Hirdetés
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz KillerKollar #11994 üzenetére
Ha jól értem itt 500 euro-s árat írnak a referencia modellekre... az nem hangzik rosszul.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Sanguinius #12002 üzenetére
Na jóóóó... azért a Titanban is van egy jó 30% plusz...
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Sanguinius #12004 üzenetére
Az ár még kérdéses... sok a pletyka... Ha tényleg 500 euro lesz, akkor egyértelműen inkább ez mint a Titan... viszont, ha a másik pletyka az igaz, és 750 euro lesz, akkor már árnyaltabb a kép!
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Sanguinius #12006 üzenetére
A GTX680 130 ezer körül van, a Titan 280 ezer körül. Kezdésnek egy 200 ezer körüli ár lenne a "reális", de már ezt is nagyon sokkalom ahhoz képest, hogy anno a GTX680 150 ezres áron nyitott...
www.smart-bus.hu
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Sanguinius #12008 üzenetére
Ezért nem vásárolunk kiskerben
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-Solt-
veterán
válasz Sanguinius #12008 üzenetére
Ami árakat írtam, azok kiskerárak... Nem ördögtől való a kisker, te sem ingyen dolgozol!
www.smart-bus.hu
-
Sanguinius
csendes tag
válasz -Solt- #12010 üzenetére
Nos akkor sajnos tévedtél.
Az első lépcsős ár 200k jelenleg, az "utcán" drágább lesz induláskor.
Legalább is egy bizonyos márka, talán a többiek az infarktushatár alatt lesznek valamivel.
Ne érts félre nem a kiskereket hibáztatom, eszméletlen magasnak tartom az induló árat, ár érték arányban az Nvidia felsőkategória bűnrossz....
Mondom ezt úgy hogy 680 Gtx van a gépemben...
A következő AMD kártyáig vastagon sápol a ződ csapat, amit az itthoni adó és legendásan erős pénzünk tovább gerjeszt.
De meg kell mondjam piszkosul egyben van az új kártya, a szememeben igazi műremek, nagyon erős a "NEED" faktora...
Szóval 680 GTX for sale......
Igazi Hitvalló darab lesz a racionális gondolkodást pofán rúgva....
Összemérem veled a kardom.
-
-Solt-
veterán
válasz Sanguinius #12011 üzenetére
Miben tévedtem? Nem mondtam semmit az árral kapcsolatban... annyit mondtam, hogy sok a pletyka! Ha 200 ezer, akkor az kb reális, mert akkor nem csak teljesítményben, de árban is a GTX680 és a Titan közt lesz... Induló árnak a 200 ezerrel bőven kiegyeznék!
www.smart-bus.hu
-
fatallerror
addikt
válasz deicide #12014 üzenetére
gtx 770 10-20%-al gyorsabb a 7970 ghz-nél
ha ez igaz erre az amd árcsökkentéssel reagál gondolom szóval a már eleve "jó" árú 7000es kártyáikat aki a nyáron beszerzi az a legjobb bizniszt csinálja majd szerintem
persze ha jóval többe fog kerülni mint a 7970 ghz akkor nyilván nem csökkent árat az amd[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
KillerKollar
őstag
válasz fatallerror #12015 üzenetére
"GeForce GTX 770 will be 10 to 20% faster than Radeon HD 7970 GHz Edition. Obviously the performance gap will shrink in Gaming Evolved titles: Tomb Rider, Crysis 3 and Max Payne 3. So it’s safe to assume both cards will offer a very similar performance."Összességében inkább ugyan olyan gyors lesz,ez a 770 csak egy kicsit tuningolt 680 a speckók alapján.
deicideeked hh azt írja a profilodban h GTX 780 SLI-d van? o.O Okés hogy azt fogsz venni ha kijön de jelen pillanatban még meg sem jelent. -
fatallerror
addikt
válasz KillerKollar #12016 üzenetére
végül is ahogy írtam teljesen mind1 mert drágább lesz így is úgyis a 7970 ghz-nél
hát mert ő belső ember, így már 780asa van
-
deicide
veterán
válasz fatallerror #12017 üzenetére
Ráadásul 2db Csak beszélni nem lehet róla.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz KillerKollar #12016 üzenetére
A Max Payne 3 mióta Gaming Evolved title?
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
fatallerror
addikt
a sok 3as megzavarta az írót és szerintem a far cry 3ra gondolt
ti azokkal a játékokkal tesztelitek amiket a múltkor felsoroltál a hogyan teszteltek cikkben?#12018) deicide : de azért beszélsz xD bár nem tudom h mihez kell neked 2 780as xD
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz fatallerror #12020 üzenetére
Úgy értem, eredményeket mondani, specifikációkat, ilyesmi
2560x1440-hez kell az erő.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz fatallerror #12023 üzenetére
Tapintásra azt mondanám, hogy fém, csak fekete.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Rexcor
őstag
Ha a 680 megy olyan órajeleken mint a 770, sőt core clock-ba még jóval többet is (1275-1300Mhz) akkor eladhatom 770-ként?
Végül is ugyan az a 2 kártya. -
Firestormhun
senior tag
-
törölt tag
GTX 780 Launch Price:599 USD [link]
-
tombar
senior tag
válasz #35434496 #12029 üzenetére
azért figyelembe kell venni azt is h ez egy felső kategóriás "félprémium" termék. ezt azért lehet mutogatni, menőzni vele. nyilván nem ez funkciója, de ezért az árért ez a minimum. kíváncsi leszek a tuning potenciáljára. a gk110 nem egy limitált fajta
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
fatallerror
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A topik címe: NVIDIA találgatós topik (Kepler/Maxwell)
Megkérek mindenkit, tartsa magát ehhez! Köszönöm.
A nem idevaló hozzászólások törlésre kerültek.
-
fatallerror
addikt
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #12048 üzenetére
És arról még nem lehet tudni hogy ezt a funkciót is tartalmazni fogja-e a 700 széria ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Steam topic
- Lightyear - befektetési app
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Elektromos autók - motorok
- Router gondok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen