Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #14297 üzenetére
Amíg nem megy más rovására, nálam nagyon nincs senkinek beleszólása abba, mire-mennyit költök..főleg a hobbimra. Oké, még nincs család mögöttem, de azért nekem is vannak állandósult kiadásaim..ha úgy érzem és van rá keret, nem szoktam sajnálni párezer kiadást havonta..inkább erre költök, mint bulizásra vagy ilyesmi
Ami a RAMárakat illeti, ugyanaz a szitu, mint a HDDkkel volt, ott is kiderült, hogy adott időszak alatt rekordnyereséget értek el, akkora volt a "baj".
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #14295 üzenetére
Nálunk meg az a szabály, hogy nullszaldósnak kell lenni a hobbinak, szóval amennyiért eladom a cuccot, annyiért vehetek helyette mást
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
embe
nagyúr
Mivel itt többen is "ITX fanok" beírom ezt a hirdetést. A helyi adok-veszek fórumon találtam.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Mercutio_
félisten
Ja, csak addig még pár gépet össze kellene rakni
Akkor kellett volna betárazni 2x4GB-s kitekből, amikor elkezdtek menni felfele az árak, jobb a hozama mint a bankbetétnek
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Közel annyi most a nettója, mint 1/2 éve a bruttója, ez mondjuk nálam messze van a szinte ua-tól
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Bjørgersson #14288 üzenetére
akkor ezert van a hynix-nek ddr4-s hire is ?
franc tudja annyire nem foglalkozok vele, inkabb a mennyiseg mint a sebesseg nalam a fontos. 1600-s ramokat meg szinte kb ugyan anyiert adjak mint regebben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eszakas
senior tag
válasz dfdfdf #14285 üzenetére
A videó nem az enyém Nekem csak az erősítő van, de az alatta rádió. Valamikor így árulták. Igen használom a loudnest és kizárólag külön hangkártyára csatlakoztatom.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
dfdfdf
őstag
-
eszakas
senior tag
válasz Cheesy #14271 üzenetére
Nekem egy szolid Videoton EA 6383 S erősítő és egy nagyobb hangfalpár van. A hangfalak csőállványon az asztal két oldalán. 50%-nál még nem szóltak hangosabban. Nem is a hangosság a lényeg hanem a hangzás az filmeknél és zenénél elég fontos. És ugye a zenét sztereóban hallod igazi zene nincs 5.1-ben
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
robogos10
senior tag
Valaki megtudná mondani hogy ami ebben a klipben van 4:00 percnél zene hogy annak mi a címe?
[link] -
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #14278 üzenetére
Végül ezt találtam rá és frissítés után sem volt semmi gond az eszközkezelőben a reboot után. De fura ez nekem...
Go to device manager. Right click on the device and select uninstall. When asked about removing drivers, click yes. Reboot the system. Win 7 will detect the "new device" and re-install the drivers properly. Good luck!
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Mond nektek valamit teredo tunneling pseudo interface vagy más néven microsoft teredo alagútkezelő? Egy felkiáltójel van nálam az eszközkezelőben mellette.
-
F e Z o
veterán
válasz robogos10 #14274 üzenetére
Nálunk az egyik kiskerben kapni 3 év garóval 32gb-s kingfast ssd-t, nem őrült sebesség, de az oprendszer a programokkal elfut rajta,s még így is lényegesen gyorsabb egy hdd-nél. Pár laptopba már raktam ilyet, a bennük lévő vinyók meg mentek hdd keretbe.
[ Módosította: radi8tor ]
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #14268 üzenetére
Az Conroe, még az első szériából való. A különbség ez esetben a chipkészlet rovására írható valszeg, a 975X lazább időzítésekkel operálhat. Lehet, hogy ott 5-5-5-15 van, míg a 667es RAMok 4-4-4-12ben mennek és a Win ezt díjazza..ne törődj vele.
Ami az általános tempót illeti, nem mindegy a háttértár tempója sem ugyebár. -
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #14271 üzenetére
Panelben lakom, mégis házimozi erősítő van (most ugyan csak 2 első hangfallal) és semmi gond, szolidan hallgatom, mélynyomó nincs és nem is lesz, az evidens.
Heti 1 mozgás állítólag rosszabb mintha nem mozogna az ember, mert túl ritka, ezért a szervezet nincs hozzászokva a terheléshez, viszont amikor mozog az a hét többi napján nem mozgó szervezet számára megerőltető.
-
Cheesy
őstag
válasz Mercutio_ #14270 üzenetére
Kérdés ugye hova kell. Egyelőre a szobámról van szó, de ha lakásba költözök, ott sem lehet azért a házimozit kihasználni a szomszédok miatt. Ahhoz családi ház kell külön szobával.
Ha már ilyen sok szolnoki csoportosul itt: nincs kedve valakinek squashra járni délutánonként? 3 hete kezdtem el fallabdázni, van 2 partnerem, de az egyik a fősuli miatt nem mindig ér rá, a másik meg hetente csak 1 edzést visel el (mert ugye 30-on felül vigyázni kell már... ). Én viszont heti 3 alkalmat céloztam meg. Jövő hét hétfői alkalom már megvan, a szerda és a péntek még kérdéses.
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #14269 üzenetére
Tartok tőle, hogy a PC-s hangfalak inkább az erőre mennek mint a testre, de nem értek hozzá, ez csak olyan megérzés, az eddig hallot cuccok alapján. Meg aztán, filmezésnél jobban szól egy házimozi erősítő amihez később lehet venni +2 háttér hangfalat és egy 42-50"-os TV-vel már közel moziélményt kapsz. (Nyilván ez már ilyen jövőbeli terv lehet)
-
Cheesy
őstag
válasz Mercutio_ #14267 üzenetére
Noti SSD-sítése már megoldva
Figy, nem fogok hangosan zenét hallgatni. Nem szoktam, inkább testes legyen a hang ne erős. Autóból is a nyomatékosat szeret(né)m, nem a pörgőset.
Most úgy el is ment a kedvem ettől a hifis témától, egyelőre el is akarom felejteni. Csak ki akarom egészíteni a fejhallgatót egy 2.0-s rendszerrel, de ha már, akkor viszont ne legyen gagyi.www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #14265 üzenetére
Persze, hogy van de úgy is konkrét típusokat ha ajánlanak a hifis topicban utána tudsz nézni neten (meg megadhatod, mint paramétert, ahogy azt is, hogy sztereóban szépen szóljon,stb.)
Ha 2.1-et veszek, akkor a mélynyomód se az asztalon nem? Mondjuk úgy már nem biztos, hogy belefér az árba egy mélynyomó az is igaz, viszont nem is kell feltétlenül a közeledben lenni az erősítőnek, optikai kábelből van asszem 5-10m-es is, de ez csak egy ötlet.
SSD-t vettél már?
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
öregem gépében e6420 2x2gb 800mhz xms2 (Mondtam neki mustoljuk ki mit is bír de nem szeretné xD)
öcsémében e6300 2x1gb 667mhz asszem samsungok
De mintha tényleg gyorsabb lenne az öcsém gépe fele ram és csak 667 mhz ez fura -
Mercutio_
félisten
válasz robogos10 #14259 üzenetére
Miben kap jobb értékelést?
W7 élményindex az nem annyira számít, valami rendes memóteszt többet elmond, meg ugye ott a nagy ramos topic, azok majd megírják a tutit.Cheesy: Nem járnál jobban, egy 10 éves erősítő és valami régebbi, de a pc-s hangfalakat verő rendes hangfal-/dobozpár beszerzésével?
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #14259 üzenetére
Ha költeni kell rá, semennyire. Egyébként alaplapja válogatja, adott esetben jobban bírja a tuningot a rendszer 2 modullal, mint 4el. Alaphelyzetben nincs előnye, max. a kisebb melegedés a DIMMek szintjén.
A Win7 értékelőrendszere ennyit ér kb..nézz rá értelmes teszttel, ha érdekel. A 975X biztos, hogy fürgébb RAM oldalon, mint a 965G, bár a proci is beleszól ebbe..magasabb FSBjű darabbal jobb az érték. Sokat nem számít amúgy..DC legyen és sok GB.
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
robogos10
senior tag
Szerintetek mennyire érdemes a 4x1gb ramot lecserélni 2x2gb ra?
1 érdekességet tapasztaltam ebben!
Nem tudom hogy ez mennyire számít!
öregem alaplapja asus p5w dh deluxe ramok corsair xms 2x2gb 800
öcsém gépe asus p5b-vm 2x1gb 667mhz ram
öcsém jobb értékelést kapot a win7 memóriára mint az öregemé
ez mitől lehet? -
Cheesy
őstag
Eh 1,5 napig nem vagyok, már 43 olvasatlan hozzászólás, Vigi topicja nagyon pörög
Behringer esélyes, de:
1. Legyen meg az asztalom végre.
2. Hozzam haza, rakjam össze. (Ez jövő hét csütörtök legkorábban)
3. Rendezzem el, mi hol legyen rajta.
4. Elmegyek ide, meghallgatni pár lehetőséget. Kikérem a tanácsukat és aszerint döntök milyen 2.0-s rencert veszek. A keret 50k.
5. mITX ötlet további fontolgatása. Ma már jelentkezett fórumon egy érdeklődő a TV kártyámra...www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
A red előnye a több gari is (általában 3 év, de néha felbukkant pcx-ben 5 évvel is )
-
Mercutio_
félisten
-
perge666
veterán
válasz F e Z o #14245 üzenetére
Nekem a Samsung 830 most 31-32 fokos,de nagy melegbe felmegy 36-37-re is.
A Green pedig minimum 5 fokkal felette van,ami szerintem nagyon jó,mert van egy 7200-as Seagate Barracuda is,amit most egy másik gép építéséhez tervezek behasználni,na az a Greenre is ráver 10 fokot,de szerintem nagyobb fordulatnál ez a normális. -
-
embe
nagyúr
Jó reggelt!
Úgy néz viszik az egyik vinyómat. Helyette egy WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD10EFRX -et néztem ki. Esetleg valakinek valami bolti ár alatti, de garis beszerzési lehetősége nincs?
Adattárolásra kellene az SSD mellé.
Köszi![ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #14235 üzenetére
Igazából még semmit nem csináltam vele, csak beállítottam a dolgokat, de nagyon tetszik!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Végre sikerült beüzemelni a telefont.
-
Vigneau
félisten
Technikai kérdésem akadt...
Adott a kedvenc TP-LINK TL-MR3220 router-em. DigiNet-tel nem hajlandó működni, viszont T-Home-mal minden rendben. A beállítási metódus ugyanaz (azaz PPPoE). Mi lehet vajon a zizi oka? Olvastam bokorinfókat, miszerint talán épp a Digi nincs a helyzet magaslatán ezekkel a router-ekkel való kommunikáció terén...
-
embe
nagyúr
válasz Cheesy #14219 üzenetére
Keresni én is tudok, csak vedd figyelembe, hogy most milyen hűtőt használsz. Szerintem azt a hűtőteljesítményt már nem kapod meg ezzel. Vagy csak jóval drágább alacsony profilú hűtővel.
Valamit fel kell áldozni a kicsinyítés oltárán.kovy29: jók.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Mercutio_
félisten
Át kell gondolni mit akarsz bele tenni, és az ott, abban a méretben "működik-e", a várható hőfokok számodra elfogadhatóak-e.
Konkrét hw-elemek megadása és méret/zaj elképzelés, pénzügyi keret megadása mellett a MiniITX topicban fognak tudni ezekre a kérdésekre válaszolni, javaslatot tenni házra, hűtőre, vagy leírják miben kell kompromisszumot kötnöd.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
embe
nagyúr
válasz Cheesy #14216 üzenetére
Igen, de ahogy elnézem, ezt a 130-as házat, csak 65 mm. magas hűtőt ír, ez megy elég karcsú. Pontosabban alacsony. Így lehet valóban a vizezés a megoldás.
Bár van alacsony profilú léghűtés is, csak a nagy teljesítményű elég horror árban van. Nekem legalábbis.
Egyébként jónak tűnik ez a házikó, és az ára is baráti.[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #14212 üzenetére
Ok. De a Vigi házikója SilverStone PS07W, az azért mégsem tűnik nekem olyan kicsinek.
Egyébként nekem is tetszenek ezek a házak, csak félek, pontosabban tartok tőle, hogy nem lehet benne a kábeleket rendesen elrendezni, és csak zsúfoltság lenne benne.Cheesy : milyen házikót rendeltél? Az adatlapodon lévő cucc megy bele?
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Nálam ez most kivételesen design kérdése: jövő héten végre megérkezik a széép nagy asztallapom és felkerül a gép az asztalra a padlóról. Ezért nem árt ha kisebb, HALKnak KELL lennie és hogy tudjak belerakni porszűrőt. Jön még majd utána két szép hangszóró is az asztalra és akkor már mutatós lesz.
www.vakbelmutet.hu
-
embe
nagyúr
Nagyon ráálltatok erre a Mini-ITX-re. A kis zsúfolt lap nem melegszik túl? Ok. tudom szellőztetni kell, mai hw-k kevesebb hőt termelnek..... de akkor is.
-
F e Z o
veterán
A GTA-kat nem tudom miért rakta be 2x. Egyébként egyszer az email-emet törték fel francia IP-ről, s vitték a steam accom, de pár sor és egy fénykép a steam supportnak, s másnak visszakaptam az accom. Azóta külön jelszó email-eken, külön a játék klienseken, külön a torrent oldalakon és külön a hétköznapi oldalakon.
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #14208 üzenetére
Elie 130 jobb, a 120-as felhasználók által jelzett hibáit javították benne, és az előlapja is jobb(an szellőzik onnan?) a visszalépést nem értem, de nem értek intelül, szóval majd megszakértik a többiek
-
Cheesy
őstag
ASRock Z77E + Cooler Master Elite 120? (Mondjuk a kábelezéstől tartok, mert a tesztképeken is egy dzsungel lett a gép)
Ami meg belemegy a jelenlegi konfigból:
i5-3570k ivy bridge
msi gtx 660
2x4gb kingston hyperx 2x4gb ddr3
házhűtésről 2db 12cm bequiet silent wings, procira meg a shadow wingmindezt egy nem moduláris fsp aurum gold 400w hajtaná-né
Ami eladóvá válik így (segíccsetek már beárazni):
- Enermax Ostrog (Shellkretor user tesztjében résztvevő, tőle származó) házikó
- Asus Xonar DGX hangkari
- Leadtek PXDVR3200H tv tuner
- Alpenföhn Triglav hűtő (ha nem férne be sz úgy házba, de nekem úgy tűnik nem fog)Teljesítményben nem lépek vissza ugye?
www.vakbelmutet.hu
-
-
robogos10
senior tag
Smiti
Hibás - Logitech Z313 2.1-es szett Eladó! -HibásMent ide üzi!
-
perge666
veterán
válasz robogos10 #14200 üzenetére
Alaplap : Asrock C41GS,DDR3 foglalatos
Processzor : Intel Q8200
CPU hűtő : EKL Cold TowerMeg van egy teszteletlen 1GB-os memória hozzá,a többi tesztelt,hibátlan működésű.
Már össze raktam volna,csak még nem sikerült új gépházat vennem.
A régi házamban van író+tápegység is,ha addig meg lesz még,akkor összerakom és úgy meghirdetem.
Ja meg van hozzá egy 100/100 as Seagate Barracuda HDD is 250GB-os.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest