Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Winnie The P #60240 üzenetére
-
törölt tag
Hali.
Utóbbi egy hétben többször is fogadott kékhalál boot közben, aztán újraindul és utána tökéletesen megy, majd napokig semmi ilyet nem produkál. Melyik számsort másoljam be a naplóból amiből megtudhatunk valamit?
-
törölt tag
Ahham, megtaláltam. Most így jó. Bár nem minden szöveget növelt meg, pl Skype buborékban ugyanakkorák, csak amit épp írok az nagyobb. Meg még pár proginál van ez, de alapvetően jó. Ugye ezt mondták sokan is, hogy ilyen, nem valami profi még a Win ebben, a 4K kijelzők kapcsán volt téma. Win10 gondolom már jobb ebben.
-
törölt tag
Téll, ha már itt tartunk, hogy lehet beállítani a betűméret nagyítást, hogy ne 125 és 150% legyen hanem mondjuk 110? Vagy a hetes tudása kimerül ennyiben?
-
törölt tag
Oké, meguntam másfél óra várakozás után, felraktam azt a 6 frissítést amit mondtál, majd megint kerestettem vele és két perc múlva kidobta és már tölti, telepíti is. Kösz.
-
törölt tag
Le van tiltva az auto update, januárban frissített utoljára akkor vártam rá szintén vagy egy órát és lefutott. Csak utána nem nagyon használtam a rendszert, most viszont megint igen, ráeresztettem a keresést épp ezért, de ugye a szokásos már megy fél órája.
Akkor ezek szerint ha most sikerül neki, a következő alkalommal már jó lesz, mert telepíti a javítást ehhez a gondhoz is? Most már nem állok neki kézzel vacakolni, talán végez. Mindenesetre örülök neki, hogy 10 év alatt sikerült javítani, már az XP is ilyen volt.
-
törölt tag
Hali
Ez a drága jó rendszer még mindig úgy update-el, hogy órákig keres és vagy kidobja a frissítéseket vagy nem?
-
törölt tag
válasz #90933760 #54517 üzenetére
Element Hiding Helper a neve, közben kaptam rá választ, beírom ide is hogy legközelebb ne felejtsem el.
-
törölt tag
ÁHHHHH! SIKERÜLT! Életre kelt az Update és sikeresen telepített mindent.
-
törölt tag
Hali.
Van valami offline csomag amit le lehet szedni és felnyomni? 130 fontos frissítés lenne, két évre visszamenőleg van kb. Update kizárva, másfél napja szopok vele.
És nem akar beengedni a Skype se, egyből csatlakozási hibát ír, pedig van net rendesen és nincs tűzfalban, semmiben. Biztos valami frissítés kell ennek is, azért nem engedi belépni.
Minecraft se enged be ugyanúgy szerverkapcsolódási hibával.Jap és mi a neve annak az Adblock kiegészítőnek amivel kijelölhető mit akarok blokkolni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IstvánLászló #54450 üzenetére
Időzítést tudsz állítani? Akkor nyomd fel 5-5-5-15-re, mert azt tudnia kell 1.8V-on is, Jedec szabvány. És akkor az kizárva, hogy a fesz túl kevés neki.
-
törölt tag
válasz kraftxld #54447 üzenetére
Működik, felismeri a gép, megy is a telepítés, igaz lassabb a DVDnél, de csoda hogy egyáltalán megy.
Megnézem és bent van alapból az a fájl amit mondtatok, ezek szerint UEFI is menni fog, legalábbis a telepítőn már nem múlik. Biosban kell majd valamit állítanom? Formázásnál az MBR-t választottam az baj? GPT kellett volna?
-
törölt tag
válasz Doky586 #54359 üzenetére
Ok, leszedtem ezt a Rufust ez elvileg minden megcsinál. Viszont van értelme az UEFI telepítésnek? Mert pl. a VGAm egy régebbi darab ami tuti nem támogatja. És nem szeretnék szívni vele mert olvastam hogy problémás lehet, nincs másik gép hogy javíthassak rajta, elsőre mennie kell. Akkor megcsinálom inkább simára. Egy 64-es SSD meg egy 250-es notivinyó van csak benne.
-
törölt tag
Hali.
Mi annak a proginak a neve amivel Penre meg lehet csinálni a Win installert?
És vinyóra is meg lehet valahogy csinálni? Mármint, hogy vinyóról bootol és egy SSDre települ fel. Nem tudom a 4 Gigás Pen elég lesz-e.
Giga H61-USB3 izé valami lap. -
törölt tag
Hali.
Sokan írják, hogy a lapozó akár ki is kapcsolható vagy párszáz Megára állítható, mert alig van rá szükség.
Ehhez képest nekem a 64 bites a rendszer 4 Giga ram mellett (1 Gigás VGA) 2.3 Gigát lefoglalt a lapozóból is alapból. Mégis mi van benne, ha sokan meg azt mondják elég párszáz Mega?
Na meg Minecraft alatt pl. lefoglal 5.5 Gigát is a lapozó.A ram az szintén 2 Giga foglalt alapból és Minecraft alatt meg 3.2GB körül.
De elég mondjuk egy Win frissítés keresés, letöltés, telepítés periódus, akkor is felugrik 3 Gigára, meg elzabál 4 Giga lapozót arra az időre.
Szóval csak annyi a lényeg, hogy miért írják hogy elég a kicsi lapozó, ha egyszer mégis Gigákat szeret lefoglalni magának? Valamire mégis kell.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Mostanában pár naponta elkezdi tekerni a procit az svchost, egészen pontosan a wuauserv. Ez micsoda?
-
törölt tag
Újrahúztam a rendszert, most kerestetem vele a frissítéseket de megy a keresés 10 perce és még mindig semmi csak keres. Ilyenkor mi van?
-
törölt tag
válasz quailstorm #44451 üzenetére
18 Gigás vinyóra nyomtam fel és 15.3 GB-ot foglal.
-
törölt tag
válasz quailstorm #44435 üzenetére
Ja, hülyén tettem fel a kérdést. Mi a telepítési minimuma? Egy kis gépre kéne feltenni próbának hogy miként viselkedik, működik-e rendesen a gép stb. csak ennyi dolga van. És csak egy pöcsköszörű vinyó van most nálam, 18GB. Erre kéne felmennie. Nehogy a telepítő beköhögje hogy kicsi a hely és el se indul. Ezért akartam tudni.
-
törölt tag
Hali.
64bites Ultimate-nek pontosan mennyi szabad hely kell? Mert a Microsoft oldalán 20GB van írva, de MB-ra pontosan érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #44011 üzenetére
Zsír, kösz ez már frankó.
-
törölt tag
Még annyi kérdésem lenne hogy az XP-ben lévő Movie Makert hogyan tudnám 64 bites W7-en használni? Letöltöttem valami 8 Megás cuccot de az csak körítés, maga a progi nincs is benne. Meg lehet egyáltalán csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LonGleY #43959 üzenetére
Nálam is kétszer újraindult, nem egy egyszerű frissítés. És nem is tudok róla hogy bármi létfontosságú megjelent volna hírekben hogy ez normálisnak legyen tekinthető.
Feleslegeset én se látok benne, de annyira csak nem majmok hogy kiíratják a rendszerrel, ha valamit felraktak akkor rejtve van az szépen. Csak azért ez már így fail mikor önálló életre kel a rendszer, mert olyan nagyon fontos neki egy frissítés. Azt hittem azért ennél okosabb, kevésbé feltűnőbb módszert használnak ehhez ha már annyira erőltetve felnyomatják a szarjukat a gépre..... Legalább ennyi energiát fektetnének a saját rendszerükbe hogy nem ennyire feltűnően szarják bele a szemetet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv.
Az anyja valagát ennek a hetesnek, első dolgom hogy a frissítéseknél manuálira állítom, erre ma reggel beköhögi hogy újraindulna mert végzett a frissítések telepítésével. Miva? Belenézek a beállításokba vissza van állva automatikusra...
Mindegy újraindítom, erre minden mostani frissítésbe települtek az ajánlottak is, direkt csak a fontosakat engedtem neki mindig, erre most felrakta az összes ajánlottat is. Grat. Most ezeket letörölném, a frissítéseknél kiírja szépen melyik az ajánlott, melyik a fontos. De azon a lapon ahol törölni is lehet őket már nem írja ki és nincs ilyen fül se hogy bekapcsoljam. Most kajak úgy bogarásszam ki az összeset név, szám szerint? -
törölt tag
Üdv.
Bekerült a jobb egérgomb listába a Bing keresés. Na ezt hogyan lehet onnan kiölni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Hogyan is kell a Helyi kapcsolatnak parancsikon csinálni asztalra? Mert kajak elfelejtettem és nem is találok rá.
-
törölt tag
Notimon a hangbeállításoknál volt Kiemelés fül ahol a Basszust lehetett emelni. Nos asztali gépen nincs ilyen fül, de nem csak az integráltnál, a XonarDGnél sincs. Valahogy oda lehet varázsolni?
A XonarDG-t használnám szívesebben, de annak a driverében sincs ilyen.
Van valami külön progi esetleg? Ami mindenhol érvényesül. A Winamphoz van pluginom, de az csak azzal működik és nekem mindenhol kéne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz föccer #41581 üzenetére
Olyanom nincs, csak sima kábelem. Akkor a rotuerbe dugom. Tehát egyik gép az egyes porton a másik gép a kettes porton, mert ugye összesen négy van + egy amibe a netet dugod. És utána mi történik, mit csináljak? Elvileg a sajátgépbe meg kéne jelennie a másik gépnek. Még sose csináltam ilyet.
-
törölt tag
64 bites W7 Ultimatenek mennyi minimum hely kell a településhez? Egy 20 Gigás IDE vinyóra kéne ideiglenesen feltenni, az kb 18 Giga megformázva, jó lesz rá vagy XP-t kell majd használni addig?
A másik hogy van egy XP-s gép meg egy W7-es. Ezeket hogyan lehetne összekötni, hogy a W7 gépről adatot másoljak át az XP gépre? Ha a sima rj45 csatin keresztül összekötöm őket akkor kész már működik is? Vagy routerbe kell bedugni? Mert az is van.
-
törölt tag
Azt hogy lehet megoldani, hogy a bejelentkező képen a num lock bekapcsolva legyen? Mert alapból minden indulásnál ki van kapcsolva, csak mikor belépek valamelyik fiókba akkor kapcsol be magától.
-
törölt tag
válasz quailstorm #40998 üzenetére
Közben a játék topikban segítettek egy fix kell a játéknak.
-
törölt tag
válasz LonGleY #40985 üzenetére
És van valami különbség az XP és a W7 DX9-e között? Mert Stalkerrel azóta nem tudok játszani DX9be amióta W7-re váltottam, csak DX10 és DX11 megy de ahhoz gyenge a kártya. Előtte frankó volt XP-n a DX9. Vagy a 64 bittel van baja DX9be?
XP módot még nem próbáltam ki mondjuk.... -
törölt tag
válasz szabonagyur #40976 üzenetére
Ez frankó, köszi. Amúgy ez miért nincs alapból a Windowsba benne?
-
törölt tag
válasz szabonagyur #40974 üzenetére
Ha kikapcsolok mindent akkor is ez van. Ezért kéne az offline telepítő, de nem találom sehol a normálisat. Amit találok mindenhol az a 90 Mega csak valami program ami kérni akar egy másik fájlt telepítéskor, hát marha jó miért nem lehet ezt egyszerűbben megoldani. És azt se írja mi kéne neki vagy mi van.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #40972 üzenetére
-
törölt tag
Hali.
64 bites W7, kéne a DX9 offline telepítő hol találok hozzá? Nem indulnak el a játékok. Az online telepítő beköhögi hogy nem találja a szervert, a másik offline telepítő meg kér tőlem valami fájlt amit be kell tallóznom neki, de mit? Nincs valami emberibb megoldás?
-
törölt tag
Hali.
Tudtok valami normálisan kinéző digitális minialkalmazás órát? Olyant ami képes más időzónát is mutatni. Az alap Win-es órák csak analógba vannak, pedig az tökéletes lenne csak mind ronda. Ehhez nincsenek pl. többfélék is?
-
törölt tag
Hali.
A W7 már okosodott ebből a szempontból vagy ugyanúgy újra kell telepíteni mint az XP-t ha a vinyó át van rakva egy tök másik konfigba? s775-ből kerülne át s1156-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest