- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz DigitXT #3750 üzenetére
Nem értek egyet, szerintem a kellemetlenség megérné a tisztaság fejében. De nem fogok széllel szemben hugyozni, ha nem akarjátok. Egyébként a ghostok zavaróak, az ezredmásodpercek ugyanúgy "izgik".
Azért nem kaptál linket, mert hibával elszállt a felület, mikor regelni akartam. [link]
-
DigitXT
Topikgazda
Nem kell hugyozni, se szélirányban, se szemben. Gyertek bulizni!
WC-n ülve dobtam össze ezt a kis videót, utólag hallom hangot vesz
fel a mikrofonról. Még jó, hogy nem fingott bele senki egy nagyot.Szerk: itt van képen is. Fogadjunk, hogy bagolyka* nyom egy 37-et?
*: vagy Freddy. Tudnám értékelni, ha jönne HUN is oktatni.
[ Szerkesztve ]
-
lovasalbi
csendes tag
Méghogy nem számít a skin! Feltettem a VIP skint, és másfél másodpercet javítottam (rögtön ellenőriztem nem maradt-e rajta tuning - de nem) :-)
Freddy/Bagolyka/Digit biztos 37 alá megy! -
DigitXT
Topikgazda
-
Robertodr
újonc
Sziasztok!
Nagyon szívesen csatlakoznék a Teamhez, napi szinten többször játszom, Legendary 42 vagyok 462.000 ponttal. Kérlek, jelezzétek, hogy milyen teendőim vannak a tagsághoz! Előre is thx! Robertodr
-
DigitXT
Topikgazda
Szolgálati közlemény: kerülő úton megtudtam, hogy volt egy tag, aki véletlenül
11-es tuningot hagyott fent. Valószínűleg vele találkozhatott Speed(R). Mondjuk
sokkal egyszerűbb lett volna, ha nevén nevezi, és rákérdezünk, hogy ezt hogy?
Gyakorló futamon ejnye-bejnye (állítólag megkapta már Messengeren), élesben
pedig kizárás az adott futamból. Visszaeső/szándékosság esetén a kupából is!Sajnos a fél bandát nem ismerem, ill. a fele már nem itt kommunikál. Sőt, még
azok is inkább Messengereznek, akik amúgy regelve vannak ide is. Most hogy
azért van ez, mert kényelmesebb, vagy kinek éppen mi? Irreleváns. Sajnálatos,
hogy ilyen "szájkaratét" kellett nyomni azért, mert nagyon nem volt egyértelmű,
hogy kire gondolt a költő. Kérem a jövőben mindenki mellőzze a ködösítést! HA
valakivel gond van, akkor tessék nevén nevezni, rövid úton meg lehetne beszélni.
Ha van ide regje, azonnal meg tudja védeni magát, ha kell. Tévedni emberi dolog.
(Mind vádlott, mind vádló oldaláról előfordulhat...) Köszönöm az együttműködést!Igen: kérem, jelezzétek, ha gond van! Konkrétan! Jöhet akár videó is, DSQ, kész.
Egyszerű/nagyszerű. Nagy lesz a mezőny, előfordulhatnak problémás helyzetek.
Azt csak a gonosz énem jegyzi meg, hogy 11-es tuninggal még csak nem is egy
pályacsúcsot menni LOL. Nekem is volt, hogy véletlen ott állt a fullos Rally Car a
rajtnál, nézem, hogy ezt hogy? Van ám pause menü, meg EXIT gomb a játékban! -
tzsolesz
nagyúr
Uff, sztem a buszos eredményem nem is lett olyan rossz. 🚌
Persze menthetetlenül le fogtok gyűrni, de most legalább nem az utolsó vagyok.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Azt mondod?
Mi is megkaptuk megint a LEGENDS-et, asszem egy csúcsról lejjeb csúszott top csapat. Ütnek vágnak minket.
Nem beszélve arról, hogy soha nem ment ennyire rosszul event mint most. Az alján kullogok. Nem érzek rá.
Nekünk már az új van..... Jip vs. motocross.Amúgy linked van itt valahol? Sőt, aki nem lát engem, az jelezze már, mert nekem még csak a fele sincs meg a húszból, az első hozzászólásban meg már nincsenek linkek.....
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Itt a linkem barátlistához.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz tzsolesz #3762 üzenetére
Persze, MF.
Néhány napja vertek agyon, esélyünk sincs ellenük, akkora Prok..van jópár tagjuk, akikről virít, hogy csalók vagy milliomosok, kezdők fullfullos verdákkal stb., így nem nehéz 3000+al elhúzni. Fingeréknek persze mindegy..dőljön a lé, oszt ennyi.
#3751ben van linkem, de DigitXT oldalán is ott vannak sokan.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Nekem a motor nem maxos, csak level 50,de!
Első pálya jeep szárny, fume boost, oc turbo, ha maxos a jeep, van elég tapadás, felvisz, 7500-8000 körül simán lehet csinálni.
Második és harmadik pályán nekem ezzel a gyenge krosszmotorral is sikerül 8k illetve 4-5k a hosszabb pályán, szárny, oc turbo, és landing boost - Ez utóbbi a rövidebb pályán nagyon adja.
Az utolsó pályán meg a bukókeret a lényeg, de mindig elrontom, ha nem rontanám el, 30k sima.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Cseszhetjük, ha a másik oldalon friss legendary maxiking osztja a 30kt és a többi hasonló felette..nekünk meg van egy UFOnk és alig pár öreg, akiknek van esélye ezt megugrani MF nélkül :S
A mocival extra szopatás, hogy akkoris képes leesni róla, ha tökéletesen landol az ember nagy repülés végén, marha dühítő tud lenni.
Első pályán 476mnél nem tudok feljutni, kinek mennyi a max?
-
DigitXT
Topikgazda
Célfotó alapján bagolyka nyert, mégis engem rakott előrébb 1 századdal.
Úgy néz ki, a VIP skin tényleg szívás, visszaraktam a jó öreg fásat, mindjárt jött
egy jó idő. (Persze ez csak vicc, mert egy kicsit más gázkezelést próbáltam.)= PH! - No Tuning Cup! - 2019 =
Warm Up Session FINAL STANDINGS
===============================
1. DigitXT - 34.030
2. bagolyka - 34.041
3. kalauzhal - 34.121
4. tzsolesz - 34.315
5. EPER - 34.438
6. Gaborz1 - 34.527
7. ThisNoAll1 - 34.611
8. Freddy - 34.649
9. misi belucci - 34.854
10. Heathenreel - 34.949
11. P.Solberg - 35.039
12. Revans - 35.057
13. AKIspest - 35.078
14. odium - 35.081
15. droci - 35.249
16. Tibcsi - 35.626
17. TroRac - 35.782
18. Aksi - 35.991
19. Hege01 - 36.031
XX. AtiTheSnail - DNF
XX. Free - DNF
XX. [BH]Gejgoke(c) - DNF
XX. Runo - DNF
XX. nVidiaDriver - DSQSzerk: a linkelt fotó az időeredményemről nem a leintés után készült, de mivel akkor sem változott, "jó lesz az jeligére" benyomtam. Amúgy hasznos lehet, ha valaki úgy érzi, hogy megfutotta a legjobbját, és többet már nem fog próbálkozni, hogy lő egy screenshotot, mert előfordul, hogy a leintés után már nem mutatja a végleges listát, hanem rögtön az új napi challenge jelenik meg a töküres listával. Nem szeretném, ha bárki eredménye elveszne egy ilyen baki miatt, szóval jó ha van egy fotótok, tuti ami fix! Szerk: a DSQ-ra linkelt kép magyarázza, miért. (Utólag vettem fel a tagot.)
[ Szerkesztve ]
-
misi_belucci
tag
válasz DigitXT #3768 üzenetére
Jeep vs motocross event:
1. pálya
Jeep + szárny 11, tires 13, fume 7.
De a fume helyett lehet OC is. 476m-nél többet egyszerűen nem tudok.2. pálya
Cross
20/20/10/20
+ szárny 14, thruster 2, nitro 2.
Landing boost is jó lehet, de az nekem gyenge.3. pálya
Minden beállítás ua., mint az előzőnél.
Videó: [link]
Az időt már lefaragtam 48.9-re.4. pálya- szerencsejáték... Direkt szivatják a népet.
Jeep + tires 13, bukócső 5.
Videó: [link]
Ide tuti megoldás nincs, de szerintem a lényeg, hogy ne lendüljön be nagyon az autó, mert akkor nem áll meg és mögéd kerül a labda. Az meg nagyjából kiszámítható, hogy hogyan pattog a bogyó.[ Szerkesztve ]
-
misi_belucci
tag
A NTC-ra Zsoli is jelentkezik, itt a linkje:
[link]
https://playhcr.com/invite?id=OpxM22
DigitXT, légyszi tedd be a blogra.
Nagyon komoly a mezőny, örülök ha majd egy dobogó összejön.
Mondjuk ez inkább ilyen téli estékre való játék. De megyek, amennyit tudok. Hátha... -
AKIspest
tag
válasz misi_belucci #3770 üzenetére
Egyetértek, erre most nekem sem lesz sok időm. Ami van, azt team és heti eventekbe tolom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz misi_belucci #3770 üzenetére
Hát 12 gemet öltem bele, az 120 próbálkozás. A második időmet nem tudom hozni. Most jegelem a hüvelykujjam.
Képtelenség jobb eredményt elérni. Annyira picik a különbségek, hogy ezt überelni nem lehet.
Kész... Nálam a super jip ennyit tud.... -
ztibor
senior tag
nálam 21 ember van fent, és ahogy nézem legalább 27-en vagyunk.
Nem sok kedvem van végignyálazni ki maradt ki, pláne hogy van akinek teljesen más a neve a játékban mint ami a listában van. Nagy gond ha nálam nincs jelen mindenki?
Jobb lett volna jelentkezési sorrendbe rakni a listát és nem abc-be...
-
DigitXT
Topikgazda
A játékbeli neveket írtam, nem fórumos neveket. Már csak azért sem,
mert van pár nem fórumozó köztük. (Ill. utólag jelentkeztek olyanok
is, akik se nem fórumozók, se nem csapattagok, abszolút külsősök.)Ha előtúrod, hogy ki mikor jelentkezett, akkor átírom olyan sorrendbe.
(Sok sikert azokhoz, akik nem itt jelentkeztek, csak hallottam róluk.)Szerk: egyébként igazad van, egyszerűbb lenne felvenni a lista végéről
az újakat! De most már ez van, egyszer kell végignézni, ki hiányzik.Őket írtam most hozzá:
BandRS
Vida Öcsi
ZsoliElőtte meg nVidiaDriver és Nabla. (Utóbbi tag ide is ír, előbbi nem tag.)
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Szuper. Egyébként nem probléma, ha valaki hiányzik... Főleg, ha a végén fut
be, fel se tűnik. Ellenben HA pont az hiányzik, aki megnyeri a futamot, és csak
a második leszel emiatt, úgy érhet meglepetés. (Behelyettesíthető tetszőleges
eredményre, amivel már elégedett lennél, ám potenciálisan lejjebb csúszhatsz.) -
törölt tag
Mekkora egy sz.r lett az heti event új ajándékrendszere. 158 pontom van. Holnap mehetek még egy ingyenest. Ahhoz, hogy meglegyen a 200 pontom amiért még +5 gyémánt jár minimum 20 gyémántért kéne vennem még 4 ticketet.
Régen 200 pontért már a lila láda volt 55k coinnal tuningokkal meg már nem tudom mennyi gyémánttal.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Hát gyerekek, elvileg ma indul a No Tuning Cup! 2019, viszont csak a gyakorlás
volt játék és mese. Rögtön bekaptuk a Snow Castle pályát: szóljon, aki végigért!
Ha senkinek nem sikerül, akkor a szakaszt töröljük, és holnap is a JEEP lesz![ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz lovasalbi #3782 üzenetére
Én semmi jónak nem vagyok az elrontója, csak nehogy kiderüljön, hogy meg
lehetett volna csinálni a Jeeppel is... Mondjuk én is úgy jártam, mint te, hehe!Mindenesetre úgy tudtam, hogy a tegnapi Super Jeep volt az utolsó warmup...
Több vágás van benne, ilyen idők: 34.486->34.452->34.367->34.303->34.299*
Ez inkább "törölt" lesz, szóval nincs jelentősége, hogy robogó, vagy sem.*: messze nem volt elég a győzelemhez, de nem adta ki jobban, hiába toltam.
[ Szerkesztve ]
-
AKIspest
tag
Igen, mivel Gejgoke nem tudott többször sem végigmenni, bepróbálkozott a robogóval. Ahogy látom, masok követték.
Támogatom azt a javaslatot, hogy a kisebb kavar miatt holnap (07/09) indulunk élesben a jeeppel.
-
ztibor
senior tag
Én a mai pályán se tudok célba érni, a kis kerekeknél elakadok, szóval részemről feladtam mára
-
DigitXT
Topikgazda
És ha jól látom, Gejgőke megint robogóval. Gondolom megint csak azzal lehet.
Szerk: ja és most jártam úgy, hogy nem mutatott végeredményt, szóval fogalmam
sincs, mi lett a tegnapi robogás vége? Top5-ben voltam (éjfél körül), annyit tudok...Szerk2: mivel már kalauzhal is a robogás mellett tette le a voksát: szakasz törölve.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz misi_belucci #3796 üzenetére
Megnéztem, kár volt...
Wheele már megvolt, mágnest adott és fume boost, ami szintén megvolt.#?*@&!
-
sz_abika
addikt
válasz misi_belucci #3796 üzenetére
Nekem egy turbo és fume pattant be, de mivel eddig nem volt semmim, ezért még ez is örömteli.
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók