-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #176497 üzenetére
Megvan eredeti hozzaszolas:
https://www.resetera.com/threads/e3-2019-predictions-thread.102780/page-4#post-19642932
Lehet rosszul ertelmezem a szovegkornyezetet, de ez szerintem nem leak, csak joslat/talalgatas.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #176494 üzenetére
Dino Crisis-tol mar lehet tudni h fake.
-
Bogyi007
veterán
válasz
szimszonos #176473 üzenetére
-
Crytek
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz
tsteve #176487 üzenetére
Á, ez is szar lesz, mert már úgyis megvettünk mindent argentin pezóért olcsóbban, revolut kártyával, ikrekkel hómolva.
Amúgy viccet félretéve: gondolom licenszkérdés, hogy régi Forza Horizon kiegészítők, DLC-k nem elérhetők, de én a FH2 Fast and Furious kuegről anno lemaradtam, mostanra meg beszerezhetetlen. Horizon Rally Expansion dettó. A Horizon 3 VIP és Car Pass meg annyiért van, mint a Horizon 4-é, lol. Szóval ilyeneket akciózhatnának.
p
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
400 játék és dlc lesz akcióban a spring sale-ben...
most csütörtökön késő este indul (magyar idő szerint ez valószínűleg péntek hajnal lesz már, ha jól értem a fordítást) és 10 napig fog tartani...[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #176470 üzenetére
Viszonylag rendszeresen rendelek a németektől, 1 csomagom tűnt csak el, egy klassz Timex karóra, piszok jó áron, amit a fiamnak szántam karácsonyra. Megrendelve dec. 2-án, sürgősségi szállítás ráfizetve, hogy tuti megérkezzen 1 héten belül. Dec. 18-án jött az értesítő, hogy ott van a postán, de nem sikerült átvennem, mert nem találták. Elkérték a telefonszámom, ha meglesz hívnak. Ment a reklamáció az Amazonnak (visszautalták 2 napon belül a sürgősségi szállítás díját), plusz a postának is írtam. Jan. 2-án hívnak, előkerült a csomag, mehetek érte. 2 nap múlva sikerült csak eljutni hozzájuk, de megint nem találták és különben is ki hívott engem, mert ők biztos nem?!
Újabb reklamáció a központnak, számlával igazolt kártérítést kérek.
Reklamáció az Amazonnak is... semmi gond, küldenek egy másikat, ezúttal futárral és csomagkövetővel.
Központi postától írtak emilt, valóban átvehető a kerületben, mehetek érte, kártérítés nem lesz.
Megyek, megint nem találják, de szerintük lehet, hogy már visszaküldték.
Amazontól megjött a második óra, királyság.
A kártérítést mégis elfogadta a posta, küldték a postással kp-ben az árát.
Amazontól jön e-mail, mivel visszaküldte a posta az első órát, ők sűrű elnézések közepette visszautalják nekem a pénzt... és tényleg.
Tehát, kaptam egy 15 ezres órát, ráadásul az Amazon és a Posta is visszafizette az árát.[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
válasz
l.skywalker #176388 üzenetére
szep lenne, de nagyon csunyan szogletesre sikerult a valla
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz
XboxGamePass #176479 üzenetére
Várunk vissza, sok sikert a mielőbbi vásárláshoz. Már nem csak Leventét kell felhúzni goldba, hanem engem is.
-
-
szimszonos
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #176476 üzenetére
Köszi.Megnézem.
-
törölt tag
válasz
XboxGamePass #176479 üzenetére
Most is látok aprón bf5-tel és 3 hó golddal ennyiért új x-et.
[ Szerkesztve ]
-
XboxGamePass
senior tag
Na eladtam a One S-t..
Várom a 120 ezres új Xbox One X árakat, legkésőbb black friday-ig.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #176477 üzenetére
Jaja. Azóta írta a starwars.com is. Csak nekem tűnt olyan túl hosszúnak...
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #176464 üzenetére
Pedig ez egy kard markolata.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Jatekaim.hu
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #176470 üzenetére
Az szép...
-
chipesz
őstag
válasz
Akkor minden kilőve.
(Oké, vannak webáruházak, Konzolvilág, konzolokszervize, ahol vannak használt játékok, de akármikor néztem a választék kicsi volt, meg nem voltak jó dealek.)
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Valaki tudna ajánlani olyan magyar oldalt,ahol használt xbox one játékokat árulnak?Hardverapró,Jófogás és a Facebook kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
matex
aktív tag
Az NHL 19 bekerült az EA Access-be. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van arról valami info, hogy ezek a most futó, több helyen elérhető 3+3 hónap game pass akciós kódok meddig válthatóak be?
Szerk.: Közben megtaláltam. 25.5.
[ Szerkesztve ]
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
szimszonos #176467 üzenetére
Kicsit siettem vele, gyakran esek abba a hibába, hogy próbálok minél több játék végigjátszást belezsúfolni az aktóv gamepass előfizuba, lett volna még benne mit csinálni, az biztos.
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva #176465 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Magyarországra is ingyenes bizonyos összeg fölött. Szóval lehet kettőt venni.
Szerk. : most látom, hogy már csak az eredeti áron van...
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz
KardosAttila #176446 üzenetére
10+ óra kb a játék ha kiakarod pörgetni rendesen.Hosszabb mint az első része sokkal.Ha csak átszalad az ember rajta akkor lehet hogy meg van a feléből is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #176464 üzenetére
Akit érint:
-
l.skywalker
Topikgazda
Star Wars: Jedi - Fallen Order
Az EA töltött fel egy animált GIF-et és egy új Twitter háttérképet a játékhoz: [link]
Ez a fegyver határozottan valami sokkoló bot szerű fegyvernek a letört feje lehet. Olyan kicsit mint az Imperia Royal Guard vagy mint a Magna Guard robotok fegyvere.
oriic már heggeszti hozzá a topikot...
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
En meg kicsit felreertettem es megorultem, hogy borderlands teljes jatek...
Aztan rajottem, hogy "csak" 5 darab gold key a jatekban :/
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Borderlands goty verzióhoz 5 gold key :
WJCBB-5RRJK-9B3RJ-6XT3T-CBZBF
Ps4-hez és PC-hez is jó.
Forrás:
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Német Amazonon most 19 euró a vezetékes pdp orange kontroller. PC-hez is jó. Sajnos nekem nem jó, mert nem vezeték nélküli, de talán valakinek hasznos lesz.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
mcwolf79
veterán
Én egy Dark souls akcióra várok. A mostani alap Store-os árát korához képest irritálòan magasnak érzem.
-
válasz
l.skywalker #176449 üzenetére
Ez a játék amit mindenféle változatban/Ps2-Ps3-Ps4/ sima és HD remasteredben is végigvittem 8x minimum, és platináztam😀 Szerintem álomból ha felébresztenének is tudnék mindent róla👍
De boxon már nem fogom🙄[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
Akciós GP 3+3 hónap [link]
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #176440 üzenetére
jó lenne ha leállnának most már, és hagynák, hogy békében, lassan játszogassanak az emberek
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
parandroid #176430 üzenetére
Megvallom a WD egy részét sem láttam még, de a GoT-os észrevételeddel teljesen egyetértek.
(#176431) Bogyi007
Azért öregnek sem érzem magam, de az biztos, hogy elmúltam már 40...
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #176440 üzenetére
De kiraly! Kivancsi vagyok miket raknak bele?
Shadow Warrior 2-el jatszik/jatszott valaki?
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #176435 üzenetére
Azt várom én is, de ez a 2 játék most 75%-os kedvezményt kapott. Nem hiszem, hogy a sale alatt olcsóbb lesz. A Dungeons remélem hozza a Dungeon Keeper hangulatot. PC-n nagy kedvencem volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Resident Evil 2-höz érkezett pár napja egy All In-game Rewards Unlock című kiegészítő, amivel feloldható az összes játékban szerezhető cucc, pontosan:
-Extra "The 4th Survivor"
-Extra "The Tofu Survivor"
-Costume
-∞ Bonus Weapon
-Model
-Concept Art[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Addig is, holnap 6 új játékot jelentenek be GamePass-hoz: [link]
-
tsteve
senior tag
válasz
l.skywalker #176437 üzenetére
elsőre kicsit túl szép, de majd kiderül holnapután...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
tsteve #176436 üzenetére
És tényleg ott van a lap alján a Gold-nál:
"3 hónapos ajánlat 1 USD áron: A promóciós kedvezmények nem érhetők el Quebecben vagy Oroszországban. Az ajánlat nem vonható össze egyéb ajánlattal. Fiókonként egy ajánlat vehető igénybe. Az ajánlat 2019. 04. 11-én 21 órától (PDT) 2019. 05. 12-én 11:59-ig (PDT) érvényes. A promóciós időszakot követően az előfizetés díját negyedévente levonjuk a mindenkori áron (amely változhat, és amelyhez az esetleges adókat is hozzá kell számítani), hacsak le nem mondod az előfizetést. Hitelkártya szükséges."
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz
l.skywalker #176435 üzenetére
ha a pletykák igazak, már holnapután indul...én mindenesetre live-ot és game pass-t nem vennék addig... de ha nem igaz a hír, hétfőig is kibírom most már...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #176422 üzenetére
Utallak...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Haha
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #176419 üzenetére
Köszi, most sem bírtam ki vásárlás nélkül.
Reus és Dungeons 3 megvéve.
-
parandroid
félisten
válasz
-ZeeZee- #176429 üzenetére
Ez ilyen. Manapság szögesdrótos bézbollütővel szétvert fejből kifolyó agyat mutatni könnyű délutáni matiné, de a mell felső domborulata szigorúan 18+! Ha már a WD szóba került, számold össze, hogy hány kivillanó mellszélt láttunk a 8 (?) évad alatt. Szexjelenet is volt vagy kettő talán. Nem hiányzik, nem ezért (nem) nézem, csak úgy az arányok kedvéért. Amúgy is ez a trend mindenhol. Fröcsög a vér, törnek a csontok, omlanak ki a blek, de az első romantikus csóknál félrenéz a kamera. Na jó, kivétel a game of thrones. Bár ahogy egyre népszerűbb lett, ott is úgy fogyatkozott a részekre vetített csupasz mellek száma, miközben a frissen keletkező nyílt sebekről készült közeli képek száma stagnál.
p
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #176426 üzenetére
Faaaaszoooom!
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #176426 üzenetére
Nem láttam hogy a Walking Dead is akciós volna...
Fa testápolóból meg ezek a reklámok jöttek be...[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #176419 üzenetére
"This week's Deals with Golf and Spotlight Sale"
Milyen ütőt javasolsz? Vagy pedig hányas szériát a kocsiból?
Vagy esetleg az áramlatra gondoltál de még hajbalzsam is van ilyen...[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Tegnap elertem a Deus Ex Mankind Divided vegere.
Szerintem abszolut elvezheto volt. Sokat kellet "bujni", kommandozni benne. Sok rejtet palyaresz. Az elozo reszekkel nem jatszottam nem tudom milyenek. Remelem ennek lesz meg a jovoben folytatasa.
-
törölt tag
válasz
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid #176421 üzenetére
oriic a hibás
-
parandroid
félisten
Rohadtul nem megy a MS-nak ez a magyar nyelv, gyakorlatilag ölik a nyelvet. Nem értem, miért kell ezt ebben a formában erőltetni. Bele se merek gondolni, mi lenne, ha az egész konzolt sikerülne magyartalanítaniuk. Persze meg lehetne csinálni rendesen is, de attól meg láthatóan nekik futkároz a hideg a hátukon.
p
-
l.skywalker
Topikgazda
-
akooos
veterán
Srácok, egyik napról a másikra azt hiszi az xbox, hogy a szeptemberben vásárolt Fifa, amivel többszáz órát játszottam trial verzió... tegnap délután kinyomtam, azóta nem tudja elindítani, mert arra hivatkozik, hogy lejárt a trial és vegyem meg... a storeban persze írja, hogy you own this game. Volt már full restart, toroljem le vagy mit tegyek?
-
-
-
Redneck
nagyúr
Az egérrel játszokat külön szerverre rakják a játékok? Milyen egeret ajánlanátok One S-hez? Logitech G102-t ajánlottam, az bőven jó és olcsó is. Tudom hogy nem PC, de van valami beállítási lehetőség?
-
S@c@
őstag
A quantum breaknek xbox one xen melyik az utolso frissitese? Nekem a 1.0.0.46 van de option menuben csak a fenyerot tudom allitani.
-
Medocsabi
addikt
válasz
N.YCityBoy #176405 üzenetére
Itt aprón láttam ennyiért első generációs gari nélküli boxot is!
-
-
-
ggeleven
őstag
Nem láttatok valahol jó akciót One X-re?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #176396 üzenetére
Nincs bocsánat, irány a sarok. Két tizedesjegyig számold ki a gamerscore-omat!
-
válasz
l.skywalker #176388 üzenetére
Hí be szíp
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker