Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Hát a V300, az SX900 ajánlott kategória, én is olyat terveztem venni tavaly tavasszal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #26098 üzenetére
Melyik nem ajánlott ? Én azért vettem az Adatát anno, mert nagyon ajánlották.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #26080 üzenetére
Mostanában én is nézegetem ezt a V300-at, mert jól jönne már a több hely, az SX900 ára viszont nagyon nem akar 25k körülre lemenni.
Bár a milyen SSD-t topik összefoglalójában nem ajánlottként szerepel.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
-
embe
nagyúr
válasz philoxenia #26092 üzenetére
Kikérem ezt magamnak! Az ssdk nevében.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
smiti
veterán
Nekem az az egy bajom van a Chrome-al Win 10 alatt, hogy nagyon eszi a gépet ha sok fül van megnyitva. Nagyon hajtja a procit, közel 40 fok böngészés közben, míg az Edge-el csak 30 fok körüli hőfokok vannak.
mod.: Már ennyiért is van elfogadható SSD? Én még ~ 37k-ért vettem az Adata-t.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #26082 üzenetére
12-ért ment el a 1,5 hónap garival rendelkező vertex3, s ugyanannyit kell hozzárakjak egy új 240-es kingston-ra. Végre nem csak egy játék fér el majd az ssd-men. BF4 63gb-t foglal.
Windows 10 esetén használjátok az Edge böngészőt? Nekem x61-en érezhetően gyorsabb, mint a Firefox.
(#26084) smiti : Persze, mivel a Tiéd volt. Nem volt vele semmi gond, a gari lassan lejár, de egyébként is cserélni akartam nagyobbra.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Jól gondolom, hogy hétköznapi használatra bőven elég egy v300-as kingston is, s ne fizessek felárat drágább típusra... pl fury x, 850evo
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #26078 üzenetére
Még.
-
-
JanR
addikt
Most már annyi modi van itt, írni se merek Félek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #26069 üzenetére
Adobe Acrobat (nem a reader), vagy ha csak egyes oldalakat akar kivágni, más sorrendbe rakni, elforgatni, akkor pdfsam
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
Ismertek olyan programot, amivel pdf-et lehet szerkeszteni? Egyik munkatársnak kellene, de én nem ismerek ilyet.
H2O über alles!
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #26067 üzenetére
Az előző épületben ahol laktam szintén volt párolgáselven működő egyéni fogyasztásmérő radiátoronként. Szintén "céges " lakások voltak. A kollégának nem volt elég meleg, villannyal rásegített és a mivel a villany kedvezményes /kb.. 1/4-e a távfűtésnek/ volt kizárta a radiátorokat és nagyon kellemes meleg volt náluk a fűtési idény alatt.
Ekkor jött a csavar, mivel a párolgás elven működő fogyasztásmérőt nem érdekelte honnan jön a meleg szépen párolgott hisz langyos volt a radiátor és jó meleg volt a szobában. Az elszámolás szerint többet fogyasztott a srác mint akármelyikőnk az épületben. Szépen fizetni kellett neki akár mit mondott
Úgy hogy vigyázz a ráfűtéssel először járj utána hogy mér a fogyasztásmérő.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #26066 üzenetére
Igen, a fogyasztásmérőt említettem is korábban. Dehogy akarok még a plusz fűtés miatt is fizetni még1x az Alfa Novának...
Amúgy az a jó az egészben, hogy szolgálati lakásról van szó. Persze saját költségre bármit megtehetsz. Amíg nem megvásárolható, addig nem is igazán izgatom magam miatta...
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
eszakas
senior tag
Panelban a kiszökő meleget kell megfogni, nem túlfűteni. Esetleg radiátorcseréken gondolkoztál-e már? A régi radiátorok el lehetnek vízkövesedve lemez radiátorok olcsóbbak mint egy pótfűtés kiépítése. Ha a radiátorokon fogyasztásmérő van akkor óvatosan mert az mérheti a pótfűtés hőjét is és duplán kell fizetni azt a kicsi meleget is
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Vigneau #26063 üzenetére
Pedig nem lehetetlen, nemrég megvettem ezt a könyvet és írnak benne villamos fűtésű cserépkályháról, az meg panelben is játszik...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #26058 üzenetére
Öregem hasonló megoldással hamar rájött, hogy bár frankó a hatásfok valóban, a villanyórát letekeri a falról tartós üzemben..Nála ~20m^2 volt, ~5kW..végül arra használta, hogy időzítővel hazaérkezésre felfűtött vele valamennyire, aztán begyújtott ugyanúgy és offolta. Így havi ~10k többletvillanyért vásárolt némi kényelmet..az igazi még mindig egy jó cserépkályha
Hogy muzsikálnak az ideges RAMok?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vigneau #26058 üzenetére
Szerintem ezek fabatkát sem érnek, legalábbis nem lesz tőle melegebb a szoba, csak annyi, hogy nem hideg a parketta. Biztos nem fizetnék érte, hogy még a padlót is fűtsem. Esetleg akkor, ha lenne a házon 2x annyi napelem, és emiatt maradna csomó fel nem használt kWh évente.
⭐ Stella
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #26056 üzenetére
Én ezt kezdtem el nézegetni. Még nem tudom, pontosan hogyan működik, de tartok tőle, ha használnám és nem lenne kikötve a központi fűtés, akkor az infrafűtés által keltett meleget is mérné a fűtőtesten lévő fogyasztásmérő.
sephi:
Köszi a tippet, majd beszélek vele.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #26053 üzenetére
Hajjól emlékszem a levegőt nem melegíti csak az élőlényt ami a hatosugaraban van, tehát egy lakásban pl. valami még kell mellé, hogy ne hűljenek ki a falak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
Infrafűtésről hallott már valaki, esetleg használjátok otthon?
-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
AMD Sempron 2600+ és 2*512MB RAM-al elfutna a Win7?
-
Bjørgersson
félisten
No, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, úgy néz ki, mégis az optikai meghajtó lesz a ludas. Másik gépben működik, valószínűleg túl öreg már, az Asus meg nem tud vele mit kezdeni.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #26045 üzenetére
Hali!
Lapos vásárlásánál ( használt ) mivel tudok hellyel-közel a valósághoz közeli infót kapni az akksi állapotáról?Illetve olyanról mint "Gyártói Lenovo garancia" mit tudtok?
Elvileg számla van, gari papír nincs. Ne kérdezzétek hogy van ez.....ezt mondta egy eladó egy gépről.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Bjørgersson
félisten
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #26041 üzenetére
Ha a BIOS-ban a MOD:AHCI-ra van állítva és az optikai meghajtó nem tudja ezt a modot akkor nem is fogja látni. Vannak különböző modok a biosban amire lehet állítani sata portonként, vagy kicserélni az optikai meghajtót olyanra ami már tudja az ahci modot.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #26042 üzenetére
Gondolom működik, de majd rákérdezed a vevőnél, csak megvárom előbb, hogy válaszoljon.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26041 üzenetére
Optikai meghajtót kipróbáltad másik csatin vagy gépben, hogy működik egyáltalán?
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #26040 üzenetére
Pendrive-ról telepítette a Windowst, valamint próbálta ugyanazokkal a kábelekkel ugyanazokat a csatlakozókat, amikkel a HDD-k jók voltak, az optikai viszont azért sem.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #26039 üzenetére
Nem minden csati bootolható AHCI módban asszem. Vagy elromlott ;p
-
Bjørgersson
félisten
ASUS P8Z68-V lapra van kötve egy SSD, két HDD, viszont az optikai meghajtót valamiért már nem akarja felismerni. Valami tipp?
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #26037 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26027 üzenetére
Én nem vettem észre különbséget windows 7, 8.1 és 10 között hangzásban.
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #26027 üzenetére
lol
-
Bjørgersson
félisten
válasz robogos10 #26026 üzenetére
Semmilyen, bedugod és örülsz.
Az normális, hogy Windows 7-en kicsit dobozhangja van a zenéknek 8.1-hez képest, hiába a a DGX?
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
milyen progi kell a nokia lumia 925-höz?
pl mint a samsung kies félére gondolok -
smiti
veterán
Nem kell hogy gyanús legyen, végülis mindenki ismeri a totyiklakókat.
-
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #26019 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #26017 üzenetére
Kíváncsi leszek rá én is, a ventilátoros topikban nagyon dicsérik. Bár még nincs mibe beépíteni, de elvileg csütörtökön, legkésőbb pénteken az is megjön.
-
Bjørgersson
félisten
-
embe
nagyúr
Valami hálózati dolog ébreszti fel a gépet. BIOS-t reseteltem, de mégis.
Ha kihúzom a lan kábelt, akkor nem indul újra. Ha be van dugva, akkor igen. Még úgy is, hogy kihúzott állapotban leállítom. Majd ezután amikor visszadugom, rögtön beindul.
Mi a bánat lehet?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #25980 üzenetére
Na azota se talaltam meg, ugyhogy vettem egy 4g-os MX2-t 1300-ert. +D
-
JanR
addikt
Seasonic táp volt ami nekem tönkrement.. Azért a márka miatt ne zárd ki. Nem mondom, hogy az, csak egy eshetőséget írtam.
Azóta is megbízom a seasonic márkában, mert most is ilyen tápom van, csak sajnos belefutottam egy rossz példányba (bár használt volt, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a seasonic hibája volt, hanem inkább a kétes előélet).
-
embe
nagyúr
Egy Seasonic beles XFX Pro550. 1 éves. Az adatlapomon lévő konfig. Szerintem nem az lesz a ludas. Jól szellőző ház, igaz annyira nem is lényeg mert alsó tápos, a szűrő rendszeresen takarítva.
Valami windows hiba lesz szerintem. Most ezt a tweekert neki engedem megint, csak most nem csökkentett módban.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
JanR
addikt
A tápodról mit kell tudni?
Megmondom őszintén ilyen nekem is volt, annyival fűszerezve, hogy néha fogta magát a gép és el is dobta magát működés közben. Nekem a tápom volt a ludas, egyik napról a másikra csinálta. A kondik felpúposodtak benne, és nem tudta tartani az állandó feszültséget. Hol lekapcsolt, hol be.. hamar kukáztam.
szerk: Még azt hozzátenném, hogy először az alaplapra gyanakodtam. Frissíteni akartam a bios-t, talán megoldja. A baj itt jött, mert a táp lekapcsolt biosfrissítés közben Így ezzel sajnos tápot és lapot is buktam (na jó a lapot nem, mert garis volt). Szóval, ha ilyenbe gondolkodsz, csak óvatosan.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Nincs tippetek erre, hogy a W 8.1 újra indulását mi okozhatja?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest