérvadó.
Csak, úgy minden támadó szándék nélkül. -
Xirtam
veterán
Csak hogy ON is legyek.
Mi a hézag? Meglátjuk 2-3 év múlva úgy is teljesen más irányt vesz mind a két konzol. Túl ködös az egész, kapkodás az megy. Mindenki próbál mutatni valamit, mindenki titkolózik, és igazából semmi sem az aminek eddig látszott. Én így vélem.
# Petya2900XT Nekem mi közöm ahhoz, hogy te mit veszel, vagy hol veszed? Fórumozni járok ide nem marketingelni. Az pedig hogy "Hands on" a jelentése, hogy kézbe vehettem a készülékeket, megvolt az első tapasztalatom. Amit még mindig állítok. Hogy nem mondtam magamnak ellent. DS4 kényelmesebb vaskosabb mint az Xbox ONE kontrollere. Ami kisebb lett és szögletesebb. De szerintem rágd át újra az összes HSZ-t , mert nem írtam ilyet, hogy "MOST MEG JÓ A BOX"
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
A One kontrollert állítottad be sz@rnak most meg írod, hogy jó a Box...egyedül szó szerint "Hand on" a kontroller lehetett amit lehordtál akkor most miért lenne jó?...az alfa játékok miatt vagy a színe miatt esetleg a formája miatt?...
Tökéletes a kompetenciám, nem én értettem félre amit írtam.. ....Hogy őszinte legyek nem lettem okosabb mióta Te itt megosztod a tudásod velünk...van másik topik is ahol a másikat ajnározod..ez számomra tipikus kereskedelmi hozzáállás...mit szeretnél jobban?...PS-t?...nagyon jó...Xbox-ot?..Az is ugyanolyan jó...csak add a pénzed...[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Xirtam
veterán
Megosztom veletek egyik barátom levelét. Szerintem van benne érdekesség. Még mielőtt bárki elkezdene fricskázni, mert az itt MEGY! Vele közölném előre, hogy a srác GAMER, nem érdekli min játszik, mert JÁTSZIK! Nem a gép érdekli hanem a JÁTÉK!
A Microsoft téblábolása nem meglepő, megálmodtak valamit, előadták, elküldték Őket a víziójukkal együtt Afrikába nyaralni, gondolkodtak egy sort, kihátráltak, megváltoztatták kb. a teljes koncepciót, ez elég komoly dolog, így azért Én még nem írnám le Őket! A kontroller valszeg végképp ízlés dolga, ki kell próbálni, ha nagyobb lett picivel, az Nekem még jó is .
Sony....Nahh Ők meg annyira konzervatívan állnak hozzá az egész kérdéshez, hogy az már röhejes....Mivel tud a PS4 többet, mint az X1? Olcsóbb.....köszi ez rohadt kevés, játszani szeretnék, és nem PS Vitára is megjelenő mobiljáték szintű cuccokkal, mert kb. a teljes Gamescom konfjuk erről szólt....Exkluzívokat meg hol hagyták? Japánban, a tervezőasztalon? Idén kb. nem is jelenik meg PS4 exkluzív, ami meg igen (Driveclub) azzal meg minőségben feltörli a padlót az X1-es "megfelelője" (FM5) (nem illik egy full arcade online viccet, egy szimulátor jellegű készítménnyel hasonlítani, de most erre futja)...
Mindkét konzol harmatgyenge eddig exkluzívokat tekintve, az X1 meggyőzőbb Nekem, de kevés, a Sony-é meg szinte üres, ami a PS3 után több, mint felháborító....Arról nem beszélve, hogy a következő generációs játékok 99%-a kb. multiplatform....Exkluzívok? Hol a sok új franchise? Itt lenne a lehetőség egy rakás új cím bevezetésére, mire várnak még tapsra? Az a baj, hogy ez is ugyanabban a betegségben szenved, ami hollywoodi filmeket is emészti évek óta: csak a tutira mennek, semmit nem vállalnak be, ami egy kicsit is kockázatos.....
Az pedig a hab a tortán, hogy picivel több, mint 3 hónap van a megjelenésig és még mindig PC-n futtatják a játékaikat?! Ez elég csúnya hardver/szoftver hibákat vetít előre, nagyon úgy voltam, hogy így vagy úgy, de X1-et veszek Magamnak Karácsonyra, így viszont, hogy még mindig nem a konzolról mennek a dolgok, se a Sony-nál, sem az X1-en, így talán okosabb lesz várni egy olyan jó bő félévet, talán 1 évet....
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz Petya2900XT #2777 üzenetére
Te még is miről beszélsz? Hol mondtam az ellenkezőjét, annak, hogy a DS4 kényelmesebb volt számomra mint az Xbox ONE kontrollere? Jézusom. Az ilyen emberek miatt kár feljárni erre az oldalra lassan. Értő olvasásra mindig 1-est kaptál?
Pont hogy meg kellene köszönnöd, hogy leírom a véleményemet és ezzel is információt közlök.
De ha folyamatosan olvasnád a topickokat rájönnél egy két dologra. Pár hsz amitől talán okosabb leszel
Mister_X : Én még arra is emlékszem, hogy az egyik nap még a PS4 volt a király, aztán az X1, aztán a PS4, stb., stb.
Def26 : Vazzeg. Hányan voltunk ezzel így. Mostanra talán kikerekedett, hogy valamit veszünk, aztán max. eladjuk. Én box -al kezdek, az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
Jajj nemár....a PS topikba beszéltél a hands on-ról és nagy kalap sz@rnak állítottad be a kontrollert....itt meg most ebbe a topikba mégis jó?...Istenem úgy szeretném megérteni az ilyen emberek gondolkodásmódját....most szar az idő a Box a jó?...
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bognar110
őstag
-
Helmoras
őstag
Ez már nem az én szintem, nem sokat értek belőle, majd meglátjuk a játékok hogyan futnak, illetve miben különböznek egy 2014 tavaszán összerakott 160 ezres PC-től :S, Nyilván az exclusive adja majd el a konzolt mindettől függetlenül nagyrészt. Én már túltettem magam a Forza imádatomon és megveszem majd inkább a Project Carst PC-re :S
-
pzstm
titán
Részletezte az Xbox One hardverét a Microsoft
Nagyon sok kis módosítás itt, meg ott, rengeteg extrát rejtő léehetőség...ezért totál fölösleges volt anno natúr összehasonlítani hogy számadatok alapján mire képes a nyers erő
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rocket
nagyúr
8GB Flash memoria erdekes, ha osszekotetesben van a HDD-vel, akkor az pozitiv hatassal lehet a jatekok toltesi idejere
-
rocket
nagyúr
-
idegen lény
őstag
"a Kinect már az egész testünket is képes letapogatni és behelyezni azt a játékba, így lényegében szinte majdnem saját magunkat irányíthatjuk, az alábbi videó azonban az arc beszkennelését, majd használatát prezentálja a számunkra": [link]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Helmoras
őstag
válasz idegen lény #2739 üzenetére
"Mindig fejet hajtok az előtt, aki még nálam is sötétebb" Ebben van a lényeg Bocs h megkérdeztem csak nálad már nem tudni mi merre
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Helmoras #2736 üzenetére
Miért, mit hittél? Itt találtam ezt a gyöngyszemet: [link] A kérdező gyakorlatilag feltalálta az előrefelé kompatibilitást! Ez kábé olyan, mintha azt kérdezte volna, hogy feltalálta-e már a Microsoft az időutazást! Mindig fejet hajtok az előtt, aki még nálam is sötétebb. Egyébként szerintem adhattak volna jobb nevet is az új konzolnak, mint az X-box 1(One), különösen az X-box 360 után.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Helmoras
őstag
válasz idegen lény #2735 üzenetére
Te neked most az aláirásod egy poén, igaz-e?
-
idegen lény
őstag
válasz FuRiONight #2732 üzenetére
Ja, pedig azt még a MS védte le. Vajon miért nem lett belőle semmi? Ha jobb lesz, nem fog zavarni. Ha jobb lesz...
-
tDr1v3r
veterán
válasz FuRiONight #2732 üzenetére
Hagyd már, valamivel pörgetnie kell a postcountert.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
FuRiONight
őstag
válasz idegen lény #2729 üzenetére
A Sony is kisérletelezett, ők pl. a biometrikus érzékeléssel. Nah és? Miért zavar ez téged, ha a végén egy jó konzolt kapsz?
Komolyan, te nem a Föld nevű bolygóról származol..
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Meg vagy áldva ezzel
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Def26
félisten
Na már megint mi a baj?
-
Def26
félisten
"How much more powerful?
AY: It depends what you’re doing. GPU, like 40 per cent more powerful. DDR5 is basically 50 per cent more powerful than DDR3, but the memory write is bigger on Xbox One so it depends on what you’re doing."
Ez komoly? Így ki tudja jelenti, hogy ennyivel erősebb a ps4?
-
félisten
válasz negyven2 #2666 üzenetére
A gond az, hogy az M$ már annyira vágta a fát az XBone alatt, hogy innen nagyon nehéz lesz visszajönni. A War Thunder fejlesztői is azért tettek le az XBone portról, mert a Microsoft egyszerűen túl rugalmatlan, és csak a saját elképzelésinek megfelelő fejlesztői megoldásokat támogatja.
Azt sem hiszem, hogy erre egy rendszerbe olvaszott felhős/TV/gamer koncepcióra a világ nem állna készen. Egyszerűen arról van szó, hogy abban a rendszerben, amit az M$ felvázolt, nem vevők rá az emberek. Ez pedig nagyon nem azonos azzal, hogy magával a koncepcióval lenne baj...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
x360elite
őstag
válasz FuRiONight #2725 üzenetére
Most erre mit mondjak. Király vagy.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz Mister_X #2721 üzenetére
Elhiszem, hogy Te így értetted, de attol még amit Én mondtam, abban nincs kevesebb igazság. Haver nem régen ment ki Austriába és havi 1300Euro-t keres, ami ott nem számít túl jónak, de itt az átlag fizu (valódi átlag és nem a különböző 4-10Milliót keresők által felhúzott átlag) majdnem 3x-osa.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Mister_X
nagyúr
válasz x360elite #2720 üzenetére
Kelet alatt én speciel Japánt értettem, ott olcsóbbak a konzolok - hazai termék + Kína nincs olyan messze. De még az Xboxok is olcsbbak voltak még az USA árhoz képest is, csak vigyék címszóval.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bognar110
őstag
-
Csöbronit
tag
válasz Gebriel #2714 üzenetére
Nem úgy értem. Hanem a One volt 150 idáig a PS4 125 , de most már 160 a One a PS4 meg maradt 125. Szóval árfolyam ok nem lehet mert akkor mind a kettő drágulna. Ezért kérdeztem,hátha itt tudja valaki,hogy miért drágul tovább. Ha jól tudom a 499euros nyugati ár változatlan.
FaZe Clan Member - MLG player
-
Csöbronit
tag
A One ára miért ugrott 10K-t a PS4 változatlan árához képest?
FaZe Clan Member - MLG player
-
Def26
félisten
Csak hogy a táblázatokhoz visszatérjünk. Ezt találtam (ami talán a legfrissebb). How Much Money Microsoft Has Lost On The Xbox
Egy fórumban találtam ég egy ilyet is. Nintendo fölény ebben is.
woland: Egyszerűen nem találtam frissebbet.
Amúgy sorry sok offért, ha valakit zavarna.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Persze. Így gondolom én is. Nagyon remélem, hogy nem kezdenek el szarakodni ezen. Nagyon jó brand az xbox, nem kéne pont azt macerálni.
Ha nagyon bűnbakot akarnak akkor már inkább a windows 8 -on pörögjenek.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
ldave
félisten
Múltkor linkeltem egy ilyesmit én is, de azon rajta volt a Sony és a Nintendo is. Az X360 a végén már éves szinten hozott pénzt, de a teljes X üzletág összességében még mindig mínuszban van.
A Slime draws near! Command?
-
Def26
félisten
Microsoft Investor Wants To Fire Ballmer And Sell Xbox Division (a kép nem tudom hiteles e)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom mobilszolgáltatások
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest