Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz radi8tor #9495 üzenetére
Értékelésről emilt kaptam, jóváhagytam, és én értékeltem is. Eddig minden stimmel.
Node ha a vevőm mégsem értékel viszont ezután, akkor mi van? Meddig lebeghet ez így, meddig "illik" várnom a zárással?De ha nem láttál még ilyet...
Valakinek végigfutott már ez a folyamat?
nofene
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #9490 üzenetére
A csinos stimmel..fejben azért vannak gondok. Ha nem lennének (és offolta volna a tagot), talán elgondolkodtam volna, de így nem sok rációt látok benne..van az úgy, hogy ha egyből nem megy valami, akkor megette a fene..nincs meg az indíttatás, még szexuálisan sem..ki is vagyok akadva magamon Bár, ha jobban belegondolok, megvan rá az okom, hogy kicsit offon legyek párkapcsolatilag..3+3+4 év sz0pás után rámfér..node, nőügyek topikba nem járok, szóval itt is hanyagolom a témát ;p
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9489 üzenetére
Amennyiben értékelni akarják az adásvételt, akkor igen.
Gyűjtői hirdetések már nem megoldhatóak (eddig se szerették őket az apródok).⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9487 üzenetére
Gondolom ez akkor is érvényes, ha ebből a hirdetésemből csak egy játékot adok el?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Én meg azt vennék utolsónak. Persze, ha nem a dupláját kellene értük fizetni, akkor meggondolnám, de így..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #9482 üzenetére
Én, mint hozzá értő fia, Sennheisert vennék. Bár az egy elég tág fogalom.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #9481 üzenetére
Fül. Tudom, jártam már náluk, viszont vagy háromszor kell kérdezni, mire egyszer is válaszolnak.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #9480 üzenetére
Fej, vagy fülhallgató?
Mindkettőnek van szaktopicja.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Ért közületek valaki a fülesekhez?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #9478 üzenetére
Továbbra is "egyelőre lakótárs"..másért dobog az összetört szíve..nem szólok bele.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #9474 üzenetére
Vitamin stimm, centrumozok is (évente 2x2x30as kúrát szoktam tolni, tavasszal/ősszel), de úgy tűnik az általános alváshiány kicsit kinyírta az immunrendszerem..amúgy ritkán vagyok beteg, akkoris 1-2 napig (kivétel a csonkolásos esetek..).
Mézes teát nem szeressem, mézes pálinkát annál inkább ;p Páros izzadásra jelenleg nincs mód/"eszköz", de rajta vagyok..összegezve: sz0póálarcMercutio_
1-1 kattintás, néha duplaklikk, kombinálva minimális csuklómozgással és ölben billentyűzet, fix kézpozícióval..ennél kevesebb mozgást már klinikai halálnak neveznék ;pKöszi mindenkinek, igyekszem túlélni..hiányoznék, ezt nem tehetem veletek
-
Mercutio_
félisten
Ez akkor nagy eséllyel influenza, az nem gyerekjáték, keveset mozogj, ne erőltesd a szervezeted, mert rámehet a szívizomra.
Ha már autó volt tegnap a téma: kisebb forgalmi akadály
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #9471 üzenetére
Tudja tököm..fáj minden csontom, taknyom-nyálam egyben, orrdugulás, láz, minden van..2 napja. Alvás kb. nuku, amíg az orrcsepp hat, addig max, utána felriadok, mert fulldoklok..mindez azért, mert külsős meló volt és ronggyá áztunk, aztán az orkán erejű szél szárított meg..imádom a munkám
-
Mercutio_
félisten
Ha influenza, akkor az komoly betegség, izületi fájdalmakat is okoz, ha "influenza szerű megbetegedés" akkor kevésbé durva, de annál kellemetlenebb tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Öngyilkos ne legyél, de ha nem is a lejárat miatt, szerencsésebb lenne Vigneau anno topikjához hasonlóan átköltöznöd ide, a lokálba /szvsz/.
Náthamentes szép napot mindenkinek..ha nem jelentkezek mától, elhaláloztam..
Mennyire utálom a megfázást..nehezebben élem meg, mint az elvileg komolyabb betegségeket..csak én vagy ez tényleg tipikus férfias hozzáállás?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
addikt
Ide járnak moderátorok, kérdésem lenne:
Itt van nekem ez a szép, öreg hirdetős-csevegős csigibazárom. (éppen visszajelzésre vár az utolsó biznisz)
Van rá valami mód, hogy ez megmaradjon, avagy nyugodtan legyek öngyilkos, mielőtt lejár?nofene
-
radi8tor
MODERÁTOR
Unalmamban kiszámoltam, hogy jelenleg 19712 kombinált hozzászólásnál tartok. Ez már PH! félisten rang.
⭐ Stella
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9459 üzenetére
Tegnap voltam az...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bjørgersson
félisten
Mi most Excellel kezdünk, aztán AutoCAD lesz, aztán már nem tudom mik lesznek még, de úgy rémlik, mintha a tanár Accesst is említett volna. Én is utálom, középsuliban vagy másfél évig szarakodtunk vele.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #9457 üzenetére
Csak nem te is éjszakás vagy?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #9452 üzenetére
Ford Capri jöhet.
(#9453) radi8tor1: De jó neked. Azt hiszem még egyetemen is fogunk Accesssssel foglalkozni. Az istenért nem tudok tőle megszabadulni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9451 üzenetére
Otthon dolgozom (az év 75%-ban), így környezet kímélő életet élek.
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Öreg 2 ajtós kérek lámpás BMW 2002, vagy Ford Capri rendberakva?
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9450 üzenetére
Hogyne, gondolom te is olyannal jársz dolgozni. Én még egyiket sem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9448 üzenetére
Bizony, nagyon régóta kedvencem, egyszer jó lenne vezetni is. Lamborghiniket nem szeretem, még talán egy Aston Martin DB9, ami úgy kedvencnek mondható valamennyire.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9447 üzenetére
Ford GT?
Legyen inkább Lamborghini Aventador.
Abból is az Oakley Designs-féle kivitel: [link][ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9446 üzenetére
Tudom. Ford GT mellett másik kedvencem. Pedig nem vagyok valami nagy autó fanatikus.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez nagyon vagyány: [link]
⭐ Stella
-
emiki6
veterán
Valakinek kellenek 16 és 32 MB-os DDR ramok?
Smiti: de ingyen van. Ha valaki bármire tudja használni, viheti.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mercutio_
félisten
Részben ezt palizáltam, meg ugye a mesteremtől lestem el az üzlet fortélyait
-
addikt
válasz Bjørgersson #9437 üzenetére
Nem jó sajna, de köszi!
Mercutio_: Hát ezt a gyenge poént meg honnan szedted?
nofene
-
Mercutio_
félisten
Várjá, ficctolla' ráírom a hyperX-ekre, hogy dédéerr-kettő, csak jó árat adj érte és persze próbagari nuku!
-
Cheesy
őstag
Holnap go to Sárospatak, apámtól kaptam kipróbálni egy Rollei CarDVR-100-t. .de-ben vette, Media Marktban, átszámítva 1/4 árral olcsóbban adták ott, mint itthon az argep legolcsóbbja, direkt megnézte utána. Hiába no, itthon nagyobb a piac na.
Van benne egy 30GB-os kártya, kíváncsi leszek a minőségre.
Van rajta 1-2 video, Európában kamionozik, már régóta mondogattam neki, hogy kell egy ilyen. Végre megvetteEgyelőre ilyen 1080p tesztvideot találtam hozz YT-n.
Amik most vannak rajta 720p-k.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
addikt
Így "házon belül" kérdezem elébb... nincs véletlen valakinek eladó 2x1GB DDR2 667MHz asztali memóriája?
nofene
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
Qru
MODERÁTOR
840 Pro az nagyon jó SSD, vállalati környezetbe szánt darab, bírja a strapát. Persze nem egy Intel, de árban sem.
Jelenleg amit érdemes venni:
belépő szint: V300 / 840 (EVO)
középkategória: HyperX (nem a 3K, nem győzöm hangsúlyozni) / 840 PRO meg esetleg a Sandisk Extrem
felső: Intel...#nincsbennetarcsi
-
F e Z o
veterán
Agybajt kapok az új HA-n.
"A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
Mercutio nyomja a tutit. Egy fillér felárat nem ér a V300-hoz képest, mert nem jobb nála. A sima HyperX persze más tészta (az lenne amúgy az 5K ha következetesen tartanák a nevezéktanjukat).
Ez a 3K azt jelöli, hogy mennyi írásiciklust visel el 1-1 cella. HyperX 3K 3000-et. Na és a sima V300 mennyit bír ki? Ugyanennyit.
Tehát azért kérnek egy vaskos felárat, mert egy szintetikus tesztben gyorsabb mint a V300 (ami javarészt azzal érnek el, hogy arra a méérsre jobban optimalizál FW van rajta).
Ne dőlj be nekik.mod:
Cheesy: Jó az, no para. Samu eleve nem 100-ról indul. Minden ssd-n végeznek próbaírást a gyárban, hogy működik-e a cucc. A Samunál a próbaírás után nem 0-zák a "számlálót" ezért eleve nem 100-ról indul.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
A samu máshogy számol, eleve 99%-ról indult egy időben (talán még ma is) nincs jelentősége
-
philoxenia
MODERÁTOR
Visszaperlés, személyiségi és egyéb jogok. A követeléskezelővel nekem soha nincs szerződésem....
ps.-re: Igazából nem feltétlenül, hiszen bárki fölvehette a telefonomat. Márpedig valaki aki ismer két személyes adatot rólam és föl tudja venni bármely okból a telefonomat, még nem köthet a nevemben szerződést, erre nincs felhatalmazása. Sőt szvsz még az sem kérhető számon rajtam, ha egy üzenetet sem veszek át tőle....
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
föccer
nagyúr
válasz philoxenia #9411 üzenetére
Nagyon durva dolgok vannak. Kollegínát megszívatták így cég szinten és behúzták 130k-ra. Rászabadítottuk az ügyvédet és azt mondja, hogy ha valaki beül a hintába, akkor jogilag védhetetlen a dolog. Van egy kiskapu a törvényekben, amivel megtehetik
ps: ha felhívnak adategyeztetés céljából, akkor 1: nem szabad sem kimondani, sem megerősíteni a személyes adataidat. Tehát ha rákérdeznek,hogy Ön-e xyz, és te azt válaszolod, hogy igen, akkor már rá is áltál kékeres rosszabbik végére
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
Khm, 98%-on áll ami a Samuknál normális, a grafikonon a 0-hoz egy 2046-os vészám tartozik, de ha gondolod occsóér átveszem
-
Cheesy
őstag
Erre rá tudnátok kukkantani? Most akkor váljak meg minél előbb a kicsivel több mint fél éves Samsung 830-as SSD-mtől? Soha nem volt 60%-nál jobban teleírva eddig...
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Vigneau
félisten
Ez érdekes. A HA-ra külön kell bejelentkezni?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Brutál jól néz ki ez a sas-kamera: [link]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Valakinél esetleg nincs elfekvőben hátlapi SPDIF kivezetés?
-
Bjørgersson
félisten
Uhh, jól hangzik.
(#9399) Mercutio_: Én meg nem mondom inkább mit huzigáljon, ami legalább akkora örömöt szerez neki..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest