- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau #14596 üzenetére
A 768mbyte-os 460, az egy butított verzió, nem? Legalábbis valami olyasmi rémlik.
Richard444 tesztjét várom, amiben 7870-et ereszt össze egy 6970-nel. előzetes elmondása szerint az előbbi már jóval gyorsabb, mint a mostani karim. Lehet el kellene gondolkozni a cserén a BF4 miatt, mert az megszorításokkal fut csak.
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #14596 üzenetére
Dehogy kell..feltolod 1500+ra a HD3000ret és mehet az aknakereső ;p
Anno volt ilyen Palitom (vagyis Gainward, de ua.), 800/4000ren jó volt..
Persze az 1GBos jobb, ha van jóárasított, érdemes azt bevételeznikovy29
Aha..nagyjából az lesz a sorsa ennek az egész mántlinak is, mint a többi, szuperinnovatív Ati fjúcsörnek anno..lesz pár cím érdekességnek, aztán huss.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #14595 üzenetére
No igen, de ha már a héten odaadom, akkor mehetek át a laptopra hétközben is.
768MB-s már akad egész emberi áron. De 1GB-s és abból sem SE lenne a cél.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
titán
-
Cheesy
őstag
Hú mit találtam a fiókban elrakva dobozba: Fujitsu M1614TAU Gyűjtőknek?
-
Ugyanitt Nvidia Geforce 9800GTX eladó
Ez is termékeim között..... -
Valakit nem érdekel egy Sapphire HD7770 Vapor-X OC VGA?
Még több mint 1 év garancia van rá,számlával,dobozában,minden tartozékával,mintha boltból vennéd.
Cserébe érdekelhet erősebb kártya,értékegyeztetéssel.
Termékeim közt megtalálható. -
F e Z o
veterán
válasz
Mercutio_ #14584 üzenetére
Enyhén szólva is utálom az olyan embereket, akik pofátlanul alkudnak. pl, anno 25k-ért volt feltéve 2*2gb g.skill pi ram kit. Bejelentkezett egy srác, hozzáteszem tele helyesírási problémával - ami engem fel szokott mérgelni -, hogy 17-et adna érte, de vigyem már el Pestre neki. Mondtam neki, azonnal rohanok, rá 2 napra elment 25-ért Szolnokon.
(#14583) robogos10 : Add fel 36k-érta postát úgyis lealkudják majd.
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Komolyan mondom beszarok!!!
Irkálnak a gépre már a 2 ik ember volt aki 25 öt adna a gépemért
Ezek hol a retekbe élnek?
Beáraztattam cakli pakli 44K az értéke
Mert ha még azt mondja hogy 35 körül gondolta még azt mondom megfontolom de kajak 25 öt ajánlani ez húzós -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #14574 üzenetére
Beteeg!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
emiki6 #14578 üzenetére
Eltérő a céljuk.
A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek. Előnye hogy baromi gyors, ezért használják ramdrive-ként.
SSD meg pont az ellenkezője, "nem felejti el az adatokat" ha megszűnik az áramellátás (mert képes tárolni a töltést) cserébe nem olyan gyors. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a sata portot mint szűk keresztmetszetet kiiktatják. Tehát gyorsabb lesz az adatelérés de a ram sebességét még így ssem fogja megközelíteni.
mod:
Btw a kérdésre válaszolva: Ilyen esetben nélkülözhető elvileg, ilyen alapon működik a virtuális memória is ugye...
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #14574 üzenetére
Akkor ez most ramnak lesz használva?
-
Bjørgersson
félisten
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #14570 üzenetére
Nekem még a mai napig űrtechnikának hat az UEFI-s BIOS felület, annyira megszoktam a "klasszikus" kinézetet, ezekben meg már egérkurzor is van
Csak én vagyok ennyire leragadva?
-
Bjørgersson
félisten
Köszi fiúk, mindjárt áttúrom még egyszer, mert az előbb nem találtam ilyeneket.
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #14566 üzenetére
"Turn ON when AC back" valami ilyesmi ha be van kapcsolva és nem megbízható az elektromos hálózat, akkor ha visszajön a pillanatnyi kimaradás után az áram, akkor bekapcsol a gép.
Wake on LAN-t is érdemes kikapcsolni ha nem használod, a biztonság kedvéért, 1 lehetőséggel kevesebb. -
Cheesy
őstag
Hát, nekem sokkal jobban esik az U2312HM képe, mint az elődjének (Samsung 930BF). Hozzáteszem az elődje 8 év alatt egyetlen halott pixelt sem produkált (és még most is használatban van a "netezős" gépen), kíváncsi leszek a Dell meddig bírja. Monitorgurunál vettem pixelgarival, színprofillal.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14560 üzenetére
Már elérted a 40-et?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #14553 üzenetére
30
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #14548 üzenetére
Van rajta olyan csati is, de azon nem célszerű tölteni, mert ennek a sorozatbnak ez a szériahibája, hogy bent letörik a micro usb. Már2x volt szervízben emiatt. Mindegy, írtam az Overmax-nak egy levelet.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #14541 üzenetére
Félreértés ne essen, TNhez képest ég és föld, viszont sehogy sem bírtam úgy belőni, hogy hibátlannak lássam..vagy vakított, vagy nem láttam a sötétebb szitukban semmit..a homogenitása meg az említett hibák az árával összevetve azt hozta, hogy alig pár hónaposan eladtam és jött helyette a 32" TV inkább..érdekes módon, az is IPS volt és mégis más.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #14551 üzenetére
Mikor annyi idős voltam mint te még nekem is bírta. Most már nem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mercutio_ #14549 üzenetére
Jó, ennyire már nem értek a monitorokhoz. A felbontás, meg képfrissítés még megy, aztán annyi.
Nekem ez sem bántja a szemem, pedig van, volt már hogy napi 10-12 órát is ültem előtte.
(#14550) föccer: Majd ha lesz rá lehetőségem, megnézem, bár amíg játszok úgysem fogom lecserélni a méret és a képarány miatt.
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14544 üzenetére
TN-hez képest tényleg megváltás. De egyszer nézz meg mellett egy spva paneles cuccot. CSomagolod és adod is el. Csak spva panelből nem gyártanak 16:9 képarányút, sem 19" felettit- Vagy én legalábbis 3 hét keresgetéssel nem találtam.
(#14546) embe: Hát nem. Meg lehet szokni. De azért nagyon messze van azoktól az ódáktól, amit zengenek róla illetve amit 55k-ért elvárna az ember egy monitortól. Tényleg, valószínőleg nálam volt magasan a mérce, deee.... na, én nem vagyok tőle hanyatt esve.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ja, arra cseréltem a korábbi 2209WA-t, sajnos nem volt egymás mellett a kettő, de az előző valódi 8 bites volt, lehet csak bedumálom, de az kevésbé terhelte a szemem pedig elvileg ennek kisebb a fényereje minimumon.
Aztán lehet, hogy csak öregszem -
smiti
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
föccer #14543 üzenetére
Akkor Te nem isteníted az IPS-t. Pedig mindenki el van tőle ájulva. Nekem most egy ledes LG 23"-os monitor van. Előtte egy Fujitsu lcd volt. Hááát lehet a Fujinak szebb képe volt.
IPS-es moncsit láttam, de tartósan nem használtam. Úgy tűnt hogy szép képe van.sephi szerintem normál micro usb csatija van, mint a mai telóknak.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz
Nekem meg a TN paneles lcd volt megváltás a régi crt-mhez képest.
Srácok : Overmax OV-TB-08 III tablet-hez hol lehet venni hálózati töltő vajon? Egyik ismerősömnek a kutyája megrágta a csatit, azóta nem tölt, a gyerek meg
egész nap.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
Amikor bekrepált az előző moncsim akkor vettem egy hipolt dell-t. MErt az mekkora királyság, meg milyen űberfasza, meg, hogy az aztán a húde durva.
Bekaribláltattam. Hazavittem. Beüzemeltem és majdnem sírva fakadtam....
Amikor megjavították a monitrot és eladtam, a vevő kipróbálta. Amikor megláttam annak a képét majdnem mondtam a gyereknek, hogy inkább adom az ips-t. Egymás mellett hatalmas a különbség. De az ips-t is meg lehet szokni.
A régi moncsim egy Fujitsu-Siemens P17-2 volt
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz
Én azért el tudnék képzelni kisebb minimum fényerőt, este kiég a szemem még nullára húzva is, a hontrasztot meg nem lehet 50% alá vinni, mert akkor a kép olyan izé
-
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14537 üzenetére
SPVA kilométerrel veri az ips-t.
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speed® #14531 üzenetére
Fejből meg nem mondom de semmi extra, sima katódsugárcsöves tv, talán a 100Hz-et tudja de abbn se vagyok biztos. Fizetni nem akarok fHD adásért mert úgy sem nézem a tv-t.
Melóban 23"-as IPS tft van, még most is leesik reggelente az állam, hogy mennyivel szebb képe van mint az otthoni TN-nek.
-
embe
nagyúr
Na lecseréltem a vinyómat, és több fórumozó ajánlására a WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD10EFRX -re esett a választásom. Ma jött meg az IPON-ból.
PPP-n vettem át, ilyen majdnem semmi csomagolásban, egy ilyen érzékeny dolog.Az általam feladott Seagate vinyót több méter bubis fóliába tekertem, és hungarocell közzé rakva adtam postára, amit ma meg is kapott a vevő.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Ez milyen kedves:
Vigneau: Boldog Névnapot!
-
Vigneau
félisten
Köszönöm a felköszöntéseket!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kicsit megkésve találtam rá:
Ma van Vince napja. A néphagyomány szerint ezen a napon tájegységenként különbözőképpen jósolják meg a várható szőlőtermést. A legismertebb ezek közül az időjárás alapján történő következtetés. „Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince. Ha esik, nem lesz jó bor az évben”- tartja a mondás, vagyis, ha enyhe az idő és olvad a hó ezen a napon, akkor jó termésre számítanak.
Kedves Vincék, boldog névnapot kívánunk Nektek!
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #14509 üzenetére
Olyan szar, hogy már azért jó!
-
Bjørgersson
félisten
-
robogos10
senior tag
Nincs valakinek felesleges HDMI kábel ja?
hosszúság mind 1 -
-
Cheesy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!