-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #174497 üzenetére
Azt jelenti, hogy a tévétől függ, hogy támogatja-e az adott szabványt, amit a telefonod tud.
p
-
icemad
nagyúr
Csak kíváncsiságból érdekel, hogy a telefon képét miért akarjátok xboxra tükrözni?
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #174490 üzenetére
Az iphone-on screen mirroring van, sony tévével tökéletesen működik. Véletlenül találtam meg, meg is lepődtem, hogy komplikációmentesen megy. Nagylányom mondta, hogy persze, ő mindig így néz jútúbot (pedig van youtube app is a tévén).
p
-
chipesz
őstag
válasz
szupermacs #174490 üzenetére
iOS-en nincs Miracast, nem éppen szabványkövető az Apple. Androidot fentebb írtam. Windows 7 nem támogatja OOTB, talán lehet rá valami szoftver, de önmagában sem az, sem a Windows 10-re váltás nem elég, ha hardveresen nem támogatott a Miracast.
-
szupermacs
veterán
Ez a Wireless Display hányas androidtól működik (4.4 esetleg)? Gondolom iOS-en felejtsem el, hogy bármikor is menni fog. És Win7-esen is.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Def26 #174486 üzenetére
Ez de szép volt, megkönnyeztem...
Az a helyzet ezekkel a "konstruktív" vitákkal xbox vs ps téren, h ugyanazokat a verkliket tekeri mindkét oldal, már évek óta. Van itt értelmes téma is azzal nincs bajom. Egyébként ha engem egy IT güzü szánalmasnak tart azon csak röhögni tudok... -
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #174482 üzenetére
Ez egy hobbi, és ha csak nem vagy hegyi troll (márpedig nem úgy ismerlek
) akkor tudod, hogy a hobbiról szeret beszélgetni az ember. pl. autósok kibeszélik a motor, váltó felfüggesztés stb témákat. Mi/Ti meg szeretünk beszélgetni a konzol erőviszonyairól is.
Mindig vannak negatív emberek akik nem szívlelik, irigylik más konstruktív vitáit, eszmecseréit stb. Én szívesen olvasom ezeket és az ilyen fába szorult tudatlan hőbörgőket, mint -pl. bochkor gábor a közismert rádió műsor vezető is - szánom. Nem volt semmi gond figure85 és a Te posztoddal sem.Jobb lenne, hogy pzstm is aktívabb lenne kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz
Wesder #174480 üzenetére
Ja. Már ahol. Stock Android One-ban például nincs Miracast. Android 6-tól a Google kiszedte belőle mondván ha képernyőt akarsz tükrözni vegyél Chromecast-ot...
Szóval nem a rendszer része, a gyártók beleteszik a saját rendszerükbe (One UI, EMUI, MIUI, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado #174479 üzenetére
Nekem mondjuk tényleg van időm, de nem is tudom mit keresek itt, miközben konzolom sincs
Amúgy jót röhögtem
(#174481) gduck: +1
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #174478 üzenetére
Nem. Mert màr a rendszer része úgy 4.0 óta.
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #174471 üzenetére
Ilyen nem lesz androidra?
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker #174471 üzenetére
Ja, ez az, pc-t még megpróbálom átlőni, meglátom mit produkál, böngészőből youtube videó milyen minőségű, letöltött film, ilyesmi.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #174463 üzenetére
Kuzdok! Elvezem is...
-
Yahhher
aktív tag
válasz
l.skywalker #174444 üzenetére
Lehet, hogy teljesen különböznek. De nekem klasszikusan ezek "pc"- dolgok. Ott meg szerintem tök mindegy mi alatt van meg egy adott játék. De nem értek én annyira hozzá.
Üdv B.
-
-
rezy89
tag
Köszi mindenkinek a segitseget! Sztem nem nalam van a hiba, kesobb megprobalom ujra...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bogyi007 #174466 üzenetére
Azért ne írd még alá, hogy melyik lesz az erősebb ill. az MS technikai fejlesztései mellett azért csak elkezdtek ~2 éve az új stúdiók ([link]) dolgozni. Lesz itt megint exkluzív cím, és elnézve kiket igazoltak le, van köztük aki több az elmúlt években elég izgalmas projekten dolgozott, van tapasztalata az exkluzívok terén..
pl.: https://www.linkedin.com/in/chris-o-neill-7aa19a2/
vagy
https://www.linkedin.com/in/brianwestergaard/[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #174463 üzenetére
Éppen ezért nem,
Szeretem mindkét platformot és már a generáció elején tudtam hogy lesz mindkét konzolom bár akkor még nem feltétlenül azt terveztem hogy egyszerre hanem majd egymást váltogatva mind az előző genben. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
rezy89 #174464 üzenetére
Kártyaregisztrációs díj. Ezt majd később visszakapod 1-2 nap. Az Xbox régiófüggetlen platform. Annyi van, hogy más régióban nem tudsz magyar kártyával fizetni.
Itt tudod megnézni, hogy melyik régióra van regisztrálva neked már bármilyen fizetési eszköz. Ha nincs semmi, akkor menj a Fizetési mód felvétele gombra és add hozzá Magyarországhoz (vagy értelem szerűen ahol élsz) a fizetési eszközt amit szeretnél és utána próbáld meg. Ha nem megy, akkor a hiba miatt nem megy.
(#174465) chipesz: van olyan régió ahol számlaszámot is meg lehet adni
(#174466) Bogyi007: azért egy casual gamer-nek nem fogsz tudni akkora különbséget mutatni a Slim és az S teljesítménye között se, pont ahogy az X és a Pro különbsége sem lesz feltűnő neki. Az a +/- 2FPS az szakavatatlan szemnek (FPS vámpír!) fel sem fog tűnni. (Slim és S esetében)[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz
mike1334 #174451 üzenetére
"Viszont nagy valószínűséggel, nem lesznek akkor differenciák a csúcs gépek között mint most. Bár most sincs akkora mint amekkorának próbálják mutatni."
Erre reagáltam kicsit másképpen. Bő egy éve van egyetlen olyan Xbox gép ami erősebb tud lenni a konkurenciánál. Előtte a sima gépek frontján is erősebb volt a Sony aztán jött a Pro...
Most van az X de lássuk be eladások terén s játékfejlesztések (ki)használása során sem érezni igazán ezt a többletet...Nem véletlen hogy ilyen becserélős akció is már harmadjára van és nem csak nálunk...
Kövi generációra is az eddigi pletykák szerint a Sony bikább géppel készül...
Nem látom fényesebbnek a jövőt igazán. Más kérdés hogy ettől azért t é veszek majd kövi Boxot is szerezni elvégre a Forza és a Gears az nálam alap dolog....
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz
rezy89 #174464 üzenetére
Ahogy feletted írta l.skywalker, (illetve ahogy az összefoglalóban is benne van, hol tudod lecsekkolni az Xbox Live állapotát - ezt azért írom mert kérdés esetén érdemes először azt átfutni) jelenleg probléma van a vásárlással és a kódok beváltásával.
A levont összeg próbaterhelés, hogy érvényes-e a kártya, szinte minden digitális store-ban van ilyen. Ez csak zárolás, fel lesz oldva, vissza fogod kapni.Számlaszámot kétlem hogy kért volna. Max kártyaszámot.
[ Szerkesztve ]
-
rezy89
tag
válasz
l.skywalker #174459 üzenetére
Nem aktiv a 14 napos, de nem megy... na majd kesobb megprobalom. Azt hogy derithetem ki milyen regios accountom van? Mar nem emlekszem hogy reggeltem. A masik, hogy miert vonogat folyamatosan penzt a kartyamrol? Boxon is toroltem az adataimat, szamlaszamot stb, hogy ujra megadjam, illetve az altalad linkelt oldalon is kitoltottem, mind2szer levont 200x forintot :/
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
XboxGamePass #174460 üzenetére
Akkor ezért piros a Live Status oldal
[link]
(#174462) AMD Power: biztos nem csak neked, de küzdj!!!
(#174461) dunc: akinek ez a kettő van... Bogyi-t
[ Szerkesztve ]
-
XboxGamePass
senior tag
Emberek, ne sz*rja össze magát mindenki, mint én úgyhogy beírom. Gond van jelenleg Microsoftnál a kód beváltással. 12 havi goldot vettem épp és rám jött a szívbaj.
I'm sorry to hear about that. I totally understand how you really wanted to get back on your gaming experience and I would want this to be fixed right away. However, I just want you to be informed that currently we're having a system outage on our end that affects redeeming code. This may be the reason why you're unable to redeem it and I do apologize you're experiencing this right now. But no worries, what I can assure you now is that our service engineers are already on top of this issue for it to be resolved.
Yes, don't worry, your code is valid and ready to be redeemed. Now since the issue has been escalated already, I would highly recommend you to try it again after 2-3 hours for redeeming the code. How's that sounds for you?
-
rezy89
tag
válasz
l.skywalker #174455 üzenetére
Xboxon a storeban probaltam, igazandibol nem tudom milyen regios, sztem magyar. Amit kuldtel linket bejelentkeztem, de ott is azt irja, hogy hiba tortent a rendszerben. Karbantartas lehet sztem vagy valami hasonlo. Ha elhasznaltam a 14 napos probat akkor is lehet kedvezmenyesen 1 havit valtani?
-
Bird
addikt
válasz
mike1334 #174451 üzenetére
Pontosan. Eszembe nem jutna átmenni a ps4 topikba és ott győzködni az embereket, hogy egy kalap sz.r az, ami számukra örömet okoz... Marhára bicskanyitogató számomra. A világ nem fekete fehér bármennyire is egyesek ezt szeretnék itt elhinteni... Mi értelme a másik oldal állandó nyüstölésének, fikázásának?!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
rezy89 #174452 üzenetére
Szia. Pontosan milyen hibát? Milyen store-ban vásárolsz (magyar, nem magyar)? Milyen felületen próbálsz vásárolni? (PC böngésző, Xbox mobil app, Xbox win10 app, konzol)
Ha rendes magyar bankkártyával, rendesen a magyar üzletben akarsz előfizetni rá, akkor ezt a linket kövesd:
[link][ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Egyébként, hogy ráfeküdjek figure gondolatmenetére azt is érdemes megfelelően értelmezni, hogy mit is próbál az Xbox a jelenlegi helyzetben csinálni, mik a jelenre ható és melyek a jövőre mutató stratégiai lépései a márkának, az MS-nek.
Ami biztos, ahhogy figure jól felvázolta a jelen mondhatni el van döntve (Alea iacta est). A Playstation sok évvel ezelőtti stratégiai döntései vezettek ide. Beszélhetünk ~5éves távlatról. Az, hogy akkor az miért és hogyan történhetett meg, egy másik téma, de azt mindenképpen jól érzékelteti, hogy elég volt 1 generációváltásban jól szerepelnie és ez jelenleg kihatással van az egész piacra.
Tudjuk, hogy a One bemutatásával mennyit veszített az MS és honnan is kell visszakapszkodnia. Ez hosszú, nagyon hosszú és jól szervezett stratégiai folyamat - és azért írok stratégiait, mert adott helyzetben még egy Ms szintű cégnek is le kellett ülnie és meg kellett néznie, hogy ez így ebben a formában akkor most finanszírozható-e még, érdemes-e rá költeni és ha igen, milyen folyamatok mentén fognak eljutni oda, hogy ne bánják meg a korábbi döntéseiket. Egy biztos, hogy a One előtti portfólió húzócímei/elemei nagy valószínűséggel a One premierjét követő időszaknak estek áldozatul, beleértve a Kinect-et is, de ha a 2014-es E3-at nézzük vissza, akkor is talán a Halo MCC volt az egyetlen ami onnan megvalósult. De a Fabel Legend a Lionhead-el süllyedt el, a Phantom Dust végül csak egy sima remake lett, a Project Spark végül nem készült el, a Scalebound-ot mind tudjuk és a Crackdown 3 ott mutatkozott be és jelent meg most, ami az időt nézve inkább csoda, hogy elkészült. (Persze voltak jó megjelenések is, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2 stb..)
Utána jöttek a lépésről lépésre haladás. Előbb a Play Anywhere, amit habár sokan az "exkluzivitás" felálodzásának tekintettek, de ha egymás után rakjuk a dolgot, akkor az azt jelenti, hogy a 2016-os bevezetése volt az első lépcsőfok a nem olyan távoli jövő felé (2019-ben nézve legalábbis). Az Xbox szerintem már akkor elkezdett egy olyan típusú megoldás felé orientálódni, amire talán akkor még nem is volt meg teljesen a technikai háttér és amit tényleg sokan úgy mondanának, hogy ez már nem is Xbox.
Igen, leegyszerűsítve pont erről van szó, és meg merem kockáztatni, hogy az always-online és a használt lemezt csak egyszer lehet majd felhasználni dolog 2013-ban is ezt szolgálta volna, csak túl korai volt.
Az Xbox online-ra küld mindent és mindenkit. El akar szakítani minket a fizikai hardveres kapcsolatoktól és olyan rendszert épít, aminek a lényege az lesz, hogy Játsz bárhol (Play Anywhere), bármivel (Game Pass) bármikor (xCloud). És hiába harap erre minden régi vágású játékos, de ez a jövő. És ebben nem csak a Microsoft vesz részt.
a Playstation a Now-val régóta benne van, a Remote Play pedig kb. egy hete lett elérhető iOS-re is [link]
az Nvidia már 2 éve Mac-en, 1 éve pedig PC-n is bétatesztelteti a GeForce Now-t [link]
És egy ideje a Google is nagyon nyomj a a Project Stream-et [link] és GDC-n bemutatják, hogyan képzelik el ők a gaming jövőjét [link][ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
rezy89
tag
Hello! Az iment probaltam elofizetni gamepass-ra, de az istenert nem engedi, folyton hibauzenetet ir, hiaba varialtam az 1 es 3 havit, egyiket sem fogadja el. Kartyaadataimat kitoltottem, mi lehet a problema? Emailben kellene kodot kapnom amugy? Ps a fő platformom, ehhez nem igazan konyitok sajna... koszi!
-
mike1334
veterán
válasz
Bogyi007 #174450 üzenetére
És ez hogy jön a Pro és az X teljesítményéhez?
Abban meg abszolút egyetértek Birddel, hogy nem elegáns a másik topikba átjárni az adott topik névadó konzolját, akár van, akár nincs. Én pl a fanboykodást nagyon meguntam, és hetek óta nem követem a másik topikot, hiába van ps4-em is (még). Szóval itt se érdekel különösebben a másik konzol.
-
Medocsabi
addikt
Lehet volt már, de alza.hu-n 12.480 ft az éves gold!
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz
mike1334 #174435 üzenetére
Tényleg, ezt én néztem be, a xox teljesítményét vettem 100%-nak
Ez viszont nekem ciki, hogy nem értettem, sry wesder
(#174433) Bird Nem akarlak én tanítani, főleg nem matekra, mert most nekem is mellé ment (bár csak nézőpont kérdése), csak viccesnek találtam, hogy a kolléga gondolatait feszültség keltőnek és fikázásnak találtad amíg azt hitted, hogy ps-es, amikor meg kiderült, hogy x-e van, már elfogadtad, hogy "Viszont nagy valószínűséggel, nem lesznek akkor differenciák a csúcs gépek között mint most. Bár most sincs akkora mint amekkorának próbálják mutatni."
de no offense
[ Szerkesztve ]
-
Yahhher
aktív tag
válasz
l.skywalker #174442 üzenetére
Hát lenne pár cím ami miatt most tudnék emailezgetni pár sort :-)
Üdv B.
u.i.: mondjuk steam vs. origins-t nem értem ebben az esetben.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Zoleee83
addikt
válasz
Def26 #174437 üzenetére
Az bajom hogy amig ilyen játékokat dob piacra az MS mint a State Of Decay 2, SOT, Minecraft, Crackdown3, PUBG, tőlem lehet akár 400%-kal is erősebb, akkor is csak másodlagos konzol marad nálam.
Ellenben a GamePass az egy remek termék jelenleg, őszintén.Szerk.:
@wesder - Valóban nem de volt olyan E3 ahol csak ezt sikerült promózni kb..[ Szerkesztve ]
-
-
mike1334
veterán
válasz
NyMRooD #174430 üzenetére
A ps 4 pro teljesítményének 50%-ával több az Xbox One X teljesítménye (ha a 0,2-t elhagyom).
4 150%-a az 6
Te azzal számolsz, hogy a köztük lévő különbség (6-4=2) az a 6-nak ~30%-a. De a valóságban az Xbox One X teljesítménye másfélszerese (150%) a ps 4 pro teljesítményének. Ha már matekozunk...
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Szerintem a számla beszkennelése az adott konzolról lenne a minimum, hogy valaki itt vagy a másik topikban kommentelhessen, én a tiedet sem láttam még, szerintem alvó ps4 ügynök vagy
[Szarkazmus]
Másik oldalon is van aki így gondolkodik, szomorú (#174431) wesder: Matek, a pro az x teljesítményének a 70%-át hozza, tehát 30%-al erősebb
, akkor lenne 50% a különbség, ha 2*4 az 6 lenne, vagy 6/2-vel 4
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz
Wesder #174426 üzenetére
Hat 50szazalek kicsit túlzás szerintem 4,2 meg 6 teraflops között nem 50 százalék a különbség . És igen sok játéknál elenyésző a különbség én metró meg rdr2 vettem észre jelentősebb különbséget . Egy darabig a játékost figyelmét leköti a élesebb kép textura de utána nem is fogja figyelni már csak játék élmény számít igazán . Nem fogja kicsapni rá hogy úr isten itt több a pixel 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Ahogy wesder már írta, hogy erősebbnek erősebb az X, de ezt egy kettő szemmel látható multicím kivételével nem igazán látszik Digital Foundry nélkül. Ugyanis csúnya szóval leírva: a játékosok döntő többsége platformtól függetlenül igénytelen a grafikára és a teljesítményre. Ugyanis a legtöbben csak játszani szeretnének és nem pixeleteket számolni.
A kérésedre meg válaszul:
(ugyanis bár én csak 2013 óta vagyok Xbox-os /360, Fat One, One S jelenleg meg X/, de pont azon okok nagy része miatt amiért majd a PS4 tábor 90+ százaléka fog PS5-re váltani, azért fogok majd én is következő Xbox-ra)
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz
negyven2 #174424 üzenetére
Viszont nagy valószínűséggel, nem lesznek akkor differenciák a csúcs gépek között mint most. Bár most sincs akkora mint amekkorának próbálják mutatni.
Remélem ezt csak poénnak szántad... Min. 30% a nyers teljesítménybeli különbség. Legalább azt elismerhetnéd ami tényleg az xox érdeme.
De így zárásul. Ha Te PS4 tulaj lennél jelenleg, mivel győznéd meg az ott lévő felhasználó(ka)t, hogy következő konzolnak egy Xbox-ot vegyen fő platformnak?
Semmivel... Viszont arra megkérném, hogy ne jöjjön az xbox topikba fikázni és kelteni a feszültséget.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz
pzstm #174415 üzenetére
Röviden Def26 és Madoc is megválaszolta ezt részben. De picit kifejtve. Vajon egy mostani PS4 tulajnak miért kéne elgondolkodnia a váltáson egy olyan jövőbeli konzolon, ami már nem lesz klasszikus értelemben véve konzol??
A multiplatform játékok ugyan úgy elérhetőek lesznek rá. Azok amik pedig az Xbox brand exkluzivitását élvezi majd, azt meg akár egy telefonon is végig tudják vinni, az xCloud-nak köszönhetően (már ha igaz az az állítás tőlük, hogy minden játék elérhető lesz benne).
Azért sem nagyon fognak váltani, mert a jelenlegi pletykák alapján minden PS4-es játék futni fog majd az új konzulokon, így a játékgyűjteményük nem tűnik el. Ahogyan a baráti társaságuk is megmarad.
Az is valószínű, hogy már mindkettő konzol elég erősen a 4K-s tartalmakra épít (a 8K nem csak állom hanem fölösleges még). Viszont nagy valószínűséggel, nem lesznek akkor differenciák a csúcs gépek között mint most. Bár most sincs akkora mint amekkorának próbálják mutatni.
Vagy esetleg a olyan szolgáltatások miatt mint a Game Pass/EA Access/Play Anywhere/xCloud? Nos egyrészt ahogy írtam ezek egy része az xCloud-nak köszönhetően bárhol elérhető lesz (legnagyobb blama az lenne, ha PS-en is). Másrészt, meg ezeket könnyen le tudja másolni a Sony is. bár az is igaz, hogy ezek nélkül is szárnyal nekik mind a konzol eladás, mind a játék eladás.
De ott van még amit korábban is írtam. a PS4 jelenleg minden régióban a vezető platform. Japánt leszámítva az EU-ban teljesít a legjobban a konzol. Itt minden Xbox One-ra, 3db PS4 jut. az USA-ban is olyan 60/40 aranyban vezeti az eladásokat. Bár anno a 360 is alapvetően csak az USA-ban, pár Dél-Amerikai országban, a UK-ben (és meglepő módon itthon) tudod csak nagyobb előnyre szert tenni egy olyan PS3 ellen ami később is jött, drágább is volt és még a játékok is rosszabbul futottak.
És igen a PS4 sikerenék nagy része amiatt van, hogy ügyesen tudták továbbvinni a PS3 által a 2010-es évek elején lefektetett utat. Ezt sajnos Xbox nem követte a Don Mattrick féle vezetés alatt.
De így zárásul. Ha Te PS4 tulaj lennél jelenleg, mivel győznéd meg az ott lévő felhasználó(ka)t, hogy következő konzolnak egy Xbox-ot vegyen fő platformnak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"tök ratyi h a Crackdown 2höz kell neki egy számlázási mód (!egy ingyenes játékoz!)"
Ezt sokan félreértik, de nem ingyenes a játék alapból, csak kapott egy akciót, ha az lejár, utána ugyanúgy kell fizetni érte. Emiatt tételként van elszámolva, még akkor is ha 0 Ft-ot kell fizetned érte.
-
Źşë'
addikt
tök ratyi h a Crackdown 2höz kell neki egy számlázási mód (!egy ingyenes játékoz!)... eszem ágában sincs megadni a bankkártya adataimat... sztem azért eléggé nagy visszafogó tényező vásárlásnál ez a szempont sokaknál, pl PSnél ott a paypal lehetőség, ami totál korrekt megoldás olyan emberekre nézve mint pl én
azért kipróbáltam, de látván hagytam is - na meg beleolvasva a fórumba h nem is működik az addolás, hát jól megoldották ezt is egy ingyenes jétékhoz... magyar fiókról nem lehetséges a beszerzés?! :/ -
-
zbundy
aktív tag
Akciós magyar storeban a The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Trilogy. Ezek tartalmaznak magyar feliratot?
-
-
Gregszton
tag
Sziasztok! Akinek esetleg kell az vigye és használja egészséggel.
Devil May Cry 5 Heroine DLC: 4PMKJ-F4CJP-TCMF9-Q2WFP-4RGQZ
[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
Vajon mennyibe fog kerülni külön a halo reach?
Az odst 990 ft volt anno. -
EmThor
addikt
Tölthető a Wireless display app boxra.
Megoldja az HBO Go problémáim.
Elvileg telót is ki lehet rá lőni + pc-t is, mintha hdmi-vel az is a tv-re lenne kötve. (Először a boxon el kell indítani az appot majd win10 pc-vel konnektalni). Állítólag kisebb a lag mint chromecast-tal.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem a méret a lényeg:
Sekiro: Shadows Die Twice - 12,58 GB on Xbox One
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker