Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
tag
Csak kiváncsiság miatt!
Valaki vett már innen az elmúlt két hétben 77S90D vagy 83S90D-t?
-
hyppo!
tag
válasz szkutyi #105107 üzenetére
Persze
Egy jó eladó még a szart is el tudja adni, már akinek. Gondolták, hogy ismét betévedt egy lúzer akivel el lehet jászani. Mekkora csalódás ez annak aki naívan megveszi és veri a mellét, hogy neki kalibrált oledje van. Amikor meg más meglátja már sajnalkozik, hogy mekkora palimadár volt és benyalta. -
hyppo!
tag
Erről a bolti "sufni" kalibrálásról jutott eszembe, hogy amikor barátom vette 55b3-at akciósan a Médiába és eötte felhívott tanács miatt. Első mondatom az volt, hogy a kalibrálást felejtse el, ne hagyja magát rábeszélni mert csak lehúzzák. Megvette és visszahívott, hogy bepróbálkoztak nála, de hallgatott rám és nem kérte.
Kedvencem amikor már úgy próbálják eladni a tvt a naívabb embereknek, hogy már kalibrált magyarán már nem 0 km es. Legyenek hálásak, hogy ingyen kalibrált tvt kapnak. -
hyppo!
tag
válasz noblem1983 #105002 üzenetére
Hát nem
Az Lg panel betegségei miatt, bár szerintem én leszek az az "állat" aki bekockáztatja.[ Szerkesztve ]
-
-
hyppo!
tag
Nekem nem lett kevesebb a dv hianyával, pedig megnézném. A vásárláskor való döntés nem a dv hatarozta meg, hanem aza ár. Amúgy én még mindig megbízom a samsungban, nem hiába mar a hetedik tv-m az.
-
hyppo!
tag
Az elmúlt évekhez képest a Telekom kínálata síralmas!
77G4 , 65S95D, 55S95D, (QN széria 2022es modell még van!!!!) kínálatban nincs és nem is várható. Jobban fókuszálnak 500k alatti tv-k forgalmazasára, nah abból van dögivel.[ Szerkesztve ]
-
hyppo!
tag
Erről mi a vélemény?
-
hyppo!
tag
Ebből is plusz egy tanulságot leszürtem, hogy kevesebb mint másfél év alatt 11000 órával a háta mögött is hibátlanul megy egy 55S90C, úgy hogy fullon volt járatva.
-
hyppo!
tag
Nah, kezdődik!
Megint elkanyarodunk a témától!
-
hyppo!
tag
Valakinek kell ez a Media Márktos 48" Lg kupon írjon, nagyon szívesen megküldöm!
-
hyppo!
tag
Nem azért, hogy sértödésemnek hangot adjak, de amikor én megvettem a Samsung 77S95c-t senki nem gratulált. Egy jó tanácsot sem kaptam, de még egy biztató szót sem.
Nem érzitek , hogy kicsit elfogult a topic az LG irányába? -
hyppo!
tag
válasz agressor12 #104145 üzenetére
Újracsomagolt termékekről van szó.ezek már használatban voltak, csomagolás sérültek és egyéb huncutságok voltak vele. A weboldal címében is benne van, hogy Refurbished.
-
hyppo!
tag
válasz agressor12 #104143 üzenetére
Garit nézted? 12 vagy 24 hónap
-
hyppo!
tag
Tudom, hogy van youtube-n képernyő tesztes videók, de melyik az ajánlott?
Melyiket indítsam el?
Valaki egy bevált videó linket küldene azt nagyon szépen megköszönném.Esetleg egy javaslat az Összefoglalóba, hogy egy ilyen link szerepelhetne.
-
hyppo!
tag
válasz dropi #103756 üzenetére
Nem mindenkinek priorítás egy normálisabb hang egy drágának momdható tévénél, de amikor a szereleő mondja el, hogy szándékosság van benne azért az már elgondolkodtató. Miért akarnának az emberek hangrendszert venni, amikor a tévé szétszaggatja a nappalit es szomszédok idegrendszerét.
-
hyppo!
tag
válasz Vismajor01 #103742 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy jó árban vettem a 77S95C-t, de a telekom 460 ért megsajdította a szívemet.
A Sansung úgy hirdette ezt a típust, hogy woow a hangja. A tesztek és a saját fülem is pont az ellenkezőjét bizonyította. Kell hozzá a soundbar!
Lg G3/G4 hez nem volt még szerencsém, de állítólag jobbban muzsikál a gyári hangszóróival. -
hyppo!
tag
válasz N.YCityBoy #102902 üzenetére
Nekem mást mondtak, de már nem számít.
Az asszonynak mondtam, hogy milyen jól mutatna még egy a hálóba, ha már meg vagyunk vele elégedve.
-
hyppo!
tag
válasz Vismajor01 #102921 üzenetére
Mázlista, grat a tv hez
-
hyppo!
tag
Aki keres 65S90C-t emberi áron annak tudom ajánlani a Telekomot, ott van .
A 77S90C 440 rugó volt....
-
hyppo!
tag
Sziasztok
Bár esélyt nem látok rá,de esetleg van valakinek Samsung 48S90D típusú tv-je?
-
hyppo!
tag
válasz ImpersonatoR #102319 üzenetére
Van minden méretben 90/95D
-
hyppo!
tag
Samsung.hu-n van 77" és 83" 90D, kuponozva egész elfgadható ára van.
[ Szerkesztve ]
-
hyppo!
tag
Valaki gondolkodik, hogy mostanság vesz LG 77G4 akkor a MM-ben 1.160.000Ft.
-
hyppo!
tag
Ezek alapján a G4 nek a max fényereje 1634cd/m2?
-
hyppo!
tag
válasz Quadgame94 #101472 üzenetére
Azért van ilyen hozzáállásuk, mert a hibaszázalék csökkentése a cél. A terméknek hibája nincs!
Baromi undorító ez, mondom úgy hogy csak Samsung tv -m van. Nekem csak egyszer kellett harcolnom velük 10 év alatt, de abban nem volt köszönet. A miskolci samsung szervizes csávóval kellett szájkaratéznom. Végül a Samsung adta ki, hogy kijelzőcserét a szervíznek ingyen és dalolva meg kell csinalni. Egy 40D5000 típusú tv kijelzőcseréje 190.000 Ft volt amit le is írtak. -
hyppo!
tag
Csak egy gondolta erejéig
Mi ez a ez a "Kell a 144 Hz/48 GB sávszelesseg HDMI-n keresztül!"
De mihez?
Mely videókártyák használják ki?
Ps5, XBOX?Most emiatt a Samsung tamadva van, hogy a marketingje félrevezető és hamis informaciókkal hirdeti a tvt. Ugyan ezt az LG is megcsinálta a CX szériánál, csak arról valahogy mindenki elfeledkezett...
[ Szerkesztve ]
-
hyppo!
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Vezetékes FEJhallgatók
- De mennyi az annyi?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2