Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Abu85 #3419 üzenetére

    Csak nehogy azok a csúsztatott DX 10.1-ek is olyanok legyenek DX techdemózás terén, mint a DIRT2.
    most már ügyelnek arra, hogy kétes játék ne legyen hivatalosan PhysX-nek jelentve.
    Jól tennék. Én is rá voltam izgulva a physx témára, aztán mikor pofán vágtak azzal, ami a Batman-be került az Apex-ből, akkor a Terminatort, Shattered Horizont, Borderlands trió után már le is mondtam a dologról, dobtam fel az apróra a geforce-om, és már nem javasoltam senkinek geforce beszerzését. Gondolom nem csak engem sikerült ezekkel elidegeníteni.

    Viszont az is tény, ha most tényleg beszáll pár értelmes Physx cím, és a teljesítményéhez igazítva emberire lesz árazva a kisebbik fermi-geforce, már elgondolkodtatna. (~20k külön Physx gyorsítónak beállítani valamit, úgyhogy ezt kapásból levonom képzeletben a Fermi árából)

    Főleg ha sikerülne olyan körülményeket összehozni pár nevesebb játékban (célszerűen az első DX11-esekben), hogy a tesszelálást is megedzik egy kicsit, mondjuk épp arra a határra belőve a High detailt opciót, hogy egy Cypress már kezd kivérezni, egy Fermi pedig még épp a kapacitása határán táncol. Ekkor a gyakorlati tapasztalatból azt szűrnék le, hogy ütős fizikához és tesszeláláshoz is Fermi kell. (Ez utóbbi poént nagyon szeretném látni, még akkor is, ha én magam szopok a HD5-ösömmel, mert iszonyat karó lenne az AMD szemében ez a fricska, amit nem látott a szálkáktól :DDD)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák