Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
embe
nagyúr
Jujjjj! Az nagyon csúnya.... Már ne haragudj! Mondjuk nem látszik,de mégis.... Nagyon kinőtted azt a házat.
Hogy miért? Valami mást kiakarok próbálni. Pedig ez is bőven elég. Csendes is hatékony is nekem. De mégis....
Most látom a hirdetésbe írtál be: ott még a Gigabyte GTX460 SO vga volt benne. Most egy Sapphire HD7770 oc van.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
embe
nagyúr
Ez a ház dolog nagyon ízlések és pofonok kérdése (is), de ez a Bitfenix nekem is tetszik. Jól belakható, rendezhető, és még valszeg csendes is.
Itt egy logoutos teszt is róla, ha esetleg nem olvastad volna.smiti : várjuk a fotókat!
[ Szerkesztve ]
-
-
F e Z o
veterán
Olyan helyre kell menni, ahova az ember nekitámasztja a kerékpárt. Pesten is van ilyen biztos. Nekem a kőbambi a kedvencem, nemhiába Fradi meccseken nőttem fel. Nem szeretem az ilyen idegen söröket.
(#79) Vigneau : Akkor jók az értesüléseim. Habár velünk nem nagyon fordulhat elő bármilynemű közlekedési kihágás is. Hisz alig mozdulunk ki a szertárból, max repülésre, éles lövészetre meg konvojban megyünk. Sajnos az ördög sosem alszik azonban.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
embe
nagyúr
"Ha van furat akkor hely is kell, hogy legyen, mert különben mi értleme lenne oda furatot rakni? "
Hát csak az, hogy sok ház készül úgy, hogy a "vas" ugyanaz, csak éppen más a körítés, a műanyag burkolat.
Nekem is volt olyan házam. Megvoltak a vason a venti helyek, de a műanyag előlap kialakítása miatt semmiképpen nem lehetett ventit odaszerelni. Még belülről sem.Na megtaláltam: A váltásom anno a 478-as platformról, egy 775-re. Fuji "gyári" ház. Belülről nem lehetett, a burkolatban elől meg a 3 luk az egy csőszerű képződmény volt befelé, amiben kék ledek voltak. Így nem lehetett a műanyag burkolat mögé szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Lehet, bár nem fogadnék rá! Viszont ha mégsem, akkor valszeg szívtam volna memória inkompatibilitás miatt. Azért nem választottam ASRock lapot mert csak a Z77 E4 jött volna szóba - ahol ezt több helyen említik is, ráadásul fölöslegesen drága mivel nem lesz tuning - és memóriákat semmiképpen sem akarok cserélni. Ráadásul már nem is lehet kapni amúgy ilyen Vengeance White@1.35V DDR3-1600 RAM KIT-et, ami egyébként príma!
Ha van furat akkor hely is kell, hogy legyen, mert különben mi értleme lenne oda furatot rakni? - ez igaz is, meg nem is. Xigmatek Asgard II jó példa hasonló paradoxonra. Van furat, van hely is (éppen befér a venti) DE nincs perforáció így szellőzés sem, ti. a venti a ház zárt eleje miatt nem tud levegőhöz jutni. Aki ezt így kitalálta és/vagy megcsinálta, az aranyozott pénisz díjat mindenképp megérdemelne.
-
dfdfdf
őstag
-
Mercutio_
félisten
G850 akkor elvileg elég?
Ismerősnek dobnék össze valami low budget játékgépet mATX Asrock lap, 2x4GB 1600-as ram, radeon 7750 vagy 7770 és egy 120-as SSD-re gondoltam, de mivel 1-2 éves játékokkal játszik, és egyébként csak szokásos office, netezés, filmnézés, zenehallgatásra használja a gépet nem érzem indokoltnak az i3-as procik felárátEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Hümm, nem igazán szeretnék 20k-s bolti ár fölé menni prociárban, kocajátékos az illető
Akkor milyen ram-ot javasolsz a lapba?
Most is 120-as OCZ agility3-am van, a 64GB-ssel és az olcsókkal (octaine, petrol) voltak gondok, 120GB-sről még nem hallottam, de ahogy nézem nincs nagy difi, lehet a samu 830-as lesz.
embe: Ha még szuperszerdában is lenne
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Azon töröm a fejem, hogy a régi Antec Aria házba visszaköltözöm, de az elég zárt, így pillanatok alatt megáll benne a meleg, régen is ez volt vele a gondom, azért volt mindig IceQ-s kártyám.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Szinte teljesen zárt, ráadásul rétegelt alulemez, egy ilyen megoldás jó lenne, de nem tudom mivel vágták, mennyire lenne macerás ha sokezer akkor nem éri meg a befektetést, inkább megmarad diszkrét VGA nélküli gépalapnak, mert a belső elrendezését szeretem, és a méretéről példát vehetne sok gyártó, mATX lapok is mehetnek bele gyárilag és alig nagyobb mint az SG05
-
Mercutio_
félisten
Ha jó árban elviszik nekem az is jó
robogos10: Plazmát nem ismerem, de lánggal szerintem elég randán megfolyna az alulemez, meg a vágási felület is gyanús, hogy ronda lenne
-
Mercutio_
félisten
-
Vigneau
félisten
Igen ezzel számoltam én is, de "épkézlábabb" és egyben költséghatékonyabb megoldás még nem jutott eszembe. Prolimatech-éknál is erre indultak el a jelek szerint - Alpenföhn-ék és Arctic-ék inkább egybevágott talpat készítettek külön a HD 79xx szériához -, egy kísérletet megér a dolog.
robogos10:
Jobbulást Neki.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Mindenképp, viszont kellene valami tervrajz a HD 7950 hűtők talpáról - egyszerűbb lenne így (pl. pdf a méretekkel) elküldeni az adatokat sephi-nek. Te nem találkoztál ilyennel a neten mostanság? A Peter-t akartam megnézni, de az Alpenföhn oldala nem jön be.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen