- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szuper Akkor már csak az a kérdés, hogy át lehet-e írni utólag. Az account-ot egyébként weben csináltam, és nem is kért csak irányítószámot. Most felléptem az MS oldalára, és be tudom írni a pontos címet elvileg. Csak nem tudom, hogy nem lesz-e gáz, ha most egy alaszkai címet adok meg?!
Egyébként hány alaszkai felhasználója lehet a Microsoftnak?? Kb több mint a lakosság...[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madwe
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
válasz bulikavagyok #5993 üzenetére
Floridabán biztos van 7%
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #5993 üzenetére
Nem tudom. Delaware tuti 0%.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Zjunior
veterán
Most nézem DEAD RISING 3 PREMIUM EDITION!
13k-ért benne van a Season pass is, ami eleve 7Kbulika_
Montana : OTT 0% a tax, Alaska 1,11%[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
-
Def26
félisten
Akinek megvan az ac4, az válaszoljon nekem, hogy a két szemével látta a Magyar feliratot a játékba?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #5983 üzenetére
Hát igazából itt nem csak neked rossz, hanem mindenkinek, uh visszajön az a handycap a másik irányba is No meg engem is idegesít, inkább úgy mondom hogy a játék ismerkedős szakaszában nyújt annyi újat a játék h ne érdekeljen a technikai hiba, de amikor már komolyabban veszem magam s teljesíteni akarok, akkor már ne bszakodjon velem a cucc
-
gianni85
veterán
Én ott sem... OK, map-okat, gombkiosztást meg kell szokni, de más fps-ből viszek annyi ismeretet, hogy tudok vele játszani, és amikor 1v1-ben folyamatosan aláznak a rossz kapcsolat miatt.... na az felidegesít. Hangsúly a folyamatosan-on, és 1v1-en.... ha hátba lőnek, mert nem ismerem a map-ot, vagy oda vissza öljük egymást, az OK.
-
Madwe
nagyúr
válasz Zjunior #5980 üzenetére
FIFA 14et lehet 2en játszani, de online nem enged fel... UH mások ellen nem lehet 2en nyomulni, gondolom azt szeretnél. Azt írják egyesek ez azért van mert online kitolás azok ellen akik egyedül keresnek ellent h összerakja őket 2 ember ellen akik ha össze vannak szokva ledarálják, ezért inkább kivették... Szerintem jobb megoldás lett volna ha külön vették volna s lehetne 1v1 vagy 2v2 meccseket nyomni, de remélhetőleg erre valamit kitalálnak majd s jön egy patch hozzá, mert én is szeretnék majd így játszani
-
Def26
félisten
-
Zjunior
veterán
Értem.
Megrendeltem már, ma megveszem a DR3-at és nekem kifújt!Fifa, Forza, BF4, DR3 elég !
Legalább a 2db PS4 eladásávól kompenzálom majd a játékokat.
Fifánál is kurva sok a hiba,nem tölti be normálisan a csapatfájlt WTF?! ráadásul nem tudunk ketten játszani sem, amit eddig lehetett, vettem +1 contollert emiatt!
Bf3 nagoyn jó volt, remélem ez is az lesz.
Ebben is van sok tank meg stb??[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #5977 üzenetére
Az a baj, hogy nehéz ellen állni a kísértésnek.. Én is ugyanígy vagyok vele, de mindig adok neki esélyt. Aztán persze szidom... Nem is tudom, jött már ki bf4 hibajavítás xbox one -ra?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
De te szerencsés vagy, mert sokaknál BF4 single mentések eltűnnek, s amikor már 3x fut neki az ember akkor elmegy a kedve az embernek... Elvileg ps4en ez jellemzőbb, de itt vagy ellenpéldának
(#5977) gianni85 amikor már komolyabban veszem s nyomom, akkor nyilván nekem is, de amíg beletanulok szűzként, s csak szórakozom, addig nem érint annyira
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Zjunior #5968 üzenetére
Szerintem most érdemes rágyógyulni kicsit a Battlefieldre, mert február végéig, azaz a Thief4ig új játék nem várható. Annyi idő alatt meg épp rá lehet szokni, meg kicsit bele is lehet únni. Aki nem profi, annak ezek a gondok nem nagyon fognak feltűnni. Amúgy is érdemes kis pályákon, illetve egy kiválasztott pályán kezdeni, azt megtanulni, és ott elsajátítani a tudnivalókat a játékhoz. Aztáan mire kicsit belejönnél pár hét alatt, és mennél a nagyobb pályákra, ahol a legtöbb gond van, már úgyis itt lesznek a javítópatchek. Mellette a single is kellemes élményt nyújt (tegnap toltam végig másodszor, és még egyszer fogom, hogy összeszedjek benne minden vackot), azért külön nem, de a multi mellett ez is egy ok a vásárlásra.
-
Madwe
nagyúr
Én tudom hogy évekig fogom nyúzni, s azt is tudom h most siralmas a helyzet, de EA bejelentette h amíg ilyen a helyzet a BF4el addig elég nagy emberi erőforrást állít rá más projektekről (esett EA részvények értéke elég nagyot BF4 miatt s talán észbe kapnak ha anyagilag érzik a szar teljesítményt s nem csak fórumanyázásokban...) s amúgy is pár hónap alatt rendeződne a dolog, így talán hamarabb fog... S én azért annyira nem leszek ideges ha valami fagy, laggol, el lehet vele lenni úgy is, progress közben kuka de nem csak azért játszom, van még időm a lvl100ra De ez nagyon egyénfüggő, aki inkább idegesebb lesz ha fagy szarul működik valami néha az még messziről kerülje!
-
-
Zjunior
veterán
Hány embernek van meg a Bf4??
Nyomhatjuk majd csapatba!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B3ny00
aktív tag
576ba 1 hétig volt kapható , legközelebb csak megjelenéskor lehet kapni az mondták.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
Zjunior
veterán
Jó reggelt!!
Battlefield 4-Xbox One Games In stock | Usually dispatched within 24 hours £42.99 1 £38.11
Reward Points Promotion Zavvi -£0.65
10% off -£4.23
Total Delivery Cost: £0.00
Total: £38.11
Total Rewardz Points: 76Nem volt DR3, meg Roma se, így majd cserélek!!
[ Szerkesztve ]
-
B3ny00
aktív tag
Hello
olyan kerdes lenne hol tudok venni xbox onet Maon? koszonom elore is Gy,
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
pzstm
titán
The Xbox One is the ultimate culmination of Microsoft’s vision
"Microsoft’s toils have wrought an ecosystem of devices and services that Sony could never hope to build for the PlayStation 4"
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Mister_X #5948 üzenetére
izé csak twitterről másoltam be, nem is értem miért ilyen lett :S Sorry :S
Tomb Raider (M) Definitive Edition comes to #XboxOne on 1/28—in native 1080p
FPS-ről nincs hír...amúgy tweetben volt egy nagy M szögletes zárójelben, azért lett ilyen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
Normálisan (dőlten, mondjuk) nem lehetett volna? Nekem így csak addig írja, hogy native. Gondolom 1080p-ben jön. 60FPS?
Kezdődik a HD korszak A Halo 2 Anniversary (remélem lesz) is jöhetne a Halo 4 motorjával, mindennemű plusz nélkül, 1080p-ben, 60FPS-sel. Aztán a nextgen csapásmérést meghagyni a Halo 5-nek
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
Tomb Raider Definitive Edition comes to #XboxOne on 1/28—in native 1080p
-
pzstm
titán
2 méterről néztem, és szerintem a felbontás csak egy a soktényező közül ami meghatározza a látványt
de mint írtam, ez teljesen szubjektív vélemény
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
godzsy2
senior tag
Lehet én fogalmaztam helytelenül. Akkor elölről:
Haver vett egy Xbox One-t. Mivel nullkilóméteres a konzol is és az azon regisztrált legelső profil is, ezért tudtommal járNA hozzá 30 nap ingyen Live Gold tagság. Nem vettük észre hogy ez aktiválódott volna a regisztráció végén, mert a Skype-ba belépve kérte, hogy lépjünk be Gold-os profillal. Mivel sehogy sem tudtunk, ezért a Dead Rising 3-ban lévő aktiváló kódot felhasználtuk. Ez egy 3 napos kód, amit a Redeem Code-nál adtunk meg. Ez után már használható volt a Skype."Vett egy éves tagságot is, de addig azt nem aktiválnánk be amíg nem szükséges." pedig azt jelenti, hogy vett egy 12+1 hónap előfizetés-es kartonpapírt, amint letépve szalagcsíkot, egy kódot kap, amit szintén beírva a Redeem Code-nál beváltja azt a 13 hónapot Gold membershipként.
Kérdés: Hogyan lehet az új konzolhoz megkapni a 30 napos ingyen Gold tagságot?
(Ezzel együtt ugye 14 hónap + 3 napja lenne.)#5939 a.sebi:
Az elég érdekes. És ha több játék már nem fog a belsőre ráférni, akkor felajánlja, hogy töröljek?[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Egy haver vett egy Xbox One-t és új profil létrehozásánál hogyan lehet aktiválni a 30 napos live gold tagságot? Nekünk valahogy nem sikerült. BF4-ben fel tudtunk menni live-ra, játszottunk is multiba. De a Skype-ba belépve viszont kérte a gold tagságot... vagyis úgy tűnik nem aktiválódott a 30 napos ingyen live gold. Most azt csináltuk, hogy a Dead Rising 3-hoz alapból adtak egy 3 napos verziót, azt aktiváltuk be neki, így már megy a Skype is. Vett egy éves tagságot is, de addig azt nem aktiválnánk be amíg nem szükséges.
Jah, meg a vinyó állapotát, hogy melyik játék hány gigát foglal melyik menüpontban lehet leellenőrizni? Kicsit másabb már a dashboard, mint a 360-nál volt.
-
xboxfreak
tag
Sziasztok, olyat lehet csinálni, hogy a meglévő angol profilomat átállítom US profilra és úgy vásárolgatok játékokat ? Persze az angol profilommal megvettem a COD G + a Ryse-t és nem akarom őket elbukni de a 60$ vs £60 nagyon nem mindegy ... + esetleg valaki írhatna nekem egy alaszkai címet
-
Def26
félisten
Nem tudom ps4 -en, hogy van de ha xbox oen -on csontra fagy egy játék, akkor nem kell újraindítani a boxot, hanem 1-2 perc múlva reseteli a játék a konzol. BF4 -ben ugye rendszeres a fagyás, és xbox 360 -on ez szarabb volt, mert ott ilyenkor újra kellett indítani a gépet.
-
pzstm
titán
amúgy ami lemaradt. Haver áthozta PS4-et, megnéztük BF4-et és AC4-et....hááát...lehet elfogult vagyok de egy fikarsznyival sem tűnt szebbnek PS4, sőt számomra olyan mintha élesebbek lettek volna a textúrák....persze lehet elfogult vagyok, de én ilyennek láttam
-
pzstm
titán
AC4-ben van magyar felirat, ha érdekel valakit (de persze hagytam angolon )
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #5916 üzenetére
Ez elég régi.
-
nagyúr
Ha még valaki nem látta volna... Remélem nem volt még, nekem még új
The Division gameplay
Def26: most nézem a dátumot, azt hittem VGX-es... Sorry[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Edem25
tag
Jah én vagyok!
Az baj mert a Capture Cardok jobb minőségbe vesznek azért fel de ha mondjuk olyan lenne mint a HALO-ba, hogy elmentem és később felveszem a Asztali DVR-el akkor az jó lenne! Gondolom akkor ha a ONE-on nézed vissza akkor sem olyan a minősége mint Realtime!
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
ayrton
tag
Sziasztok!
Egy jókora HELP-re lenne szükségem. És ha választ kapok, talán sok mindenki más is tisztábban látna.
Tehát Xbox one vásárlás előtt állok, és több kérdésben nem látok tisztán.
Tegyük fel vennék egy Eu-ból ( Német, olaszm osztrák ) származó, játék nélküli alapkonzolt. Ehhez adott egy élő Magyar live profil. Ezzel betudok jelentkezni és mondjuk egy amerikából származó forza 5-ös letöltő kódot felhasználni? vagy hogy érdemes? lehet em kell e a magyar profilt áthelyezni mondjuk eu-ba vagy uk-ba vagy us-ba áthelyeztetni? és ugy letölteni?
illetve ha veszek egy ausztriából származó gépet és az eladó azt mondja hogy van a gépen már letöltve bármilyen játék is, azt az én aktuális profillal való bejelentkezésem után használni??
sorry ha bonyolultan fogalmaztam, de a fenti kérdéseknek is számtalan kombinációja is felmerülelőre is köszönöm a választ/válaszokat.
-
Zjunior
veterán
Nekem lesz PS4 2 db eladó
Xbox One használt játékokat nagyon nehéz találni, főleg itthon!
Ott 17k .. viccc
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #5902 üzenetére
Ilyenen Én is gondolkoztam, nekem is jöhet 1.
-
Gergosz2
veterán
válasz gyuribácsi88 #5902 üzenetére
+1
hozzám is lehet írni, ps4-et csak januárban kapok :S
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Zjunior
veterán
Szerintem valahol csak lesz vmi karácsonyi akció!
Azért akarok kivárni egy kicsit ...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
addikt
Akinek nem jött be az xbox, attól megvenném, 100K-t fizetek érte azonnal.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest