Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #10041 üzenetére
Klassz, újabb sikeres üzletet kötöttem eszerint, ráadásul már 2 hete itt áll a polcon mert csak most volt időm kipróbálni.
Multi van itthon, de olyan ritkán használom hogy lemerült az elem benneEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm, egészen jól a matekot leszámítva. Abból ha meglesz a kettes, olyan mocskosul be fogok / fogunk rúgni, amilyet fehér ember még nem látott. Csütörtök-pénteken szakmai napok vannak, úgyhogy nem lesz tanítás, legalább tudok majd aludni egy jót. Zh-kig még van vagy 3 hét szerintem, annyira nem tartok tőlük. Annyira.
Egyetemi bulikra nem sikerült még egyszer sem eljutni, mire odajutottunk, a srácok lemondták, valami mindig közbejött, egyedül meg a kutya sem akar menni.. Pedig múlt héten Paddy And The Rats és Belga koncert lett volna.
(#10045) föccer: Rajta vagyok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #10053 üzenetére
Mindkét előadó nagy kedvenc.
(#10050) smiti : Lehet hírdetést hosszabítani.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #10053 üzenetére
Pedig Bälga jó. Anno voltam ZP-s koncertjükön, mikor annyi idős voltam mint te.
Előre én se paráztam soha, kivéve a matektól. A valszám meg a véges halmazok vhogy nem volt a kedvencem... Bár ettől is volt rosszabb, a statisztika és a számvitel. No igen mindentől van lejjebb.
#nincsbennetarcsi
-
Cheesy
őstag
Fractal Design XL R2
Én most... nem is tudom hogy mondjam... must.. have..!! Ház még nem tetszett ennyire.www.vakbelmutet.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Bementünk reggel nyolcra, aztán közölték 200 emberrel, hogy a matek és kémia előadások és gyakorlatok ma elmaradnak. Úgyhogy kb. leghamarabb délre kellett volna bemenni akinek van infója, nekem meg négytől lenne egy órám, de valószínűleg már vissza nem megyek arra a bő egy órára..
(#10054) sephi: Paddyért annyira nem vagyok oda, eddig egy koncertjükön voltam barátommal, az jó volt, egyébként nem szoktam őket hallgatni. Belgát viszont néha benyomom YouTube-on. Nagy ritkán.
(#10055) Qru: Nekem olyanok nem lesznek szerencsére, elég lesz a matekkal küzdeni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Qru
MODERÁTOR
Egy oszlopba. De tényelg. Neki tolattam egy mélygarázsban. Hátsó doblemez sérült meg a hátsó ajtó. Előbbi le lett fújva utóbbi csak polírt kapott mert csak a fedőlakk réteg sérült. Persze így a fóliát le kellett szedni róla... hát ez van, nem pótoltatom úgy sem megyek vele olyan helyre ahol igazán szükség lenne rá.
mod:
radi8tor1: Ikea: konkrétan kb 500 méterre lakom tőle, mégis házhozszállítást kellett rendelni, mert 140kg-os cuccot nem tudtam volna elvinni egybecsomagolva volt...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
JanR
addikt
Pedig bíztam benne, hogy tűzoltósági hely, vagy mozgáskorlátozott. Most csalósát okoztál
Minden esetre sajnálom, én még szerencsére nem mentem neki semminek, csak mások jöttek nekem. Tolatni jó tükör nélkül, az meg még jobb, hogy te ezt végig nézed..
mod: egy sorompó volt mögöttem, nem tudtam elkerülni, hogy benyomják az első lökhárítómat.
A legjobb az, hogy egy fiatal srác volt apuka autójával és buli belépőjegyeket, meg kedvezményeket akart adni cserébe[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Azok drágábbak. Rokihelyen parkolásért kapták el havert múlt héten: 50k...
Radi: Kerékbilincs 30k, az is drágább, még ez az oszlopba tolatás volt a legolcsóbb.
Néztem rendelhetek fóliát usa-ból vagy japánból. Az árát ne tudjátok meg... Így marad felemásan. Legalább egyedi(bb) a verda.
#nincsbennetarcsi
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #10071 üzenetére
Én rátennék egy ilyen "lepisilős" matricát és egy konkurens autó lógóját
-
-
Bjørgersson
félisten
Ubisofttól többet soha semmit!
Tavaly decemberben rendeltem külföldről egy Assassin's Creed Revelations Ottoman Editiont PC-re, viszont nem játszottam vele, még csak a lemezt sem vettem ki a dobozból. Múlt héten sikerült eladnom, azóta szenvedünk a sráccal, mert az egyik DLC kódját érvénytelennek dobja vissza az Uplay, magyar ügyfélszolgálatos elérhetőséget pedig még véletlenül sem találok.
-
Cheesy
őstag
A tápot tartó fülek(?=lip) hiányoznak, az alaplap pozícionálását segítő lemezkék. Nem nagy pukk.
Ez viszont:
"Just like the blocked off fan mounts have become increasingly common due largely to Fractal Design's cases"
a blocked off itt most az akadálymentesítést vagy akadályozást jelenti?www.vakbelmutet.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #10071 üzenetére
A korróziót nem verem át vele.
mod:
JanR: Kőfelverődés ellen védő fólia (sima átlátszó). De most találtam neten 4-5k-ért is csak az nincs méretre vágva. Vagy rendelet a márkaszervízből 15-20k-ért.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Ja csak ha sérül akkor kukázhatod de kőfelverődés ellen tényleg jó. Érdekes, hogy külföldön széria felszereltségbe tartozik ez is meg a metálfény is. Ha itthon vettem volna a fóliáért elkérnek plusz 20k-t a metálfényért meg 100k-t. Így meg alapárban benne volt. Biztos azért mert olyan jól élünk, nyugaton meg nem.
Még az ablakokat is akarom fóliáztatni de most a törés elvitte a rá szánt lóvét. Így most csúszik a dolog legalább egy hónapot tuti. Addig van időm megálmodni, hogy 75 vagy 80%-os legyen a fólia.
#nincsbennetarcsi
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #10075 üzenetére
Itt maga a játék tulajdonképpen az, hogy az ügyfélszolgálat ellen küzdesz IRL.
-
Samtya
senior tag
válasz Mercutio_ #10036 üzenetére
Szia!
Nekem is produkált ilyet a tápom. FSP 400 Hexa, újonnan boltból garis.
AMD proc 95W TDP-vel, 4 GB RAM és egy sata vinyóval nem indult a rendszer.
Akkor indul, ha valamelyik molex csatira is rákötök valamit, például DVD írót.
Próbálj a tápod molex csatis ágával kezdeni valamit (ha van rajta).
Írtad a +2 vinyós bekötést, az már necces ha arra sem reagál. A +4pines alaplapi tápcsatit rádugtad?
A lényeg, hogy létezik az általad leírt jelenség (szerintem) egyébként jó tápnál is. Én azóta is használom a 400-as Hexát, teljesen rendben működik. -
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #10082 üzenetére
Nagyon tudok neki örülni..
-
smiti
veterán
Megjött a postás bácsi és mit hozott? Még csak összedobtam hogy egyben legyen és hogy működik-e, de az UEFI-ban úgy elvesztem mint a szél. Kicsit másabb mint az Asrock-é volt.
Valamit biztosan elcsesztem, mert a ramok csak 1333-n mennek:
Azon még agyalok, hogy újratelepítsem-e a rendszert.Ami még majdnem keresztbe tett,első látásra nem volt biztos, hogy a Macho elfér-e a VGA-tól:
A képek minőségéért elnézést kérek, csak a mobil van kéznél.
-
Mercutio_
félisten
válasz Samtya #10084 üzenetére
Moduláris táp, pont az lett volna a lényege, hogy a felesleges kábelek ne foglalják a helyet, de kösz a tippet, este megnézem. Mondjuk a logikát nem értem benne.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Samtya
senior tag
válasz Mercutio_ #10088 üzenetére
A jelenséget talán a táp belső túlfeszültség védelme (megszaladás elleni védelem) okozza.
Nagyon kevés fogyasztó esetén valamelyik ágon a feszkó elérhet egy felső határértéket és a táp lényegében önmagát tiltja le. Bemoccan egy kicsit a venti, de azonnal le is áll.
Én hirtelen ennyi logikát látok benne, de nem biztos, hogy igazam van. -
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #10097 üzenetére
Inkább ne kockáztasson. Úgy se egy HC tuner, akkor meg tök felesleges kockázatot vállal. Tartós 80 foktól se lenne baja. Ez a procihőfok is kicsit túl van hypolva mint az ssd élettartam kérdés. Úgyis sokkal előbb avul el, mintsem meghalna akár tartós 90 fokos hőfokon.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest