Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Bő egy évtized után a mai nappal megszűntem laptop tulaj lenni.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Időközben meglett az Intel GEN10 --> AMD GEN8. Simán felállt a rendszer, meglett negyedszerre a Windows 11 reaktiválás is. Viszont 110GB-re hízott az OS.
Mi a bánattal lehetne ezt visszaredukálni a korábbi 50-60GB-re? Vagy marad a format C:?
Az alap Windows trükkök (pl. lemezkarbantartó) már megvoltak.
-
-
-
Vigneau
félisten
Nem hiszem el, hogy megint kiszúrt velem a fantáziám...
Tud valaki ennél kisebb fejű 90°-os döntött tápkábel hosszabbító kábelt? Bal az új, jobbra a gyári. Nem fér be az új a ház oldalfalától. Igen szembeötlő a különbség...
-
-
Vigneau
félisten
Szerintetek 1 év garival 45k-ért mennyire elgondolkodtató 2x24GB 6000MHz-es RAM kit?
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Erősítsetek meg, hogy szerintetek sincs már sok értelme újonnan AM4 platformban gondolkodni és Ti is inkább AM5 felé mozdulnátok a jövőben.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #41319 üzenetére
Az sincs kéznél.
Valami erős pengén agyalok, amivel el lehetne gyengíteni az anyagot, majd a kialakult perforáció mentén hajlítgatva letörni és utána tűreszelővel lecsiszolni. Aztán autó hibajavító stifttel lefesteni az élet. Már ha ez működik...
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #41317 üzenetére
A kép alján levő pár mm-es vékony behajlított lemeztől kellene még megszabadulnom és pár fúrással az ATX/SFX átalakítóval fel is tudom majd tenni a tápot. Viszont ha nincs flex kéznél, mivel lehetne megoldani?
A rács meg a táp és a CPU hűtő közötti üresen maradt rész lezárásához kell majd. Ezzel a trükkel fog beférni a 100mm-es Thermalright SI-100. Remélem, jól le tudtam írni...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Nincs valakinek véletlenül egy 40mm x 170mm nagyságú 0.7-es perforált lemeze?
-
Vigneau
félisten
Természetesen nem sikerült időpontot egyeztetni. Be van táblázva, mert rajtam kívül sokan hívták még. Én meg nem tudok neki bejutást biztosítani a neki megfelelő időpontban.
Ma/holnap megyek, és nézek új mosógépet.
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #41290 üzenetére
Nekem bőven jó a hátlap 2mm-ben is, mert nem akarok túl vastagot, csak elbírja a 220V-os csatlakozót, no meg a tápkábel ki- és berakást.
A hátlapon kicsit kell még finomítani, az SFX táptartó pedig ilyen, de még keresek valami plusz merevítőt alá. Remélem, jó a megosztás.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Köszönöm szépen!
A hátlap 3D-s tervezése megvan, viszont még keresem az optimális SFX táprögzítési módot. A belső tápkábel adott a Kolink Satellite-ból. Aztán már csak egy CPU hűtő kell (talán duplikálom az SI-100-at).
-
Vigneau
félisten
Picit megnyugtattál most. Csütörtök/péntek magasságában már okosabb leszek. Köszönöm szépen a segítő tanácsod!
Viszont szuper, hogy a csapágy miatt vagyunk rákényszerítve a cserére...
Közben pedig tervezgetem tovább az aktuális modder projektem: Cooler Master Elite 110.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Zoli! Elvileg egyben van a gép, de nem szakavatott a szemem. Kaptam egy szumma 42k-s ajánlatot a két csapágycserére, de a helyszíni szemle mondja meg, valójában van-e értelme belevágni. 900-nál többel pedig sosem centrizik vele az Asszony, mert az a max. De erre figyelmeztetett anno a Candy szerelőm is. Az max. 1400-as, de össz-visz 1x használtam azt is azon, alapból max. 1000-n pörgetem.
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #41265 üzenetére
Tudok a J hiányáról, anno megírtad nekem.
Ilyen az igazi aktív pihenés. Olvasgathatod a kalváriám. Amúgy tiszta haszon, hogy szombatonként átugrok Ceglédre, így átvittem a maradék mosnivalót jobb híján.
A végén még Neked kellene inkább beugranod hozzám nosztalgiázni Zanussi mosógép szerelésből.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #41263 üzenetére
Ezt jobban meg kell majd néznem. A hegesztés nálam jelenleg a no go kategória, még sosem csináltam... A duál csavarhúzó megoldás viszont nagyon fasza.
Találtam helyben egy szakit, elég jó a pedigréje: Kerekes Zoltán. Ha minden kötél szakad, felhívom. Vagy marad az új gép...
Apropó, már megint hű vagy a nickedhez, é(j)szakázol?
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest