Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz bogabi #105788 üzenetére
S90D vagy C4.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Quadgame94
őstag
Samu egyértelműen. Hiába nem megy a DV a QD OLED bőven kárpótol érte. Nem mellesleg a C4 800 nites max fényereje eléggé nevetséges már 2024-ben ennyi pénzért. Ez kicsivel kevesebb mint a fele a Samuénak. Nem beszélve arról, hogy a színfényereje pedig kb. harmad akkora.
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz hatala #105795 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem lehet halmozni.
555e-ért van most fent a honlapjukon ez a TV. 10% kedvezménnyel ez 499.500 Ft. Nekem automatikusan hozzáadta a rendszerük ezt a kupont a kosárban.
Egyéb, más akciójukban (BF, vegyél legalább kettőt -lehet van más is még) 15% kedvezményt adnak, de ezekben nincs benne az 55G4.
-
-
hatala
tag
válasz Bati0501 #105786 üzenetére
Igen, csak a regisztrálásért járó 10%-os kupont, nem lehet az éppen akcióban lévő másik Black November 10%-hoz hozzáadni - halmozni sajnos. Tudom, mert többször is próbáltam.
A regisztrálásért járó 10%-os kupont egy következő vásárlásnál tudod felhasználni, mondjuk amikor nincs semmilyen akció.
Ki van ez találva, nehogy annyira jó legyen, hogy 20%-al olcsóbban vegyünk valamit.Ez csak azért fura, mert a múlt hét elején még 629 000 volt a C4 65" Oled és abból jött volna le a 10+5% kedvezmény, és az úgy jó volt.
Ma pedig már 580 000-ra csökkent az ára, és ebből jött le a 10+5%.
Gondolom nem mentek a tv-k annyira, valamint folyamatosan figyelik a viszonteladók, az Emag, MM, Euronics árait és ahhoz igazítják a webshop árat. -
FinalXIII
csendes tag
Haliho!
Szeretnék venni egy OLED TV-t. Ez lesz az elsö OLED-em. Eléggé utánanéztem a dolgoknak és nekem eddig az jött le hogy a Samsung S90D a legjobb, ha az árat is figyelembe vesszük a többihez képest.
Namost a Samsung tudja hogy kell a vásárlot megtéveszteni....
Ha jol értelmezem a DAE a WOLED mig a DAT a QD-OLED. Én azt látom hogy ithon csak a 65"-bol van DAT végzödésü. De aztán lehet hogy a boltok irnak baromságot.
Segitség? -
félisten
válasz Darth_Revan #105792 üzenetére
Akkor 3 év garancia kell,hogy legyen rá, hívd fel az ügyfélszolgálatot.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
LG mellett döntenék a remek garancia és a Dolby Vision támogatás miatt. Philips is és Pana támogatja de fényerőben némileg elmarad az LG-től.
A Samu jobb fényerőben de nem támogatja a Dovi-t."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Darth_Revan #105787 üzenetére
1, Ha használt, visszaküdött ,újracsomagolt termék volt arra nem vonatkozik a fenti kitétel.
2, Ha nem közvetlenül az Emagtól vetted , hanem külföldi partnertől akkor is lehet gond.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék, az alábbi TV-k közül melyik lenne a "legjobb" választás főleg streaming (Apple TV 2022 4K) és Telekom IP TV (ez ritkán, de kell):
- Panasonic 65Z85AEG
- Philips 65OLED769
- LG OLEDC65C41LA
- Samsung QE65S90DATXXHEgy Pana 50ST60-as plazmát váltana az új TV (az is kiválóan működik, csak már én nem látom 5 méterről). Elsődlegesen a képminőség, kezelhetőség, általános minőség szentháromság mentén érdeklődnék.
Előre is köszönöm.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Az itteni és más javaslatok alapján is LG oled mellett döntöttem (55c4) emagrol 384.000 Ft-ert.Garancia papír már letölthető amin azt írja:
Jótállás időtartama: 24 hónapPár bekezdessel lentebb meg:
Termék vételára Kötelező jótállási idő
10.000,- Ft – 250. 000,- Ft 2 év
250.000,- Ft felett 3 évMost akkor a magyar LG 3 évig biztosít javítást és csak sablonkent maradt fent a papíron 24 hónap ?
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Hátha másnak is hasznos:
LG oldalán többek között van olyan promóció, hogy új regisztrálóknak jár 10% kedvezmény.
Így épp 500e alá pár száz forinttal lejön az 55G4 talp nélküli verzió. Túl sokat gondolkoztam, így lemaradtam, mert vasárnap délutánra elfogyott, és jelenleg sem kapható.Viszont az emagra random felnéztem most, és ott 510e a talpas verzió + 6e a szállítási ktg. emag forgalmazásában.
Így megrendeltem innen.
Megadott szállítási idő legvége dec. 6., nagyon remélem hamarabb meg fog jönni, mert nagyon kíváncsi vagyok. : ) -
hatala
tag
válasz agressor12 #105784 üzenetére
Nem, természetesen bontatlan. Olyan mintha az LG webshopból vettem volna, csak a most futó akción kívül, kaptam még 5% kedvezményt személyesen.
-
hatala
tag
Sziasztok.
Ha valakinek esetleg aktuális még a vásárlás, ma sikerült vennem az LG bemutatóteremben egy OLED65C43LA-t, 492 900 Ft-ért.
Ez szerintem jelenleg a legjobb ár most ezért a modelért, ebben a méretben ahogy néztem.
Ugyan az elmúlt héten úgy gondoltam hogy elég lesz nekem a B4, ami végül 426-ra jött volna ki, de így hogy volt rá akció, nem bírtam kihagyni a C4-et ennyiért. Gyári gari, ingyenes házhoz szállítás.. -
alaves
addikt
válasz hunspikey #105780 üzenetére
Samsung: kép kikapcsolás > mindig működik, viszont a YT-nál leáll a médialejátszás (az M3 streaming-en tudtam még kipróbálni, ott megy tovább a műsor)
Ui.: nem tudom kinek és milyen anyagi érdeke fűződik ehhez (is), de ha én is tudnék kreálni ilyeneket, akkor már Samsung 114" microLED lenne a falon
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Alex_x
csendes tag
Sziasztok! Black friday jóvoltából újítottam, 55B7 helyére jött egy 65C4. Talán volt róla szó mostanában, de nem találtam meg...a képernyő kikapcsolás a B7-en mindenhol ment, most a C4-nél a Youtube-nál nem engedi, csak HDMI-Set top box-nál. Ez a WebOS (vissza)fejlődése vagy csak én bénáztam el valamit?
-
Icewloxy
junior tag
válasz Quadgame94 #105771 üzenetére
TCL 98C855 inkább akkor már
-
Atomgeszi
nagyúr
Én is gondolkodtam ezen, de azért az OLED az OLED.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
fenergie84
addikt
Khm..valaki lebeszélt róla
-
Quadgame94
őstag
válasz fenergie84 #105770 üzenetére
Khm.. TCL 98C805...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz fenergie84 #105768 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy előtte TV-m utoljára ilyen SD TV volt, aminek ilyen nagy dobozos háta volt.
Aztán 106"-on bűvészkedtem sokáig, utána 133"-on. Aztán 1x év után eladtam mindent, és kipróbáltam az OLED-et.Szívem szerint 100" alatt nem vettem volna, de jó áron, jó akcióban sikerült elcsípni a 77"-t, így lett az.
Ha van pénz 83"-ra, biztosan azt venném. Vagy nagyobbat. De egyelőre nincs nagyobb emberi áron. De pár év múlva biztosan cserélem 100" körülire.
Képernyőből nincs olyan, hogy túl nagy, ezt már a 133" nál megtanultam.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz fenergie84 #105766 üzenetére
133" vászon.
Mondjuk közelebb is kellett húzzam a 77" miatt, de még jó így is.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz fenergie84 #105764 üzenetére
Nekem 77 C4 van. Tökéletes.
Simán vettem volna akár a 83-at is, de duplaannyit nem ért egyelőre az a 6" különbség.
Majd, ha lejjebb mennek az árak és lesznek 100" körüli OLED-ek, akkor cserélek arra.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
fenergie84
addikt
Szaisztok!
Szerződés hosszaíbbításkor a Telekomtól szóktam TV-t rendelni. Most egy Lg 65C2 van és szeretnék egy nagyobbat. Az ottani kínálatban van 83C4. Nem nagyon találtam róla sem videót sem tapasztalatokat, hogy ekkora méretben, hogyan muzsikál.
Ajnálott ekkorában is ez a modell?
A C2 tudásával elégedett vagyok, csak a mérete kicsi már, 3-4 méterről nézzük.Előre is köszönöm a valaszokat!
-
Peace
nagyúr
válasz eL Geri #105745 üzenetére
Nem fogsz belehalni. Mi is botrányosan magasra fúrtuk a Qled-et 5 éve. Egyszer lejjebb is raktuk úgy 15 cm-el (+2 lyuk fúrással, nem akartam 4 újat). Ott mondjuk annyi csalás volt, hogy a konzolja 10 fokot dőlt előre, ami azért segített. Most a G4-es a speckó konzoljával ugye teljesen a falra simul és nincs benne dőlés. Most megint lejjebb került egy jó 10 cm-el. Úgy ügyeskedtem, hogy a legfelső tipliket pont takarja ki a tv teteje. Így most nagyjából a feliratok vannak pont egy magasságba a szemünkkel kanapéról és teljesen tökéletes. Játékra és filmnézésre egyaránt. Párom már szóvá is tette, hogy bizonyos testhelyzetben kicsit lefele is kell néznie a felirat miatt és kicsit kellemetlen. Ha egyszer az életben sikerül majd költözni, akkor lehet bepróbálkozunk majd egy pont tökéletesen belőtt falra szereléssel, de ne aggódj emiatt. Meg fogjátok szokni és rendben lesz.
-
félisten
válasz jesszjessz #105759 üzenetére
Miért azt választod? Van akkora árelőnye, hogy megéri? Azért van kevés tapasztalat mert annyival nem olcsóbb( ha egyáltalán) amennyivel gyengébb a konkurenciánál, akár szolgáltatások, garancia, képminőség terén.
[ Szerkesztve ]
-
HUNgabus
senior tag
Most olvastam, jövő év elején érkeznek az új 3. gen QD-OLED tv-k, Samu & Sony.
Felfelé bővítik a kínálatot lesz 83" is
[ Szerkesztve ]
-
jesszjessz
tag
Sziasztok! Továbbra sincs senkinek tapasztalata a Hisense A85K-val? Melyik konkurens szériához lehetne hasonlítani? Elvétve vannak róla leírások, de azokkal sem vagyok előrébb. Mennyire tudnék mellé fogni vele?
Köszi a válaszokat előre is -
addikt
válasz hyppo! #105757 üzenetére
Nálam minden TV 80 cm körüli szekrényen van. De szerintem sem kell ennyire túlvariálni a témát. Eleve nem is biztos, hogy a családban mindenkinek azonos magasságban van a szeme ülő pozícióban. Sőt...
Plusz az sem mindegy, hogy általában milyen pozícióból nézi valaki a TV -t. Pl. ahol nagy a kanapé és szeretnek az emberek a TV előtt "dögleni", ott nem rossz kicsit magasabbra tenni.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
apszi
őstag
Azt próbálta már valaki, hogy mi történik akkor, ha vga-t DisplayPort-HDMI kábellel kötöd össze a tévével (ami 2.1 HDMI)? Okoz gubancokat?
-
zsero
aktív tag
LG OLED TV-t gyári dobozban hogy ajánlott szállítani? Csak nekem tűnik logikusnak, hogy alulról egyszerűbb ki-be tenni?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz hunspikey #105749 üzenetére
" nem jó bizonyos szögnél jobban lehajtott fejjel nézni, mert kiszakad a tarkód egy óra alatt, plusz a szemed is nagyon lefelé tekeredik és sok lesz rajta a szemhéj amitől ha hiszed ha nem pici látás romlást kapsz átmenetileg -"
Ha felfelé néz, mert magas a tv, akkor nem pont fordítva van?
-
hunspikey
őstag
válasz eL Geri #105745 üzenetére
Az attól is függ milyen messziről nézed majd. Nekem szintén 77 colos G3 alja 90 centin van és 2.3-ról nézem ágyból, kotta kellemes, pedig felettem van alaposan - de ahogy előttem mondták nem jó bizonyos szögnél jobban lehajtott fejjel nézni, mert kiszakad a tarkód egy óra alatt, plusz a szemed is nagyon lefelé tekeredik és sok lesz rajta a szemhéj amitől ha hiszed ha nem pici látás romlást kapsz átmenetileg - deformálja ugyanis a szemgolyó geometriát - ez elenyésző de van. Szumma szummárum ne parázz, jó lesz. Nem lesz trendi alacsony de nem is heretócsapusza 2...
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
-
eL Geri
őstag
Felteszem a kérdést, de sajnos tudom a választ.
Sajnos túl magas a TV alatti szekrény… és nem lesz lecserélve, 85 cm. Jelenleg egy 42-es TV van rajta, talppal. Már ennek is magas, bár közelebbről is nézzük, mint a jövőbeli nagyobbat fogjuk.
Tudom, hogy a nagykönyv szerint a kanapén ülve kellene a szemednek egy magasságban lenni a TV közepével. Az ezelőtti lakásban kb. így is volt, égy teljes mértékben ezzel értek egyet.
Előre rettegek, hogy milyen lesz egy 77-es TV (falra szerelve), amit ráadásul meg is kell emelnem kb. 105cm-re az alját, hogy beférjen alá a hangrendszer, mert szélesebb is persze a nagyobb TV, és mellé már nem fér be, csak alá.
Szóval mennyire fogom utálni, hogy kb 155 cm-en lesz a TV közepe?!
Van valakinek valami biztató tapasztalata ilyen magas esetre?
Az árán kívül ez az egyik ok, ami miatt félek váltani.
[ Szerkesztve ]
-
-
alaves
addikt
válasz KubanitoS #105739 üzenetére
Nem, csak a tökéletes megjelenítés bolondja ... mint itt sokan mások is, hiszen azért veszünk az elérhető legjobb képminőségű TV-t. Vannak pl. auto bolondok, audiophil-ek, ilyen-olyan gyűjtők. Hát ilyen a szenvedély...
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Atomgeszi
nagyúr
-
hunspikey
őstag
Azon vájtszemű oled tv tulaj társaknak írok akik mint én minden szart is észreveszek egy képen csak szólok hogy amennyiben eredetiben streamelt AppleTV Silo É2E01-et néztek és a sötét kóborlós jelenetek némelyikénél egy teljes képernyőn végigfutó kb 10 centi magas sávot (legalábbis 77 colos esetén) láttok ami egy egészen picit világosabb mint a kép többi része, hát ne aggódjatok, az anyagban van a hiba, nem a tv szart be.
A sávos jelenetek főleg az elején vannak kb 9. perc től a főcímig.
Az is lehet hogy vízjel
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Quadgame94 #105732 üzenetére
Ja nem, csak a center pont belelóg az aljába és így kitakarja a TV érzékelőjét . De ez még jó, hogy kiderült még a teljes átrendezés előtt, mert ezzel is kell számolni, hogy mi mennyire lóghat be a TV alá.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Bedugtam az LG C4 be az(gyárilag adták hozzá) IR Remote szálat, de mégsem történik semmi. Átfutva a menüt, nem találtam semmi hozzákapcsolodó beállítást, vagy elsiklottam felette? Hiába kapcsolom feléje a távirányítót, semmi.
-
István 67
tag
Panasonic TX-55MZ800E mi a véleményetek róla ,és kb milyen egy LG C3-hoz képest?
-
ndomokos
tag
válasz hatala #105720 üzenetére
Nekem nincs, ismerősömnek van B é s C is. Azt láttam én is. B-t csak hálószobában használja arra tökéletes, nappaliba ahol ablak is van szerinte kevés, oda min. C kell. De nyilván szubjektív…. Valaki tökéletesen elégedett a régebbi A szériával is…. Csak azért írtam ne érje meglepetés led után
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz szakavatott #105712 üzenetére
Nyugodtan. Van egy A83J-m is ugyanekkora méretben, ha megérkezik a Pana megpróbálom ahhoz hasonlóan beállítani. Műszaki dolgoknál próbálok minél többet kutakodni, hogy biztos legyek a választásban.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
hatala
tag
Neked amúgy van ezzel a modellel gyakorlati tapasztalatod, " felrántottad a redőnyt" és kevés volt neked a fényerő?
-
alaves
addikt
válasz ρσгτσ #105716 üzenetére
Tegnap vagy tegnap előtt tették vissza az RTL+ app-ot, addig tényleg nem volt, de végülis reagáltak 1-2 hét alatt és javították. Ez a 2023-as TV-kre kreált tizen 8.0 (2013.1 fw) megzavarta egy kicsit a dolgot (a 2000 fw is volt és a 2024-es TV-ken is van).
Samsung S90C/S95C 2013.1 fw:
- mozgásproblémák javítva (avs forum-on még látnak maradék hibát)
- élességhez nem nyúltak (nem látok hozzáadott élsimítást és egyebet), HDMI-PC mód-nál is maradt a 10-0-ig 'smooth sharpening', 10-20 agresszív sharpening, egyéb esetekben filmmaker-nél 0-20-ig pedig egyenletes sharpening van.
- belső lejátszó: fekete dizájn-t kapott (továbbra is csak lejátszás közben váltható hangsáv, pause-nél nem; felirat pause-nél is váltható mint előtte).
- beragadó színtér vagy valami más paraméter maradt HDMI-PC-n kikapcsolva a TV-t, majd visszakapcsolva (illetve TV reboot esetén is), amíg át nem váltom a bemenetet és vissza. Ezt egyébként lehet, hogy az én PC konfig.-om okozza nem tudom. B7/754/C1-en is volt, pedig közben volt win7-win10, vga csere is, úgyhogy nem tudom (mondjuk a proci+alaplap ugyanaz).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz chris0000 #105717 üzenetére
Csak ebben a topic-ban és csak én legalább egy tucatszor leírtam ezt (a többiekkel együtt pedig nagyon sokszor), csak keresni kellett volna.
-
chris0000
őstag
az jó, h így két év eltelt és azt hittem, h csak 4K/60Hz-en tudom használni az Oled tv-met, met az nvidia beállításokban alapból berakta így
közben meg lent a PC listából kell kiválasztani a 4K felbontást...
aztán így kicsit másabb a játékélmény 4K120Hz/120fps-el az oled tv-n. pesze amit ki tud hajtani a gépem ilyen szinten.. nem értettem, h miért csak a stalker megy rendesen. szerencsére még anno a metro exodust vittem végig a tv-t használva, de nem hiszem, h meglett volna a 4K-120fps...60-at bírt, de baromi jól nézett ki az oleden. most előkerül pár játék amit az oleden fogok nyomni..[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Faternaak filmnézésre az LG OLED55B43LA. 370-ért jó választás lehet? -
hunspikey
őstag
@Viktor G3-on SDR esetén 30-as pixel fényerő hány nites csúcsot jelent? Tudom már egyszer volt egy lista róla de nem találtam
-
szakavatott
csendes újonc
válasz noblem1983 #105652 üzenetére
Ugyanezt vettem egyel nagyobb méretben.. Mezei felhasználó vagyok, ha nem gond rád írok ha kérdésem merülne fel.
-
addikt
válasz alaves #104761 üzenetére
Ma nekem is megérkzetett a Tizen 8. Majd én is tesztelgetem később. Neked feltűnt azóta valamilyen hiba, probléma?
Az viszont érdekes, hogy a köszöntő szövegben benne volt a Gaming Hub, ami persze nálunk (sem) elérhető. Kicsit csinosabb lett a főképernyő is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
belan
addikt
válasz Darth_Revan #105620 üzenetére
Jó ár
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
ndomokos
tag
válasz agressor12 #105705 üzenetére
én már volt hogy vettem ott plusz garit elektronikai cuccra
-
Icewloxy
junior tag
válasz agressor12 #105705 üzenetére
majd irj róla.
-
agressor12
senior tag
Tegnapi nap folyamán MM-ből megrendeltem én is a 65" C4-et(539.000),LG NanoCell 55NANO903 lecserélve.
Valami vett az MM-be plusz garit rá?[ Szerkesztve ]
-
Ébri
senior tag
válasz noblem1983 #105689 üzenetére
Jóval kevesebbet adnak el belőle, jóval kevesebb panasz is van. Nekem a Sony LEDem volt panelcserés gari lejárta után fél évvel. (Más kérdés, hogy a panelcsere ára bőven egy bármilyen új TV ára alatt volt, ez OLEDdel gondolom nem így van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest