Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #11398 üzenetére
Igazság szerint azért fogtam a fejem, mert tudtam, hogy elviszik a 2x4GB ramot, de szükségem lesz még 4GB-re a másik beszámított konfighoz, ennek ellenére előbb adtam el és aztán néztem meg az árakat.
Nerm az bánt, hogy mennyiért adtam el, hanem, hogy nem voltam körültekintő
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz föccer #11394 üzenetére
Qru megmondta, ennyi De tényleg..1333masokkal is 16-17GB/s a sávszélesség..totál nem limitál sehol, kimérni a difit javarészt szintetikusokkal lehet csak..2Ftot nem ér. Mondom ezt úgy, hogy mielőtt 4x4/1333ra váltottam anno, járt nálam egy 2x4/2400as kitt..a mostani 4x4/1600as Corsairek is csak a dizájn miatt vannak kb..nomeg minimális difivel lettek a sima 1333mas Kingmaxok után (+5k).
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #11395 üzenetére
Mert aki most keres az is a jelenlegi bolti árhoz viszonyít.
Ha ép lefelé mennek az árak akkor se érdekel senkit, hogy 1 éve mennyivel drágábban vettél valamit (pl. VGA) azt mondja "most ennyi a boltban újonnan, nem érdekel az értékvesztés miatt mennyit buksz rajta"[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Speed® #11392 üzenetére
i5 már támogatja az 1666 MHz-t nem? Miért nem olyat veszel?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
addikt
kovy29 & Vigneau: Megnézem őket, köszi!
nofene
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #11387 üzenetére
Jaja, megint úgy adtam el, hogy nem néztem mennyi a boltban, aztán kerekedett a szemem rendesen, hogy 2 hét alatt megint 15% ugrás
Most meg itt egy mITX félkonfigom és gondoltam rammal, házban, esetleg ha az kell még egy VGA-t/SSD-t is rakok bele, talán előbbb elmegy
-
Mercutio_
félisten
Szakik, van valakinek felesleges 4GB - lehetőleg garis - ddr3-as ramja?
-
Bjørgersson
félisten
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #11380 üzenetére
Fan expert.
Ha csak az kell, akkor töltsd le külön, ha nem zavar a többi asusos cucc, akkor Alsuite II.Igen. Xpninjának (volt oszt társ) odaadtam adja el. 9k ért sikerült neki.
Nekem fan expert+ os a lapom. Grafikonon be tudom állítani ºC/% arányban.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mercutio_
félisten
Ja, nekem is a HK ugrott be főleg, hogy annó 3 órát sz*ptam egy HK erölködővel, mire kiderült, hogy bár a szaktopic összefoglalóban az ajánlottak közt szerepelt, de nem tud hdmi passthrough-t, így a BD-játszóból külön kell vinni a digi hangot hozzá én meg már feltúrtam a netet is, hogy milyen eldugott menü alpontban lehet beállítani, hogy hdmi-n fogadja a hangot
Ha kezelnék a kijelzőt a HTPC frontendek még meg is érné, használt gari nélküli thermaltake házak szoktak ennyiért menni iMON VFD-vel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #11369 üzenetére
És azokkal általában az összest lehet?
(#11368) emiki6: Ilyen, az Asus oldalán valamiért nem jön be. Sikerült már eladnod a Gigát?
(#11376) csigi: MSI Afterburner?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #11374 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy csak ezt a képen látható szöveget írja csak ki. Létezne?
Tiszta Harman Kardon dizájn.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
addikt
Skacok, mostanában milyen progit használtok a vga húzására?
De csak olyan érdekel, amivel a feszültségét mókolhatom a Giga 7950 -nek.
A kártyához való gyári tuningprogi nem tudja a feszültségét állítani...
Eddig Trixx -et használtam, de most megmakacsolta magát.
Valami más?nofene
-
Mercutio_
félisten
A benne lévő kijelző gyárilag tartozék?
iMON VFD, vagy olyan amit kezelnek a HTPC frontend-ek?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
embe
nagyúr
válasz emiki6 #11366 üzenetére
Áááá nem. Azt csak úgy nézegettem. Majd. Valamikor.
Most ezt láttam meg: COOLTEK G3 - SILVER
Passzolna ehhez a cucchoz:Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
smiti
veterán
De peregtek még ilyenkor is, a rendes emberek már rég alszanak
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11367 üzenetére
Ha támogatja az alaplapod, akkor a hozzá tartozó programmal (gyártó oldaláról leszedheted).
⭐ Stella
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #11367 üzenetére
Csak ha olyan az alaplapod. Milyen típusú az alaplapod?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
Oprendszer alól tudom valahogy szabályozni a gépben lévő ventik sebességét?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
embe
nagyúr
válasz emiki6 #11364 üzenetére
Ezt venném: MSI Z77A-G45
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Egy kérdés:
Az Aqua és az IPON is az ingyenes garifútárt házhoz szállítással érti. De pl. az Aqua nem említi a PickPack pontos átvételt, csak a házhoz szállítást, illetve az üzletben történt vásárlást.Az IPON is a házhoz szállításhoz köti.
Valakinek nincs infója ezzel kapcsolatban? Holnap rákérdezek az üzletekben is.... csak rendelném a cuccot, mert jó áron van, nehogy lecsússzak róla mint legutóbb.Melyiknek jobb a garis ügyintézése a fenti két cég közül?
Radi ok. megértettem.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz robogos10 #11361 üzenetére
Hmm, nem tudom. Én már azt is megkérdőjelezném, hogy annyi pénzért akár kapnál-e akár csak egy kicsivel erősebbet is a mostanidnál.
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #11360 üzenetére
mostani játékokkal
nem kell nekem full hd
csak menjen az sem gond ha nem ultrán van a beállítás -
Bjørgersson
félisten
válasz robogos10 #11359 üzenetére
Attól függ mikkel játszanál. Egyik ismerősöm nyáron vett (szerintem) egész korrekt félgépet 35k-ért.
-
robogos10
senior tag
No jövöhónapban készülök venni gépet most nézegettem az árakat hát nem tudom hogy 40-45K körül mit fogok kapni
Esetleg valakinek nincs felesleges gépe?
Amit tudnék néha játékra is használni? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Ha látnád az enyémet, amiben még kábelmenedzsment sincs.. Egyébként tetszik a vga-d.
radi segíts! Németezni kellene kicsit.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #11355 üzenetére
Engem pl. érdekel. Ráadásul nem is ablakos oldallal rendelkező házam van. De maga a tudat. Most pl. azért tettem lentebb a dvd-t, hogy annak kábelei egy helyen jöjjenek ki az alaplapi kábellel, és ne máshol csúfítsa az összképet. Láthatod a különbséget pár hsz.-el visszább az előző állapot.
Ekkora képet csak linkelve, plz.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Bjørgersson
félisten
Ne viccelj már, kit érdekel hogy néz ki? Úgysem látszik a házban.
(#11343) F34R: Nem kevés az a 42cm? Én egy 23"-ast nézek majd egy méterről.
-
smiti
veterán
Vigi bácsinak is megérkezett a csomagja. smitiné most hozza el a postáról.
-
emiki6
veterán
Ááááááááá! Felhívtam őket és minden nap csak dél előtt járnak erre, amikor meg suliban vagyok... Persze azt írták a csomag kiszállításra kerül 8 és 17 óra között írtam nekik, hogy legkorábban 14 óra, de nem válaszoltak hogy max délig tudják kihozni. Szóval max holnap kapom meg, megkérem a szomszéd nénit, hogy vegye át.
-
emiki6
veterán
válasz radi8tor #11326 üzenetére
Én voltam. Ha minden igaz ma hozza a futár. Nem tudom mennyire érdemli meg a silent-et. Lehet csak jól hangzik hogy dead silence
Majd rakok képeket."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Qru
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
válasz Cheesy #11333 üzenetére
Nézegettem egy 500-as Aurumot. Annak is olyan hosszú kábele van tudtommal, mint a 400-asnak. A hirdetőnek olyan háza van mint nekem, és elmondása szerint elér az ATX kábel az alaplap mögött a foglalatig.
Az én tápom ezen kábele 600mm. hosszú, míg az FSP-é 550.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Cheesy
őstag
válasz radi8tor #11332 üzenetére
Ezt meg minden indításnál nyitogatni kell :/ Csak egy power gomb kéne kívülre.
Sőt, szerintem akkor tápot is kellene cserélnem, mert az alaplapi ATX tápkábel nem ér el ilyen formában a proci melletti foglalatig, még úgy is alig, hogy nem az alaplap mögött vezetem... Vagy létezik a 4pin-eshez hosszabító? :Sszerk:
Vakvagyok, az előlepi panel nincs eltakarva, visszavonom![ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
"Még" Ugyanígy vagyok vele én is, szeretnék egy még cserélni egy kábelmenedzsmentes, még csendesebb házikóra Csak nem ilyen egérodú mini-micro-nano, hanem normál ATX méretben.
De még nem taáltam meg az igazit. Az tuti, hogy minél kevésbé lyuggatottat szeretnék.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
embe
nagyúr
Viszont szemezgetek ezzel a házzal, ide meg ugye jobb a moduláris megoldás...
-
embe
nagyúr
Igen a csúnyaság relatív - ebben az esetben is. De ahogy elnézem a képeket lehet szebb a kivezetése a nem modulárisnak... Az alaplap mögött meg elfér. Egyébként a képeken ugyanaz a Seasonic táp látható modulásris, és hagyományos kivitelben.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Relatív a csúnyaság..vannak igényesebb kivitelezésűek is, bár ez ízlés kérdése ugye. Nyilván telecsatolva kvázi nincs értelme a modularitásnak..végig kell gondolni, mire van szükség, mert ha mindenre, akkor lehet "normál" tápot venni olcsóbban. Nagy előnye a full modularitásnak, hogy a teljesen bekábelezett, lerögzítőzött rendszerből kiszedhető a táp takaritásra könnyedén.
-
embe
nagyúr
Egy kérdés azok felé akik moduláris tápot használnak.
Mennyire vagytok elégedettek a tápotok moduláris mivoltával? Gondolok itt arra, hogy ha egy moduláris táphoz több kábelt is csatlakoztatunk, szélsőséges esetben akár mindet, akkor esetleg csúnyábban is nézhet ki mint mondjuk a nem moduláris.pl:
modulárisvs. fix bekötésű:
A fenti esetben szerintem csúnyább a moduláris....
Véleményetek????[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
Erre gondolsz? Beteszed a pipát ahhoz a szenzorhoz amit naplóztatni akarsz.
Csak figyel arra hogy ki is kapcsold, mert egy idő után sok helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
embe
nagyúr
Segítsetek már légyszíves!
Az Aida-ban hol lehet beállítani azt, hogy lementse - mondjuk egy txt. fájlba - az érzékelő értékeit? Nem találom..
Köszi előre is!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kép is készült az űr szétrobbanó Ferrarijáról: a Falkland-szigeteken kapta le helyi idő szerint 21:20 perckor egy Bill Chater nevű férfi. Chater a képet feltöltötte a Twitterre:
⭐ Stella
-
robogos10
senior tag
sikerült megoldanom!
Nem tudom mi volt még 1X újra raktam meg piszkáltam mindent a gépben és jó lett -
-
robogos10
senior tag
Valaki segítsenmár léci mert szét bax az ideg!
Tegnap bekötötték az UPC-netet és próbálok leszedni akármit PL nod32 avast bármit és 99% nál meg áll!
gondoltam a rendszer halott most újra tettem és ugyan az!
5letek? -
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #11300 üzenetére
Szerintem ez csak idézet, a forrás nincs megjelölve - vagyis hogy kitől származik. Illetve ez egy helyi blog vagy mi a bánat. Szerintem itt ki lehet dumálni ezt.
Jujjjj! Vitázok egy modival...... Tudom ezt sem lehet...de ez egy olyan kis baráti (??) társaság itt, és megdumálhatunk dolgokat.... vagy nem. (??)..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest