Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz Vigneau #9896 üzenetére
Nekem volt mATX-m és mITX is egyaránt. Valahogy mATX-nél úgy éreztem, hogy csonka az egész, nem is jött be. Ha hely kell akkor ATX, ha meg a kicsi hely számít, akkor meg mITX - legalább is szerintem. Elég jó konfigokat össze lehet már rakni ekkora méretbe, és a ház választék is elég nagy már.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
föccer
nagyúr
Nekem aztán tök mindegy, csak egy kicsit khmmm, hülyét csinált így magából. Gondolom még él a fokozatosság elve a moderációs idő meghatározásánál. Ne ez az amit nem lehet nyomokban sem felfedezni ennél az esetnél
üdv, föccer
Tévedni emberi dolog..én nem látok benne semmi egyebet Speed(R)
[ Módosította: Speed® ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #9890 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Cheesy
őstag
Nekem ezt akkor csinálta, ha BIOS-ban a power on feltételéül az áram visszakapcsolását (tehát ha áramtalanítod a gépet és újra áram alá helyezed, akkor kapcsol be) állítottam be. Holott elég biztos az itthoni hálózat... Az is előfordult már ettől függetlenül, hogy alvó állapotból ébredt magától fel és a bejelentkező képernyő fogadott mire megint gép elé ültem. Aztán ez elmúlt, SSD-vel nem sok értelme van ennek a funkciónak.
www.vakbelmutet.hu
-
föccer
nagyúr
Nem akarom bántani dömperkét, de néha megnézi, hogy mit csinál?
üdv, föccer
-
smiti
veterán
Szerintetek mitől kapcsol be a gép magától? Már többször észrevettem, de most kezdett el igazán zavarni, hogy 10 percen belül másodjára esett meg.
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #9874 üzenetére
Basszus, ha nem állna itthon már így is egy halom vas 1-2 dolgon én is eltoprengenek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JanR
addikt
-
Vigneau
félisten
mATX-es alsó tápos házak léteznek egyébként? Eddig nem nagyon találtam ilyen példányt. Arra gondoltam, hogy ha legközelebb váltok, akkor mATX-es lapot választok és vele együtt kisebb házba is költözök. Vagy esetleg lecserélem a mostani lapom és közelebb leszek hozzá.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Rákérdezek itt, mert már le lettem oltva miatta korábban. Eladóak ezek a hardverek:
ASUS H87I-PLUS alaplap - 20000
Intel i7-4770 CPU - 57000THERMALRIGHT AXP-100 CPU hűtő - 9000PATRIOT 16GB Viper CL9 RAM - 25000Seasonic Fanless Platinum 400W táp - 20000Mindegyik bolti garanciás júliusban vásárolt cuccok.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja, azon a kúton voltam.
Egy S8-ast néztem, amivel küzdött a tulaja (remélhetőleg övé volt). Nem tudta kikapcsolni a riasztóját és SOS jeleket adott le a dudája és a vészvillogója. Mókás volt. Először azt hittem vagánykodik csak vele, így megy az utcán, aztán nagy fejjel szállt ki belőle és nyomkodta a távirányítóját.
⭐ Stella
-
emiki6
veterán
Én déli pu környékén és el is tudok vonatozni, persze messzire nem szeretnék, mert már pest határa is 45 perc, ami egyedül nagyon unalmas. Hát a megyeri híd sem köpésnyi távolságra van. Ja igen, nincs kocsim, szóval csak tömegesen tudok közlekedni.
Radi: texaszi fúrótornyot nézted?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én itt lakom a Flóriánnál és 9 órakor ma már nem volt dugó a hídra felhajtáskor. 8-kor még igen.
Szóval már szokják az autósok és talán nem bámészkodnak annyit.Ja, és nem tudom mi történt a benzinárakkal, de ma 395-ért tankoltam. Múlt héten 408 volt hasonlóan olcsó helyen.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
emiki6
veterán
Következő modommal /még nem kezdtem el építeni / kapcsolatos képek:
Tervek egyelőre még csak hátulról
A plexi aminek a szögletes, nem likas darabjait használom fel (akinek kellene jelezze nekem)
Ilyen 14-es megy bele előre és hátra, illetve ilyen 12-es 2db alulra.
továbbá egy asus p8z77-m pro, egy i5 2500K, 8 giga Kingston blu, egy asus videókártya (7950 vagy jobb), egy hr-02 macho, egy ctg-500-80p s táp, egy WD green vinyó és egy 840 PROMég ki kell találnom a világítást, a rögzítést, a bekapcsológombbal kapcsolatos dolgokat stb.
Viszont amíg nem szerzek egy atx ház hátlapot, addig nem tudok mit kezdeni vele.Ja és jelenlegi gépe. A kábeleket igen is érdemes elrendezni.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F e Z o
veterán
válasz Mercutio_ #9848 üzenetére
Szétszedtem az egész konfigot, csatikat 2x néztem át, nem-e sérült valamelyik. Csak a billentyűzet, egy vezeték nélküli egér volt rádugva a tápkábelen és a dvi-n kívűl. Az asztalamon volt az alaplap, így a ház kapcsológombjai alapból kizárva. Érdekes a dolog, mert fél nap alatt omlott össze így a rendszer. Visszavittem garba, én elmondtam neki az egész történetet, annyit írt a szervízes lapra, hogy a bios-ba se lép be. Csak nehogy az legyen, hogy rámfogják, hogy én flesseltem el a lapot. Mondjuk nem ismeres a szervízeseket, remélem pozitívan állnak a dologhoz, elvégre csak egy 32k-s lap. 2 hét múlva érdeklődhetek, addig asztali gép nélkül.
(#9849) Cheesy : Már addig se jutotottam el, hogy egy memtestet lefuttassak. Egszerűen megállt az egész. Alaplapi elemcsere is volt.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #9842 üzenetére
Annyira jó az új telefon, hogy reggel már nem is ébresztett.
(#9847) sephi: A letöltés mindenkinek elérhető vasárnap óta, csak a játszhatóság ideje változó, nem?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #9847 üzenetére
Nincs valami hardware-es basz, mondjuk a ház/bekapcsoló/reset gomb hibás, vagy ezek alaplapi csatijainál valami összeér esetleg az egér csatijánál, hátlapi kivezetéseknél valami?
Egyébként én mióta elegem lett a 2 napig tartó komplett újrahúzás + beállítgatásokból az ebben a cikkben használt és belinkelt Macrium iso-val szoktam belakott rendszerről mentést csinálni, azt 20-30 perc alatt bármikor vissza lehet tölteni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
4-étől tölthető azok számára, akik nem rendelkeznek BF3 premiummal. Az új nvidia beta bios ajánlott hozzá.
(#9833) Qru : A tv-m csak 720p-s de azon tuti nem játszanék.
Más : Tegnap este 7-kor megint elkezdett szórakozni a gépem. (Volt már ehhez hasonló probléma, akkor sikerült életet lehelni bele.) Először kimeredt a kép, majd random kékhalál, van amikor 1 perc után, van amikor 5 perc után. Utána persze elkezdett szarakodni az oprendszer is, próbálta javítani magát. Ekkor visszatettem mindent alapra a biosban. Tettem volna fel új oprendszert, de kékhalál, a telepítés alatt random. Este volt b6 bios hibám is, az az északi hídra hivatkozik.Éjfélkor már nem bírtam tovább cérnával, lefeküdtem aludni. 5 óta fentvagyok, Hajnalban még a bios is ment, reggel már a biosban is fagytam random. Megállt az óra a jobb alsó sarokban. Se ki, se be, se restart. Most olyan szinten vagyok, hogy a biosig nem jutok be. 3 este lehetséges indításkor. 1. Kapásból újraindulás, 2. Belépne a biosba, de csak fekete képernyő, egér van, de nem mozog. 3. Egér van mozog, s ahogy mozgatom előjön a bios háttere. Na ennyi. Bios alapon, már vagy 10x reseteltem, elem kivétellel is. Reggel kipróbáltam a procimat, memóimat másik gépben, semmi gond velük.. Most úgy döntöttem, hogy visszaküldöm gariba, nézzék meg. Abba beleköthetnek, hogy 2.31A-s beta bios van, amit az asrock lapjáról szedtem le? Egyébként a gari, egy mezőtúri kiskerbe szól.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
föccer
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Nagyon jó, bekapcsolom és megy. Többet bír az akksija, mint gondoltam, még egy füles kell hozzá és tökéletes lesz. Első dolgom volt a Minion Rusht letölteni a suliban.
(#9841) smiti: Originről.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Írjátok be a nasa.gov címet a böngészőbe, és notice.usa.gov oldal fog bejönni.
Durva milyen állapotok vannak most Amerikában.Gyakorlatilag leállt minden államilag finanszírozott intézmény működése, még a Mars szondát is kikapcsolták, mivel nem kapnak fizetést a kutatók.
ISS (Nemzetközi Űrállomás) vezérlőjét azért nem kapcsolták le, azon emberéletek múlhatnak.⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #9828 üzenetére
A többiek is írták, hogy majdnem. fele olyan lassan fut a 3-hoz képest. Proci 100%-on pörög, videokártya meg csak 50-60 körül.
-
F e Z o
veterán
Néztem a BF4 betát, a karim 35-45fps-t produkál mediumon részletesség mellett, 2k felbontáson. Azért remélem a végleges játék egy kicsit optimalizáltabb lesz.
H2O über alles!
-
emiki6
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #9818 üzenetére
Főoldalon, bal hasáb, alul a szolgáltatásaink mezőben. Ott van a Hardverapró a Dizzy shop, és az Állások.
üdv, föccer
-
addikt
válasz Mercutio_ #9822 üzenetére
Hát az attól függ, milyen magasról dobja le/dob rá súlyt az ember , mekkora cintányérhoz vágja hozzá, vaaaagy mondjuk mekkora autóval megy keresztül rajta... Meg ilyenek.
Vigneau: Az nem jó, a techpowerupnak egyáltalán nincs semmi hangja.
Befejeztem, ne bántsatok!
[ Szerkesztve ]
nofene
-
Mercutio_
félisten
Azt annyira bírom, amikor ott a hirdetésben, hogy "új, bontatlan VGA" és megkérdezik, hogy "mennyire hangos"
-
Mercutio_
félisten
Csak értékes, de szerintem ha feldobod apróra, hogy keresel ilyet és doboz / üveg sört fel tudsz ajánlani lesz jelentkező.
-
emiki6
veterán
Van egy problémám: ahhoz hogy a modot elkészítsem szűkségem lenne egy atx/matx ház hátsó lemezére, mivel plexiből nem tudnék még csak hasonlót se alkotni.
Van valakinegy egy felesleges, értéktelen atx/matx hátlapja?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
föccer
nagyúr
Mi a fene ez a Dizzy shop
Valami új partnere a PH-nak, vagy csináltak Parciék egy saját webshopot?
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
Megvan a telefon.
-
addikt
nofene
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hiánypótló kép. Csillaghajók méretarányos összehasonlítása.
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9806 üzenetére
Nekem Win7-nél a memóriát fosta tele ugyanez az svchost.exe. Azóta se tudom mi volt az oka.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz robogos10 #9805 üzenetére
Google-ban rákerestél már? Első oldalon máris van egy cikk, ami ezzel foglalkozik:
Windows XP Svchost.exe - 100% CPU-használat megoldás⭐ Stella
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Srácok igaz már nem hiszem hogy sokan használnátok XP-t de azért megkérdezném!
Van 1 olyan hogy (Svchost.exe) ez néha megeszi a procimat 100% ra ez mitől lehet?
3X raktam újra a rendszert és néha még most is csinálja olyan módon hogy resetelnem kell a gépet
478-as konfig
Próbáltam hogy csak a vga-t és a hangot tettem fel de akkor is csinálja
Valaki járt már így?
tettem fel EREDETI SP 3 at is de azzal is csinálja -
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #9801 üzenetére
Mennyit használsz odd-t? Havi 1-re jó az usb-s külső és azt mindig arra a gépre dugod ahol épp kell, vagy veszel egy usb-s tokot amibe noti író tehető
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 ssd,a képen látható állapotban!
- Lenovo ThinkCentre M900 tiny WiFi gyári állapotú, Windows 11Pro 27 % áfás 2 év garancia (2026,11.20)
- 1TB Kingston SSD M.2 NVMe PCie A2000 ssd a képen látható állapotban!
- Huawei MateView GT 34 Sound Edition Monitor
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest