Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz DarkByte #7348 üzenetére
Persze, hogy nem csoda. Csak sokaknak nem bír ki egy napot sem, és nem értik miért. Hát pont azért, mert rengeteg app van telepítve, és sokat nyomkodják a telefont.
Amit példának felhoztam ezt szépen bizonyítja. Meg azt is, hogy az S21 FE akkuideje nem pocsék, hanem tök átlagos."I've seen things you people wouldn't believe"
-
csabi98
tag
Joci86: Köszönöm a linket! Sikerült letöltenem és persze működik is! Gyárihoz képest eddig azt látom hogy picivel többet tud,de majd még tesztelem részletesebben is!
FrankMonzaro: Én korábbi hozzászólásoknál olvastam róla,hogy érdemes a Ram plus-szal együtt kikapcsolni! Megtettem és én újratöltögetést nem tapasztalok szerencsére.
Nem vagyok egy nagy képernyőidő bajnok általában 3-4 órás képernyőidőim vannak ez hétvégén esetleg +1óra de nem több! Normál hétköznapi dolgokra használom és azt tapasztaltam mikor be volt kapcsolva akkor hétközben reggel 5:50kor levettem töltőről és este 22:00körül raktam fel átlag 20-25% töltöttséggel.
Most kb. 2napja használom úgy hogy ki van kapcsolva és azonos a használati mód kb. a töltési idővel együtt de látszik egy kis javulás mert tegnapelőtt 33% töltöttséggel ment a töltőre,tegnap este pedig 39%on volt.
Egy próbát pár napig megér énis így voltam vele,ha nem jó vagy rosszabb lesz max visszakapcsolom,mert semmit sem tudok veszteni vele ha kipróbálom én így gondolom!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
hematoma1
aktív tag
Augusztusi szoftver van a telefonon, és felakartam rakni Odinnal a legfrissebbet de nem megy.Visszafelé sem megy es előre sem, pedig mindent úgyvsinálok mint régen.??? Ilyenkor mi van?
-
csabi98
tag
Hape60: Szia. Holnap talán lesz egy kis időm részletesebben tesztelni a Gcam-et és utána jelentkezem majd a gyárihoz képest hasonlítva egy rövid véleménnyel/értékeléssel!
Többieknek szól a következő kérdés:
Sziasztok.
Érdeklődöm,ha van egy gyári Usb A-Usb C csatlakozású Samsung töltőkábelem akkor ahhoz milyen márkájú töltő adaptert lenne érdemes esetleg vásárolni és milyen szabványt kell neki tudni,hogy menjen a gyorstöltés? (Qc vagy Pd?) Többnyire este felteszem reggel leveszem töltés megy nálam úgyhogy elég egy 15wattos adapter is akár,de ha 25wattos az sem baj csak lényeg hogy Usb A csatlakozású legyen mert amíg még lehet a telefonhoz kapott gyári C to C kábel helyett ennél maradnék mert a laptopomon sincs még C csatlakozó.
Nem muszáj hogy gyári legyen a márkásabb megbízhatóak közül is jöhet valami jobb ha esetleg van valami ami bevált és amivel megy a gyorstöltés illetve Usb A csatlakozós (pld: Baseus,Blitzwolf,stb..)
Köszönöm a javaslatokat!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
direwolf
őstag
válasz csabi98 #7360 üzenetére
Baseus GaN5 Pro
Ezzel mindent tudsz tölteni. Én laptophoz is ezt használom utazó töltőnek.
Egyébként PD-t tud az S21FE.[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
patex1983
őstag
-
hematoma1
aktív tag
-
RockCNC
senior tag
Al funkciót hol kell bekapcsolni?
(Valamikor kikapcsoltam az alsó vonalnál, hogy ne jöjön be, azóta ott van az alsó vonal, nem tünt el.) -
direwolf
őstag
Azt mondja meg valaki, hogy a normál hangszóró nem túl privát hangja (értsd: a szobában mindenki hallja a beszélgetést) általános Samsung "feature", vagy csak az FE modellek sajátja? Mert az S21FE és az S24FE is ilyen. Hiába halkítom le.
Jó a hallásom, mielőtt...[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
válasz direwolf #7374 üzenetére
Azt használják a sztereo hangzáshoz, így kell a kraft. Egyébként nagyon befolyásoló tényező a másik fél mikrofonja/vehemenciája. Általában mindenki tök jó hangerőn szól a fülembe, de ha fater a kamion kihangosítóján keresztül "beszél", beszakad a dobhártyám. Szóval nagyban szerintem egyénfüggő is.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
direwolf
őstag
-
direwolf
őstag
válasz csonkadavid #7377 üzenetére
Az a vicces amúgy, hogy amíg én használtam, ez fel sem tűnt. Feleségnek Huaweie volt, én az övét sose hallottam, ő meg nem szólt az enyém miatt. Most, hogy nála van, nekem fura, hogy mindent hallok. Próbából cseréltünk, de az S24FE sem sokkal halkabb ilyen szempontból. Szóval most mindenki hall mindent
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Ahhoz a fóliához, amit a Samsung Store-okban tesznek fel, van valakinek tapasztala? 9000 Ft. A lányom A55 telóján a Yettel-es 8ezres van fent, az nekem fehér háttérnél olyan furán néz ki, mintha koszos lenne a kijelző, nem tudom ez a Samsung milyen lenne.
-
Csabyka83
csendes tag
Másnak is Widevine L3 lett a készüléke az októberi biztonsági frissítés óta? Nem megy azóta csak SD-ben a Netflix is meg a Max is.
-
DarkByte
addikt
válasz Csabyka83 #7383 üzenetére
Én általában mindig úgy csinálom hogy felrakom a OneUI rendszer update-et, annak a restart-ja után az About > Software részen rányomok a Google Play Services részre ami általában mindig dob fel egy újabb frissítést abból is, azt is ráküldöm, megint újraindul, majd még Play Shop-ban force-olok minden app update-et. Utóbbi valószínűleg nem kritikus, nem is tudom rendszermodulok frissülése miatt a Google Play kényszeríthet-e át app-ot más verzióra (vagy tarthat-e vissza régebbit), de úgy vagyok vele nem árt.
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Nem tudom pontosan,hogy ezt a kérdést itt az S21Fe topikjában vagy az órám topikjában kéne feltennem,de látom,hogy ebben a topikban sok mindenki segítőkész úgyhogy megpróbálkozom itt elsőként és bízom benne,hogy meglesz a megoldás is!
Szóval a telefon: S21Fe 5G
Az okosóra: Honor Band 6
Huawei Health appal teljesen jól működik egy dolgot kivéve!
Megfigyeltem,ha messenger üzenetet kapok és zárva van a képernyőzár (telefonon) akkor az órán csak a küldő neve jelenik meg az értesítésnél az üzenet tartalma ahogy zárolt képernyőn és Aod-nél (telefonon) úgy abban a formában nem jelenik meg nekem az órán,de ha feloldom a telefonon a képernyőzárat akkor már teljes mértékben megjeleníti az óra az értesítés tartalmát! (Ami feloldott kijelző időtartama alatt érkezik!)
Úgy emlékszem anno ez az előző Galaxy A71 készülékemnél lezárt képernyővel is működött! (Teljes értesítés megjelenítése az órán)
Szerintetek csak valami beállítási gond lesz,vagy hogyan tudom ezt megoldani?
Fontos lenne,mert ha olyan helyen vagyok akkor nem kéne sokszor a zsebemből előkapni a telefont,csak elég lenne ránézni az órára és már látom is pontos tartalommal hogy mégis ki üzent.
Előre is köszönöm,ha valaki tud nekem ebben segíteni!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
-
csabi98
tag
válasz direwolf #7386 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Szerintem a lényegen nem változtat,hogy melyik Band széria.
Páromnak a Huawei P30-hoz van egy Band 5 órája,megnéztük nála is és ő szépen részletesen megkapja az értesítéseket az ő órájára!
Párosítottam az ő telefonjához a Band 6-ost és tökéletesen,részletesen megkapom így az értesítéseket!
Közben rátaláltam a megoldásra is úgy néz ki.
Nem tudom mi köze lehetett ennek hozzá,de azt írták egy másik fórumon,hogy az előugró értesítések stílusát tegyem át rövidről részletesre.
Megtettem és azóta többször is kipróbálva minden Messenger üzenetet megjelenít részletesen most már a Band 6-os óra is.Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest