Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
peet137
tag
válasz MeroM #241991 üzenetére
Nekem a vezető tengelyekre egy kis műszerolaj megoldotta a problémát, nyilván a fejtisztítás mellett. 3x szedtem szét, de megérte. Az olvasófej simán alkohol + fülpiszkáló. De az olajra figyelni kell, mert ha túl sokat nyomsz, utána szétfolyik mindenfelé.
Nálam ezzel a megoldással kb 3 hónapja hibátlan. -
Guitar14
senior tag
válasz MeroM #241991 üzenetére
Olvasófejet is pucoltad már óvatosan egy csepp alkohollal és fülpiszkálóval?
Ha igen és ez után se jó akkor sajnos új. Én e-bayről vettem olvasót ami bevált (nekem a lemezkiadó mechanizmus ment szét)
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MeroM
senior tag
-
Guitar14
senior tag
válasz MeroM #241988 üzenetére
360-ba még nem cseréltem meghajtót de One-ba igen.
One nál (is) alaplaphoz kötött. Igazából ha van egy új (működő) meghajtód akkor ami a te gépedbe van meghajtó azt kiszeded és abból az alaplapról lehúzol pár szalagkábelt meg 2 apró forrasztást leszedsz:
majd az újról is leszeded ugyanígy az alaplapról és berakod a helyére a tied, visszaforrasztod, szalagkábeleket is visszadugod aztán már mehet is a gépbe.Mi a gondja a meghajtódnak egyébként?
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MeroM
senior tag
Sziasztok!
Adott egy xbox one fat sajnos a meghajtója eléggé vacakol.
Olyan kérdés lenne h egy másik boxbol at lehet e rakni a meghajtót vagy mint anno a 360 nál "alaplaphoz kötött"?!Válaszokat előre is köszönöm.
-
skroy
senior tag
válasz solyom76 #241985 üzenetére
Elég esélyes, hogy a hdd halt meg benne. Az utóbbi időben sok hdd hibás Xbox lett itt, ezen a fórumon is. Ha van kedved hozzá, Te is kicserélheted, szerencsére nem túl bonyolult. Hdd-t pedig hardveraprón találsz jó áron. Ha tudod, teszteld le pc-n a régit hdd sentinellel.
-
solyom76
senior tag
Sziasztok.
Segítsetek légyszíves!
One s lenne az alany.
Folyamatosan E 101,102,106 hibát dob.
Volt teljes vissza állítás,minden adat törlésel.,Majd softver újratelepítése pendriverol.. 4 napig jó volt,most újra jönnek az E hibák. Viszont most már nem engedi frissiteni sem,kb 0,5 % nál kidobja felváltva a 3 hiba valamelyikét..
Mi lehet a megoldás?
Hdd lehet a ludas?
Köszi..Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
l.skywalker
Topikgazda
The Sims™ 4 Backyard Stuff DLC ingyenes
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
The Crew Motorfest
Szídzs
Dead by DaylightIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
válasz nemethsza #241980 üzenetére
Úgy tudom, hogy a minecraft multihoz kell online előfizetés. Ráadásul mindegyik gépen. Hogy hogy találják meg egymást az jó kérdés. Szerintem játékon belül van rá lehetőség. Esetleg egy ingyenes játékkal kellene megpróbálni pl Rocket League. Ehhez ingyenes a multi is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
teljesen kezdő vagyok a konzolok terén (fiam nemrég kapott egy Xbox One-t), és segítséget kérek, mert elakadtam
Szeretne on-line Minecraft-ozni 2 barátjával. Egyiknek Nintendója, másiknak PS-valamije van.
Engedélyeztem a más platformok felhasználóit, a keresett nickek azonban nem jelennek meg a listában.
Egyrészt össze lehet egyáltalán hozni ezt?
Másrészt lehet, hogy a másik oldalon (Nintendo ill. PS) is engedélyezni kell a másik platformot?"Tanútt embernek párlya nincs!"
-
fzboxx
senior tag
válasz l.skywalker #241978 üzenetére
Köszönöm. Meg fogom nézni én is a owned címkét..
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz fzboxx #241977 üzenetére
Ez játék függő, nem a rendszer sajátossága. Ha egy kiadó úgy dönt, hogy egy cím Play Anywhere lesz akkor az lesz. Ezt nem tudják automatikusra beállítani.
Most látom a saját képernyőmentésemen, hogy már van olyan filter opció, hogy "Owned"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fzboxx
senior tag
válasz l.skywalker #241976 üzenetére
Köszönöm Skywalker!
Ezt már megtettem. Van is amit tudunk pc-n játszani.
Akkor ami nem ilyen, az megy a levesbe... Kár.
Köszönöm. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz fzboxx #241975 üzenetére
Szia,
minden digitális vásárlás fiókhoz kötött, természetesen az eszköz elromlásával/eladásával stb. nem veszíted el.
Az, hogy ezek közül mit tudsz PC-n folytatni attól függ, hogy volt-e közöttük olyan, ami Play Anywhere cím. Talán a legegyszerűbb, ha PC-re leszeded az Xbox alkalmazást Windows-hoz és ott a My Library (lehet, hogy van magyarul is) részt megnézed. Oda be fogja rakni azokat, amik PC-re is elérhetőek, akár korábbi vásárlásod volt, akár a Game Pass-ban játszottál vele:
Gyári beállítások visszaállítása:
A gyári alapbeállítások visszaállítása az Xbox konzolonNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fzboxx
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni XBOX ONE X eladással kapcsolatban:
A több év alatt megvásárolt digitális licence-szel rendelkező játékokat meg tudom valahogy tartani, és tovább fizetve az Ultimnate előfizetést, PC-n lehet ezeket tovább játszani (mit a felhős verziókat...), vagy ez megy a levesbe a gép eladásával?
Sajnos ez már nem az én világom, kérem a megértéseteket a béna kérdésért.Egyébként eledás előtt érdemes/szükséges valahogy gyári állapotra visszaállítani a konzot? Ha van egyáltalán ilyen...
Köszönöm szépen!
Zoli (boomer? )
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
homerhamm
addikt
-
negyven2
veterán
Vagyis úgy néz ki, hogy csak a Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezőknek érhető el!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Két kontrollerem van, egy újabb, amit alig használtam, illetve egy 4 éves. Mindkettőn a legfrissebb szoftver van, és az hagyján , hogy játék közben önálló életre kelve dobálja a 3 pontosakat (NBA 2K24) de most már menüben sem tudok egyet lépni pl. a beállításokban, hanem kettőt ugrál fel-le. Mindegy hogy a karral vagy a billentyűvel lépkedek. Mindkét kontroller ezt csinálja. Kb. a múlt héten kezdődött az egész. Van valami ötletetek, hogy mit tudnék csinálni? Újrapárosítottam a kontrollereket, illetve az xboxot is alaphelyzetbe állítottam, az adatok megtartásával, a hiba fennáll még mindig.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
SkiDev
őstag
válasz ρσгτσ #241963 üzenetére
Értem akkor, steamen átláthatóbb ez nekem.
Köszönöm mindkettőtök segítségét!
Majd megmondják mit szeretnénekSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz ρσгτσ #241961 üzenetére
Szerintem nem... Volt egy kósza gondolat, de mondom csak nem.... Még gameplay is volt.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
Bocsánat, nem tudtam, hogy fontos.
Godzilla 4 Kaiju Pack, azt írta a sarokban, hogy Xbox One[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Ismerősnek szerettem volna segíteni, eddig sikertelenül...
Vásárolt magának 17-én egy játékot magán a konzolon (Xbox One S), pénzt levonta, játék sehol.
Rendelésben látszik, azt írja "Kész".
E-mail jött róla, hogy fizetve.
Storeban azt írja, hogy "Már megvan", de letölteni nem lehet, csak ajándékozni lehet barátnak, letöltés gomb sincs.Ilyenkor mit lehet tenni?
A magyar telefonszámot hívtuk, ahol azt mondták, hogy próbálkozzunk neten...Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
esbii22
őstag
Sziasztok! NBA 2k24-el játszom és van egy bosszantó hiba pàr napja. Mycareer módban játszok egy meccset és amint labdát kapok vagy kérek 5-ből négyszer azonnal rádobja a labdát. Semmilyen gombot nem nyomok és a pro sticket se. Két kontrollerrel is csinálja, mindegyiket lefrissítettem. Valamit én állíthattam el, vagy mi lehet a megoldás?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
-
Bandit21
addikt
Üdv, a Fiam játszik az Xbox -al és egy laptoppal is.
Ezek egymás mellett vannak.
Mindkettő 500 GB,os lassan betelnek.
Gondoltam veszek egy 1 tb usb 3 külső ssd-t.
A konzol és a laptop ezzel ellenne "közösbe"?
Amit épp használ, ahhoz lenne csatlakoztatva. Működik ez így?regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
pilipi
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm elvált a feleségétől a fiával közösen használta az accountját, van-e arra lemetőség, hogy a gyereke a mentéseit átvigye a közben készített saját accountjába? -
l.skywalker
Topikgazda
Pénteken, azaz február 16-án reggel 10 órától teljes leállás lesz a lapcsaládon, ami minden oldalt és szolgáltatást érint. A leállás legalább késő délutánig tart.
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
Dead Island 2
Code VeinWarstride Challenges(csak Series konzolokon)
Nickelodeon All-Stars Brawl 2Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
szaki04
senior tag
válasz Bandit21 #241942 üzenetére
A másik kontroller hibátlan az Xbox-al. Megy minden vele. Új BT eszköz egy egér, a laptoppal van összekapcsolva, de amikor nem megy a laptop, nem megy az egér sem, ki van kapcsolva. A kontrolllert kipróbálom a laptoppal.
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
Bandit21
addikt
válasz szaki04 #241941 üzenetére
Próbáld meg másik kontrollerrel. Abból kiderül maga a konzol jó e.
Aztán a kontrollert amivel gond van csatlakoztasd egy Bt eszközhöz (laptop, tablet vagy akár okos telefon)
A legjobb a laptop mert akkor a játék vezérlő beállításokban végig tudod nézni minden gombot joy-t egyesével hogy működik e.
Elem ki/be konzol aramtalanit újra csatlakoztatas.Van e új Bt eszköz ami be zavar, lehet e máshoz csatlakoztatva a kontroller úgy hogy nem tudsz róla (gyerek a telefonjával össze kötötte és nem szólt)
Ilyesmik.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
szaki04
senior tag
Sziasztok! Aki tud segítsen. A következő a probléma: a kontrolleren világít a
bekapcsoló gomb, de nem reagál semmire sem, se gomb, se joystick nyomásra, mozdításra. A problénma úgy kezdődött, hogy játék közben kiírta a "Csatlakoztassa a kontrollert" felirat. Ezt feldobta négyszer-ötször, majd elfelejtették egymást a géppel. Mi lehet a baj? Kuka a kontroller? Segíséget előre is köszönöm.iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
l.skywalker
Topikgazda
Én úgy tudom a Play Anywhere (amikor konzolon és PC-n is eléred ugyanazt a vásárolt tartalmat) csak Xbox Store (konzol) és Microsoft Store (PC) esetében érvényes. A Steam esetében már nem. De tudsz tenni egy próbát. Böngészőben logolj be ugyanabba a fiókba, amibe beléptél mikor Steam-en játsztotad a Forzát és nézd meg, hogy azt mutatja-e, hogy megvan neked a játék: Forza Horizon 4 | Xbox
-
4d
aktív tag
Szevasztok, teljesen uj vagyok az xbox vilagaban kerem nezzetek el ha hülyeseget kerdezek. Tudok jatszani xbox-on a steam-en vasarolt forza horizon 4-el ami elvileg pc-s verzio? Azert kerdeznem mert a rendeles boritojan rajta volt a windows es az xbox one felirat is.. ja es ugye a jatek tamogatja az xbox kontrollert... vagy az egyetlen megoldas a geforce now?
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
NBA 2K24
Two Point CampusIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
lanszelot
addikt
Hello,
A külső meghajtóval a fent említett hiba a gond.
A rendszer áram alá helyezi időnként.Én pl ezért gondolkodnom egy 2TB-s belső meghajtón. Nem kellene a külső.
Mivel a hdd és ssd ugyanolyan áron van, így nincs értelme a hdd-nek.Vannak játékok amik gyorsabban töltenek be. De nem mind, és max 1/3 időt nyersz. Tehát nézz utána hogy az amivel tolod ki tudja e használni az ssd-t.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
_seth_
veterán
One X-be 1TB HDD helyere milyen sebessegu 2.5 SSD rakhato? Van ertelme gyorsabb peldanyt venni vagy ugyis a konzol lesz a szuk keresztmetszet? 500/500mb sebessegu megfelel? Illetve gyorsabban kezeli a belso SSD-t mint az USB-n keresztul csatlakoztatott kulso rackben levot?
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
lanszelot
addikt
Hello,
Régebben már írtam, hogy a külső meghajtót a kikapcsolt xbox folyamatosan pörgeti.
Fejlemény : észre vettem, hogy amikor kikapcsolom az xbox-ot a külső meghajtót kikapcsolja. Majd több mint 1 hónapig ha nem nyúlok hozzá, akkor a meghajtót elkezdi pörgetni.
Azaz addig kikapcsolt állapotban lévő meghajtót bekapcsolja és elkezdi folyamatosan pörgetni.Nem értem hogy több mint 1 hónap után miért kapcsolja be, ha maga a konzol egyáltalán nincs használva
-
Bandit21
addikt
válasz l.skywalker #241928 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
Bandit21
addikt
Üdv, van egy GPU előfizetésem amivel pc-n, az ea play-en játszik a Fiam bfV-t.
Van egy sima One konzolunk, és arra is feltettük a bfV-t.A pc-n elért dolgokat a konzolon nem éri el a Fiam, az account ugyanaz.
Van megoldás erre?
Köszönöm.
-
balintka
addikt
One X esetében kb. 100 napnyi (2400 óra) használati idő mennyire számít soknak? Milyen ezen gépek műszaki megbízhatósága? Kell tartanom esetleg ennyi üzemidővel valami hibától?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz icemad #241905 üzenetére
Csodás, úgy néz ki, hoyg nem úszom meg a cserét akkor
Amúgy még olyat szokott csinálni, hogy miután kikapcsolom a konzolt, az olvasó vagy kattog (az olvasófej csúszik oda-vissza, mint amikor olvas) vagy a motor teker egy kicsit, mint amikor behúzza a lemezt, illetve volt olyan is, hogy az előbb írt kattogó hang után egy pillanatra bekapcsolt a gép (világított a bekapcsoló gomb), majd ki.
Minél többet agyalok rajta, hol erre, hol arra dől a mérleg, hogy az olvasó a rossz (akár valahol kontaktos), vagy a hdd miatt valami sw glitch, de nagyon fura.
Szerintem nézek elsőnek egy olvasó cserét, aztán max még kap egy ssd-t.
Olyan is volt, hogy telepítés közben kifagyott, gépen belül a restartra csak levette a képet a tv-ről, de villogott a bekapcsoló gomb. Itt is csak a teljes kikapcsolás segített, majd 30 perc pihi. Már arra is gondoltam, hogy alaplapi hiba is lehet, mindenesetre kemény dió"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
-
addikt
válasz balintka #241920 üzenetére
Volt már szó arról talán ebben a topikban is, de a Series -ben biztosan, hogy ennek ellenére még így is keresgélhet, letölthet. De szerintem ez elsősorban rendszerhiba és teljesen random.
Ez mondjuk akkor gond, ha HDMI CEC vagy egyéb más vezérlés hatására bekapcsolja a TV -t is. Nekem volt már néhány ilyen élményem mindkét generációval. Szóval nálam a CEC eleve ki van lőve.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
-
balintka
addikt
Sziasztok, új SSD-t tettem a One X gépembe. Este teljes leállítással lekapcsoltam, reggel meg arra jövök be a szobába, hogy megy a gép (észre se vettem volna, ha a gép hátulján nem lenne egy 3 ventis extra hűtő, az ment). Miért kapcsolhatott be?
A leállítás (energiatakarékos) profilból kapcsoltam le az este. Találtam egy olyat a neten, hogy a programok naprakészen tartása is bekapcsolja (ez eddig aktív beállítás volt), ezt most off-oltam.
Telefonhoz, Xbox alkalmazáshoz nincs kötve a gép.
Lehet még más oka, hogy bekapcsolt magától a gép?
-
Gaboman
nagyúr
válasz IntelKiller7 #241913 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz IntelKiller7 #241911 üzenetére
Nekem a Series X az elsőszàmú box, nem a One X.Ilyenor mi a teendő?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
Megvettèk az XBox One X konzolom, hogyan tudom róla a felhasználói fiókokat törőlni?
Segítségeteket előre is köszönöm!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Janusz001
őstag
Anno 1800 -at valaki játsza OneS -en? Hogyan fut, illetve kell -e neki internet, nyaralóban van a gép, ott nincs net.
-
homerhamm
addikt
-
válasz J0shu4M1ll3r #241902 üzenetére
Nemrég volt a ps4 topikban is hasonló probléma. Hdd sentinel 100%-osnak jelezte a hdd-t, de mégsem volt jó. [link]
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Guitar14 #241903 üzenetére
Igen, ezt akartam is írni: kábelen stabil a net, warzone-t leszedtem, stabilan gyorsan töltötte le. Valamiért én is arra gyanakodtam, hogy az olvasó nem mindig ébred fel sleep-ből, de elsőre az os volt a tippem.
Akkor lehet az lesz, hogy berendelek egy olvasót, és 14 nap alatt tesztelem.
Köszi icemad és Guitar14 a segítséget és a megerősítést"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Guitar14
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #241902 üzenetére
Ha 100%-os a HDD akkor általában nem szokott galiba lenni.
Net az stabil? Kábelre van kötve?
Próbálj meg egy digitális címet leszedni amihez nem kell lemez. (pl ingyenesen az Asphalt, CoD Warzone vagy Rocket League)
Ha ott is problémákba ütközöl akkor inkább netes problémára gyanakodnék és nem olvasóra.
Ellenkező esetben viszont olvasó lehet.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz icemad #241901 üzenetére
Közben kiderült, hogy Division maintenance van, ez legalább megoldva
HDD-re ránéztem sentinellel, ott 100%-ot ír, és nincs bad sector, de akárhogy nézem, valami software glitchnek tűnik. Lehet csak a kíváncsiság kedvéért, de rendelek egy olvasót még, max visszaküldöm.
Akkor csak velem babrált ki a sors
Ha hdsentinel 100%-ot ír egy hdd-re, attól az még lehet hibás vagy problémás?"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
válasz J0shu4M1ll3r #241900 üzenetére
Annak a gépnek már elég véres a nyaka. Olyanokat írtál, amiből semmit nem tapasztaltam még, pedig megjelenés óta használok one x-et. Leírásod alapján a hdd és a lemezolvasó minimum cserés.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest