- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
válasz barack1997 #3298 üzenetére
Mert úgy van (amúgy meg részben az óriási hype miatt is)
-
Xirtam
veterán
válasz barack1997 #3298 üzenetére
Mert közel 1 évvel hamarabb belefogott a SONY mert látta, hogy az MS megalázta őket a 360-al. MS meg ült a babérjain.
-
barack1997
senior tag
Miért érzem fejlettebbnek a PS4-et, mint a boxot ? Pedig a box szebb is, meg én boxos voltam mindig is.
-
-
Def26
félisten
Dying light. Hihetetlen jó lesz ez a játék. Nekem jobban tetszik mint a dead rising 3.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Forza 5 tényleg szarul áll. A többi nem olyan vészes szerintem. Esetleg a bf4 ami aggodalomra adhat okot. Kigyűjtöttem pár adatot, usa előrendelések alapján. [link] Kíváncsi lennék egy eu ps4, xbox one előrendelés arányra.
Call of duty ghost
xbox 360: 576.292
ps3: 284.813
xbox one: 289.729
ps4: 281.565Battlefied 4
xbox one: 145.761
ps4: 264.293Forza 5: 81.203
Dead rising 3: 77.430
ryse: 74.000killzone: 239.310
-
keIdor
titán
Mondjuk nálam még tényleg ott a Live is mint érv. Ugyanis az a profilom már elég régi, nem tartom magam megszállt achi gyűjtőnek, de azért van már 22760G-m, amit nem dobnék a "kukába". Meg az a sok haver rajta.
PS3-nál a PSN nem tetszett annyira, alig van rajta ráadásul valami, eléggé nullás még.Kinect nélküli verziónak örülnék.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rocket
nagyúr
Ehez kepest az elorendelesi TOP10 vegeben kullog a Forza 5, es a Ryse is, tobbi resztvevo meg multiplatform cim.
Sose gondoltam volna, hogy egy sikeres konzolt mint az X360 ugyanugy egyik pillanatrol a masikra dobja a M$ mint anno a totalis bukas Xboxot es atkoltozteti az exkluzivjait X1-re, mint a Forza, Halo, Fable stb., szegyen az idei jatektermes X360-on PS3-ra szinte kethavonta jonnek a komoly exkluzivok (amik miatt rengeteg ember vesz gepet) nekik meg semmilyuk nincs.
Igazabol nagy gondban a M$ nem az elso 3 honapban lesz hanem utana, amikor mar a csapbol is a PS4 folyik majd, es annyit fognak gyartani amivel mar konnyeden kielegithetik a keresletet.
Egyetlen jarhato ut van a M$ szamara ha labdaba akar rugni ebben a generacioban, a Kinectet parkolo palyara kell allitani (nem kell elhinni a marketing rizsat, hogy a Kinect a gep lelke, mikor rajonnek nincs mit tenni siman kifogjak "dobni" es kulon megvasarolhato periferia lesz mint a X360-nal), es jelentosen csokkenteni a gep arat.Vannak olyan pletykak, hogy az EPIC elgondolkodott, hogy GOW tobbet nem lesz Xbox exkluziv, ami azert rossz hir mert rohadt sok penzebe fog kerulni a M$-nak ha megakarja tartani a brandet exkluzivnak, sot vannak meg eddigi komoly multiplatform cimek amikrol pletykalnak, hogy Sony exkluziv lesz, jo hir meg semmi.
Szerintem abbol amit a M$ csinalt az E3 ota ugytunik, hogy valojaban fogalmuk nincs mit kene lepni, tobb elemzo leirta, hogy meg kell mutassak, hogy megeri a 100$ felarat a teljesitmenyben gyengebb konzol es a Kinect a PS4-hez kepest, ehez kepest nagyabol a tomeny semmit kaptuk, sot csak visszalepkedtunk, a nagy 1080p@60fps X1 oruletbol maradt egy Forza 5.
Xbox Live-ot mondanam utolso mentsvarnak, de konnyen felfogja tudni venni a PSN a lepest vele, ehez csak penzt kell kolteni, es van elofizetesi dij igy lesz mibol erre aldozniuk.
Sajnos az X1 jelen elkepzelesben D.O.A., 300$ Kinect nelkul hype kiraly Halo es mindjart meglendul a szeker, es mar nem 3:1-ben fognak fogyni a PS4-ek, legalabbis amig nem jon egy GOW, Uncharted, Gran Turismo stb.
Csunyan melle lott a M$ ez az igazsag, es valahogy a toluk elvarhato marketing hype sincs sehol, annyit sikerult elerniuk, hogy azt mar mindenki tudja, hogy a vilag legjobb/ settopboxa az X1, a gond az, hogy ez elsosorban egy jatekkonzol kene legyen.
#3277: Csak annyit mondott Major Nelson (eredeti neven Larry Hryb), atgondoljak, hogy a jovoben tamogatni fogjak a bill/eger kombot X1-en, ez leforditva nesze semmi fog meg jol
#3278: Cboat csunyan pofara esett a downclock pletykajaval
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Def26
félisten
Xbox one barát lista kezelés. Negatív vagyok, csak nekem tűnik túlkomplikáltnak? [link]
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már ők csinálták a Halo 1 Anniversary-t is, meg a Halo Waypoint-ot. (bár a Reach-hez is volt kicsi közük)
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Ó, én még úgy tudtam, hogy ők csinálják. Legalábbis ez a logó maradt meg a fejemben, a halo játékokról.
-
Def26
félisten
Ott a pont. Az egy külön ok a gép vásárlásra. Hány de hány ember csak a halo miatt vett gépet. Ha bevállalják a csúszást akkor akár halo 5 - el is jöhetett volna, és nincs para. Mondjuk 2014 nyara.
Azt elfelejtettem bele írni, hogy aki nem ismerné CBOAT egy MS szivárogtató, idáig minden "súgása" bejött. Egyre várunk még, ez pedig a kinect nélküli xbox one csomag.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Cboat rémhírek:
"I hope you aren't fans of 1080P on Xbox One. When hardware is released you'll see what I mean about issues. Upclocks too risk everywhere, 2014 was a better idea."
Egyéb posztjaiban azt rebesgeti, hogy erősen 2014 -re tervezték a gép megjelenését és a ps4 hatására hozták előre. Ezét is jelenik meg ilyen kevés országban. A játékok nagy része fel lesz skálázva 720p fölé, ritka ami 900p -ben fog futni.
"Sounds like there'll be problems a-la Xbox 360 with reliability and it was rushed out to be in 2013 rather than 2014 when planned"
Azt is mondta, megjelenéskor előfordulhatnak stabilitási hibák, mert ráerőltették a rendszerre a korábbi megjelenést és szinte egy teszt gépet kap mindenki. Forza 5 sem készül el időben, egy részét majd le kell tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Na ha tényleg rendesen támogatva lesz a bill/egér páros, akkor van rá reményem, hogy végre megjelennek majd az MMO-k konzolra
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #3275 üzenetére
Asszonynak kell a kinect skype -ra. Már pár hete elmondta, hogy ha nem azt veszem nincs meg a pénzügyi engedélyem. Ő hordja a nadrágot már csak az anyagiakat nézve is, így én már beletörődtem az ugrabugrába.
Ettől függetlenül támogatnám ha lenne kinect nélküli verzió, mert véleményem szerint nem kicsit lendítene az előrendeléseken.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
x360-nál is volt ilyen még az elején, és tán egy két játék is támogatta, de aztán a játékfejlesztői oldal nemtörődömsége miatt el is halt az egész. (ezek voltak tán cross paltoformosak: Shadowrun, Universe at War: Earth Assault, Uno, Lost Planet Colonies meg talán a Fable 3).
Ennek a támogatására is találták ki a Game for Windows Live-ot (meg arra is például, hogy a PC-n is úgy lehessen játszani mint konzolon), ami szintén meghalt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
GazRic
senior tag
Van itt aki ONE-t vesz és BF4ezni fog?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Lehetséges cross platfrom pc és xbox one között. [link] Spencer gyanúsan beszélt róla, lényegében nem mondott semmit, csak annyit, hogy erről nem beszélhet.
Egyéb pletykák szerint azon játékokban ahol engedélyezik a fejlesztők a billentyűzet és egér használatot, mehetnek pc játékosok ellen. Ezt úgy próbálják elérni, hogy a box érzékeli melyik perifériát használod és pl. ha billentyűzettel mész nem enged olyan lobbiba ahol kontrolleresek játszanak. Így viszont pc -s játékosokkal már lehet játszani, mert nincsenek előnyben a kontrolleresekkel szemben.
Kontrolleresek becsületén sem esik csorba, mert ők meg nem kerülhetnek billentyűzet/egér játékosokkal szembe. Szerintem remek ötlet. Korábban dice már nyilatkozott a bf4 kapcsán, hogy rajtuk nem múlik a dolog, ha erre lesz igény beleépítik a játékba a támogatást. [link][ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Steam-en ha vettél játékot, akkor már nem tudtad eladni soha, ezt megszokták az emberek, megszoktam én is. Az Xboxnál ebből volt inkább gond, legalábbis nálam.
Megszoktam, hogy konzolon ha veszek valamit, attól meg is tudok szabadulni utána ha akarok.
A Sharing csak jó, bár sokat nem hiszem, hogy fogok élni vele.Egyébként ebben a Steam OS-ben meg nem hiszek, pont a Linux miatt. Igaz, én nem is ez a leülök 10 percre kategória vagyok. Évente a 8-10 kötelező AAA cím kell, többre nincs szükségem. Steam OS eléggé casual embereknek lesz szvsz.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Def26
félisten
válasz JamesHun #3253 üzenetére
Az, hogy maga a gép támogatja a billentyűzet és egeret még önmagában nem jelent semmit. Ps3 is támogatja, mégsem jön minden játékhoz ez.
Addig amíg a játék fejlesztők nem integrálják a játékokba az adott perifériát addig csak egy feature lesz a listán.Egyébként a ps4 is támogatja. Ennél nagyobb hír lehet, hogy a dice is fontolóra vette, nextgen gépekben támogatják a billentyűzet és egeret ha lesz erre igény. [link] Kérdés, hogy miben mérik az igényt?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Egy német haverom mondta, hogy náluk elég sokan foglalkoznak a steam masinával. Ő pl. régi konzolos és annak ellenére, hogy anyagilag simán megengedheti mindkét gépet, megvárja a steamOS érkezését és csak akkor dönt (lemondta az előrendelést).
Az ő ismeretségében sokan mindkét gépet előrendelték, de a steamOS hírre elég sokan lemondták az egyiket. Azt is mondta, hogy érezhetően PS4 dominancia van és hogy az xbox one nagyon belehúzott marketing szempontjából Németországban. Ennek ellenére azok a híresztelések járják a fórumokat ilyen olyan konzolboltokból nyert információkkal, hogy negyed annyi előrendelés van xbox one -ra mint ps4 -re (aztán ebből a fene tudja mi igaz).
Szerinte MS számára nagyon rosszkor jött a steamOS, mert minden irányból támadja a windows/xbox vonalat, ráadásul elnyúlták a friend sharing opciót amit az MS nem mert meglépni és érdekes de a steam mellett kitörő örömmel fogadták, nem volt az a negatív hadjárat mint MS bejelentéskor.Azért fura néha hallgatni őt, mert egész más gondolkodás módjuk van. Nem fikázódnak, fröcskölődnek, hogy mit akar az a linux a windows ellen. Pont leszajrák, és racionálisan döntenek. Azt veszik ami jobban megéri, nincs nagy hitvallás egy a lényeg, hogy nappaliban akar játszani és 10 perces játékélményt akar. Tehát ha napi 10 perce van játszani, akkor abban a 10 percben élményt/sikert szeretne. Mondtam is neki, hogy miattatok butítják a játékokat bazdmeg.
No mindegy, majd kiderül mi lesz.
-
Def26
félisten
Pár hete egy technikai spec. előadáson feltűnt 8gb flash memória, csak nem mondták, hogy mire használható. Meg is van [link].
Itt meg egy ipon cikk, erről az eMMC 4.5 felületről. [link]
Lehet még valami megleptés xbox one -ban amiről nem nagyon beszélnek.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
GazRic
senior tag
Tudja valaki pontosan a 8GB Flash mire lesz használva ONE esetén?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
JamesHun
addikt
vannak akik már a BF4 bétát nyomják One on, szóval tuti van kint kiváltságosoknak pár 100 db
SeriesX: JamesSHun
-
Def26
félisten
-
keIdor
titán
-
Def26
félisten
válasz egyedülülő #3229 üzenetére
Eladásról már volt szó.
-
pelenka35
őstag
Már teljesen összezavarodtam.Érdemes lesz megvenni a x1?Megjelenéskor tudom kishazankban használni ?
Gamertag:Rob3rt75
-
JamesHun
addikt
azért a PS4 sem az a minden full HD ban jelenik meg konzol
SeriesX: JamesSHun
-
keIdor
titán
Hát azért ebben így nem vagyok biztos, mérget nem vennék rá, hogy el is adják.
Előbb lövik le az egész Windows Gaminget valahogy, aztán lesz Mantle Steam OS-re és kifújt, az meg nagyon gyerekcipő még, főleg, hogy nV és Intel áll a Valve mögött nem az AMD. (Mantle)¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rocket
nagyúr
Nem korai, csak a specifikaciokra kell pillantani, milliard dollaros bukta lesz a M$-nak az X1, es ez lesz az utolso konzoljuk.
Az se lehetetlen, hogy a generacio kozben eladjak az Xbox szegmenst."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
keIdor
titán
válasz gyuribácsi88 #3221 üzenetére
Én sem vagyok egyelőre elájulva tőlük, de szerintem korai leírni őket. Évek múlva fog kiderülni, hogy mennyire lesznek sikeresek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
addikt
Én biztos hogy megveszem, mert elvetemült hülye vagyok.
De az hogy állításuk szerint összeraktak egy "istencsászár" bivaly erős nextgen gépet, amin a játékok nagy rész 720p-ben fut, az nevetséges.
És ezzel akarják ők kihúzni 10 évet? Na ne nevettessenek már ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Def26
félisten
válasz Petya2900XT #3213 üzenetére
Nem nagyon olvastam még jót.
Na most itt van ez is. Microsoft “incubating” a number of primarily cloud-based projects, says Spencer
Ez jó vagy rossz hír?[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
Ha ez lenne az első konzol amit csináltak akkor megérteném,de kétlem hha egyszer normálisan lagg nélkül meg tudták már csinálni akkor most ne sikerülne..sztem ez a beta hibája lehet ...
Mellesleg valaki olvasott már pozitív hangvételű cikket az új konzolokról?6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Def26
félisten
Battlefield 4 input lag xbox one -on. Remélem ez csak a tv miatt van...
-
pzstm
titán
most én sem, reméljük, hogy November elején már magyarul is olvashatsz tőlünk elsőkörös rövid bemutatót, s a mostani generációhoz hasonló hosszúságút meg majd November végén
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ldave
félisten
Mondjuk ez szerintem azért nagy részben marketing, azt nem mondhatják, hogy csak 70% pörög a CPU+GPU a játékunk alatt, mert hülyén hangzana. Másik meg az optimális kihasználtság, amihez tényleg a hardver mély ismerete szükséges. Lehet, hogy maxom pörög a proci, de ha nincs jól kihasználva, akkor az nem sokat jelent.
A Slime draws near! Command?
-
tDr1v3r
veterán
Szerintem most a generáció elején ami elvárható lenne az az 1600x900 4x-es élsimítással meg a szokásos 30 FPS. Már ez is több mint a sokak által használt 1024x720...
De szerintem csak azért indulnak ilyen értékekkel a játékok mert nem kapták meg időben a devkiteket a fejlesztők...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
vekk200
tag
Igen....jogosan vannak felháborodva az emberek ahogy köztük én is,hogy nemsoká kiadnak egy úgy nevezett marha erős gépet amin majd minden elfut...és a végén kiderül hogy nem sokkal lessz erősebb hardveres szempontbol és a kezdő ára már most 150..nem tudom mit akar az idén a Sony és a Microsoft de lehet hogy jó nagy bukta lessz a vége..
-
Petya2900XT
aktív tag
Hát végülis elérik úgy tűnik,h az állunk ismét a földön legyen... ..viccet félretéve én nagyon pozitívan próbálok hozzáállni a dolgokhoz még a jelenlegi infók alapján is és reménykedem,h közel sem hoztak ki a Forza 5-el mindent a gépekből,mert ha mégis akkor sanyarú sors vár az elkövetkezendő években a konzolosokra,főleg ha plusz energiát cloudból akarják pótolni....Nem is tartom valószínűnek,h a felmérések alapján meg mernék lépni igazából..túl sok még szerintem a kis sávszélességű hely a nagyvilágban akik közben potenciális konzolvásárlók lehetnek...
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Objektívek topikja
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest