- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #13885 üzenetére
Érdekes dolog ugye? Tegnap átmentem egy ismerősömhöz, mert gépet raktam neki össze. Az én "összerakós" monitoromon elég jól mutatott minden szín de messze volt a fő monitor /
Dell UltraSharp U2312HM 23/ színvilágától. Mióta ez a monitorom van azóta tudom hogy a PH honlapján több szín van. Na szóval átmentem az ismerősömhöz LG monitor gép indít..... én lehidal. Ott ahol a honlapokon gomb van nálam ott csak felirat és fehérség . Amíg a monitorok között ennyi különbség van addig úgy is sírás lesz. Nem lennék a fejlesztő helyében az biztosAsus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cheesy #13892 üzenetére
Elolvastad legalább a céltopik 1.hsz.ét? Emellett kb. az utolsó párszáz hsz. is ezt boncolgatja..nincs egyetemes igazság..szvsz ha árérzékenyen közelítést alkalmazunk, V300, ha kevésbé, szinkron AData. Kombinált előny valami masszívabb darabbal kéz alól..
Helyetted nem tud senki egyéni szempontok szerint dönteni ;p -
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #13880 üzenetére
Igen
Nagyon tré
petíciót kellene gyűjteni
Vissza a régivel!!! -
Cheesy
őstag
Akkor úgy kérdezem a tisztelt SSD-tájékozott Kollektívát, hogy most 120GB kategóriában melyik típus az ajánlott választás? Segítséget kérek, mert nem követem nyomon az SSD technológia fejlődését...
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13885 üzenetére
Szerintem ameddig ingyenes, addig nincs ok a panaszkodásra.
De az is lehet, hogy ezt nem kellett volna bele írni a hírbe:
"reméljük, hogy a frissített arculat elnyeri (szinte) mindenki tetszését!"[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
Nem, mert én most a többiek sírása miatt sírok. Az új oldal úgy volt jó, ahogy volt szerintem, de neeeeeeem, mindenkinek sírni kellett, mert zöld volt, meg mert kerekek voltak a gombok, meg túl világos volt, meg átláthatatlan volt, meg mittudomén..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ST05
őstag
válasz Bjørgersson #13882 üzenetére
ez most tök olyan , mintha a saját első mondatodra válaszolnál a másodikban
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem eszméletlenül fapadosan néz ki az új Hardverapró, ennél még a régi is sokkal szebb volt. Nem tudom miért kellett mindenkinek sírni, történik valami változás és egyből megy a sírás, mintha a világ érne véget..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ha tartósteszten annyit bírt csak, tuti nem venném meg Egy tisztességes 25nmes 200TB felett is hibátlan..tartós használatra előbb túrnék 830at kéz alól,mint 840et boltból..
Cheesy
Ha már utánajártál, melyik típus, kereső..neked könnyebb lesz,mint nekem lenne telóról.[ Szerkesztve ]
-
-
robogos10
senior tag
lehet valahogy választani? ez förtelmes
matt az egész -
robogos10
senior tag
Na úgynézki elcseréltem a HD 6450 1gb low vga-mat 1 Gainward 4870 512mb vga-ra
ez a kari iszonyat gyenge crysis 3 low on is szaggat vagyis bevan lassulva! -
Mercutio_
félisten
-
Cheesy
őstag
válasz F e Z o #13858 üzenetére
ITT találtam.
A TBW az össz adatra vonatkozik? Mert már az otthoni 120-as Samuval is 1,2TB-nál járok fél év alatt... :Swww.vakbelmutet.hu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cheesy #13856 üzenetére
OCZ megszünt,Toshibáék ki tudja,hogy intézik majdan a garit..amíg nincs biztos infó,nem rizikóznék..
Samu EVO TLCs..rizikó szintén..
V300 19nm..64TB TBW..ha elég,jó,ha nem, AData..SSD ajánlósban nézd meg a pontos típust,hirtelen fejből nem vágom,de 25nmes TBW nélkül,nincs garikibújás..bodor szerint is ajánlott..érdemes a szinkron verziót keresni. -
Cheesy
őstag
Notiba raknék SSD-t, segítsetek dönteni légyszi:
KINGSTON V300 120GB SATA3 [r/w: 450/450MB/s] - [Link] - 20.990Ft
OCZ AGILITY 3 120GB SATA3 [r/w: 525/500 MB/s] - [Link] - 21.990Ft
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE120BW - 19 102 FtElőre is köszi!
www.vakbelmutet.hu
-
robogos10
senior tag
Na most ért véget a játszma
Jól megizassztottuk a gépeket szó szerint -
robogos10
senior tag
Sajnálom hogy ilyen dolgokra kénszerülsz hogy guberálnod kell két ilyen kártyát
Hol guberáltad lehet nekem is ez lesz a sorsom
Természetesen eredeti lemezről próbálom
Meglesem a bios-t mert valami ott a nem faxa
a régi rendszer rendesen bootol fel is állMOD: Sikerült már megy a lemez volt a bibi nesze eredeti
Ment a (Másik) lemez azzal 1böl jó lett[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13845 üzenetére
Nincs, nem nagyon szoktam fps-el játszani néha összeülünk haverokkal CS-zni és ennyi de egyedül otthon nem állok neki huntelni.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
GO-d nincs? Karácsonyi Steam leárazáson megvettem, igaz nem sokat tudtam játszani vele.
-
robogos10
senior tag
Na ma megajándékoztam öcsémet
Proci/Memo/Vga-val
Nem nagy érték de ennek is annyira örült meg is ünnepeljük 1 lanpartyval
Pentium D925
2x1gb ddr2 667mhz
Gforce 7600GT 256mb -
Cheesy
őstag
válasz radi8tor #13836 üzenetére
Állítólag a legnagyobb számítási kapacitás a tranzakciók titkosítására megy el.
Silk Road-ot felszámolta az efbiáj, a pénzt, jelentős mennyiségben bitcoint átutalták maguknak.
Adott egy olyan rendszer ahol titkosítási algoritmusokkal számol gépek hada. Adott egy szerv (illetve szervek, mert ott van még a központi nyomozóhivatal és a nemzetvédelmi hivatal is) aki szeret kideríteni dolgokat és mindenhez hozzáférni. Do the math.
Ha ingyen kellene csinálni a kutyát nem érdekelné.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #13836 üzenetére
Nem piramis játék, hanem lufi. Jó nagyra fújt lufi. Majd pukkan jó nagyot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha már bitcoin.
Szerintem sokan nem látják a fától az erdőt. Ez a világ legnagyobb piramisjátéka.
Megveszed a célhardvert x ezer dollárért. Emiatt nő a bitcoin nehézségi fokozata, mivel nő a kitermelési ráta is.
Emiatt erősebb hardvert kell venni sokkal drágábban.
Amiben egyedül reménykedhetsz, hogy a hardver árát legalább kitermeli mivel ezeket fél évre előre meg kell venni, olyan hosszú a várósor.Célhardver nélkül meg aztán végképp semmi értelme belekezdeni.
Másik tábor az, akinek nincs semmilyen gépe csak üzleti érzéke. Ezek adják-veszik a bitcoint, de szvsz már ebbe is késő belevágni, mivel eléggé fent van az árfolyama.
⭐ Stella
-
-
emiki6
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz F e Z o #13815 üzenetére
ide is leirom meg egyszer mar szazadjara nem fogsz pc hardverrel coint vadaszni.....
arra van celhardver par wattot evo kis nyak integer-el , azzal tobbet banyaszol mint ket 290x-el ami csucson jaratva is tobb szaz wattot eszik meg es meg csak fel coinod sem lesz.
Bitcoint venni es eladni kell jokor, jo idoben. -
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #13827 üzenetére
Hál istennek a fizikát letudtam szorgalmi időszakban.
robogos10: Tudni kell használni, te tény hogy egy fúrógép az sokkal jobb.
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rimuru #13826 üzenetére
Mi még most januárban is pótpótozunk egy-két tárgyól annyira buták/lusták vagyunk. Holnap pl. még fizikából lesz egy pótzh-m, de nem sok reményt fűzök hozzá. Sőt, úgy az egész félévhez.
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #13824 üzenetére
Nálunk is hatodikán indult be az élet, igaz javító, pótzh még decemberben szokott lenni. Szénszünetért cserébe viszont év közben nincs semmi, igaz nem hiányzott.
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rimuru #13823 üzenetére
Azt hiszem nálunk is ezt nyomják, de csak decemberben. Ezen a héten már mindenféle vizsga meg pótzh van/volt.
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #13822 üzenetére
Szegeden szénszünet van december végén, kötelező szünet.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
Engem más dolog jobban zavar sajnos , a karácsony meg szilveszter konkrétan hidegen hagy az utóbbi néhány évben. Na meg Debrecenben kezdenek arra ráállni, hogy december közel utolsó két hete szabad, aztán januárban indul a vizsgaidőszak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13820 üzenetére
Ezzel én is így voltam. Meg rühelltem, hogy 5 évig nem volt egy normális, nyugodt karácsonyom se, szilveszterem se.
mod:
A nyárról nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Jól van, értem én is, már itt se vagyok.
Inkább mosogatnék egész nap, mint a tanulás.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz F e Z o #13815 üzenetére
Ez nem volt szép, de igaz.
Coin: árfolyam függő is, meg hogy mennyit zabbant a géped load-ban. Van coin topik ott kérdezz rá szvsz.
kovy29: Akkor értem miért lennél inkább nagybetűs. Anno vizsgaidőszakban már volt az a szint amikor inkább önként elmosogattam, csak, hogy addig se kelljen tanulni.
Radi: Legközelebb csörgesd meg őket, én is jártam már így...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
-
F e Z o
veterán
Srácok : Ez a coin bányászat mennyire kifizetődő dolog? Gondolok itt arra, hogy mondjuk a havi net- és áramszámlát fedezi a bevétel?
(#13816) kovy29 : Ennyi szabadidőd lenne talán?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13813 üzenetére
Ahhoz előbb nagybetűsnek kell lenned majd visszavonulnod...
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Az se rossz, de vezetőségi tag nem szeretnék lenni, megelégednék egy VIP beosztással is.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #13810 üzenetére
Persze, de gondolom Qrunak Budapestre kell, neked Szolnokra, nekem meg Debrecenbe, úgyhogy annyira mégse jó együtt rendelni.
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #13809 üzenetére
Ha többen rendelünk szétoszlik a postaköltség
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
Gondolj majd rám is azért.
(#13808) Mercutio_: Menj már, 4,5k meg 5,5k egy kenyérvágó kés. Vicc.
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #13806 üzenetére
IKEA-t ne is emlegesd, van egy piszok jó késünk, ilyen 1k körül árulták, annó vettünk belőle 5-6 darabot, mert instant get volt.
Mostanra 4 maradt, és karácsony előtt gondoltam, ha már úgy is ott vagyunk megint veszek 4-et, erre sehol semmi, a bolhahegyező méretű kis vackokon kívül a legolcsóbb kés is 2kEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13802 üzenetére
Kösz a tippet, rendelek is gyorsan pár maláj rosszlányt.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
-
emiki6
veterán
Nagyon király ez a szerkezet! Nem is tudom hogy nem szereztem még ilyet.
A legjobb, hogy most már itthon is tudok tejhabot és tejkrémet csinálni hűtött tejből, illetve instant kakaóból és hűtött tejből csomómentes kakaót.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest