Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
A beépített biztonsági mentést használtam, de azt még évekkel ezelőtt állítottam be, és nem tudom, hogy mit pipáltam be, mit mentsen (a folyamat egyik lépése bepipálni hogy melyik könyvtárakat akarom, hogy érintse a mentés).
Gyak. arról van szó, hogy van a 0. HDD-n egy rendszerem, amin be van állítva, hogy az 1. HDD egyik partíciójára bizonyos időközönként csináljon egy backupot (hogy miről, na ez egy kérdés, már nem emlékszem, ezt kellene megnézni, kinyerni). Imaget biztos nem csinál a rendszerről, csak adat backup.
Most az 1. HDD kikerülne a gépből, helyette bekerül egy 2. HDD (de más betűjellel) erre költöztetném át az egész biztonsági mentés kócerájt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest