Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megoldani azt, hogy ha klipet rögzítek, akkor hallható legyen benne az is amit a partyban beszélünk közben?
Köszi!
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy 1080p-ben a HDR One X-en? Vagy csak 4K-ban kapcsol be? A HDR menüpontot aktiváltam, de 1080p mellett nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz tisztelturam #228596 üzenetére
Szomorú, köszi azért!
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
A F.E.A.R első része megvásárolható, vagy játszható egyáltalán valahogy One-on?
Köszi
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Volt ma itt warzone probléma, nálam is random kikapcsol a box a játék közben. Szintén One X. Gondolom jól sikerült a patch...
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz l.skywalker #207608 üzenetére
Köszönöm, és új belépőknek még 1:1 a váltás, vagy a táblázat szerinti, hogy 1 év gold az 4 hónap ultimate?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős most venne Xboxot, a kérdésem az lenne, hogy él még az a módszer, hogy betáraz goldból, aztán a 300 forintos ultimate-tel átkonvertálja?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudom megoldani, hogy az azonos hálózaton lévő laptopon tárolt filmeket meg tudjam nyitni a boxon? Tehát hálózaton keresztül menne a dolog, nem kellene állandóan a pendrivera tenni a filmeket. Létezik ilyen?
Köszi! -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz l.skywalker #179930 üzenetére
Áhhá, köszönöm! Azt hittem, hogy a lemezesnél hozzá csapja a fiókhoz, és mehet PC-n is.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! A géphez csomagolt horizon 4 illetve motorsport 7 digitális kódok play anywhere címek is, vagy az csak a lemezes verziók sajátossága? Bocs, ha hülye kérdés.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Nagyon szépen köszi mindenkinek! Igaz csak fhd tv lesz, de szerintem észre fogom venni a különbséget, illetve remélhetőleg rövidülnek a töltési idők.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Leváltom az S-t egy X-re a napokban, és az S-t szeretném eladni majd. Hogyan tudom gyári állapotba varázsolni, illetve az új boxon csak belépek a korábban is használt accounttal, és ugyanúgy megmaradnak a beállítások, illetve tudom majd telepíteni a már korábban vásárolt digitális játékokat? Bocsi a láma kérdésért, és előre is köszi!
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Van most valami jó akció gold-ra? Lehet akár éves is.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Vásároltam egy 25USD-os gift cardot, az xbox appban átállítottam a locationt USA-ra, sikerült is beváltanom a kódot, vásárolnék szintén az app-ban a storeból, és kér egy amcsi címet vásárlás előtt. Mi a teendőm? Ez alapján csináltam mindent. Előre is köszi!
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz IntelKiller7 #126434 üzenetére
Eddig PayPallal meg tudtam oldani mindent...Kénytelen leszek mást kitalálni
-
PRDZsolesz
aktív tag
Most ez komoly, hogy csak MasterCarddal, Visa-val, illetve amex-szel lehet fizetni az MS storeban? Se Maestro, se PayPal...
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz PRDZsolesz #122446 üzenetére
Sikerült megoldani a helyzetet. Felhívtam a supportot, mondta a tag, hogy a gépekhez adott beváltókodokkal van valami probléma, és neki manuálisan kell valamit frissíteni az account-on, és jó lesz. Szóval akinél hasonló gond van, az így tudja megoldani. Gondoltam leírom, hátha másnak is jó lesz.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Erre valaki? Más játékkal is ugyanez a helyzet.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Ma vásároltam meg életem első xbox-át egy ONE S személyében, kaptam hozzá 3 hónap goldot, beüzemelésnél aktiváltam is, látszik is hogy 2018/02/28-ig érvényes, nade a ma vásárolt NBA 2k18-el nem tudok online játszani, mert kiírja, hogy fizessek elő goldra. Mi ilyenkor a teendő? Délután aktiváltam be a goldot, most még nem tudok játszani online. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?