Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #20094 üzenetére
Waze
Ez most vagy tök hülye vagy tök hülye -
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #20095 üzenetére
Nem, annál sokkal egyedibb. Bocsánat, egyénibb.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #20092 üzenetére
Nagyon igyekszem csak tegnap óta nem volt fent a srác
-
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #20088 üzenetére
igen miért nem érné meg??
-
Mercutio_
félisten
Először particionalni kell a hattertarat, akkor csak az adott meghajtóra települ a win és nem hoz létre 100MB-s rejtett partíciót.
Valamint van az a bug az újabb uefi-s lapok és érdekes telepítők esetén, hogy az utolsó, install végi reboot után bootloop lesz, ha ilyenkor újra indítja a user az installt elölről kezdi és újabb 100MB-s partíciót csinál.A korábban általam (is) linkelt Macrium bootolós verziójával ez is könnyen orvosolható
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
embe
nagyúr
Ilyet nekem is csinált. De nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás. Talán az hogy tiszta win kellett és nem integrálét, vagy az volt a gond, hogy nem húztam le a vinyót az alaplapról? A kettő közül valamelyik.....
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #20081 üzenetére
Cserélném a jelenlegi lapomra és procimra
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #20083 üzenetére
Ha 1080p, simán melléfér egy 280X/770, ha spórolósabban kell, akkor 280/680.
smiti
Nézz utána, van-e FWfrissítés hozzá, ha nincs és nem változik, garancia/kuka. -
smiti
veterán
Köszi a tippeket, mindjárt megnézem.
Más gondom is akadt.
Egy kollegámnak nálam van az SSD-je, amire nem bír OS-t telepíteni. Megpróbáltam itthon, a win telepítője ezt a hibát produkálja:Már megpróbáltam többször törölni a partíciót, újra létrehozni de továbbra sincs siker. Most bedobtam másik gépbe, a legfrissebb firmware van rajta az OCZ Toolbox szerint,a Cristal Disc Info ezt mutatja:
Szerintetek kuka lesz az ssd ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #20082 üzenetére
Múltkor javasoltad ugye, hogy 3,9-ig nyugodtan húzhatom az i5-öt, úgy még nem lesz semmi baja. Mi lenne úgy a max vga, amit melléraknál?
-
-
robogos10
senior tag
Ha minden igaz akkor váltok intelre
alaplap: Asus P5KC
Cpu Intel Q9400 -
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #20077 üzenetére
Ott valami gebasz van, régebben a miniITX topicban írt valaki egy olyan alaplap+proci párosításról, ahol az intVGA nem ment, pedig más lapban a proci és más proci a lapban is hibátlan volt.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #20075 üzenetére
Azt hiszem valamikor év vége fele jön a GTX870/880 páros és már a Maxwell architektúrára fognak épülni, mint a GTX750/750Ti is.
Na ilyet se láttam még, ~annyit fogyaszt, mint egy 4850, teljesítményben meg még egy 4770-től is elmarad.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #20073 üzenetére
Miért, mikor jön a 800-as, és lényeges különbség lesz vagy csak reszelnek/átneveznek?
Amúgy kicsi az esély, legalább is Radeonoknál nem volt csökkenés,csak kivonták őket a piacról.
Amúgy lehet, hogy a még be se üzemelt Asus GTX750-et elpattintom.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Vajon fog még a GTX700 széria ára csökkenni a GTX800 előtt?
-
Mercutio_
félisten
-
smiti
veterán
válasz philoxenia #20070 üzenetére
Na, az nem jelenik meg.
-
smiti
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem is akadt némi gondom. Csinálok egy új HP laposat ( pfújjjj ) és nem tudom, hogyan s miként kell beállítani, hogy a HDMI kimeneten hangot is adjon.
Az asztali konfigoknál nem volt ilyen bajom, laptopnál meg még nem kellett ilyet csinálnom.
Az eszközkezelő szerint minden fel van telepítve, az Intel HD Graphics-ben pedig nem találom ezeknek a beállításait.
A lapos pedig egy HP 250 F0Z01EA#AKC -
embe
nagyúr
válasz Vigneau #20067 üzenetére
A fogadkozások ellenére mindig hozzányúlok ezekhez a szarokhoz. Ismerősöknek gyorsba gépet telepíteni, ráadásul általában gyengébb gépek. Jó az integrált frissítés, csak amikor sz@pat egy napig szinte....akkor nem.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
Mercutio_
félisten
Megoldást nem tudom, de jópofa kis kártya, anno nekem is volt, de azt hittem gyorsan jönnekmajd a hhasonló GTX750-ek és eladtam
-
Cheesy
őstag
Mindig elgondolkozok, vajon egy ilyen hirdetést ki vesz komolyan... A szövegezés, az igénytelenség süt róla. És egy ilyen ember kezébe akar valaki adni 150k-t? Pff..
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
embe
nagyúr
Hali!
Beleszaladtam egy ilyen "problémába". Esetleg van valakinek tippje? Köszi előre is!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #20058 üzenetére
Közben szaktopicban rákerestem [link] aszinkron nand-os ez is, akkor marad a crucial M500.
-
Mercutio_
félisten
A-Data SP900 még mindig ajánlott ssf?
-
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20055 üzenetére
A konfigot vagy a gépházat ?
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20053 üzenetére
Pedig viszonylag olcsón megszámoltam volna.
-
Bjørgersson
félisten
Még csak leméretem, egyelőre nincs is annyi pénzem, hogy meg tudjam venni.
(#20051) Mercutio_:
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20047 üzenetére
Mindez úgy, hogy már megérkezett a kuckó, vagy előrelátóan leméregetted a helyet?
-
Mercutio_
félisten
És ez hol zavarja a poresz-cézárt, majd betolja valami másik zugba
-
-
Cheesy
őstag
-
robogos10
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
robogos10
senior tag
Gondoltam megosztom itt is
Na ki hasonlít rá? -
Mercutio_
félisten
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #20038 üzenetére
[link]
Az első válasz az nagyon beteg -
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #20026 üzenetére
Igen, és erre írtam, hogy dugja usb2-re, és nézze meg mennyi lesz a sebesség.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #20024 üzenetére
Jaa. Lehet én értem félre, de szerintem USB3 portra dugta a vinyót.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #20023 üzenetére
A külső vinyóra gondoltam.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #20022 üzenetére
Mármint melyiket? Az egeret, a billentyűzetet vagy a telefont?
-
Mercutio_
félisten
-
Cheesy
őstag
válasz Speed® #20014 üzenetére
Ez az én hülyeségem Ha egy adott alkatrész az adott feladatra túlméretezett, akkor ugyanannyi idő alatt kevésbé lesz igénybevéve, meghosszabítva az élettartamot (bár egy mozgó alkatrész nélküli egység esetén ez butaság) mint a "normál".
Szerkezettervezéskor is mindent kicsit túlméretezünk ugye, min. 1,1-1,2-es szorzóvalMás:
Aktív 4-6 portos USB 3.0 asztali hubot keresek.
- egér
- billzet
- pendrive
- telefon/kamera/külső vinyó/egyébEzek lennének rajta használva. Van-e ajánlott típus?
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #19997 üzenetére
En meg azon filozok neha, hogy lenne-e ertelme a 4750-nek, a 3570k helyett. Ugyanis nem tuningolok semennyire.
www.vakbelmutet.hu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #20006 üzenetére
+15696 a régi apróból..megy itt a pofázás kéremszépen
F2h BIOS nem ír ilyesmi javításról..lehet belefutottatok valami Xaktába..írjatok mindkét gyártónak vagy ha van rá mód, cseréltessétek ki valamelyiket..jobb ötletem nem van.
robogos10
Monizotorz ABvel játék közben a CPU/GPU kihasználtságot, az megmutatja.[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Azt mivel lehet meg nézni hogy a vga mennyire tudja kihajtani a cpu-t vagy fordítva?
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #20006 üzenetére
Tavaly (egy éve és két napja), amikor beköltöztem még 7k körül jártunk, jártatok.
-
F e Z o
veterán
20k hozzászólás...
Srácok egy kis segítség kellene. Havarnak van egy Asus GTX660 DCII OC kártyája. Az alaplapját most cserélték ki, mert kinyírta a régi tápja. Namármost van egy Gigabyte 970A-DS3P socket am3+-os lapja, a proci egy FX6100, illetve a táp egy 500-as Chieftech smart series. Amikor indítjuk a gépet, a biosba belépve 1-5 mp alatt csontrafagy a gép, csak ctrl+alt-del-lel indul újra a konfig. 3 konfigban - most perpill az enyémben van a kártya -, hibátlan a vga. Az én tahiti-le és egyik komám GTX770-ével is simán megy a Giga970-es lap. Mi lehet a gond, neten nem találtam róla nagyon semmit sem, hogy inkompatibilitási probléma lenne. Bios frissítés megoldhatja a problémát? Bár frissítést setaláltam az asus honlapján.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #20004 üzenetére
Nem ismerem a lapodat BIOSügyileg, neked kell beleásnod magad..röviden: szorzó 38ra, Turbo Off, BCLKt 102.6-7re, TDP limitet 120/150 long/short értékre, feszültséget meg offsettel addig csökkenteni, amíg stabil (konstans GFlops, 0 WHEA log, általános hibamentesség). Lapod/procid topikjában bőven találsz infót/választ ;p
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #20000 üzenetére
Speed(R) tudnál segíteni a tuningban meg ebben a BLCK-ban, úgy lépésről lépésre?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #20002 üzenetére
Neem, simán pariban vannak, játék közben 80-90% körül teker a CPU.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #20001 üzenetére
Annyira erős a VGA, hogy a proci a szűk keresztmetszet?
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest