Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
válasz Quadgame94 #104294 üzenetére
Nincs semmi baja a szememnek. Egyébként sötét hátteret használok és a böngészöm is sötét. Annyi, hogy csupán szeretem ha magas fényerőn van.
Yodamest: Nincs csúszka
-
KTTech
veterán
-
Yodamest
veterán
válasz Quadgame94 #104293 üzenetére
Igen.
-
Quadgame94
őstag
válasz amdboy #104290 üzenetére
Már bocs de totál gáz ahogy használod. Én is monitornak használok OLED-et de most is ahogy írom 40-en en van a fényerő. Nem beszélve róla, hogy tuti neked minden fehér háttérerű igy ne csodálkozz hogy max fényerőn visszaveszi Ha állítasz fekete módot mindenhova akkor már jobb lesz... de maxon pörgetni... ott a szemeddel valami lehet... gondolom telód is bent csutkán megy S23 Ultrámat felrakom csutkára bent kb zseblámpa...
-
hunspikey
őstag
válasz amdboy #104290 üzenetére
Azért éled ezt meg, mert túlzó fényerőn hajtod. Ha "normális" és most nem bántani akarlak tényleg fényerőn hajtod akkor sosem avatkozik bele.
Javaslom, hogy szép lassan minden héten egy picivel vedd vissza - így hozzá fog szokni a szemed.
Egyébként meg meg lehet köszönni az EU-nak, azoknak sötétzöld politikusnak álcázott retkeknek akik a porszívók energiakorlátozásával és a TV-k áramfelvétel limitjével mentették meg a bolygót - szerintük.... Erről nem a kóreai mérnök tehet. Pl a TCL az amcsi modelleknél tudja az 5000 nitet, ugyan az a TV az EU-ban a felét se.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
amdboy
senior tag
válasz anderledani #104289 üzenetére
Igen közben rájöttem vagyis megtaláltam. Nagyon, nagyon zavaró sajnos.
-
anderledani
őstag
válasz amdboy #104269 üzenetére
ABL - automatic brightness limiting - ennek olvass utána. De ez ilyen, nem fogsz tudni változtatni rajta.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hunspikey
őstag
Srácok G5-ről van már valami rumor morzsa?
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
vrob71
tag
LG C3 TV-m van. Telepítve az új WebOS24. Nálatok működik a chromecast? Nálam pillanatokon belül fekete képernyő a vége.
-
belan
addikt
válasz Quadgame94 #104268 üzenetére
Bárcsak én is úgy láttam akkor elég lenne egy jó mini led azt csók a családnak. 😂
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
amdboy
senior tag
válasz pkaresz #104279 üzenetére
Nálam ez nem jött be. Viszont úgy néz ki van alternatíva. Game módot be kell kapcsolni akkor autómatikusan magasabb fényerőre vált. Samsungnál mundjuk alapból pc csatlakozásnál 2db képmód elérhető és nincs tovább, ami számonra érthetetlen. Eddig a Game mód jónak tűnik, de még tesztelem.
-
RockCNC
senior tag
Jól olvasom, hogy a pixel frissitésel nem kell foglakozni, automatán teszi a dolgát?
Akkor kell manuálisan ráengedni, hogyha pixelt észlelek? (55G4) -
KTTech
veterán
válasz krx21 #104259 üzenetére
Pl. a plazma, sőt még egyes LCD-k is, amelyikbe beleépítették a Lightboost technológiát (TV-kbe soha nem került a fényerőfétis miatt).
Egyébként hiába a sok képkocka, nem segít a mozgásfelbontáson. A reakcióidőn igen, de a szem attól még elmosódva látja - hacsak nincs markáns fényerőbeli különbség az egymást követő képkockákon.
Ezt tökéletesen lehet szemléltetni a hagyományos 35mm-es filmen is - az is egyfajta analóg sample-and-hold megoldás volt, és teljesen mindegy volt milyen sebességgel ment, ha állandó fényforrás volt mögötte, és nem volt megszaggatva (nem csak a továbbítás ideje alatt, mert ha ott nem volt, akkor egy felismerhetetlen massza volt amit láttál).www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
válasz Atomgeszi #104249 üzenetére
Az OLED motion egy fixen 60Hz-es BFI, ami kb. semmire nem jó... jobb helyeken 1000+Hz-es frekvenciát használnak/használtak erre, de olyan 240Hz körüli BFI-vel már boldogok lehetnénk, a vibrálás jelentősen csökkenne/a legtöbb ember észre se venné (cserébe a fogyasztás - azonos fényerő mellett - megugrana, mert ingyen ebéd nincs, a fizikát meg nem lehet megszexualizálni). Azaz a panelnek 480Hz-en kellene járnia, amitől a 144Hz-es idei modellek elég messzire vannak.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
pkaresz
őstag
válasz amdboy #104269 üzenetére
Szia!
Nem az a tipus, de hátha.
Tehát, dinamikus kontraszt alacsony.
s nem nyúl bele a lesötétésbe. :-)Üdv: Karesz
"#100228Yodamesthunspikey#100223ÚjVálasz2024-07-17 09:00:40
Yodamest
veterán
Én nem látom ezt ilyen drasztikusan: oké más tv (S95b), de nálam ami most úgy tűnik bevált és gyönyörű a kép az az, hogy a filmmakerhez beállítottam pluszba egy alacsony kontrasztjavítást. Így nem túl sötét, nem túl világos, iszonyat jó a dinamika, pl. mostani majmok bolygójában sokszor mintha kinyúlt volna a majom keze a képből. Ráadásul az automatikus lesötétítési gondom is megoldódott így, mert a kontrasztjavító valami csoda folytán nem engedi ezt a "featuret" életbe lépni szerencsére.""Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Peace
nagyúr
válasz Quadgame94 #104268 üzenetére
Elmorzsolnék pár könnycseppet, ha nem tűnne fel difi. Szerintem nagyon szépen jelenítette meg a HDR tartalmakat. A nagy hibája a kevés LD zóna volt és hogy fényforrások meg fehér felirat körül blooming (így hívják, ugye?) látszott. Játék módban is volt, amire húztam a számat, de végül kénytelen voltam megbékélni vele. Főleg gaming terén várok óriási előrelépést tőle, de nyilván sok sorit és filmet is nézünk. De elsődleges a játék.
A RTINGS oldalt meglesem, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
amdboy
senior tag
Samsung tulajok HELP!
2. napja boldog tulaja vagyok egy QE55S90CATXXH televiziónak. Vagyis boldog lennék. Mai napon jutottam el addig, hogy a pc-t összekössem vele. Én személy szerint szeretek maximális fényerőn nézelődni, netezni játszani stb.. És most jön amit nem értek. Nagyjából 20-25 perc használat után olyan mint ha 100%-ról visszavenné a fényerőt kb 30%-ra de közben pedig nem. A beállításokban továbbra is 100%-ot mutat. Úgy gondolom, hogy a tv menüjében is minden ki van kapcsolva ami ezt felügyelné gondolok itt pl ezekre:
- Fényerő optimalizálása
- Automatikus fényerő
- energiagazdálkodás
- fényerő mozgáshoz
- automatikus energiatakarékosság
- csúcsfényerő magason!És ami bosszantó, hogy nem csak netezésnél csinálja ezt hanem akkor mikor váltanék filmre vagy játékra, tehát akkor sem áll vissza a világosság.
Nagyon remélem, hogy nem azt a választ fogom kapni, hogy ez ilyen és el kell fogadni, mert akkor megy is vissza a boltba ahonnan jött. Köszi a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
-
Peace
nagyúr
válasz Tyrone89 #104264 üzenetére
Rendben, akkor megnyugodtam. Kicsit. Sokáig azért halogattam a tv cserét, mert rühellem a macerát. Konzolcsere, fúrás, 0-ról beállítani az új készüléket és kitapasztalni. A mostani Samu Qled már majdnem 5,5 éves és azon is mire minden véglegesre beállt, az nem kevés idő volt. Remélem a G4 is ügyesen megjegyzi majd az SDR és HDR beállításokat és tartalomtól függően azokkal az értékekkel dolgozik majd. Bár ha a 2019-es masina tudta, akkor gondolom ennek is menni fog. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud ennyi pénzért. Én a Samu képével is teljesen meg voltam elégedve, lehengerlő képe volt HDR tartalmaknál is. A játékoknál várok még egy nagy ugrást, mert a szabadidőm 90%-át azzal töltöm.
-
Tyrone89
aktív tag
-
polonic
félisten
Vhiktor! PS5 pro hdr beállításnál hogyan is kell pontosan beállítani a ps-en az értékeket?
Kalibrálásnál az be lett állítva a ps5-höz, csak ott nem figyeltem, hogy milyen értékeket, hány kattintás volt a kontrolleren. -
krx21
nagyúr
válasz KTTech #104244 üzenetére
Melyik technológia mossa kevésbé a képet? Szerintem mindegyik jobban, mint az OLED…
A BFI alkalmazása más tészta. A szem és az agy működéséből (tehetetlenségéből) fakad az elv. Megfelelő fps esetén nincs rá szükség. Sok hátránya is van, a fényerő csak az egyik…
Valamint a régebbi technológiák csupán csak a működésükből fakadóan alkalmazták. (Mozi vetítő, CRT, plazma) Vibráltak is rendesen..[ Szerkesztve ]
-
mc.g
aktív tag
válasz Elektrosokk #104251 üzenetére
Az előző (plazma) TV-met csak azért cseréltem le 10év után, mert nagyobbat, energiahatékonyabbat, korszerübbet akartam (a réginek talán természetesebb is a képe mint az új OLED-nek). El is raktam tartaléknak. A hálószobai LCD TV-m (ugyanez a japán márka) 10+ éves, és hibátlan, nem is cserélem le.
[ Szerkesztve ]
-
mc.g
aktív tag
válasz KubanitoS #104240 üzenetére
Egyelőre valós veszély/probléma a pixel-elhasználódás (az rtings tesztjei alapján a QD-OLED-ek fényereje hamarabb csökken mint a WOLED-eké), ha nem volna probléma (mint pl. az IPS-LCD-knél), nem kellene foglalkozni a beégéssel, nem kellene képernyőkímélő.
Nem csak attól használódik az OLED panel, ha statikus tartalom miatt beég, minden használat öregíti a pixeleket (sok olyan beégett képet látni, ahol a képernyő közepe sötétebb (pl. piros színnél), mert ott többet dolgoztak a pixel-ek).
Én kb. 120cd/m²-t céloztam meg SDR-nél (ez nálunk kellően világos nappal is) és ezt a világosságot céloztam meg HDR/DV esetén is, azaz a gyári "luminance" értéket 100-ról 60-ra vettem le, így érzem kb. ugyanolyan világosnak az SDR-t és a HDR-t.
(A medialejátszómon (AndroidTV12) lehet állítani a kimenetet, hogy akár a főképernyő/menü is DV-ben jelenjen meg (ez a gyári alapbeállítás), így SDR/HDR10/DV között váltogatva a kimenetet össze tudtam hangolni a fényerősséget egy fogyasztásmérő segítségével.)
A nem egyenletes képernyőelhasználódást fokozza, a 21:9 tartalom (de akár a 4:3 is).
Az eddig összeszedett információk szerint az OLED pixel elhasználódást a hőmérséklet fokozza, vagyis a tartós nagy fényerő miatti meleg panel nem szerencsés, ezért is a képernyő közepe szokott elöbb fakulni.
Az én beállításaimmal 25C levegőhőmérséklet mellett 30C alatt szokott maradni a képernyő közepe, tartós világos tartalomnál (pl. rajzfilm) 31-32C-ig szokott max. felmenni.Aki 3-5 évre vesz TV-t annak talán mindegy, aki tartósat szeretne, annak érdemes előre gondolkodnia...
Amikor már a gyártók sem alkalmaznak trükköket OLED esetén a degradáció ellen (mint ahogy az LCD-knél sem) akkor majd nem kell ilyesmivel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Az összefoglalóban emlitett nagyító és mikroszkóp appot hogyan kell használni? Letöltöttem de az appon belül minden funkció ki van szürkülve. Még csak fotózni sem tudok vele, vagy képet megnyitni. Köszi a válaszokat
-
-
KTTech
veterán
válasz krx21 #104230 üzenetére
A gyors válaszidő nem azonos a jó mozgásmegjelenítéssel... az erre szolgáló teszt sem 24p-n méri.
Ezen kívül, az OLED-ek jelenlegi formájukban mindenképp mossák a képet, akár tetszik akár nem (nem érdekes, hogy 120Hz a forrás vagy sem, a 24p-t is 120Hz-en jeleníti meg 5:5 pulldown-al - de a képváltás azonnali, és nincs közte fekete rész). Ahhoz hogy jó legyen a mozgásmegjelenítés - az emberi szem működéséből adódóan - impulzusüzemű megjelenítés kell, ezt pedig OLED-nél vagy BFI-vel, vagy pedig rolling picture-el lehet megoldani. Mindkettő jelentősen csökkenti a fényerőt, és mivel "impulzusüzem", így vibrálni is fog (elsősorban a perifériás látásnál).www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
123xyz
aktív tag
válasz DacMalac #104231 üzenetére
Hisense tévét nem sokan választanak, mert a többség inkább az LG és Samsung vonalat preferálja. Valahol ez érthető is, mert az árkülönbség jellemzően nem olyan nagy, az ismertebb márkák megbízhatósága viszont ezzel szemben többet nyom a latban.
Nekem egyébként pont az van másfél éve, egy 48A85H, de érdemi információt nem tudok nyújtani róla, mert nem értek a technikához (Pusztán ár/érték arány volt nálam a szempont, akcióban 270-ért árulták, miközben akkoriban a 42-es LG C2 mozgott leárazva 300 körül, ha jól emlékszem.)
Amúgy egy egyszerű qled VA tévét váltott, ahhoz képest egyértelműen ég és föld a sorozatok és filmek megjelenítése, még így is, hogy nincs kalibrálva a készülék. De pl játékra nem használom, bár elvileg ahhoz is vannak ilyen-olyan funkciók, amikre képes a tévé. Streaming szolgáltatók közül a Netflix, a Disney és az Amazon volt a 3 fő platform, de pont a hónapban megjelent a natív Max alkalmazás is, ami számomra jó hír (a SkyShowtime még hiányzik, ahhoz külső lejátszó kell.) Egyébként a panelt még az első néhány óra után néztem, minta videókkal, de különösebb elszíneződést vagy foltosodást nem vettem észre. Azóta nem is teszteltem újra. Összességében én elégedett vagyok vele, az előző tévémhez képest egyértelmű az előrelépés, extra igényeim pedig nem voltak Ugyanakkor nincs összehasonlítási alapom, hogy a nagyobb márkákhoz képest mennyire állja meg a helyét.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz KubanitoS #104240 üzenetére
Adaptív hdr, különben sdrből is hdrt csinál.
Nem lesz baja hdr esetén 100-al. Azt úgy kell használni.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
KubanitoS
veterán
válasz szkutyi #104237 üzenetére
Olyat találtam, hogy mindig HDR vagy adaptív HDR. Most utóbbin elvileg nem jött elő a HDR logó.
Szóval akkor HDR tartalmakhoz a 100-as fényerő ajánlott. Ez viszont Bem rövidíti meg a panel élettartalmát az oled technológia miatt?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz KubanitoS #104232 üzenetére
Összefoglaló.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
plus44
veterán
válasz KubanitoS #104232 üzenetére
HDR eseten nyilvan adott a 100, en pl mikor meg neztem (vagyis asszony) “rendes” TV adast, 20-25re volt lehuzva. Egyreszt eleg volt arra a szenny adasra, masreszt kimeltem vele a TV-t, foleg a konstans logoktol. Amennyi TLC-t nezett, az a voroa szenny logo fel ev alatt beleegett volna a p.csaba.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
KubanitoS
veterán
válasz RockCNC #104233 üzenetére
Értelek én, csak nem az a fajta vagyok.
szkutyi: Az “alap” dolgok, mint a tévé nézés Telekom set up boxon jön, ezt be lehet lőni 2160p-re 60hz mellett. Ez sdr tartalomnak számít? Amikor megy a tv adás kiírja hogy HDR a jobb felső sarokba. Bocs a hülye kérdésért, annyira nem értek hozzá. Emellett stream a tv appjain keresztül, néha külső vinyóról 1080p-s anyagok.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Rövid kérdés, G4 esetében az oled pixelek fényerejét milyen beállíáson lehet használni, hogy ne nyírjam ki a panelt hosszútávon? Gondolom a full 100 nem célszerű mindig…
-
DacMalac
tag
Tiszteletem a fórumtagoknak! Hisense oled tv-k ajánlott darabok? Erről a termékről lenne szó: OLED Smart TV55A85H Jó árban van a saját weboldalán a cégnek.Mit lehet tudni a mostani Hisense tv-k ről?
-
krx21
nagyúr
válasz KTTech #104229 üzenetére
“Ha mozgást kell megjeleniteni, amúgy is elég vacak az OLED”
Vagy inkább az mondanám, túl jó! Ezért pont a valós mozgást látod 24p esetében…
Az előnye viszont már 60fps és pláne 120fps esetén látszik. Ott sokkal több részlet marad meg mozgás közben, mint egy LCD-n. A képpontok gyors válasz ideje ilyenkor nagyon jól jön. Viszont, ha alacsony a frame, bizony előbb lesz ettől darabos is…[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz hunspikey #104193 üzenetére
Ha mozgást kell megjeleniteni, amúgy is elég vacak az OLED (pont úgy, mint az LCD és bármelyik Sample-and-Hold elven működő megjelenítő - amelyik nem használ strobing backlit-ot. Az OLED-nél is kivitelezhető lenne - dinamikus BFI-vel -, és maradna is elég fényereje olyan 120-150 nit-re a legújabb MLA-s vagy QD-OLED modelleknek, tehát viszlát HDR... bárcsak lenne erre lehetőség).
A 300 soros mozgóképfelbontáshoz nem kell még fHD anyag sem 😃 (interpoláció nélkül, interpolációval eléri a 1080 sort is, de q*rva messze van az elvi 2160 sortól).Az is biztos, hogy 4K anyag gyakorlatilag nem létezik, ahogy írod is. Képpont szinten megvan a darabszám, de információ terén már nagyon más a helyzet (és pont erre épül az összes tömörítési algoritmus).
A szemüvegesek mondjuk eleve hátrányból indulnak, hiszen aki rövidlátó (minuszos szemüveggel), eleve kisebbnek látja a TV-t a valós méreténél (nekem a 77-es kb. 65-ös méretűnek látszódik). Igaz a szemüvegem kissé túl van korrigálva, így jobban látok a tökéletesnek minősített 20/20-asnál.
2.6m-ről nézve (asszony limitáció) én már nem igazán tudok különbséget tenni a 4K és a 1080p anyagok közt (megfelelő bitráta esetén). De ha 8 bites 4K anyag után nézek egy 10 bites 1080-ast, az utóbbi jobban tetszik. A 720p-nél már látható a különbség, de ott meg az nVidia DLSS (-nek megfelelő Ai Upscaler) elég jól megoldja a dolgot a ShieldTV-n.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Vki írja meg kérem,hogy lg oled 65cx3-on hogyan lehet használni a pip-et.
Kb. megjelenése óta megvan,de nem jöttem rá. :-/ -
Atomgeszi
nagyúr
válasz N.YCityBoy #104226 üzenetére
Persze, mindenkinek szíve joga úgy használni, ahogy neki jól esik.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
veterán
-
Suri84
kezdő
válasz Quadgame94 #104223 üzenetére
Miert? A hazimozin szólna a hang nem?
-
Suri84
kezdő
Hello. Tudna valaki segíteni karaoke mikrofonnal kapcsolatban? Lányomnak szeretnék karacsonyra. A kérdés a következő lenne. Egy lg oled c3 tv-hez ha hozzákapcsolom bluetooth - al (feltéve ha sikerül) és mondjuk youtube rol menne a zene (tv-ről) akkor az úgy működhet? A tv optikai audio kabellal csatlakozik a házimozihoz. Szólna úgy ahogy kell, hogy youtube ról hasít a zene és mikrofonról az ének? Vagy egyáltalán hogyan működnek ezek a mikrofonok? Honnan lehet zenét indítani a karaokehoz? Köszi.
-
-
Peace
nagyúr
OLED65G42LW-t rendelt már bárki Telekomtól? Van a dobozban fali konzol? Ahogy nézem a lyukak elhelyezkedését ezen és a mostani Samsungon, félő hogy jó pár centivel magasabbra kerülne az LG a Hama konzollal. És ez baj.....
-
eL Geri
őstag
Ajaj, mindig elszomorodom ezeknél a nézési távolság témáknál.
Én most egy 42-es FHD plazmát nézek kb. 2 méterről. Ez ok nekem. De ez egy ideiglenes állapot, minden este oda vissza húzgálom miatta a kétszemélyes kanapét.A hosszú távú terv viszont az, hogy a fix helyén marad a kanapé, és kb. 6 méterről nézzük majd, ha meglesz a tervezett 77-es TV (G4). Na, az már viszont nagyon messze lesz, ezt tudom már most is.
-
Suri84
kezdő
válasz Csabi1984 #104210 üzenetére
Erre már gondoltam én is, de akkor mindent újra kell beallitani... És persze nem is biztos, hogy megoldja a problémát. Nem nagy kedvem van hozzá, mert hát frissítés előtt működött és bosszant, hogy nekem kell időt pazarolnom ez miatt. Várok még egy kicsit hátha valakinek volt hasonló gondja és valahogy meg oldotta vagy legalább hátha kiderul segít-e a gyári visszaállítás... Miért nem lehet ugy kiadni egy frissítést, hogy jó legyen mindenkinek😡
-
Ébri
senior tag
válasz Sasi001 #104211 üzenetére
Vételem előtt olvastam elég sokat a topicot, szerintem teljesen korrekt képet adtak miben jobb és miben rosszabb egymáshoz képest Samsung és LG, nem érzek nagymérvű elfogultságot.
Általánosságban ez információhiány is, nyár elején egy munkatáram keresett TV-t, egy másik mondta, hogy csak LG gyárt OLED-et, én világosítottam fel, hogy nézzen meg egy S95C-t is, végül azt vette. Azt hiszem simán annyi, hogy a QD-OLED relatív új, így nem annyira épültek be az információk.
-
Suri84
kezdő
Sziasztok! 23.20.50 software, Lg c3, és rögtön a frissítést követően olyan bosszantó hiba jelentkezett, hogy a bluetooth állandóan le ill. fel csatlakozik a házimoziról kb 3 másodpercenként (kis bluetooth kütyüt használok mert régebbi a házimozi és csak regi audio kabel van rajta). Mivel meghalt a bluetooth kapcsolatom ezért optikai audio kabelt használok helyette, igy viszont a hangot csak a házimozi távirányítóval tudom állítani. Bluetooth-al (ameddig működött) nem volt gond elég volt a tv-s táv. A frissítést követően a tv szinte megbolondult pár percre, másnak is voltak hasonló tapasztalatai? A képernyő védő pedig épp úgy nem működik az appokban mint az előző frissítés óta. Kezdőképernyőn bekapcsol, de youtube, netflix nézés közben ha leallitom a képet nem jön be a k.védő. A reklámos változat sem... Az lg nekem azt válaszolta, hogy ez az appoktól függ, pl netflix, youtube és, hogy irjak nekik ezzel kapcsolatban. Hát ez abszolút felháborító szerintem. Valami tipp a bluetooth-os megoldásra? Próbáltam áramtalanítani nem segített...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hyppo! #104199 üzenetére
Én megkerestem a hozzászólásaidat,de nálad nem volt ilyen felvetés vagy tanácskérés.
Itt vannak a hozzászólásaid [link] úgy jöttél a topikban ha jól látom, hogy már megvolt a Samud.Szóval teljesen más szituáció volt. No offense csak azért írom hogy szerintem ennek nincs köze a márkához a topikban."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
hunspikey
őstag
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest