Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #9395 üzenetére
Ez olyan lehet, mint a hajhúzás az oviban, mást szeretne, de ahhoz gyáva
Qru: Akkor mákod volt, nálunk filó tanár valami kattant csákó volt. Folyton a "komcsik"-nál kötött ki, mint móriczka aki mindenhol p*nát lát Szerintem üldözési mániája is lehetett. Mindenesetre a tananyagból sz*rt se adott le, de keményen vissza akarta kérdezni, aztán amikor jeleztük, hogy többen vagyunk szóval erre nem mi fogunk ráfaragni, akkor megbeszéltük, hogy milyen témából készüljünk a vizsgán (de tuti, hogy a következő csoportnak elmesélte, hogy egy komcsi osztály halálosan megfenyegette )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9397 üzenetére
Kötelező volt. Ilyenkkel lazították a véges halmazok előadásokat.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9395 üzenetére
Gondolom otthon kuss volt a neve és itt élte ki magát. Fiúkkal nem volt szemét, velem kimondottan rendes volt mikor filozófiatröténetből vizsgáztam nála. Bár mondjuk jó tételt húztam a kínai univerzizmus-t ami az eslő tétel. Már pedig az első tételig általában mindenki eljut a tankönyvben.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
-
Mercutio_
félisten
Annyiból jobb a 2x120, hogy ha egyik megadja magát csak a rajtuk lévő cucc felének kell búcsút mondani
Vigi: Az annyiért elég vétel, bár gondolom ma már ő se azon az áron adja.
Qru: Hehe, na igen az első vizsgák... és amikor az előadásokon jófejnek tűnő tanár sz*pat a legjobban
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
Az a baj, hogy ekkora keretből ez a legjobb választás vagy a V300 (amúgy nem rosszak önagukban). Amik jobbak ettől (értsd tartósabbak) azok drágábbak. Kingston HyperX (nem a 3K, ez fontos!!!!), Sandisk Extrem, vagy a Samu amit Radi mondott.
De pl e V300-as is 128TB írás bír ki a 240+-os kategóriában, az azért elég baba.
Egérpad: Csináltass bátran. Én pl csináltattam magamnak ph!-s polót.
mod:
kovy29: Helyes! Az elején nekem is tetszett kb az első vizsgaidőszakig.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Kezd tetszeni az egyetem. Van egy-két nagyon szar tanár, viszont van egy-két nagyon jóarc is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
Szakikák!
Erről vélemény? [link]
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Nem vagyok egy irigy ember, sőt, de amikor párszáz napos 0-1 hozzászólásos embereket látok nyereményt nyerni... hát...
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
HDSentinelnél állj rá a smart ablakban az adott mezőre, és alul is nézd meg mit ír ki, van amikor a fenti összessített lista és a mezőn állva a tényleges érték eltér.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van egy SMART attribútum, az a neve hogy Media Wearout Indicator.
Ez számol vissza 100-ról, ha eléri 0-át, akkor már nem garantált a megfelelő működés.A tieden ezt írja:
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #233 Media Wearout Indicator
Nincs szükség beavatkozásra.233 Media Wearout Indicator 0 100 100 OK (Mindig rendben)
241 Host Writes 0 100 100 386,34 GB OK (Mindig rendben)
242 Host Reads 0 100 100 759,16 GB OK (Mindig rendben)Még azt is megemlíteném, hogy nem minden gyártónál ez az attribútum a mérvadó, ezt HD Sentinel úgyis megmondja.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
Ha aktív a trim folyamatosan költözteti a cellák adatait tehát az elhasználódás kb egyszerre következik be. Ha ez bekövetkezik azt hamar észreveszed mert semmilyen írási műveletet nem fog tudni végezni az ssd-re a vezérlő. Ami miatt érdemes a 10% üres hely ráhagyást alkalmaznod az az, hogy a már nem írható cellákat kicseréli olyanra amik még írhatóak (és üresek).
#nincsbennetarcsi
-
Cheesy
őstag
-
Mercutio_
félisten
Most jut eszembe modik: Akkor ti most duplán kapjátok az áldást? Megy a moderálós topicokban is a jelzés és a "Jelentem" gomb nyomkodóktól is kapjátok a feladatokat?
-
Mercutio_
félisten
Öhm, mármint hivatalosan annyit garantál a gyártó nem? Mert a tényleges teljesítmény az igazi kérdés
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #9367 üzenetére
Én vettem V300-ast tarcsinak, lassan jobb mint a bankbetét meg ugye az "olcsóbb" SSD-k közül abban legalább még MLC csipp van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9366 üzenetére
Most nem pörgök ennyire, mivel egész hónapban éjszakás vagyok.
Mercutio_: kéne pár ilyen PRO-t venni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #9358 üzenetére
Mivel 54 alatt nincs boltban megteheti.
Kérdés persze ki veszi meg 5k-val olcsóbban, akinek 50-e van ssd-re annak 55-e is, de láttam én már sok érdekes üzletet itt ph-nCheesy: Szerintem jobb ha most veszel SSD-t, max. kérsz ősöktől és jövő hónapban megadod nekik, szépen kúsznak felfele az árak, ahogy a ramok esetében is.
marsu: Héló ördögfióka, hol tekeregtél?
-
marsu
veterán
Pacsi mindenkinek!
Rég jártam itt?
Ez a cica pont úgy néz ki majdnem mint radi8tor1 avatar macsekja
Ugye?
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
Tab-os topicban érdeklődj mi most a bestbuy Kínából (és ha érdekes a gari, akkor itthon).
A felbontáson és a procin (nem tudom mennyire elterjedt/bevált/támogatott és erős) kívül az összeszerelési minőség, és a rajta lévő droid bugmentessége is kérdéses aminek érdemes utánaolvasni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Cheesy
őstag
De kíváncsi vagyok egy ilyen mennyire válna be, mint tablet...
IT9011 9" Dual Core Android 4.1 Tablet PC w/ 1GB RAM / 8GB ROM / HDMI, TF, OTG - White + Black
96,20 USDBár a felbontás kicsit kicsinek tűnik: 800x480.
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
Ilyen ingyenes progik és akciók topicja, érdemes nézegetni, most épp chip.de 35 akciós program van benne említve.
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #9350 üzenetére
És ezek a gépek gyorsulása még az 1 G-t is alig érik el, ha éppen elérik. (sacc 0-100-ra 3 sec alatt) Az F1-es gépek kezdeti gyorsulása majdnem 1,5 G, a lassulásuk pedig valahol 5 G felett van. Nagy sebességű kanyarodáskor (220 felett) az oldal irányú gyorsulásuk eléri a 7G-t is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
15? Ne vicceljünk kérem.
Több, mint 3.5 év garancia van még rá.Cheesy: küldtem pirosat. Kiderült, hogy péntekig nem működött a pontozós rendszer, ezért nem kaptam meg a pontodat.
-------------------------------------
Asszonyt elviszi a férje egy körre az új Nissan GT-R-el.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #9341 üzenetére
Nem csak üzletrontó, hanem személyeskedő is
Posta nélkül 15-ért? Házhoz megyek érte
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Persze, hogy van, ráadásul ingyenes, és nagyon jó bár a leírásban HDD ----> SSD szerepel, de ugyanígy máködik SSD ---> SSD esetén is, már többX használtam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sajna ez már nem lesz meg következő hónapig. Remélhetőleg pár nap alatt elviszik ennyiért.
Ilyen műveletet bármelyik klónozó program meg tud csinálni.
Most azzal küzdök, hogy az oprendszert, ami ezen az SSD-n volt átkonvertáljam Virtuális géppé.
De szerencsére van rá megoldás csak melós.⭐ Stella
-
Cheesy
őstag
válasz radi8tor #9341 üzenetére
Köv. hónapban szerintem megboltolhatjuk, mert a 40GB-os kis Intelem tényleg kevéske a rendszernek...
Létezik arra progi, hogy SSD-ről SSD-re költözteti a rendszert úgy, hogy az újnak negyobb a mérete? (Gondolom egyszerűbb, mintha kisebb helyre kéne költöznie ezzel a technikával..)www.vakbelmutet.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
44 hónap garanciás Intel 320 (G3) 160GB SSD érdekel valakit?
Megkímélt állapotban ~350GB írt adatmennyiséggel másfél év alatt.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #9336 üzenetére
Akkor szólok, hogy bekerült az aláírásomba 2 2TB-s és egy 3TB-s vinyó utóbbit még nem volt időm felrakni sőt a tartalmát lementeni se
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Ez durva
Nekem olyan kuponom volt, amin a +1 játék még nem volt élesítve (menet közben bővült a never settle reloaded akció tartalma) pedig már a kibővített akció volt érvényben a vásárláskor.
Ipon-ék korrektek voltak, küldték a +1 játék kódját, de persze ezt jelezni kellett nekik, maguktól "nem tudták"MÁS: Van valakinek infója róla mikor nézik a legtöbben az aprót? Most, hogy napi 5 up van csak ugye...
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz radi8tor #9330 üzenetére
De olyanról is tudok, hogy a vásárló visszavitte a kártyát a kuponokat meg megtartotta.......
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Holnap kezdődik a suli, szorítsatok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9321 üzenetére
Úgy, hogy nagykerben dolgozók árulták a kuponokat ahelyett, hogy a kártyákhoz adták volna.
Sokan aztán reklamáltak, hogy nem kaptak a kártya mellé.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
Jó kérdés, de már szerkesztette is.. Valami rémlik, hogy mintha jó pár hónapja már lett volna vele gond ugyanígy a 660 topicban.
-
-
Mercutio_
félisten
Új aprón kiemelt hirdetések között nézem, ennek a hirdetőnek a neve valahonnan ismerős
-
dfdfdf
őstag
mai ingyenes program All my Notes Organizer
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9303 üzenetére
Nem. Egyébként semmi gond, már megoldódott, úgy néz ki a 9-es busszal átszállás nélkül el tudnak jutni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9302 üzenetére
Sorry, ebben nem tudok segíteni, azt hittem talizni akartál volna valakivel.
Volvo "reklámfilm": egy hörcsög is el tud vezetni egy kamiont.
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #9301 üzenetére
Édesanyáméknak kell menniük egy meghallgatásra, viszont még gps-szel a kezükben is képesek eltévedni, ezért gondoltam, hogy jó lenne, ha valaki helybéli el tudná őket kísérni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én a múltkor megjavítottam a sajátomat. Szerencsére csak megbolondult az elektronikája és belépve a szervizmenübe majd szerviz program lefuttatása után megjavult.
Mosógép szerelőt Szabolcs megyében tudok csak. (rokon).
Cheesy: asszem van még egy.
kovy29: miről lenne szó?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest