Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #41265 üzenetére
Tudok a J hiányáról, anno megírtad nekem.
Ilyen az igazi aktív pihenés. Olvasgathatod a kalváriám. Amúgy tiszta haszon, hogy szombatonként átugrok Ceglédre, így átvittem a maradék mosnivalót jobb híján.
A végén még Neked kellene inkább beugranod hozzám nosztalgiázni Zanussi mosógép szerelésből.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #41263 üzenetére
Ezt jobban meg kell majd néznem. A hegesztés nálam jelenleg a no go kategória, még sosem csináltam... A duál csavarhúzó megoldás viszont nagyon fasza.
Találtam helyben egy szakit, elég jó a pedigréje: Kerekes Zoltán. Ha minden kötél szakad, felhívom. Vagy marad az új gép...
Apropó, már megint hű vagy a nickedhez, é(j)szakázol?
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #41259 üzenetére
Az egyik megbízható ezermester barátom...
A dob állapotáról ködösek az elképzeléseim. Lövésem sincs, hogyan néz ki, ha sérült. Én legalábbis nem láttam rajta semmit.
Annyit tudok, hogy a nem hajtott oldali csapágy esett szét, abból találtam meg négy golyót a váz alján. Ezen kívűl szétforgácsolódott a gyűrű is, amit kivett a szerelő a videóban. Ráadásul nincs olyan célszerszámom, amivel ráfogott a csapágyra.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #39253 üzenetére
Nincs választási lehetőségem, elvileg. Az elsőből kitettek, 12 év után. Magánál az alegységnél 21 évet húztam le. Váltásos viszont nem akarok lenni ennyi évesen, a gyerkőc miatt sem. Itt az ideje alakulatot váltanom vagy leszerelnem, amint lehet.
-
F e Z o
veterán
válasz eszakas #39167 üzenetére
Az MSI B550 Tomahawk az egyik legjobb AM4 lap, ezek ellenére mégis küszködik az usb problémáival mai napig. A PCI-E NVME ssd karit nem használom benne, csak van egy a polcon. Visszattérve a PCI-E gen 3.0 vs 4.0-ra, RTX 3080-nal alulfeszelve, nem vettem észre egyik játékban sem különbséget, vagy teljesítménycsökkenést.
H2O über alles!
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #38896 üzenetére
Igen a színélesség mindig is az ATI erőssége volt.
Úgy a jó, ha mindkét oldanak megvannak (ésszerűség határain belül) a hívői, mert akkor maradhatfent mindkét (mindhárom) gyártó.
Nekem semmi cicergésInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #38609 üzenetére
Nekem a gépből is költséges móka lenne, fentebbb levezettem miért. De 1,5TB SSD is van benne, mert a rendszernek mega játékok nagyrészének az megy. Csak olyan játékok vannak HDD-n, amiknek mindegy. (sok-sok régi címem is van)
#38610 F e Z o : nem torrenteznék azért SSD-ről, bár ma talán már nem olyan vészes. Plusz nekem rengeteg más is van a gépen amit fölösleges lenne SSD-n tárolni, mert egy 256MB cache-es 7200-as 4TB-os HDD sebessége is overkill neki.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
szasanyi
félisten
válasz eszakas #38612 üzenetére
Emiatt sehol máshol nincs háborús veszélyhezet, rendeleti kormányzás sem ilyen háborús-kormányzati propaganda (a többi sz@rjuk mellett ugye).
Mire jó ez? Nincs elég baja az átlagembereknek, még jobban el kell túlozni és folyamatos dobpergés mellett hajtogatni a jujújj, jujújj most mi lesz baromságokat? -
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #38605 üzenetére
Swine? Hm, de szerettem "Szerintem is oda kell mennem"
Emlékszem, hogy a 366-osomon 192MB RAMmal és TNT1 16MB-al, olyan lassan futott, mintha lassított felvétel lenne. Bezzeg haver 733-asán 256MB RAMmal meg GeForce 256 32MB-al gyönyörűen ment.
Arra emlékszem, hogy kifejezetten nehéz játék volt, és könnyű volt úgy elcseszni, hogy csak a restart segítsen.Ahogy nézem a gépigénye azért megugrott :
Intel® Core™2 Duo 2 GHz or better
2 GB RAM
DirectX® 10 compatible video card with 256 MB video memoryInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #38604 üzenetére
Nekem a gatyám rámenne, ha minden HDD-t kiakarnék váltani a gépből.
A 1,5TB SSD mellett ugyanis van 4+2TB HDD is.
Ez HDD áron 31+18 azaz kb 41 ezer ft.
Ugyanez SSDben :
83+38 azaz 121 ezer ft lenne (már mondjuk nem is olyan durva). SATA SSDkkel számoltam.ha ilyen szépen csökkennek az árak, akkor lehet, hogy 1-2 éven belül én is kiváltom legalább az egyik HDD-t SSDvel.
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #38543 üzenetére
Igen, sajnos már nem kapott már szinkront. Annyira sikeres volt, hogy további évad sem lett már belőle.
Amiket animációban le tudtam szedni a fent említett portálon:
- Lázadók (teljes),
- Ellenállás (1. évad),
- Jedihistóriák (1. évad),
- Klónok háborúja (teljes),
- Rossz Osztag (2 évad).Ahol megtaláltam a 2. évadot, ott csak 14 rész van fent, ráadásul a Video DownloadHelper nem képes leszedni.
-
Zamma
őstag
válasz eszakas #38352 üzenetére
Most nincs sok időm, de a lényeg az, hogy az AMD driver miatt random elszállnak böngészők, egyéb programok amik használnák hardveres gyorításra (értsd számolás és megjelenítési gyorsaság növelés) a vga számoló egységét. Ez videónézésnél is kijön, de egyszerű böngészésnél is...
Ezt az AMD-s reddit oldalon írják is mint bugot, de csak a böngészőknél. Igen ám, de azokat a szoftvereket amik ezt szintén használják már nem említik...
Nekem sokszor omlott össze több program (a böngészőt beállítottam, az így nem).
Erre a konklúzióra tök véletlenül jöttem rá, mert azon filóztam hogyha a böngésző folyamatosan van frissítve és ez a dolog nem megoldott akkor nem várhatom ezt el egy ritkábban frissített programnál sem...Ezért minden szoftverben kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, erre mit ad Isten? A hiba teljesen megszűnt! És a gyorsaság is megszűnt!
Ez egy kalap sz*r support, úgy ahogy van!2 példa beállításokra gyorsba, első Firefox, második Photoshop:
-
-
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #38181 üzenetére
Akadt olykor, de már nem. Szimplán megkapta ösztönösen az aktuális levedlett kártyám, mikor jelezte a gondját YT zenehallgatás közben. Kezdte a sort a GTX 1050 Ti-mmel. Jelenleg meg szépen elpöfög a korábbi RX 6600-ammal egy i3-10105F és 16GB RAM társaságában. Hamarosan Nála landol a mostani RTX 3060 Ti-m, ha jól megy minden.
-
szasanyi
félisten
válasz eszakas #38067 üzenetére
Sajnos egyre több dolog van amire keresztet vethetünk, vagyis nem jobb hanem valszeg - vagy nyilván valóan - rosszabb lesz.
De szerencsére éppen a pápával smúzolnak nagyjaink, akitől majd feloldozást kapnak és "tiszta lappal" folytathatják - többnyire áldatlan - tevékenységüket. -
Zamma
őstag
válasz eszakas #38054 üzenetére
Nem pont az indextől lehet várni a tényszerű, semleges, oknyomozó újságírói tevékenységet. Itt is működhet hogy ennek, vagy annak állítanak be valamit.
Mondjuk ha nem akart nem szakmai alapon nyugdíj előtt tisztogatást végezni a tisztikarban az elég elképzelhető...
De más, ettől jóval merészebb szkenáriók is simán lehetnek.Valahogy az átalakítás szó az amögötti intézkedések - akár legyen szó színház- és filmművészet, ügyészi kar, tanárok, orvosi kamara, végrehajtói testület, stb - mint tények ismeretében elég rosszul cseng manapság. Egy biztos, keresni kell az összefogás, konszenzus, méltányosság, máselvűség tisztelete jelzőket... ezek helyett az inercia skála túlvégén található komplementerek a gyakoriak.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #37686 üzenetére
Na az ilyeneket én annyira nem csíptem. Ugyanis eleinte csak magának akarja tudni (így már ő kiesett mint bevételi forrás) majd később volt amelyik nekilátott a környéken ténykedni (konkrétan kiesést okozva nekem). Úgyhogy az ilyennél azt mondtam, hogy elmagyarázom, de többe fog kerülni és arra kérem, hogy csak magának csinálja. Szerencsére a legtöbb ha végig is megy a telepítésen máshoz már nem ért.
De most is van egy okostojás a faluba aki még mindig 500ft-ért telepít Windowst. Meg nincs belőle, cserébe mindenhová is rohangálhat, de arra teljesen jó, hogy én túlárazott legyek mellette.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #37679 üzenetére
Akkoriban nekem még messze nem volt család, tulajdonképp akkortájt hagytam el az oktatási rendszert, aztán jó érzés volt finom átmenettel kikerülni a nagy világba, meg "saját vállalkozás"al.
(hogy érted azt, hogy tanulni szeretett volna, de nem fogadhattál el mindenféle fizetési formát?)#37678 Vigneau :
Idővel kiderül, de legalább megerősítettük egymást, hogy jól gondoljukInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #37676 üzenetére
Nekem volt ami ment gépfejlesztésre, de volt olyan idő, hogy nem is volt "rendes" munkám, hanem konkrétan ebből (meg)éltem. Ez persze még a számtech bolt előtt volt.
Mondjuk akkoriban elég jól ment, volt olyan, hogy egyik helyről a másikra mentem mert egy (jellemzően) délutánra két vagy akár három gép is jutott. Mondjuk akkor utána szinte mindig volt egy nap, amikor meg semmi.Nekem mostanság már nem nagyon jönnek, de nem is baj, akadt azért pár negatív tapasztalat, a gban: Ingyen kellene, de tegnapra topicban osztottam meg többet. Ha nem akarsz belemerülni, akkor csak annyit, hogy akadtak emberek és helyzetek, amikor a fizetési részhez érve nem volt egyértelmű, hogy én ezt nem ingyen csináltam / miért ilyen sok mikor csak nyomkodod a billentyűket?
Nem sok ilyen helyzet volt, de pár év alatt azért összegyűlt egy pár. Meg lettek kiemelt ügyfelek is, volt olyan akinek vasárnap este 10kor is felvettem a telefont, és ha olyan volt, akkor indultam is hozzá. Nyilván ő is meg én tudtuk, hogy ennek ára van.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #37674 üzenetére
Igen, sajnos ez így van. Ezért voltam nagyon jó a 2000-es években amikor kapcsolataim révén tudtam nagyker áron ÁFA nélkül cuccokat. A háromnegyed falu velem építettet gépet, mert ami boltban pl 150 ezer volt (oprendszer nélkül) azt én 135-140-be összerakva, házhoz szállítva oprendszerrel adtam.
De egy időben csinálgattam azt is, hogy vettem alkatrészeket, összeraktam és komplett gépként eladtam. 2005-ben két termékvonalam volt, a "nagy" ami egy általában 4GHZ körülre járatott Pentium D-t jelenetett 1-2GB RAMmal (igénytől függően), és a "kicsi" ami pedig valami régi tuning bajnok Athlon XP köré épült NForce2/KT800 alapú költséghatékony gép volt.ma már széttárom a kezem, mert én is csak rendelni tudok, és erre jön a szerelési / telepítési díjjam, és sajnos így a nagy webshopok már alám is tudnak ígérni (+1500ft-ért gépösszerakás és tesztelés? - Az első megkezdett órámmal drágább vagyok )
Sajnos érzem is, mert még a 2000-es évek közepén konkrétan a telepítésekből és ezekből összejött egy fizetés, addig ma 1-2 havonta van valami, és vásárlóértékben kevesebb pénzt is kérhetek érteInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Zamma
őstag
válasz eszakas #37663 üzenetére
Azoktól a kiskerektől vesznek némely nagykerek is, mert az áfacsalás nem mindenkinek jön be... aztán meg szépen csendben dőlnek be ezek a cégek, mert a szervek megunják a banánt és az offshore cégekkel a pereskedést, lásd ready, mystral, pcland, stb...
Szóval az ÁK lévő kiskerek korántsem kiskerárakon dolgoznak...
Szerintem ha nem állnak rá a helyi cégek a közös beszerzésekre akkor nekik - mint minden helyi kis boltnak - befellegzett... sajnos!
Én akartam indítani egy ilyen programot, de mindenki a csak a saját hasznát kereste és a markát tartotta. Igenis kell ezeknek reklám és fel kell venni a versenyt - amíg lehet...[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz eszakas #37607 üzenetére
Hogyne lenne Micsoda kérdés ez.
Csak 1-2 autó nem volt működőképes, pl Speedzone standján volt egy 8 hengeres Maserati, amiből a motort szimbolikusan kivették mert besült az egyik hengerAudi S1 Hoonitron pl Japánból jött ide zárt konténerben, és AMTS után viszik tovább Dubajba.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #37536 üzenetére
Nekem a nyaralás nem volt szempont, sokkal inkább külföldi munka, és persze a buli.
Az első lezárás vége után, lementem a kedvenc kocsmámba barátnőmel, és tök durva volt, hogy aki oltatalan volt, az nem lehetett bent csak az udvaron, a pulthoz egyessével lehetett menni rendelni, és azonnal ki kellett menni.
Aki meg oltva volt vidáman bent dartsozott, meg csocsózott. így aztán 3 hónap darts kihagyás után rögtön újabb hónapok jöttek... Ennek sem örültem.Én most jelenleg így állok :
- covid (könnyű lefolyás 2020 december)
- két oltás (2021 november-december)
- covid keményebb lefolyás (2022 március)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Bjørgersson
félisten
válasz eszakas #37532 üzenetére
Az előtted hozzászólók vették a fáradtságot, hogy használják az itteni képfeltöltőt és thumbnailként szúrják be a képet, nem csak benyomták teljes méretben.
Feljebb meg nincs egy kép sem, más elrendezés is van a fórumon.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zamma
őstag
válasz eszakas #37500 üzenetére
Kis áttekintésként leírnám hogy akkoriban olyan volt a helyzet hogy az embermentés/halálfélelem/(voksféltés) hisztériát keltett minden szinten, ennek a következményeként már nem tudták sem megkövetelni sem véghezvinni a minőségi előszűrését/minősítését annak hogy alkalmas-e az illető a védőoltás felvételére vagy sem.
Hogy ennek a felső, nem szakmai nyomásnak következtében levédjék magukat az orvosok mindenkinek saját ítélőképességére bízták a dolgot és a leadott űrlappal tudta a doki igazolni hogy mindent elkövettek - és egyuttal átadták a felelősséget maguknak a polgároknak...Ennek következtében így sok esetben többet ártottak mint használtak?
Ebben az időszakban a kórházakban katonákkal őriztette a BM a „rendet és fegyelmet” - valamint a pofák befogását elrettentéssel.
A mai napig nem beszélhetnek az egészségügyben erről semmit - pedig meg van a vélemény...Ne legyen kétsége senkinek, a kórházigazgatóknak sem volt semmi helyi döntésre lehetősége, azt is elvették tőlük, a BM gyakorolta - illetve ha mégis a kirúgás terhe mellett tehette ezt meg...
A felelősség kit terhel? Bár ez egyértelműen orvosi hatókör lenne a politika ide is betette a lábát...A kovidot amúgy akkor vettem észre, amikor elment az ízérzékelésem, nátha szintű volt a lefolyása.
Én szerencsés voltam, 3x kaptam Pfizert és semmi bajom sosem volt tőle, sem hőemelkedés de még levertség sem. Igaz csak azután vetten fől miután elkaptam a kórt rá 2,5 hétre kb.
Remélem a történészek és egyáltalán a magyar történelemkönyvek megőrzik hogy mire képes egy arrogáns politika és annak mi lesz a tanulsága. Viszont nincsenek illúzióim, mert 56-ot is más és másképpen látják... A mostani háborúról már nem is beszélve... -
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #37500 üzenetére
De érdekes ... velem és barátnőmmel is így volt, pontosabban hasonlóan, deszerencsére nem ennyire vészesen.
Egész covid alatt semmi bajunk nem volt, illetve Németországban egyszer el is kaptuk (2020 december), egy nap alatt túl voltunk rajta. Még néztük is, hogy ettől fél az egész világ? Enyhe náthának tűnt.
Aztán beoltattuk magunkat (2021 november és december). Már az elsőtől is 2-3 napig gyengélkedtünk, de a második az egy hetes döglődést eredményezett mindkettőnknél Ezután 2022 március 1-én délelőtt 10 körül elkezdtem rosszul lenni, délután alig bírtam hazavergődni, közben mondta barátnőm, hogy ő sincs valami jól, este 8-ra már mindketten padlón voltunk. bő 3 hét volt mire teljesen kivergődtem belőle, de az első 4-5 nap volt a legrosszabb.Melyik oltást vetted fel?
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #37433 üzenetére
Debrecenben detto ugyanez.
És úgy veszem észre, hogy ez a tendencia csak egyre erősödik. január végén az e magban voltam (net az üzletben) és ott nem tudtak nekem adni a helyszínen olyan monitort amit kértem, hanem menjek haza rendeljem meg a neten és majd hozza a futár 2-3 nap múlva. WTF...
De ez a tendencia egyre székesebbé válik mostanság. A 2000-es években és a 2010-es évek elején majd egy évtizedet húztam le egy mobiltelefonos/számítógépes boltban (imádtam, legjobb munkahelyem volt), és eleinte mindenből többet hoztunk, meg legyen készleten minden is. Egy idő múlva mindenből már csak egy volt, mert jajj nem tudjuk eladni, meg ha igen, akkor majd rendelünk másikat 1-2 nap alatt itt van... egyre kevesebb mindent kezdtünk el tartani, és amiből volt is egyre kevesebb, pl HDD-kből minden méretből egy idő után már csak 1db volt, mikor odakerültem 5-6-8db főleg a népszerűbb méretekből. De kész összerakott gépekből is eleinte 5-6 féle volt, a végén már az aktuális cégesgépemet adtuk el állandóan ha valakinek azonnal kellett a gép, de jellemzően azt mondtuk, hogy mondjon egy összeget megterveztem egyeztettem velük a konfigot és 2-3 nap múlva jöhet érte.
De maguk a vevők is egyre kevésbé jöttek be a boltba, egyre többen rendeltek neten. Az már másik történet, hogy könyörögtem a főnöknek, hogy ha már megcsináltam a weboldalt feltettem rá a kismillió terméket, képpel és árral (mobiltelefonok, azok minden tartozéka; PC alkatrészek, minden ami ezzel kapcsolatos; és konzolok meg minden ami azzal kapcsolatos, beleértve eredeti játékokat is) akkor legyen már egy rohadt webshopunk is! Mert az emberek egyre kényelmesebbek, és onnan rendelnek.
Az volt a válasz, hogy nem, mert így a vevő bejön a boltba és mást is meglát, mást is megvesz, különben is a belváros közepén vagyunk mindenki be fog jönni ide. Különben is, neki nem fér bele az, hogy én egész nap csomagoljak meg postára járjak, mert valamit rendeltek (mondjuk tény, hogy a webshop nélkül is eléggé elvoltam árasztva melóval mindennap). Hát nem nyert, egy bő 1 évvel azután, hogy távoztam (teljesen más okból*) a cégtől földbeállt. Szegény főnök aki egyúttal a barátom is volt, meg teljesen tönkrement, azóta egy alkoholista csöves lett akin nem is lehet segíteni A bolt után meg állítólag egy ipari konténernyi eladatlan cucc maradt, kifutott mobiltelefon tokok, akksik, telefonok, régi konzolok, mindenféle hardver a 128MB-os pendrivetól a 2016-os felső kategóriás hardverekig sok minden.* Külföldre mentem dolgozni, mert nagyon kellett a pénz, és akkora fizetés emelést kértem amit a főnök nem tudott megadni, és teljesen békében váltunk el. Miután hazajöttem, vissza akartam menni oda dolgozni, főleg, hogy nagyon panaszkodott nekem, hogy az összes pálykezedő csapnivaló munkaerő meg két hét után táppénzre mennek meg ilyenek. Én meg tökéletes lettem volna (pont az én helyemre keresett embert) csaknem voltam pályakezdő, márpedig a járulékmentesség miatt csak az jöhetett szóba. Még az is felmerült bennem, hogy egy buszbérlet (17500ft) és a bejelentésem-ért (amihez ő is ragaszkodott) visszamegyek dolgozni, mivel szervíz is voltunk volt lehetőség... ha valakinek sürgős volt egy gép, akkor simán csúszott Matyi, Bethlen vagy akár Széchényi képe is a kezembe, hogy még ma nézzem meg. Meg pár olyan is volt, aki nem akarta behozni a gépet, és akkor munka után kiszálltam hozzá, de akkor már saját zsebre dolgozva. Szóval valszeg összeszedtem volna egy (nem túl erős) fizetést magamnak, csak amikor mondta, hogy a buszbérlet árát sem tudja nekem kigazdálkodni akkor azt mondtam, hogy bármennyire is szeretem ezt a helyet, de nem fogok én fizetni azért, hogy itt lehessek.
#37429 Vigneau : Hirtelen windcitynek olvastam. (A Veszprémiek hívják Windcitynek a saját városukat, ezt rövid ott élesem alatt tanultam meg).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest