- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Mercutio_ #9793 üzenetére
Öt gyerek után igen szépen tartja magát! Nem tudod, nem akar egy hatodikat is véletlen?
Vigneau: Márpedig ez nem alaplap, vagy vga... házat meg kell tapizni, szagolni közelről. Látni kell a finom kis részleteket, megoldásokat, hallani a nyekergéseket, zörgéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Vigneau #9790 üzenetére
Fractal Design Core 1000 nekem szimpibb.
csigi: Egy újabb nemmenyasszony
a legdurvább, hogy 5 gyerekes anyuka
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #9786 üzenetére
Nem tudom a paramétereket, de szerintem nem torzít csak kisebb részletet mutat belőle a hirdetés oldalon.
Tölts fel egyet borítóképnek (130x98) aztán egy rendeset is belőle, ami lapozással érhető el.Vigneau: Én a letisztult kinézetű házakat kedvelem, így passzolnám.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Jó utódja lehetne az RC-590-emnek. Szerintetek?
-
-
Cheesy
őstag
Az Ozora festben az a jó, hogy itt mindenki tiszta
A video meg zseniálisszerk:
04:29-től akartam beszúrni de valamiért nem működik az adott időpontnál való linkelés...[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Engedjétek meg nekem: [link]
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ha phNak tök mindegy, hogy mennyi topikot nyitsz. Amíg egy topikbanhirdetésben egy az adok-veszek addig nem is gond, de ha jól emlékszem az őstopikban nem igazán volt HA-ra való üzletelgetés, csak amolyan ad hock jelleggel.
A jelenlegi hirdetésed, meg hamarosan záródni fog magától. Ezt a hirdetés adminisztrációjánál tudod megnézni.
üdv, föccer
-
-
Vigneau
félisten
A válaszom egyszerű. Mert az volt a legnagyobb és könnyebben szemet szúrt.
Egyébként cseppet sem bánom, mert a "magánkézen lévő" topikok közül is messze ez vált az egyik leglátogatottabbá.
csigi:
Már csak a Kedves "mi79" Barátunkat kellene előcsábítani rejtekéből és teljes lenne a régi csapat.[ Szerkesztve ]
-
-
-
emiki6
veterán
Asus P8Z77-M PRO-n egy HR-02 Macho és egy felső PCIe-be tett videokártya elfér egymás mellett?
Máshogy: egy P8Z77-M PRO-ra maximum milyen széles CPU hűtőt lehet betenni?
-
föccer
nagyúr
Egy honlapon beágyazott videót hogyan tudnék lementeni? Erről lenne szó. (Mentségemre legyen mondva nem nekem kell, hanem asszonynak
)
Köszi,
üdv, föccer
-
emiki6
veterán
Már éppen elszállt a lelkesedésem, hogy házat építsek, aztán ittam egy kávét szóval visszatért a lelkesedés. Azt viszont nem tudom, hogy milyen hosszú legyen. Annyira kell hogy hosszú legyen, hogy egy hosszabb vga is beférjen. 30 cm elég szerintetek?
-
Cheesy
őstag
Nem semmik ezek a marketing"cégek".
Az előbb csörög a telóm, "magántelefonszám". Felveszem, nőci bemutatkozik, hogy honnan keres és rögzítik a hívást. Mondom állly. Honnét? Korlux? Kúr-lux? Nem azt mondja, Kurlux. Betűzné kérem? Nő hangja itt már kicsit rezignálttá vált. Curlux. Milyen cég ez? És akkor elkezdte mondani a szövegét. Ingyenes cserélhető fejű borotvakészlet... ajándéknak tökéletes... csak az 1115 HUF-os postaköltséget kell fizetni... *nyád. Mondtam, itt álljunk meg, honnét tudja a telefonszámom. Nyilvános adatbázisból. Mondom én még soha nem járultam hozzá ilyen adatbázisba való felvételre. Dehát ez nyilvános internetes adatbázis. Oké, köszönöm, de nem érdekel. Visszhall.Bazz, milyen netes adatbázis ez? Mert én is láttam már olyan oldalt, ahol numerikusan, növekvő sorrendben ott van felsorolva az összes 20-30-70-es telefonszám, azt is tekintetjük "adatbázisnak".
Előbb rákerestem gugliban a "curlux"-ra, 5. találat... -
smiti
veterán
Szerintetek érdemes valami komolyabb ramot venni a jelenlegi konfigomba?
Alapbeállítás mellett ezt tudja most:
A mindennapos használatban lenne előnye akár a gyorsabb moduloknak vagy a dupla mennyiségnek?
( Bár van egy tippem, hogy egyik sem, de egy kérdést megér. )
Mod.: Ja és ennyit ment, mikor 4000-n ment a proci, bár akkor CR2-n volt valamiért:
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
De csapatjátok korán reggel. Nem győzöm elolvasni a postokat így ébredés után.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Fugaszil-t mivel lehet legkönnyebben eltávolítani fürdőszobai csempéről/kádról?
Pár helyen elvált már a csempétől, emiatt újra kell kennem az egészet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #9718 üzenetére
Szerződés szerint, de szerintem igen, mert az ő tulajdonuk. Nekem még nem volt ilyen gondom.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Napi megmondóember
-
Bjørgersson
félisten
Szolgáltató köteles új modemet adni, ha szar a mostani?
-
föccer
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Benyó megint olcsóbb lesz? Jól olvastam? Tankolni kell már megint ez a kis Dög elég gyorsan felszippantja a naftát.
-
Kis előhirdetés, csak Nektek:
- Gigabyte GA-Z77X-UD3H (Interevo gari, úgy még másfél évig)
- Intel Core i7-3770K 3.5GHz BOX (LeC-től van, garija lejárt)Mindkettő makulátlan, dobozos példány, együtt mentek alacsony delejjel 4,2GHz-en.
A kettő együtt 80K. Csak Nektek, nem ennyiért fogom hirdetni...
Valaki? -
föccer
nagyúr
Hét végén kaptam egy GTX650-ez. Gugabáj gyártmány, valami oc verzió elvileg. Ez most hol helyezkedik el a vga piacon?
Teljesen hülye vagyok a témában.
Köszi,
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!