Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz lazioforever #240799 üzenetére
Első körben kérjetek egy password resetet, ha volt esze az illetőenk, adott meg egy telefonszámot, vagy másodlagos e-mail címet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lazioforever
tag
válasz AnonymusX #240793 üzenetére
Értem. Szóval egy új profillal előlről kellene kezdenie a Fortnite-ot....
És mi a helyzet a letöltött játékával, a Forza Horizon 4-el? Azt tudja használni egy másik profillal is, vagy az is csak akkor működik a konzolon, ha az eredeti profillal lép be? Itt ugye felvetődik egy másik dolog is: ha csinálok egy új profilt, és azzal lépek be, a mostani használhatatlanná válik, mert nem tudjuk a jelszót, szóval nem fogok tudni azzal visszalépni a konzolon.Szóval maradna az új profil.
És így melyik lenne az elsődleges? Vagy azt be lehet állítani, ha több profil van egy gépen?Azért kérdezem, mert jelenleg nem látok más megoldást ezt tisztába tenni a keresztfiam konzolján, mint hogy csinálok egy új profilt, amit beállítok neki rendesen, és így meglesz minden jelszava hozzá a későbbiekben, nem beszélve a hozzá csatolt e-mail címéről.
-
-
gorgocska
tag
Sziasztok olyan. Gondom lenne hogy be akarom váltani a 2 hónapos gp ult.de mikor a gépen eljutok odáig hogy megerősítés megáll az egész tudomány,nem lép tovább.telefonos appon meg az istenért nem találom.segítsetek hogy tudnám be váltani.köszi.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
AnonymusX
senior tag
válasz lazioforever #240792 üzenetére
Szia!
Az Xbox és a Fortnite profil össze van kötve, a Fortnite készítője nem fogja másik Xbox profilhoz kapcsolni, hogy megmaradjon a srác haladása.
Az Xbox profilhoz tartozó jelszót (és itt nem a vásárlási jelszóra gondolok, amit még lehet adni az akaratlan vásárlások ellen) jó lett volna felírni, mert ha sokáig nem játszik a konzollal, simán kérheti bekapcsoláskor. Talán a Microsoft támogatással lehetne futni egy-két kört.
[ Szerkesztve ]
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám egy XBox One X konzollal. Illetve nem nekem, hanem a keresztfiamnak.
3 éve kapott karácsonyra egy One X-et, amire a profilt egy ismerősükkel csináltatták meg (a szülők abszolút vakon voltak/vannak a témában). Most, ha egy játékhoz (Fortnite) szeretne a Store-ból venni valamit, vagy letölteni, jelszót kér a konzol. Sőt, még a beállításoknál is kéri a jelszót. (nem tudom, ezt hogy lehetne belőle kiszedni, gondolom életkor lett anno megadva, és ezért kér megerősítést)
Na most erre a jelszóra már nem emlékeznek, sőt, még az e-mail címbe se tudnak belépni, amit csináltak a profilnak (nagy ötlet volt egy akkor 8 éves gyereknek olyan e-mailt csinálni, amit azóta se használtak). Ott se tudják se a jelszót, se a biztonsági kérdésekre a válaszokat, így azt nem tudtam visszaállítani nekik.Eddig ugye nem zavarta a dolog, mert lemezes játékai vannak, illetve a géphez kapott Forza Horizon 4 kódot akkor beváltották, és az működik azóta is. Ezek mellett a Fortnite a fő játéka, amiben most emiatt nem tud úgymond költeni. (de fura ezt nekem leírni)
Kérdésem az lenne, hogy a profilhoz tartozó jelszót meg lehet valahogy változtatni? Vagy ha csinálok neki másik profilt a gépen, akkor azon bejelentkezve a Forza Horizon-nal, illetve a Fortnite-al tud majd játszani? Vagy mivel másik profil, az előrehaladása elveszik ezekben a játékokban?
Előre is elnézést kérek, ha egy kicsit hosszú és összevisza a megfogalmazás, de nekem soha nem volt XBox-om, és nem igazán tudom, merre induljak el ilyen problémánál.
-
nagyúr
válasz bucihost #240783 üzenetére
Szerintem a régiók/országok nem stimmelnek, ezek alapján.
A megoldás az lehet, hogy megvárod amíg a mostani lejár és utána esetleg majd megeszi.
Amíg van előfizud X országban, addig szerintem ugyanolyan szolgátatást nem enged venni/aktiválni másik Y országban.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
csuvicsuva
addikt
válasz norbertoth #240789 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy store-ban érdemes rákeresni, hátha már korábban telepíthető, mert nekem például még most sincs a listában.
Perkeknél pedig van Champions Content Bundle.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
norbertoth
senior tag
Elérhető az F1 2022 a game pass-ban
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
norbertoth
senior tag
válasz csuvicsuva #240786 üzenetére
Köszi
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
csuvicsuva
addikt
válasz norbertoth #240785 üzenetére
Erre mi itt maximum annyit tudunk mondani, hogy már csak órák kérdése.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Azt írják hogy Március 2-án, azaz ma megjelenik a Game Pass-ban az F1 22, viszont még nem látom. Szerintetek helyi idő szerint ez mit jelent?
-
razor03
aktív tag
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy amikor kijön egy patch adott játékhoz, akkor annyival kevesebb tárhelyem marad a gépen amekkora a patch mérete, viszont a játékok mérete nem nő annyival, amennyi a patch volt. Xbox one X-em van. Bocs ha 100x volt már ilyen kérdés
Üdv. Razor
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Van Gamepass ultimate előfozum, ami 03.05.-én lejár. Ismétlődő fizetés ki van kapcsolva.
Kaptam egy 1 hónapos gift cardot, amit be szerettem volna váltani de nem engedi. "Ellenőrizze a kódhoz mellékelt utasításokat. Előfordulhat, hogy egy másik weboldalon vagy eszközön kell beváltania, vagy nem jogosult a kód beváltására."
Ami most feltűnt, hogy beváltásnál ezt írja: Erre a fiókra és országra lesz érvényes: email..... (United States).
Viszont a gift kártya meg EU-s. Ellenben a fiók beállításoknál mindnehol magyarország szerepel.
Most akkor mi lehet a baj? -
csuvicsuva
addikt
-
addikt
válasz eL Geri #240779 üzenetére
Semmi alapja nincs ennek. Pont most volt erről szó a közös konzolos topikban is. Csak azért nem osztottam meg egyik topikban sem, mert ordas nagy baromság.
Előtte volt egy interjú a The Times -ban Phil Spencer -rel, aki pont az ellenkezőjéről beszélt. Többek között.
Szerk.:
Egyébként azóta Andy kb. a fél Twitter -t letiltotta és lezárta az account követést is, mert elég rendesen elkezdték osztani. A szakmából is.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz eL Geri #240779 üzenetére
Ha eladják az xbox divíziót, akkor sem történik semmi. A digitális cuccok ugyanúgy megmaradnak, ha új tulajdonos lesz. Az új tulajnak nem lenne érdeke bezárni az egészet, mindenestül. Ha meg mégis bezárja, akkor így jártunk. Használati jogot vettünk egy játékhoz, nem magát a játékot vettük meg. Ezzel meg mindenki tisztában van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
eL Geri
őstag
Nem akarom a gaming újságírás minőségét ócsárló beszélgetésbe terelni a hozzászólásomat. De remélem, csak valami újságírói túlkapás ez a hír (Microsoft akár el is adhatja az egész Xbox-ot), már maga csak a gondolat is.
Tudom, hogy az megeshet, hogy egy ilyen divizió bármi okból megszünne, akkor fuccs a (digitális) játékgyüjteményüknek, de azért ijesztő ebbe belegondolni.
Értem, hogy a cikk nem bezárásról, csak eladásról (vagyis csak annak pletykájáról) szól, de nekem ez jutott róla eszembe. -
csuvicsuva
addikt
Ennél még a szürkék sem fogják olcsóbban adni.
-
dudu5130
őstag
válasz l.skywalker #240776 üzenetére
Nfs Heat nem kerül be sose?
-
addikt
válasz parandroid #240774 üzenetére
Régebben volt néhány eszközön olyan kapcsoló, amivel válthattál PC és konzol mód között. Szóval valószínű ez itt is megoldható lenne.
Bár azok még vezetékes cuccok voltak, szóval lehet hülyeséget beszélek és vezeték nélkül így nem működne. Józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy ez működne két vezeték nélküli mód között is.
Szerk.:
Mert az való igaz, hogy a fenti módon elveszti a konzollal a kapcsolatot. Szóval azzal megint újra kell párosítani...[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #240772 üzenetére
Igen, de akkor leszakad a boxról, legközelebb meg ahhoz kell csatlakoztatni. Tényleg jó lenne egy olyan funkció, ahol beállíthatod, hogy ha a boxot kapcsolod be a saját fizikai gombjával, akkor ne kapcsoljon be más eszközt (pl mert a media remote-ot használom csak), illetve ha a kontrollert, vagy a fülest bekapcsolom, akkor ne kapcsolja be a konzolt (pl mert épp pc-vel használnám őket). Felhasználóbarát gondolkodás tekintetében MS sosem volt a topon. Elég megnézni ezt a szanaszét hegesztett ui-t a konzolon, ami mindig csak szarabb lesz, ha hozzányúlnak. Gyakorlatilag egy tizenéves hobbiprogramozó kezelhetőbb felületet tud összerakni a főzött androidos romjához.
Daw93: Sony TV ez is, de régi is, meg elég alapmodell, ráadásul nekem szempont volt, hogy ne droidos legyen, szóval a saját kis handicapped rendszerük van rajta (7005-ös). Kizárt, hogy ez bármit javítana a kepen, de ha megpróbálná, azt is letiltanám (ahogy a game, meg film, meg egyéb módokat is tiltom rajta). Ezzel szemben mondjuk a Dell Gaming monitornak tényleg top képe van, csak szerencsére nem vagyok rá érzékeny. Látom a különbséget a 30 vs 60+ fps között, csak nem hat meg. De ez ízlés kérdése, mindig csak flame lesz belőle, ne menjünk bele.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Daw93
senior tag
válasz ρσгτσ #240772 üzenetére
Köszi az ötleteket, vezeték nélkül akarom, a párosítósat majd is kipróbálom.
Parandroid: Én xboxon fh2-t nyomom meg a crash team racinget, pcn az újabb forzákat, kicsit nehéz az átállás a 30 vs 100 fps miatt nekem. Egyébként ha olyan a tvd (nekem egy 4k sony android tvm van) akkor eléggé smooth is tud lenni, szoftveresen javít valamit amitől nem 30 fpsnek néz ki, hanem többnek, csak úgy kicsit nagyobb úgy az inputlag.GTA Online: Daweee93
-
addikt
válasz parandroid #240771 üzenetére
Az nem jó, ha a párosítás gombot hosszan nyomjátok a kontrolleren? Mert az működik akkor is, ha ki van kapcsolva, és azzal be is kapcsolja. Aztán lehet párosítani más eszközhöz akkor is, ha előzőleg Xbox -hoz volt csatlakozva.
Mert gondolom vezeték nélkül lenne PC -re kötve.
Szerk.:
Természetesen ilyenkor az Xbox nem kapcsol be. Nem használok PC -t, ezért kérdezem. Így nem megy?Szerk.2.:
Droidon így nekek tök jól működik.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Daw93 #240770 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ugyanezt csinálja a gyári xbox wireless headset is.
Illetve annyit tehetsz, hogy azt a kontrollert leszeded a boxról, és csak a PC-re kötödusb-n. Wireless módban úgysem megy egyszerre a kettővel, ha jól tudom. Én is így használok egy kontrollert PC-vel Forzához (mondjuk elég ritkán, inkább boxon játszom, hiába csak 4k 30 fps, PC-n meg 2k 80 fps körül + freesync).
p
[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
Sziasztok
Valaki nem tudja, hogyan tudom kikapcsolni xbox one s-en azt a fícsőrt, hogy a kontrollert ha bekapcsolom akkor az bekapcsolja a konzolt is?
Pc-hez is használnám, de amikor előzőleg az xboxhoz használtam és bekapcsolom a kontrollert, az bekapcsolja az xboxot is feleslegesen.
Erre van vami megoldás, vagy marad a konzol manuális kikapcsolgatása?Köszi
GTA Online: Daweee93
-
norbertoth
senior tag
Van egy szabad hely még az xbox családi csomagban, valaki hosszútávra esetleg csatlakozna?
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #240765 üzenetére
Le is töröltem.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz csuvicsuva #240765 üzenetére
Igazából az a baj, hogy ezek felett nincs normális kontroll. Sem a bekerülés/kikerülés tekintetében, sem tartalomban. Mert ezek nem úgy kerülnek fel, mint a normális játékok a store -ban.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz ρσгτσ #240763 üzenetére
Gondolom eddig a kutya sem vette észre. A Valve ebből a szempontól következetesebb, ott mindkét véglet trágya okádéka fent marad. Múltkor PC-s topikban olyat linkelt nekem a kolléga, hogy majdnem töröltem a fiókomat.
homerhamm: fiókodon azért ott maradt?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #240761 üzenetére
Akkor ez a játék kivételesen sokáig bírta.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #240761 üzenetére
Ma most múlt el a 24 óra.
-
haris
őstag
válasz csuvicsuva #240738 üzenetére
Ó, de kár!
Már nem elérhető -
csuvicsuva
addikt
válasz parandroid #240752 üzenetére
2023-02-22 08:55:37 (még 12 sincs).
Nincs rá játék, valamivel csak fent kell tartani a topikot. Látod, Seriesben el is veszett (szerencsére).
-
addikt
válasz homerhamm #240751 üzenetére
Gondolom Xbox Creators Collection részeként került be. Tehát valamelyik kisebb stúdió, diák, vagy hasonló készítő által.
Ezzel egyébként nincs gond. Akkor volt probléma, amikor bekerült az Xbox store -ba a God of War copy War Gods Zeus of Child.
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Baráti
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #240752 üzenetére
Értelmes játékokról.
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #240751 üzenetére
Mégis miről beszélgetnétek az xbox one topikban, ha nem lennének ezek a gyönygszemek. 24 órája remekül elvagytok a témával, addig sem unatkoztok.
p
-
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #240745 üzenetére
Letöltöttem, hogy nektek ne kelljen. Azért a játék legelején rádzúdítani az összes ellenfelet unfair.
A grafikát nem kommentálnám. És ez egy Series X-en megy. Aztak**va. Vajon One-on milyen lehet?
Amúgy még achievementsek sincsenek a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #240745 üzenetére
Ja én a grafikára meg a játékmenetre gondoltam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #240744 üzenetére
Nem néztem róla képeket. Steamgiftsen találtam, valaki bemásolta a leírást, én meg linkeltem, hátha valakit érdekel.
Ja, az EU-t azért hoztam fel poénból, mert tudjuk, hogy mennyire szívükön viselik a témát.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #240743 üzenetére
Itt szerintem azzal van a legkissebb probléma.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #240741 üzenetére
Vajon kapott SX optimalizációt, vagy ez hogy jött ki? Ha nem akkor ez egy prevgen játék, és még annak is szégyen. Le merjem tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Anyám, ez a játék leírás
"You can download the game on an old XBox One, but the game is NOT well playable on this old console! ..." -
homerhamm
addikt
Ennek a játéknak a grafikája Youtube videó alapján az Xbox 360 korszakot idézi.
-
csuvicsuva
addikt
Ingyenes, de érdemes előtte elolvasni a leírást. Nem, nem a b**ivadász.hu-n találtam.
-
addikt
válasz peet137 #240735 üzenetére
Olyan játékoknál tudsz több platformon játszani közös mentéssel, ahol cross save platform van. Illetve támogatja az adott platformokat. Mert nem minden játéknál van minden platformra van átjárás.
Hot Wheel Unleashed nincs köztük. Főleg olyan játékok között van ilyen opció, ami online. A többinél ritkább, de előfordul.
Bár lehet Steam esetében egyiknél sincs, ezt nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
peet137
tag
Van arra lehetőség, hogy egy játékot párhuzamosan toljak boxon és PC-n? Single, Hot Wheels Unleashed konkrétan. A PC-n steames a cucc. Meg lehet oldani valahogy, hogy szinkronizálja a mentéseket egymásközt?
-
eL Geri
őstag
Hm, csak úgy belepörgettem kicsit egy random Atomic Heart Youtube gameplay-be, hogy meglessem. És 30 másodpercnyi, random tekergetés, nézelődés közben két olyan bug-ba is futottam, hogy újra kellett tölteni a játékot
-
Janika005
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám van hogy játék közben lefagyott az xbox one x készülékem és azóta nem indul el az alábbi hibát írja ki : E106 0000009 8007002
Próbáltam offline frissíteni de 55%nál megáll és ugyanezt a hibát írja.Tudnak segíteni ebben a problémában?
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #240726 üzenetére
Csak az ő szobájában van egy 48” fhd+ series s, valamint egy egeszen használható gamer pc 27-es 2k monitorral. A vendégszobában ott a ps5+55” 4k, nálam a nappaliban meg a series x 65”-en, és még egy korrekt gamer pc 32” 2k monitorral. Szóval ez nem az infrastruktúrán múlt, hanem valami egyéb kibékíthetetlen ellentéten. De a barátnőivel akár ipaden is elvannak a genshin impacttal (csak nagyon hangosak olyankor), szóval azon nem múlik. Valszeg egyszerűen csak nyugodtan akart játszani. Vagy a srác nem gaminget tervezett be aznap délutánra/estére. Hozzáteszem, előző nap óta itt volt, szóval…
p
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #240723 üzenetére
Ezért van nálunk Switch is a Box és a Ps4 Slim mellett és egy 23"-os monitor.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
haris
őstag
válasz lazioforever #240716 üzenetére
slime racher?
First person, de nem annyira shooter
YouTube -on nézz egy két videót[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #240723 üzenetére
Nem am együtt játszanának. Én nem tudnék igy nővel lenni.
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #240721 üzenetére
Asszem az volt a gond, hogy ha a srác itt van, nem fér az xboxhoz, vagy valami ilyesmi. De mit értek én ehhez, kb ezer éve voltam tinédzser.
p
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #240720 üzenetére
De most ezért kell valakit kidobni?? Nekem ez már magas, nem lesz ez hosszú szerelem.
-
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #240717 üzenetére
Tegnap kirúgta délután a pasiját, mert a FC6 free playes a hétvégén
Ez az igazi a szerelem.
-
Zsadi
őstag
válasz lazioforever #240716 üzenetére
Esetleg ha már ennyire a Fortnite megy nála, akkor valamelyik V-Bucks csomagot, amivel a játékon belül tud vásárolni dolgokat. Nálunk volt már hogy ezt kérte a nagyobbik fiam szülinapra.
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #240711 üzenetére
Lányom kb ennyi idősen kattant rá a Far Cry-okra. Azóta az összeset végigtolta. Talán az első részhez nem ment vissza, bár mintha azt is próbálgatta volna. Tegnap kirúgta délután a pasiját, mert a FC6 free playes a hétvégén, és az még nincs meg, mondom ne hülyéskedj, ha tudom, hogy ez még mindig sláger, megvettem volna rég. Úgyhogy be is húztam a goty-t. Olyan játékra nem sajnálok 40 eurót, amit tudom, hogy végigjátszik. Mondjuk a 100 eurós teljes ár kicsit meredek lett volna.
lazioforever: Ezért mondtam a game passot. Van benne párszáz játék, egészen frissek is, bármit kipróbálhat. Halo + Gears is többek között. Amúgy én azokat is odaadnám neki próbára. Persze felügyelettel, meg kontrollal, de ez gondolom adott,ha már úgyis konzolon játszik.
p
[ Szerkesztve ]
-
lazioforever
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ahogy írtam is, beszélgettem már erről vele, de ha rá hallgatnék, akkor GTA, Halo és Gears of War lenne a megoldás, mert a suliban ezek a menő címek, ezekről beszélnek az osztályban. De ezeket nyilván nem fogom megvenni egy 11 éves gyereknek.
Írtam, hogy kipróbálná az fps-eket, csak nem tudom, hogy van-e olyan cím, ami jó lehet kezdésnek. Minecraft-ot próbálta kb egy éve, az nem tetszett neki. Online a Fortnite pörög a barátaival, szóval más online játékba úgyse állna bele komolyabban.
Fifa nem érdekli. LEGO játékokat már megunta, jó párat végigjátszott.Amire én gondoltam, most, hogy kicsit olvasgattam: Rayman Legends, Crash Bandicoot.
Amúgy magyar feliratos játékok Xbox-on vannak?
-
ggeleven
őstag
válasz haris #240714 üzenetére
Nem közvetlenül neked akartam tippet adni, csak a beszélgetésre fűztem rá. Egyetértek azzal, hogy meg kell kérdezni a gyereket. Lehet valakinek a Zoo Tycoon vagy Farm Simulator lesz a sláger FPSek ellenében.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
-
ggeleven
őstag
válasz haris #240712 üzenetére
Nálunk 11 évesen ezek mennek sokat: Xboxon Fortine, Apex, Forza, Ori, PCn Roblox, Overwatch, Fortine, Minecraft, Switchen meg Zelda, Pokemonok, Monster Hunter és Stardew Valley.
Persze van egy halom más is megnézve, ezek csak a leggyakoribbak.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
haris
őstag
válasz lazioforever #240708 üzenetére
11 évesnek mi való?
Az én fiam 12, és most épp a Fallout 4-re van rákattanva, pedig tökre nem neki való.Szóval így én inkább nem ajánlok semmit mert nem az számít mi való neki, hanem hogy mivel játszana szívesen.
Szerintem beszélgess vele és valahogy tereld a szót hogy kiszedd belőle mire vágyik.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #240710 üzenetére
De én FPS-re gondoltam direkt amivel játszhat egy 11 éves is.
-
parandroid
félisten
Ki kéne deríteni, hogy van-e valami élő előfizetése, ha nincs, akkor venni egy éves Gold kódot, aztán ráaktiválni egy havi Game Pass Ultimate-et, és 13 hónapig játszhat a Game Passban szereplő összes játékkal.
Ha ez nagyon macera, akkor egyszerűen venni egy 3, vagy 6 havi GPU kódot, az hozzáadódik a meglévő előfizetéshez is, ha van neki.
Vagy egyszerűen csak xbox store feltöltés, aztán vehet magának valamit belőle.
homerhamm: Ha platform, akkor Unravel, vagy Ori, eseleg Spyro, Crash Bandicoot, vagy Rayman. Esetleg valami menő gokartos cucc. Vagy Fifa, ha érdekli a foci.
p
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ööö, a Minecraft FPS-nek számit? Több cím őszintén nem jut eszembe, ami 11 évesnek is ajánlható.
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Keresztfiamnak szeretnék szülinapjára játékot vásárolni One X konzoljához. Nem igazán tudom, hogy milyen játékok elérhetőek erre a konzolra, ami egy 11 éves fiúnak korban passzol. Nincs tapasztalatom Xbox-al, nekem sose volt, így nem vagyok tisztában a játék kínálattal. Szóval tudnátok pár címet ajánlani, aminek érdemes utánanéznem?
Ő leginkább Fortnite-ozik a barátaival, emellett a LEGO játékokból van meg neki jópár, és a Forza Horizon is nagy kedvence. Mostanában mondogatta, hogy szívesen próbálna fps játékot, de nem tudom, egy 11 évesnek melyik lehet az, ami való.
Emellett a Cuphead tetszik neki, de arról tudom, hogy nehéz, már lebeszéltem róla, ismerem annyira, hogy csak felidegesítené, és félbehagyná. Helyette valami hasonló, ami azért nem az a vért izzadós kategória?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Gabesz201
csendes tag
Sziasztok!
XBOX ONE (a sima, régi) HDD->SSD cserével kapcsolatban szeretnék kérdezni. Az egyik külföldi oldalon azt olvastam hogy a régi XBOX ONE-kban a tárhely csatoló csak SATAII-es.
A ONE X/S-ben meg SATAIII-as. Ez igaz?
MErt ha igen, akkor túlzott nagy sebesség változást nem hozna ha SSDre cserélném a HDD-t...Köszi a hozzászólásokat!
üdv -
parandroid
félisten
-
Allien
veterán
Köszi, első körben nem hardveraprót akartam volna, mivel, ajándékba jobban nézne ki, mint egy sajtcetli... Vagy, egy e-mailbe írt kód.
Mindamellett, magamnak én is "onnan" vásároltam már vagy 2x legalább!
Persze, ha nincs más, az lesz...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
válasz Allien #240700 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ajándékba meglehet e oldani, de érdemes musztiii-t megkeresni hardveraprón. Ő jó áron intézi, megbízható eladó. Az ajándékozás részét nem tudom, hogy hogy működne, de ő tuti képben van ezekkel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Allien #240700 üzenetére
Mi itt a topikban többségében online vásároljuk, nem fizikai kártyán. A Hardveraprón találsz jó ajánlatokat akár konverzióvel (Gold-ról olcsóbban GPU-ra) vagy "simán" is. A megbízható eladókról érdeklődj itt nyugodtan.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest