Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz hyppo! #104880 üzenetére
A B4-nél is gyengébb készülék: [link]
Szerintem ezt Közép-Európában nem is nagyon lehetne forgalmazni, ez valami telekom-os dolog, valószínűleg német kapcsolatokból. Szervízzel szerintem gond lehet, mivel nem ebbe a régióba szánták.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz hunspikey #104890 üzenetére
Megnezem
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
válasz Vhiktor #104886 üzenetére
Azért fontos a szóbeli leírás, ugyanis szoftveresen azt konkrétan tudjuk hogy a near black részletek ábrázolása illetve a dithering minősége, jelenléte stb változott c9 óta. Nekem volt c9-em ott pl a trónok harca pincében dumálos jelenete nézhetetlen volt míg a cx már szépen mutatta.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Pro Koryak
addikt
válasz szakavatott #104884 üzenetére
LG oldalán -10% van a 65C4-re azaz jelenleg 584,991 Ft, 15e-rel már olcsóbb, mint hétvégén volt.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz hunspikey #104882 üzenetére
Megnézem, de Vincent sem tudja ezt teljesen hitelesen felvenni.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
válasz hunspikey #104882 üzenetére
Nagyon elnagyoltan fotózva én valami hasonlót látok csak messze nem ennyire kontrasztos az ég alja meg nem ennyire színes, csak feje messze nem világít ennyire stb. Egy iszonyú sötét de kivehető bordó csipke mintás felső van a csajon. De ezt úgy kell érteni hogy alig látszik. De ott van!
-
szakavatott
csendes újonc
válasz Pro Koryak #104811 üzenetére
Köszi a reakciót és a javaslatot!
-
hunspikey
őstag
válasz Vhiktor #104878 üzenetére
Ez a Sárkányok Háza első évad 7. Rész, 18:20 tól sétálnak.
Ami izgi hogy a Vincent Sony referencia monitoros felvételin látszik hogy a csak ruhájának bordűrje bordó, a srác meg türkizkék ruhában van...
Főleg a 20. Perc környéke érdekes!
-
hyppo!
tag
Erről mi a vélemény?
-
HaZsolt
őstag
M5xl6 philips tvhez valo csavarja van valakinek (4db). Nem adtak a dobozban... Nem tudom osszeszerelni igy. Sos-ben kellene, nagyon megkoszonnem.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz hunspikey #104877 üzenetére
Melyik jelenet pontosan?
-
cserix
tag
válasz jesszjessz #104862 üzenetére
Én gyárit vettem innen 136 eur volt szállítással együtt az osztrákoktól. A dobozban nem csak a talp volt, hanem a TV-hez hátlap takarók is.
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz alaves #104874 üzenetére
Hát YouTube video alapján dönteni hatalmas hiba. Nekem is csak azért van videó, hogy ne csak szövegeljek
Ahol fontos próbálom reprodukálni azt amit én látok, de minden más messze van a valóságtól nekem is.[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz szkutyi #104873 üzenetére
Sőt, amit írtam az nappali fénynél igaz, lámpafénynél pedig:
-távolról kékes (kép körbevágva):
-közelről (nem kalibrált, de rendben van):
Szemmel nézve mindenhonnan jó, sőt oldalról sem zöldül.
Oké, a profik nyilván jobb fotókat tudnak készíteni, de kb. ilyen értékűek a YT videók is (tisztelet a kivételnek, aki pl. Vhiktor )[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz szkutyi #104837 üzenetére
QD-OLED kijelző fotókból szinte semmire sem lehet következtetni. Amíg nem volt meg az S90C én is azt hittem a videók és fotók alapján, hogy pirosas a kép, pedig nem (volt a topic-ban demonstrációs fotóm, de nem találom: ha teljes kijelző a képen van akkor jó, távolabbról fotózva pirosasnak látszik, de csak a fotón, szemmel jó). Az S95D-n is fekete a fekete.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz vata666 #104867 üzenetére
Akkor ennyit tud a réteg. Olcsó rétegből nem lehet erősebbet rátenni, mert a képminőség rovására menne. Viszont ha a fotón lévő TV nézési környezet gyakori nálad, akkor lehet, hogy QN95D kellene (csutka fényerővel). (Esetleg a The Terrace.)
-
RockCNC
senior tag
-
vata666
tag
válasz alaves #104859 üzenetére
Természetesen igen. Matt a kijelző.
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, JBL tune 770nc, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S24 ultra, Xiaomi AX3600
-
jesszjessz
tag
Sziasztok!
LG 65G4-hez keresnék talpat. Az eredeti árát erősnek tartom, van valami jó alternatíva hozzá a gyári helyett?
-
RockCNC
senior tag
LG G4-re Webos24-re jött még egy nagyobb frissités.
Azt meglehet nézni valahol, miből áll a frissités?
Lg oldalon csak a frissitési utasítást pendrive-ról és magát a firmware-t lehet csak letölteni. -
belan
addikt
válasz amdboy #104853 üzenetére
Én használtan vettem s90c és 1800 óra volt benne azért tudom philipsnek is tudom az is volt . Hát általában újat szoktam 99 százalékban venni, de látod soha nem lehet tudni ez kifutó modelleknél szokott elő fordulni meg euronics és társainál !#104855 privátba írtam neki amúgy tudtam euronicsbe ha utolsó darabok van kiirva akkor összes kiáltott darab általában.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz RockCNC #104847 üzenetére
mindegy
-
Scholes9
nagyúr
Na én is kíváncsi lettem mennyi óra van a közel 1 éves TV-ben és a következőt írja a SmartThings alkalmazás:
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz vata666 #104845 üzenetére
Attól hogy matt még fog látszódni rajta a ráeső fény, azt nem fogja elnyelni, csak nem tükröződik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
vata666
tag
Fotó nem adja vissza. Rózsaszín és lilás lesz a fényképen
Amúgy fekete telibe. Csak a fény esik rá. Akárhogy fotózom... Semmi értelme feltölteni, mert false. A lényeg, hogy látszik a fény/árnyék. És mégegyszer: totál fekete amúgy élőben. Itt ülök szemben vele és nem látszódok. Sm-ben meg tudom nézni a panelt? És total matt az egész.[ Szerkesztve ]
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, JBL tune 770nc, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S24 ultra, Xiaomi AX3600
-
addikt
válasz hunspikey #104841 üzenetére
Én sok mindent el tudok képzelni a Samsung -ról. Azt is, hogy nem szemetek, hanem hülyék voltak. Pl. ezt a TV -t nem kellett volna kiküldeni a boltnak.
Nem tudom, csak tippelek én is. De nem tudok elképzelni más opciót. Szépen, gyárira csomagolt készülék, magas üzemidővel...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Sasi001 #104839 üzenetére
Ha szeretnéd szívesen kalibralok
-
hunspikey
őstag
válasz ρσгτσ #104825 üzenetére
hmm igen, akkor az olyan mint a HP refurbished szerverek - kotta gyári felújított hardware - meg nem mondod, hogy akár egyszer be lett volna kapcsolva.
Csak akkor meg azt nem értem, hogy ha a samu végez egy felújítást és újracsomagolja akkor mi a rákért nem reseteli az órát? Ennyire balfékek lennének? Csal de mégse? Ez hogy?
-
alaves
addikt
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz vata666 #104827 üzenetére
Ennyire látszik a valóságban is?
Még a végén kiderul, hogy itt sem mind qd oled?Amikor rasut a nap, kikapcsolt állapotban fekete a panel vagy nem?
-
amdboy
senior tag
válasz Elektrosokk #104812 üzenetére
Ha kijelző csere is történt, nem gondolnám, hogy annyi eszük ne lett volna, hogy ne nullázzák, inkább arra tudok gondolni, hogy nem gondolták, hogy ez valaha kiderül és sza@rtak bele.
-
vata666
tag
válasz Sasi001 #104829 üzenetére
Akkor lehet hibás a bevonat?! Júliusban volt egy ugyanilyen készülék. Azt akkor visszaküldtem. Ilyenre mint ez most nem emlékszem, pedig egy hétig használtam.
-
vata666
tag
válasz Sasi001 #104829 üzenetére
Ez kemény kérdés volt 🤔🤣 Természetesen igen. Addig be sem kapcsoltam a tvt.
-
vata666
tag
Sziasztok. 77S95D "süti" a nap. Ez normális, hogy így nézzen ki. Az a tükröződés elleni bevonat "ennyire" képes?!
-
addikt
válasz hunspikey #104816 üzenetére
Nekem először bontott S90C jött. Lazán visza lehet úgy állítani a csomagolást, mintha hozzá sem nyúlt volna senki. Távirányítót és gyári talp használata nélkül. Takarítani sem túl nagy dolog
De ahogy ezt írtam szerintem az egész sztori a Samsung -nál történt. Ami kicsit egyszerűsíti a helyzetet. Az is lehet, illetve sanszos, hogy javított TV.
Pl. olyan készülék, amin kijelzőt cseréltek, ami eleve fóliázva érkezik.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
alaves
addikt
Ez mind igaz. De nem lehet, hogy szakosodott gyárrészleg végzi ezeket? Van rá esély, mert pl. a csereutalványos B7 elvitelekor azt mondta az LGs figura, hogy bizony a 3. világba megy a TV. A "csúszda" közepén vagyunk, a nyugaton kiállított és csereutalványos, stb. példányok (kipofozva) originálra visszacsomagolva vajon hová kerülhetnek
-
Atomgeszi
nagyúr
-
szkutyi
addikt
Ezért lenne fontos megnézni a kompenzációs ciklusokat...azzal lehet szűkíteni a kört ..új panel/rosszul mérés/ stb stb..de én a számok alapján amondó vagyok hogy ez a panel már mocskos szarul nézne ki, kompenzáció nélkül .márpedig 23+óra a napi teljesítménye...ha új panelt is kapott, kicseszés, mert minden más az már 11k plussz órában van...
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz haarmaan #104815 üzenetére
Összefoglalóban benne van.
Hmm, lehet mégisincs benne:
[link][ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz ρσгτσ #104800 üzenetére
Oké srácok ne menjünk át totál stupidba - azért a gyári kotta friss csomi meglátszik, pl elem zacsi feltépve, távirányítóba ha egyszer teszel elemet már látszik, a hungarocell keretek, fóliák, a kis matricák, kis tekergethető szorító kötegelők stb - lehetetlen ténylegesen gyáriba visszahozni. A másik meg a por. Ha ez ki volt állítva kajak és ment 11k órát akkor az bizony poros. Poros a HDMI port, az USB, a hűtőrács, minden fisz-fasz. Lehetetlen mindent gyáriba visszahozni.
-
haarmaan
tag
LG G4-nél hol lehet megnézni hogy hány órát futott a készülék?
-
apszi
őstag
válasz hunspikey #104782 üzenetére
A Euronics-nál ez sajnos nem az első eset. amikor érdeklődtem email-ben a jóárasított 77"-os S90C után, hogy új vagy sem, vagy az ötödik levélváltásra sikerült kinyögniük, hogy "valószínűleg kiállított darab".
Igazából nem értem a jog, miért nem kötelezi a webáruházakat, ennek feltüntetésére. -
torma1981
veterán
válasz Elektrosokk #104812 üzenetére
Ezek szerint nem. Mást nem tudok én sem elképzelni.
-
Pro Koryak
addikt
válasz szakavatott #104719 üzenetére
Kb. egykutya a kettő, sima mezei oled tv, mezei oled panellel. Egy LG C4-el lehet jobban jársz, anyagilag is!
-
alaves
addikt
válasz amdboy #104803 üzenetére
Ok, akkor a hatáskör a központé, de a végeredménynek azonosnak kell lenni (beleértve az ajándékot is, pl. utalvány), ugyanis a fogyasztói társadalom szabályai szerint ennek úgy kell lenni, ahogy írtam. Megjegyzem, ez a fórum nyílt (reg.nélkül is olvasható), tehát nem kevesen olvassák passzívan a leendő vásárlók.
-
alaves
addikt
válasz torma1981 #104808 üzenetére
Igen, lehet reset-elni az üzemidőt, de ha nem teszik meg, akkor folyamatosan számolja (lásd. akinél volt LG kijelző-csere, pl. nálam). Samsung-nál is ugyanez.
-
hyppo!
tag
Ebből is plusz egy tanulságot leszürtem, hogy kevesebb mint másfél év alatt 11000 órával a háta mögött is hibátlanul megy egy 55S90C, úgy hogy fullon volt járatva.
-
alaves
addikt
válasz amdboy #104799 üzenetére
Az mindegy, hogy ki a hibás (akarva vagy akaratlanul), viszont nem te.
A TV-vel és a fotóval már ballaghatsz is be az üzletbe, ahol bocsánatot kérnek tőled, majd a döntésed alapján vagy a vételárat visszaadják vagy valódi vadi új TV-t adnak. Ezen túlmenően egy ajándék illet meg téged a kellemetlenségekért, hogy továbbra is a vásárlójuk maradj.
(A háttérben pedig majd lejátssza a meccset az Euronics és a Samsung).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest