Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #107262 üzenetére
Tesztem róla
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #107256 üzenetére
819 pl.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #105647 üzenetére
Benne van elvileg
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
undercover
őstag
válasz OPiiPO #103340 üzenetére
OPiiPO: Ez a frissítés nem régen jött ki. Miért probléma ha megkérdezzem? Szerintem még nem beszéltek itt róla korábban...
Van amugy screen saver, az a reklámos amit mondtam. Ha az aktív akkor 3 perc után bejön. Anélkül nem fog működni a screen saver. Ez nem hiba az LG döntött így.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
eL Geri
őstag
válasz OPiiPO #100601 üzenetére
Ez nem egy reprezentatív felmérés eredményhirdetése volt, csak a saját érzésem.
Más fórumokon (játékkonzol, hifi) nagyságrendileg 500 bejegyzésből 1 szól valós meghibásodásról. Itt meg kb. 10-ből 3-4. Illetve az is sejtet valamit, hogy pl. egy embernek volt már 3-4-5 TV-je, amikből mindet vagy visszavitte, vagy panelcserés voltPlazma időszakban (nekem az van még) divat volt a beégéstől tartani, de itt minden mással van a baj, csak pont a beégéssel nem (nekem a plazmánál sincs vele bajom).
Na mindegy, tudom hogy ez egy parttalan és megalapozatlan téma részünkről, csak ki akartam magamból adni, hogy engem elszomorít amit látok.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz OPiiPO #100320 üzenetére
Egy fejhallgatónak ? Nem.
Persze lehet venni D/A konvertert is...akkor OK.
Van házimozi rendszerem is....úgy is OK.De ha valaki csak TV készülékkel rendelkezik és nem is akar mást ....akkor bizony csak a jack csatlakozó marad ha BT eszöz sem játszik....
Amúgy jelenleg nem tervezek TV-t venni.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
LilProphet90
senior tag
válasz OPiiPO #99024 üzenetére
Feleségem az ellenpélda, ő napokig fájlalta a fejét a "65-ös méret miatt, sőt pár napja azt mondta, hogy neki a régi 24 colos Samsung LCD-je is ugyanezt az élményt adta Mások vagyunk ilyen tekintetben, őt hidegen hagyják az ilyen dolgok, pedig viszonylag sok filmet nézünk, és mindenből igyekszem a legjobb minőséget leszedni/streamelni.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
szkutyi
addikt
válasz OPiiPO #98826 üzenetére
Persze...igyis bántó sokszor sötétben hdr csúcs fény...pl egy robbanás vagy egy nagyobb villanás stb...
Egy tcl 835 mellett persze hogy sötétebb...nekem is pont volt 835. van is osszehasonlítós képem: [kép] [kép] [kép]
Részlet nem veszik attól hogy nem tud 1500nitet...részlet akkor veszik ha szarul.van beállítva, vagy van black crush gyárilag..(ezen csak a kalibralas segít)
Ja egyébként 42 c3 több mint 100nittel kevesebbet tud -
krepp
tag
válasz OPiiPO #98826 üzenetére
Persze persze, én is a saját véleményemet írom, és tiszteletbe tartom másét is.
Heggesztő szemüveg nem kell, pl akkor se kell ha kimész az utcára, és lenézel a táskádra amin a visszavert fény is 2-3000nit.....de ha te sötétben filmezel, neked fölösleges/zavaró egy erős fényű TV... tök érthető!
..én ha tehetném, kiülnék a kertbe mozizni...[ Szerkesztve ]
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
TechN7ne
nagyúr
válasz OPiiPO #98340 üzenetére
Hihető lenne csak nincs bizonyítva sem a típus ,sem a kép beállításai.
Egyik fotó sem fedi a valóságot ,annak a készüléknek nem olyan képe van normál állapotban sem mint az alsó kép.Összefogás ,hogy lehúzzák az emberek az oled egyik legtökéletesebb gyártóját csak mert drága.
Vicc egy szakmai topikban amit itt leművel néhány felhasználó.
Elhiszem ,hogy nagy a szegénység és tudom ,hogy létezik jobb ár/érték arány ,de ez így akkor sincs helyén. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #98078 üzenetére
-
magicbox
senior tag
válasz OPiiPO #97722 üzenetére
Ez csak Philips-en működő extra, vagy mindegyik OLED tudja? Sejtésem nincs pld. az LG-nél, stb. hogy van... mert olvasok itt Vivid módról meg minden egyébről, azért is kérdezem...
Annyira soha nem érdekelt a téma, anno 2,5 fél éve beállítottam a Philips-et, akkor heteket szórakoztam vele (leginkább az SDR részével, mert a filmmaker mód az én ízlésemet teljesen lefedi). Remélem még pár évig kiszolgál, mert a mostani árak horrorisztikusak, a 806-ot 400 alatt tudtam kihozni a Telekomtól kamatmentes részletre.
Viszont az android rendszert nagyon meggyűlöltem, így lett mellé egy Apple TV, azóta béke, nyugalom, Infuse kezeli a Plex szervert, nem döcögnek az androidos appok, nem akad a SkyShowTime stb. Lineáris TV adás évek óta nincs, a TV távirányítót is csak akkor veszem elő, ha muszáj a világos-sötét DV váltás. Csak az ATV távirányítóját használom.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
szkutyi
addikt
válasz OPiiPO #97232 üzenetére
Egyszerűen csak lehet más az értekrendünk.lehet totál ugyan azt látja(valószínű) de lehet teljesen mást...
Ami nekem lapos és gyenge fenyerőben, az neki lehet hogy egész jó...és ez lehet fordítva is.
Mondanám hogy kell fotókat csinálni és össze vetni.de nem biztos hogy sok értelme lenne, mert telefon-telefon közti különbség stb....[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz OPiiPO #96005 üzenetére
Oh a bocsánatodért esedezem, hogy hangfal szó mögé nem írtam oda IS a kábel szót, csak a tápkábelhez, gondoltam egyértelmű, de igen helyesen úgy kellett volna, hogy "hangfal illetve tápkábel" de aki normálisan érti a magyar nyelvet, ezt nem kell túl magyarázni szerintem, pontosan TE nem tudod értelmezni a magyar nyelvet, nem pedig én fogalmazni Mindenki más értette csak TE nem, akkor nem kellene inkább ezen elgondolkodni, okoska🤔 De gondolom biztos jó napod lett ettől, hogy "most aztán megmondtam neki"😂😂😂 Gratulálok 👍
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MaxxDamage
félisten
válasz OPiiPO #94186 üzenetére
Simán lehet, erre max. a gyártó tudja a választ.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ricsip
addikt
válasz OPiiPO #93945 üzenetére
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2023/09/08/vege-az-elofizeteses-ulesfutesnek-a-bmw-kben/
Most az Android Auto / Apple carplay-ért akarnak havi pénzt szedni.
Kifizeted a felárat 300-400 ezer Ft-ot a fejegységért amiben benne van az AA, plusz a licensz Google-nek Almának. Aztán ott van a telefonod amit akarsz tükrözni a kocsi kijelzőjére, na és akkor ezt a szimpla kurva tükrözést előfizetésesként akarják lenyomni a torkodon. Én leszarom mit művel a bmw, meg is dögölhet az egész kompániájuk. Csak utána átveszi a mercedes meg az audi. Ha meg már ott van audi-ban, a fél világ márkáit tömörítő vw konszern miatt aztán az értelmes árú és felszereltségű kocsikban is elterjed a rákos daganat. Meg minden más autógyártónál is.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz OPiiPO #93504 üzenetére
Ha itthon vagyok, legtöbbször éjjel is megy (legkisebb hangerőn, majdnem nullán).
Ha a kis párocskám kikapcsolja, lehet hogy felébredek.
Ki-hogy szokta meg.
Gyermekeink (már nagyok, ~ 25-21-19) amikor picik voltak, mindíg szólt a zeneTV, persze nagyon halkan, kb halk/suttogó beszédhangerőn. A teljes csend azért nem volt jó, mert akkor (pl délutáni alvás) a legkisebb neszre is felébredtek, nem lehetett eléggé laposkúszásban közlekedni.
A halk zene bevált, és "úgymaradt".
Leghosszabb ideig, kb 7 évig egy 42" Philips plazma bírta.
Ez az előző 49HK6000 Hitachi kb 4 év után kezdett foltosodva fakulni,
most épp 5 éves, [kép] , de csak sötét képnél ilyen, a világossal nincs sok baja, csak nem olyan "fényes" már mint újkorában.
Rendelünk bele a ledszalagokat, fel lesz újítva ez is.
a többiek nem bírták így
Illetve kb 10 éves lehet ez a "Technika" [kép], [kép] , eddig anyósomnál szolgált, és ennek is megvolt a napi 15-20 órája. Le a kalappal előtte. Nem fokozatosan lett ilyen foltos, hanem nemrég, hirtelen. Lehet hogy durván lett letörölgetve, vagy rányitva az ablak, nem tudom. Mindegy. Lehullottak a ledekről a kis fényterelő kerek műanyag prizmák. [kép]
Kellett bele 2 csík. [kép]
Persze a helyén kell kezelni a dolgot. A mai nagy felbontású, nagy fényerejű sokszázezres csodák mellett ez a kis rettenet csak egy vicc. Rossz vicc.
Épp elajándékozom egy öreg rokonomnak, akinek ettől is gagyibb van. -
addikt
válasz OPiiPO #92588 üzenetére
Igen, manapság már lényegesebb, hogy milyen szoftveres támogatása van a TV -nek. Ez anno nem volt annyira fontos, amíg nem voltak "okosak" a TV -k. Szóval egy idő után biztosan korlátozott lesz a tudása.
Ami mondjuk valóban áthidalható külső eszközökkel, szolgáltatói boxokkal.
Szerk.:
Ez egyébként új applikációk megjelenése miatt is fontos lehet. Lásd. HBO GO - HBO MAX váltás.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz OPiiPO #89176 üzenetére
Elolvastam az egészet amikor elkezdtem a topikba írni de mivel elég terjedelmes nekem meg a memoriám nem egy pc szint igy bocsi ha nem maradt meg. Ha mindent elsőre megjegyeznék amit elolvasok akkor a nasa-nál dolgoznék vagy valami titkos bázison és nem a c2 szériát venném.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
blakey
titán
válasz OPiiPO #84673 üzenetére
Prime, Apple TV+ és elvileg Disney+ (erre nincs előfizetésem). Utóbb kettő a DV-t jobban preferálja. Prime-nál nagyon érdekes a felhozatal, pl. a gyűrűk ura sorozatot felemásban néztem, 1-2 rész HDR10+ volt, után jött 2 DV, aztán megint vegyes.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vata666
tag
válasz OPiiPO #84673 üzenetére
Apple tv, amazon prime video.... Legalább annyira, mint neked ezt leirni 😉
[ Szerkesztve ]
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, JBL tune 770nc, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S24 ultra, Xiaomi AX3600
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #84236 üzenetére
Elsősorban 800-as szériánal tapasztaltam.
Sötétben nézd leoltott lámpa mellett.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #84070 üzenetére
Igen, de ott véleméynem szerint nem a 48 okozta a műviességet mint ahogy az avatar 2 bizonyos jeleneteiben sem. Avatar 2-ben simán megfigyelhető volt, hogy a tengeres jelenetektől számítva sokkal jobban működött a hfr mint az erdőben, szóval itt nem csak arról van szó, hogy felveszem 48-ban aztán jól van.
-
Gaben360
senior tag
válasz OPiiPO #83434 üzenetére
Neked nincs hangátviteli problémád vele? Már ha használsz hm erősítőt.
Én nem tudom mi van a havernál,de most 2 napig jó volt, az ma megint nem hajlanó 5.1-be szólni a PS6, de már néha a netflix se.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
kolosszus87
senior tag
válasz OPiiPO #77955 üzenetére
Pont az egyre jobban valóságtól elrugaszkodott EU-s szabályozások miatt jön ki egyre több túlbonyolított szemét, tudnék erről mesélni a gépgyártásban alkalmazott egyre betegebb károsanyagkibocsátájtási normák egyre kivitelezhetetlenebb betartására tett erőfeszítésekről. Ezeknek a levét a vásárlók, végfelhasználók fizetik meg akiknek egyre többe kerül ezen túlbonyolított gépek megvásárlása, fenntartása, szervizelése, üzemeltetése. A nagy teljesítményhez energia kell, az sosem fog tartósan, üzembiztosan menni ha kis energiával akarok nagy teljesítményt kivenni. Eleve nem értem mit jóemberkedik az EU, már a jelenlegi károsanyagkibocsátási, energiaszigorítási, környezetvédelmi szabályai is messze kiemelkednek a világ többi részén alkalmazottól, ahol tesznek ezekre magasról, de az EU-nak ez sem elég még tovább a lehetetlen felé...
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Yodamest
veterán
válasz OPiiPO #77955 üzenetére
Igen kell egy kis ösztökélés azt annyi. Mondjuk most ha nem céges felhasználásról, intézményekben lévő big displayekről beszélünk, ezt a fényerő mániát sem értem az emberek körében, hogy ez ilyen vásárlást eldöntő fontos kérdés legyen. Az ellen ne várjunk orvosságot, hogy valaki a telibe napos ablakkal szemben akar dark fantasyt nézni a tv-n... ez szimplán nem jó felhasználási mód, nem a tv hibája. A tesztekben is ez egy állandó negatív pont az oledeknél. Azt érzem hatalmas a nyomás a gyártók felé ezen a téren, hogy még több fényerőt, még fényesebbet, de a gyakorlatban nem értem ez miért jó felhasználói szinten.
Én a telefont sem használom max fényerőn, iszonyat bántó úgy, de ugyanez a tv is (kb hasonló a fényerő), egyszerűen hunyorítanom kell, hogy belenézzek, ez miért jó?
-
bnorci71
addikt
válasz OPiiPO #77936 üzenetére
Európa lassan lehúzhatja a rollót
bár a 8K tévékért nem nagy kár annak majd akkor lesz értelme amikor a Tv adás mind 4K és lesz pár 8K is.
Jelenleg meg ugye a HD se alap.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Matt89
junior tag
-
Peat76
őstag
válasz OPiiPO #77644 üzenetére
PS5, Series X...4K filmek, Netflix..Youtube..de mivel nincs külön hangrendszerem, így ideális, normálisabb hangzás a játékok alatt is, nemcsak Stereo...a 65 elférne, de Nekem nagy !
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Gabor970
addikt
válasz OPiiPO #77526 üzenetére
értem értem. Ha € árfolyamfüggő az ára, akkor egy évvel ezelőtti 360Ft és a mostani 405Ft 13% éves drágulást indokol(na). Ugye ezek számok, amit nehéz lenne hamisítani.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #77332 üzenetére
Ezek:
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
félisten
válasz OPiiPO #76482 üzenetére
Televizió nézés közben jön elő ,de sokkal ritkább már mint régen, főleg az új kártyával már nem annyira problémás.
Leggyakoribb amikor fekete a kép de Írja program infót, lépegetni is lehet a csatornák között, de nincs kép.
Néha van, hogy hang van, de kép nincs. Ilyenkor újra kell indítania Tv-t aztán ok minden. Nem tudok már időszakot írni, tippre két hetente egyszer. Érzékeny a kártyákra amit beletol az ember.
A másik ilyen bug az eARC-os pár másodperces elnémulás az AVR felé, de már ez is ritkább.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
veterán
-
rainman72
nagyúr
válasz OPiiPO #75470 üzenetére
10-ből 3-4 ember eddig is kiváncsi volt a tvk fogyasztására ami sztem eddig is tök felesleges volt.1ezerű a képlet,ha 1 tv-nél az a szempont hogy mennyit fogyaszt az akkor már eleve rossz.
És ez 2 évre vissza menőleg is kérdés volt,nem hiszem el hogy ez a legfontosabb az emberek életében.
Ha igen akkor nézni kell a 4 falat vagy a csillagokat az égen.
Ez az én szem.véleményem az egészről és nem teszem OFF-ba
Lehet naponta vesz egy doboz cigit vagy hetente megiszik 5 sört,ez is rezsi
De egy tv-n az energia cimkét keresni ez nekem nagyon életidegen.
Felfogás kérdése az egész.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #75470 üzenetére
-
veterán
-
blakey
titán
-
veterán
válasz OPiiPO #75367 üzenetére
Az kemény ha összeszámoltad, mondom én, hogy nagyon ráértek...amúgy kit érdekel,mert szerintem rajtad kívül nem sok embert Plusz a Philips-et az 100%, hogy 3-nál többször még csak meg sem említettem, nemhogy szidtam volna heti rendszerességgel ahogy állítod, de engedjük el szerintem, van jobb dolgom is nekem👍
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz OPiiPO #75363 üzenetére
Én minden héten szidtam a Phillips-et vagy bármi mást, ez elég érdekes látom nagyon unatkoztok, hogy velem vagytok elfoglalva és nincs más témátok Eleve kb havonta 1x2x szoktam ide feljönni, az összes hsz-m nem lehet több itt a 12 év alatt 50-nél, de azért hetente szidom a szent grál Phillips-et ja, na mindegy nektek is szép napot 👍
[ Szerkesztve ]
-
válasz OPiiPO #75099 üzenetére
én nem foglalkozom a beégéssel
anno közel egy évig játszom xbox-al 65-ös oled tv és nem volt ilyen gond, igaz ott nem volt tálca meg ikonok
annyit megcsináltam hogy egy perc után bekapcsol a monitor kímélő, ami egy mátrix kód futása ami soronként megy függőlegesen, fekete háttéren.
a steamon vettem a mozgó háttér alkalmazást és azt be lehetett állítani képernyő pihentetőként.
annyit teszek még hogy hetente futamot majd le a teljes pixel frissítőt, a biztonság kedvéért
bár javasolják a tálca automatikus eltüntetés beállítását néhány fórumon
sajnos nem tudok neked méretet adni, nekem a C1 van, és annak sem a gyári talpát használom, hanem egy ilyet [link]
így a lehető legközelebb van a falhoz, és így megfelelő játékra a távolsága és nincs benne a nagy kép a képemben[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
alaves
addikt
válasz OPiiPO #74813 üzenetére
Igen, célszerű munka monitornak is az OLED TV (ha csak nem pl. grading monitorra van szükséged). Vedd figyelembe, hogy az A1 60Hz-en fog menni a PC-n, valamint hogy fényerőben, mozgásban (mozgásjavításban), képfeldolgozásban jóval gyengébb a 706-osnál.
Célszerű megnézned boltban, hogy igényeidnek megfelel-e (pl. MM-ben rákötitek egy kiállított erős laptopra). Ha nem jó, jöhet a 48OLED806 v. OLED48C1.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
-
veterán
válasz OPiiPO #74369 üzenetére
Én is azt várom utána én is jegelem,mert 4500-at nem ér
Jó a Disney, ma jó pár Pixar rajzfilmet is megnéztünk, hát brutális szép az biztos, de az a baj ezzel is, hogy ami érdekel letudom 1 hónap alatt és vége...
Szerintem amúgy nálam is DV-ben tolja, csak a tévé szórakozik[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz OPiiPO #73964 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, jó ha mindenkinek van véleménye, főleg ha jó szándék vezérli(akar valos a kovetkeztetese akar nem), hogy segítsen másoknak.
junior19 valoban nagyon segítőkész, ha kerdeztek tőle bármit. Most sem hiszem hogy rossz szandekbol írta csak ő sem tudta a teljes történetet.[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz OPiiPO #73923 üzenetére
olvasom a topicot és az emberek nem használják a keresőt folyton ugyan azok a kérdések merülnek fel ....
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Sub-S
senior tag
válasz OPiiPO #72648 üzenetére
Miért kell pánikolni ha eddig semmit nem tapasztaltál amíg használtad?
Ha tapasztaltál volna hasonlót most teszt alatt akkor is mit számít ha nem veszed észre egyébként?
Teljesen felesleges ilyeneket nézegetni, annyira mint olyan sub-pixel hibát vadászni amit amúgy sem lát az ember soha. -
alaves
addikt
válasz OPiiPO #72551 üzenetére
Azért, mert valószínűleg valamelyik képi beállítás eredetileg másképp van (vagy átállítottad). Ha a sötét és világos képmód minden beállítását azonosra veszed, a kép is azonos lesz.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz OPiiPO #72531 üzenetére
Indítasz egy Dolby Vision anyagot, a TV-nek azt kell kiírni, 'pause' és választod a Dolby Vision – sötét-et (az alábbiak közül), majd beállítod sorban az opciókat.
• HDR Egyéni
• HDR Élénk
• Dolby Vision – világos
• Dolby Vision – sötét
• Dolby Vision – játék
Ha csak Dolby Atmos-t ír ki, attól még lehet SDR is a képanyag.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest