Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
PúP, reméljük itt is sok-sok ezer hsz fog születni.
embe: Pofás a kuckód. Azt a kávédaráló WD-t meg dobd ki a francba.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Csúnya munka valóban. Nem vok rá büszke.
Itt még talán rendezetebb volt de aztán elszabadult a pokol a házban mikor kikerült a nagy vas belőle.
Kéne vmi rendes ház vagy egy moduláris táp.TRU-evel én nagyon elégedett vok. Eszemben sincs lecserélni, főleg hogy nem sok erősebb léghűtés van tőle, főleg nem ami hasonló méretű. Jellemzően csak a kétbordások verik le.
Mit szeretnél helyette?Én meg próbálom elfolytani a 460 SLI iránti vágyam.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Én az Xigmatek Utgard-ba voltam beleszeretve de 25k-ért nem veszek házat.
robogos: Hiába no' rend a lelke mindennek, minidg is mondtam.
mod:
smiti:
Erről az a vicc jut eszembe, hogy: "Kurv@ra megy a pénz. Én is ezt mondom meg az asszony is, csak más hangsúllyal..."
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #37 üzenetére
Huha, ez aztán az oldschool házikó! Nekem is volt ilyesmi régen. De szvsz a ház kb utolsó, a gép bele nekem fontosabb volt minidig. Inkább legyen több ram/jobb vga/proc mintsem egy csicsa ház és benne vmi ótvar P4.
sephi: Nem gyenge! Nem porosodik nagyon?
smiti: Nagy bejövős, pot az esetem. Visszofogott szelid de tetszetős. Grat!
Amúgy mijen ez a Fuji gép amivel féynképeztel? Meg vagy vele elégedve?
robogos10: VTX csinált ilyet ja, kis tuninggal 4870-et szinten van.
marsu: Pacsi neked is.
To all: KGFB fordulótok mikor van? Figyeljetek rá, teesék újrakötni. Lehet spórolni, nekem 6k-val lett kevesebb (/év term).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
KGFB-nél hulla mindegy melyiknél vagy mert nem te szívsz, hanem akit összetörtél. Annak nem fog fizetni (lsd: MÁV ÁBE esete) vagy kevesebbet azt meg "pont lesz@rom" eset.
Casco-nál viszont tényleg nagyon nem mindegy melyiknél vagy.smiti: Pont kerestem ilyen alapgépet ősöknek. Nicon Coolpix-et vettem de kettőzött a lelkem a Fuji meg eközött. De akkor jól döntöttem.
mod:
sephi: Az jó! Nálunk 600huf egy üveggel a kocsmában. És nem is Erdinger, Edelweiss vagy Hoegaarden, hanem sima HB ami kb a közép kategória legalja.
Persze Aranyászokból kijönne nálunk is több üvegcse, de az kb nem sör, amit kukorica graízzel ízesítenek/kezelnek.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Wabard az ok, nekem múlt évben ott volt a biztim. Semmi gond nem volt velük. Most Aegon-hoz mentem és B7-ben 16k-ról 10k-ra ment le a éves díjj (adóval együtt). A kisvas az már B10-ben van arra meg még olcsóbb.
Vigi: Az ilyen "lustákból" élnek jól a biztosítók. Amin megkötöd online a kötvény ott lesz pdf-ben, kinyomtatod és az már elég a rendőrnek. Csekket meg tuti nem felejtik el küldeni, ne félj.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
A sörgyárakat (is) eladták már, ha úgy vesszük mindegyik sör idegen. Néha ha hazamegyeka jászságba veszek Dózsán kézműves sört a helyi főzdéből na az már döfi. Jó kis félbarna köles sör.. Nyamiii.
Nálunk van casco de az önrész a tiéd ha van vmi gebasz a szolgálati kocsival. Az sem olcsó, főleg hogy az egyik legdrágább márkaszervízbe hordják őket.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Na az már spórolás. Egy csomó sör kijön belőle. K&H-nál voltak ősök is. Normálisak. A biztosító is.
Csigi: TÉnyleg nagyon el van tűnve. Pedig anno még meg is látogattam, meg bizniszeltünk is párszor. Sőt ph! sörözésre is jött. Vajon mi van vele?
szasanyi: Mondtam, hogy az Asrockot vedd. Ez a sors büntije volt. Am csinos darab.
embe: Ha van furat akkor hely is kell, hogy legyen, mert különben mi értleme lenne oda furatot rakni?
Az enyémben még porszűrő is van az első venti előtt.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #137 üzenetére
Pedig nagyon baba, nekem a 4850-emen is az volt.
Cicergés az nem okoz gondot. Csak zavaró. Ez egyik tekercs nem tökéletesen van szigetleve (lakkozva) ezért kicsit áthúz. Semmi káros hatása nincs, igazából minden vga cicereg csak olyan tartományban ami az agyunk/fülünk nem érzékel (meg az összes alaplap is).
Általában terhelésváltáskor csinálja hallhatóan, mikor hirtelen megugrik a fesz igénye.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor az felejtős. 2 mag + Ht nem árt ma már gémer konfigba. Főleg ha bf3-azna pl. Most mért rá a srác i7 topikban HT-vel +10 fps-t kapott (minimum fps-ről van szó!). Pedig ott ugye 4 szálra jött rá a +4 szál...
robogos10: Rendszergazdaként futtatod a telepítőt? Ha nem akkor jobb klikk az installerre és futtatás rendszergazdiként.
dfdfdf: jah, Overlocker-é a songokus avatar. De elég népszerű, szinte midnen fontosabb szereplőé foglalt már. Volt egy topik ahol fent volt az összes már foglalt arckép csak most hirtelen nem találom...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #180 üzenetére
Elég az órajele, de a modern játékoknak kevés lesz a 2 mag. BF3, Gta 4-5 megfekteti majd. Az a baj, hogy környezeti mozgásokat, a cpu számolja (most már a fizikát is) és nagyon megterhelik az ilyen játékok. Pl a gyalagosok/kocsik mozgásának számolása a gta esetén.
ram: Max 1333-asat támogat a gép, szóval felesleges 1600-as bele. Ráadásul amit linkeltél 1,65V-os amit nem bír ez a memvezérlő, a max 1,575V amit degradálódás nélkül elbír, de ha növeled a memvezérlő feszét akkor kitolható a határ 1,7V-ig is. AMD nem érzékeny rá, ott az 1,8-1,9V is belefér.
vga: hd7770 az jó lesz, magam sem ajánlhatnék jobbat ebben a szegmensben nincs nV-s ellenfele a Radinak.
ssd: ocz-t kerüld, elég rossz hírük van ssd fronton (is). Samsungot keress vagy Kingstont.
dfdfdf: Thx, erre gondoltam.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #207 üzenetére
Akkor egy Athlon II X4 is elég. Lényeg, hogy 3,5GHz körül ketyegjen (hogy tuninggal vagy anélkül az rád bízom).
ch003067: Megnéztem, az egyik egy AMD Duron proci, a másik egy ULSI matematikai coprocessor (40MHz-es).
Mercutio_: Abba nehéz belevágni szellőzőt. Ragaszkodsz ehhez a házhoz?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Ma mégsem lesz játék vagy csak nem szeretnek korán kelni a ph! alkotók?!
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Buknál pár fokot akármiből csinálod (akár réz, akár arany) is. De sztem az vállalható... tényleg csak pár fokról lenne szó.
smiti: Csinos darab. Bitang nagy ez a hűtő. Ha vmi rendes ventit ráakaszt az ember akkor nagyon brutál hűtési kapacitása van ennek a cuccnak (de így se kutya).
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS 60D Valóban Újszerű állapot 17.300 expó Összes gyári tartozék 5db aksival Karcmentes
- Alkuképes - Gigabyte RX580 4GB GDDR5 AORUS GV-RX580AORUS-4GD
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
- Carhartt terepszínű kapucnis télikabát M-L
- Konyhai Felszerelések eladók / Csere is van!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen