Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szimszonos
őstag
válasz szimszonos #177296 üzenetére
Még annyi hogy ha valaki vagy valakiknek más a véleménye valamiről,attól még nem biztos hogy hülye vagy értetlen.Mert a hozzám címzett hozzaszólásod leegyszerűsítve erről szólt.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #177294 üzenetére
Már bent van. Legalábbis nekem ott van a telepítés lehetősége
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
szimszonos
őstag
válasz persil #177277 üzenetére
Úgy gondolom a személyeskedést te kezdted tehát jól teszed ha lezárod.Ha pedig még tovább szeretnéd vinni allok elébe.Nem szoktam a nethuszároktól megijedni,se írásban se személyesen.Részemről nem érdekeltél idáig sem,azt se tudtam hogy létezel amíg nem álltál belém fröcsögve.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #177294 üzenetére
Az App szokott jelezni ha elérhető.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Monster Hunter mikor kerül be GP-be? Éjfél?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csuvicsuva
addikt
válasz chipesz #177289 üzenetére
Enyém ma járt le, már be is dobta a lehetőséget.
Más: szóba került az optikai meghajtó, lemezek, BD-k. Van esetleg közöttetek valaki Gyál közelében, akinek van eredeti 4k lemeze? Mivel pre-HDR a tévém, egyelőre nem mertem venni semmit, mert nem tudom, hogy lenne-e értelme. Ha valakivel le tudnék bonyolítani egy napos kölcsönt, akár biztosítékot is adok.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
törölt tag
válasz l.skywalker #177290 üzenetére
Érdekes mekkora kultusza van ennek a játéknak. Semmi bajom vele, szimplán nekem nem jött be. Viszont az ost a régi NFS időket hozza, kellemes. A remas benne van az access-ben? Ki kéne próbálnom, lehet másképp állnék most hozzá
-
l.skywalker
Topikgazda
Burnout Paradise szerverei augusztus 1-el bezárnak [link]
Ez érinti az X360 (BC!), PS3 és PC szervereit....
A Remastered szervereit viszont nem.
106 nap maradt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz persil #177286 üzenetére
Oké, köszi. Nemrég kezdtem, még csak level 4 vagyok. Akkor ez lesz a gond.
Más: az mitől lehet, hogy xboxon felajánlja az 1 eurós gamepasst 3 hónapra, de bejelentkezve csak 10 euróst lehet választani 1 hónapra.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
chipesz
őstag
válasz l.skywalker #177285 üzenetére
Köszi szépen a helyretételt, igazán hasznos volt, megérte begépelned.
Samsung Galaxy S24
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz chipesz #177283 üzenetére
De. Megvétel után azonnal indul, van aki tudja, hogy a következő 1-2 hétben nem lesz ideje játszani viszont az azt követő időszakban igen, ezért inkább kivár addig, ameddig csak neki jó. Lehetnél kicsit nyitottabb más emberek életére, ez a csípőből jövő elutasítás és mások leugatása (nem csak tőled) már kezdi kikezdeni ezt a topikot.
-
S@c@
őstag
Meddig akcios a 300ft os gamepass?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #177280 üzenetére
Időnként nézz rá az Insider App-ra és ott fel szokta ajánlani a váltást. De aktívnak kell lenni. Kérdőívek, tesztek, riportok küldése stb.
Nekem 1 év után karácsonykor jött Alpha meghívó.
-
-
negyven2
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mortal Kombat 11 Launch trailer
És ott a klasszikus zene!!!! \o/
Live-Die-Respawn
-
persil
nagyúr
válasz szimszonos #177271 üzenetére
Boldog lennel te, ha ilyen szinten allnal, de mivel szemelyeskedest eloben szeretem elintezni, inkabb zarjuk le
Az elso bekezdesed meg egyebkent ugyanaz, amit mi mondtunk, csak eddig egesz mashogy fogalmaztal.
echterion
Megneztem, de tovabb is egy bevezetoarrol beszelunk egy reg piacon levo termek, leakciozott arahoz kepest. Egyebkent ennyiert nyilvan nem vennem meg en sem. Ha csak egyszer lesz szukseg az olvasora, akkor mar fajni fog a hianya. Lesz ez sokkal olcsobb is.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
negyven2
veterán
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #177266 üzenetére
Látom, sikerült a lényeget megtalálni a mondandómban...oh wait.
Segítek: a lényeg, hogy ott forintért megvehető itthonról, legálisan, így konkrét összehasonlítási alapot ad az ajánlott fogy. árral szemben.
(#177270) persil: Csekkold meg az Alza oldalát (lásd linkem fentebb), be lehet szerezni már, konkrét árral, így eléggé validdá vált az összehasonlítás a lemezes S-sel.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz pzstm #177265 üzenetére
Sima Alpha-val is működik.
Nekem Gold-om 2020 május 5-ig volt. Tegnap lejárt a 2$/2 hónap Game Pass-om így meg tudtam venni a 1$/3 hónapot. Aztán erre rávettem 1$-ért a Game Pass Ultimate-et és így nekem most 2020 szeptember 19-ig van mindkettő.
-
pzstm
titán
válasz szimszonos #177271 üzenetére
viszont ha az új felsőkategóriás Xbox-ból lenne opció lemez nélkülire, biztos azt választanám. Elmúlt 3 évben lmeezt sem én sem a boxom nem látott
Amíg nem kötelező sem egyik sem másik, hanem a VÁLASZTÁS lehetősége van meg, addig nem panaszkodhat senki.
(Vagyis én most panaszkodhatok, mert nincs X-ből optikai meghajtó nélküli )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
szimszonos
őstag
válasz persil #177270 üzenetére
Én is leírtam hogy mit gondolok kb 10 ember osztotta a véleményem és még többen sokallták a bevezető árát az új S-nek.Azt hogy te meg pár ember próbalja megmagyarázni a nagy semmit mindenféle külföldi piaci árakkal tudományosan magyarázkodva,arra csak azt tudom mondani hogy tiszteletben tartom a véleményét,de azért a butaságnak is van határa.Majd a piac és a vásárlók eldöntik nekik mi a jó,én akkor is azt mindom nem sokáig fogja tartani az árát a mostani S bundle árakat figyelembe véve.Ilyenekkel pedig mint te pedig nem érdemes vitatkozni,nem süllyednék le a szintedre inkább.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz szimszonos #177229 üzenetére
Ebben az esetben az ujdonsag nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy jelenleg meg sem lehet venni, ergo uj, most kerul majd a boltokba.
Ehhez az indulo arhoz hasonlitod egy tobb eve piacon levo konzol hasznalt arat.De kb tizen irtuk le neked tizfelekeppen. En megelolegezem a bizalmat, hogy nem vagy hulye, ebben az esetben viszont csak az lehet, hogy nem is akarod megerteni, amit irunk.
-
Mankó
veterán
-
törölt tag
válasz l.skywalker #177266 üzenetére
Ha nem is szlovák, de mindenképp cseh 🙂
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz echterion #177263 üzenetére
azért az alza nem éppen magyar kisker
inkább szlovák nagyker(#177265) pzstm: gduck arra kíváncsi, hogy ezek szerint nem magyar acc-od van
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz gduck #177203 üzenetére
skip ahead alpha ring kell hozzá
skywalker kollega a megmondhatója, hogy mostanában kishazánkban élek a legkevesebbet
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
echterion
nagyúr
Olvasgatom itt a nem reális-reális árösszehasonlítgatásokat. Szerintem azt kell összehasonlítani, ami épp a piacon van és elérhető. Ha van akciós lemezes S, akkor bizony az új lemezmentes S árát mindenki ahhoz fogja hasonlítani, mert az reális, elérhető a piacon. Az ajánlott, meg MSRP árakat felesleges ilyenkor hasonlítgani, mert a piacon nem azokon az árakon futnak a termékek.
Viszont azzal egyetértek, hogy amíg nem elérhető kiskereskedelemben, addig minden csak teória marad, mert nyilván a discless verzió is kapni fog akciókat, vagy a lemezes akciók lesznek kivezetve.De most találtam egy magyar kiskert 75090 Ft-os áron. Innen nézve viszont nem lesz olcsóbb, mint a régi kivitel, ajánlott fogyasztói ár ide vagy oda.
(#177239) HKorn: Nekem erre van itthon két kivénhedt konzumer Sony Vaio lapos, lemezolvasójuk jó, párom néha beállít angolod CD-kkel, azokat szoktam neki átkonvertálni neki mp3-ba. 20-30ezerért nem akarom eladni őket, mert sokkal többet már egyik sem ér, ráadásul az egyikben nem is DVD, hanem BD olvasó van.
[ Szerkesztve ]
-
krisz74
tag
Üdv!
Valamiért nem tudom a 300 HUF-os gold tagságot megvenni. Bejelentkezés után csak a 2500-as árat tudom a havi díjnak kiválasztani, pedig most van a 300-as akció, nem?
Mi lehet a gond? A 3 havi 3300-at adja, de a havi 300-at nem. Tegnap járt le az aktuális előfizetés.[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #177257 üzenetére
Ennyi.
-
NoOne1976
őstag
válasz MunezXBK #177254 üzenetére
Szóljatok a telefonomnak, hogy ne írja át. Néha utólag veszem észre (vagy akkor sem), hogy hülyeségre javított.
Azért az "e" betű mellett is érthető volt, amit írtam.
Amúgy az tényleg így van, hogy nem használod, mert nincs már rá szükséged, amikor meg kellene, kiderül, hogy elromlott, míg várta hogy bekapcsold. Több termékkel is jártam már így.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
-
törölt tag
válasz HKorn #177239 üzenetére
2001-2 környékén suliban lett az informatika tanáromnak dvd olvasó a gépében. Burzsuj keresztszülők által sikerült vinnem filmet és órán úgy álltuk körbe a 20 kg-os monitort mintha megnyílt volna az ég. Most meg az utóbbi 5-10 évben már szinte egyáltalán nem használok lemezeket. Régi szép idők.
-
NoOne1976
őstag
A cd lejátszóm mivel álltában elromlott és nem adta ki a lemezt, így vettem helyette egy másik használtat. Lehet én vagyok maradi, de pl. audio cd-t a mai napig hallgatok, nekem a telefonról, egyéb eszközről való lejátszás kevés. Mint ahogy a bluetooth-os hangszóró is. Ja, és külön blue ray lejátszóm is van, mert vannak itthon lemezek, amiket nem akarunk kidobni.
-
AMD Power
titán
Saints Row@ The Third nyomja valaki? Eddig baromira tetszik!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #177244 üzenetére
Igen, de nem az alap ára annyi, hanem folyamatos akcióban van. Egy idő után az alap ára szokott csökkenni, akciók és minden nélkül. Akkor lesz az All Digital is 50-el olcsóbb "láthatóan". Most az akciók miatt egy áron vannak, én azt gyanítom, hogy ez így lesz mindig.
-
nagyúr
válasz AMD Power #177243 üzenetére
Nemrég írtam róla, nálam is baromi lassú.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Fernet
senior tag
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #177226 üzenetére
Az S bundle nem majd csak lesz ha nem már tavaly november óta egyfolytában 65k körül van.Az MS valószínű,hogy a saját áraival kalkulál,nem érdekli hogy mennyiért megy a régi konzol.Mikor kijön még egy darabig drágább is lesz,de akit az ára sem érdekel,az úgy is ezt fogja venni.Ez olyan mint az X,az is hivatalosan 165 ezer ft még is minden második konzolboltban 130-ért játékokkal hozzávágják az emberhez.Idővel majd ezt is leakciózzák a reális árára ami olcsóbb lesz biztos mint a mostani S bundle árak.Legkésőbb év végére már 55k körül lesz az biztos.
-
AMD Power
titán
Csak nalam irgalmatlanul lassu a Mygames&apps felulet??
-
AMD Power
titán
Sracok feladom. Egyszeruen nem jo ez a JC4. Pedig alig vartam,hogy ezt nyomjam. Annyira ossze-vissza van benne minden. A feladatok, a varos elfoglalasok. Baromi nagy csalodas es visszalepes a 3 reszhez kepest. Nagyon szomoru vagyok miatta.
-
parandroid
félisten
Ja, nálunk is jöttek úgy haza valamelyik nap, hogy a munkafüzethez van egy audio CD, a hanganyag alapján kell házit csinálni. Találtam egy USB-s DVD-írót, amit már évek óta nem használtam, azt rádugtuk az asztali gépére (USFF gép, meghajtó nélkül), így megoldódott, de elvoltam vele egy darabig, mire kiötlöttem, mi legyen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
HKorn
veterán
válasz NoOne1976 #177235 üzenetére
Minap gyerek jött haza oviból, hogy kaptak egy CD-t, amin mesék vannak és meg szeretné hallgatni. Mondom oké, mindjárt, aztán eszembe jutott, hogy nincs a lakásban CD lejátszó már kb 3 éve, laptopban sincs, autóban még volt, de abba meg beleragadt egy lemez kb 2 éve. Szóval szegény gyerek nem tudta meghallgatni a CD-t.
Viszont azt hittem xbox le tudja játszani, de nem játszotta le az sem.
Run&Ride
-
törölt tag
válasz parandroid #177236 üzenetére
legalább otthon megvolt a napi tréfa adag.
-
vg
addikt
válasz KardosAttila #177233 üzenetére
Az egy okos ember volt.
-
parandroid
félisten
Lányom (14) az osztálytársaitól azt hallja, hogy megjelent a PS5, és mindent 8k-ban tud. Nem meri őket kijavítani, mert fél, hogy ő lesz a helikopter...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoOne1976
őstag
Nekem is van otthon pc, (nem játékra), de meg se tudnám mondani, hogy hány éve nem volt benne lemez.
-
törölt tag
Én sem értem ezt a sok sírást. Mintha holnaptól nem működnének az eddigi komzolok és kötelező lenne megvenni mindenkinek az új AD-t. Engem különösebben nem zavarna ha a konzolomban nem lenne optikai meghajtó. Az én xboxomban ugyanis soha nem volt még lemez téve. Sőt, keresve sem találnék itthon semmilyen CD/DVD/Blu-ray korongot. Filmek netflixről/hbogoról jönnek, zene spotifyról, saját fotók és videók nason, játékok pedig a konzolon.
-
KardosAttila
aktív tag
Mennyit fogják most az AD miatt szidalmazni az ms-t, itt is akadnak félreértések, pedig ide értelmes emberek írnak, de a facebook post hozzászólásait olvasva... nem tudom, hogy szándékosan "nem értik" és le akarják járatni az ms-t, vagy tényleg ostobák, "szerencsére a ps5 marad a lemezmeghajtónál" jellegű hozzászólások azért megmosolyogtatnak. Az egész AD-ról az egyik volt osztálytársam jutott eszembe, aki még 2009-ben összerakott egy pct, meghajtó nélkül, kérdeztem h nem is lesz benne? jött a válasz, hogy "nem hát, mi a f@sznak", és ez 10 éve volt, persze más platform, de már akkor is volt, aki nem használt lemezeket.
-
nagyúr
-
i@lex
őstag
válasz szimszonos #177229 üzenetére
Te tényleg, de komolyan ennyire nem érted ezt az egészet? :-D
(Nem baj, marha jól szórakozom btw)
[ Szerkesztve ]
-
válasz szimszonos #177225 üzenetére
Árukeresőn mennyi az All digital verzió? Media Marktban, Euronicsban, Tescoban, többi viszonteladónál? Mert azt tényleg nem találtam googleval. Microsoft hivatalos oldalon 299 euró a One S, és 249 a discless verzió. Akkor melyik az olcsóbb? Mire bekerül a többi boltba/áruházba 150-200 euró körül lesz ez is, csomagtól függően, és az már megfelel az 50-60 ezres magyar árnak, amiért mindenki sír... Nem bonyolult dolog ez szerintem...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
persil
nagyúr
válasz #80123904 #177210 üzenetére
+1
Koszcsi, hogy nem nekem kellett.wesder
Na igen, ez meg a masik, hogy egy tobb eves konzol agyonakciozott bundle-jeit hasonlitjak egy meg sem jelent vadonatuj konzolehoz. Pedig nem benyolult megerteni, hogy az ajanlott fogyasztoi araikat kellene figyelembe venni es ugy maris latszik az arbeli kulonbseg. Tehat, amikor mindket gep akcioban lesz, vagy epp egyik sem lesz akcioban, akkor olcsobb lesz az all digital.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #177225 üzenetére
Az X itthoni àra 165k huf, ami tartalmazza az àfàt meg a kiskereskedői hasznot.
500€ jelenleg 160k huf
€ orszàgokban ez 500€
USA-ban 500$
Na most az AD 250$€ ha nincs a sima S akcióban, ami 300$€
Te itt linkelgeted a hiperszuper mega akciókat egy olyan konzollal szemben, ami még meg sem jelent. A 300$€ alapàr jelen àrfolyamon 95k huf. Ennél picit dràgàbb szokott lenni ittnon. Kb 100-105.
Na most a 250$€ àr jelenleg 80k huf. Tehàt itthon 85k körül kell indulnia. Mikor megint 70k lesz egy S bundli, akkor lesz az AD 50-55.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szimszonos
őstag
válasz icemad #177217 üzenetére
Hát akkor te se látod a fátol az erdőt.Egy kis segítség ha már a google nem a barátod,megnézed az árukeresőn és lásd a csodát,jelenleg egy rakás hazai konzol boltban 65-70 ezer ft körül van az optikai meghajtóval rendelkező S + Battlefield V vagy Forza Horizon 4-et adnak hozzá,nem Minecraftot.Ha számolgatunk az új S-nél 230 euró vagy 250 dollár körüli induló árat emlegetnek minimum.Ez barátok között is 70ezer ft felett van.Na akkor ki beszél fasságot?Melyik országban nem lesz drágabb az új S mint a régi optikai meghajtós?Aztán most jöhet a nagy duma hogy van drágabban is régi S meg stb.Az lehet de ha valami több helyen olcsóbb akkor természetes hogy az emberek nem ott veszik meg ahol 80ezer ft-ért adják.Az új S is lesz biztos sok helyen drágább mint a 70ezres javasolt induló ár.Nem kell leoltogatni egymást,ha nem szét kellene nézni egy kicsit előtte.Ja azt meg ne felejtsük el hogy több helyen írták,hogy nem elég hogy sok helyen olcsóbb a régi S mint az új közzétett ára,még az is lehet hogy ez az ár 27% áfa nélkül értendő.Szerintem a hazai S árához max 50-55 ezer ft lenne a bevezető reális ár.Külföldön pedig mar sok helyen 200$ körüli áron lehet venni,rendelni S-et.
[ Szerkesztve ]
-
gardener
senior tag
Kezdő láma kérdés: Hogyan tudom elérni, hogy ne kérjen MS jelszót bekapcsoláskor?
-
szupermacs
veterán
Most, hogy ezt tudom, talán megveszem a kimaradt DLC-t a játékhoz, ahogy a második résznél is hiányzik egy.
-
derboy
csendes tag
válasz szupermacs #177220 üzenetére
igen ezt irtam csak új játéknál jelenik meg a menűpont
-
törölt tag
válasz szupermacs #177215 üzenetére
One -on , nem az a kód fut ami 360-on.
Ha a lemezt beteszed akkor sem onnan települ hanem letölti az "átportolt" one verziót és ha abból kihagyták a magyar nyelvet , akkor nem lesz rajta sehogy sem.[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz szupermacs #177215 üzenetére
Digitális
-
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #177212 üzenetére
Pedig magyar. Mikor az S-t vettem kipróbàltam ha màr Home-oltad nekem.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zbundy
aktív tag
válasz szupermacs #177212 üzenetére
Tévhitben vagy 😀
-
Zoleee83
addikt
válasz persil #177191 üzenetére
Gratulalok az építő jellegű hozzászólásodhoz.
Legalább lett volna benned annyi hogy nekem címezed ha már nekem szól.
Nem ezt írtam hogy el kell égetni meg szar meg mondjon le, hanem azt hogy ez így nem egy jó ár, eladni kb ugyanazt az eszközt hiányosan/drágábban kevesebb hardware-rel. Erre betámadott mindenki. Elnézést ha bántja a lelked a véleményem. Gondoltam le lehet írni ellenvéleményt is, de ezek szerint csak fanboykodni szabad és egyetérteni, bólintani, igeen jó lesz![ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
r.levente75
addikt
Tegnap leszedtem a Rocket League-hoz a 4.8gb-os frissítést. Ma akarom indítani nem indul, kiírja azt amit már tegnap leszedtem. Most ugyanaz jön le megint. Volt másnál is ilyen? Ez nem az első eset...
-
front3r
őstag
válasz AMD Power #177204 üzenetére
Sajnos én is ezt érzem. Remélem a Rage 2-vel nem ez lesz(elő is rendeltem)! Bár az kicsit más játék, de az Avalanche tervezte a világot(ha jól tudom). Gameplay videókból is szórakoztatónak néz ki. Azért az ID-ben még nem csalódtunk akkorát.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
AMD Power
titán
Kozel 5 ora Just Cause 4 utan arra jottem ra,hogy nem erzem azt,hogy ez az ujabb negyedik resz. Nem azt mondom,hogy rossz, de nem lett jobb mint a harom. Sot ez olyan mintha egy korabbi resszel jatszanek. Elvezem, meg erre is el fog menni vagy 40-50 oram de nem erzek benne semmi "ujat".
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #177168 üzenetére
"Az ajánlat csak USA, UK, CAN, AUS ..."
Akkor nálam ezért nem jelent meg semmi...
pzstm: eddig úgy tudtam kis hazánkban élsz
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja